Izraeli katonai videók a YouTube-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat igen, a jelzok soxor erosek, de a tartalom ninsc ferditve. Sokszor volt, hogy ha uj infot tudtak meg akkor helyesbitettek, meghozza eleg korrekt modon, a regi cikket is meghagyva.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Amúgy, személy szerint én az alapján döntök, hogy egy cikket elolvasok-e, hogy milyen a nyelvezete. Most elolvastam a kurucosat, de ezek szemetszúrtak:
"palesztinok elleni irtóhadjáratra" ... "a Gázai övezet ellen indított irtóháború" ... "tizenkét nappal ezelõtt indított gyilkolászás" ...
Az utolsó bekezdést meg nem tudom honnan szedték, nem találtam rá semmilyen forrást: "A libanoni hadsereg szerdán egyébként azt közölte, hogy az izraeli hadsereg hat harci gépe kedden belépett a libanoni légtérbe. Az arab ország hadserege szerint a zsidó állam ezzel megsértette az Izrael és a Hezbollah közötti 2006-os háború utáni ENSZ-határozatot."
éljen a kuruc(h).info <#nezze>#nezze>
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Én nem gondolom hogy a baloldali média független lenne. Azért lettem volnak kíváncsi arra hogy melyik lehet az.
(A csepeli gyilkossagrol;hátrányos helyzetû fiatalok = ciganyok)
http://www.hirtv.hu/belfold/kek_hirek/?article_hid=252805
http://index.hu/politika/bulvar/cspl915/
(most az index is meglepoen korrekt, bar a ciganyokat nem emliti)
http://szentkoronaradio.com/
http://www.mno.hu/
http://www.jobbik.hu/
http://magyargarda.hu/
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
http://www.origo.hu/nagyvilag/20070616palesztin.html
nem arról irnak hogy negyven évig, csak azt ettek, hanem hogy csoda történt. 2 mózes 16os fejezet.
Ja és azért tartott 40 évig (4 mózes 14), mert cserben hagyták az Urat.
valamelyeikõtök irta hogy az egyetlen megoldás az izeraeliek pusztulása lenne. a fogalom jelentésével gondolom te is tisztában vagy. Igen még ez eset ben sem bizonyítja csak az antiszemitizmust. Bocsánátatot kérek, helyetsbitek antiszemita.Én nem vagyok rest elismerni ha tévedek.
"Es te magyar letedre sajat magad kiherelese mellett kardoskodsz..."
mért kardoskodnék magam ellen? Most palesztín-izraeli konfliktusról volt szó. Már pedig én nem vagyok se zsidó se palesztín.
"Masik: egy zsido ismerosom meselte,"
De sok zsidót ismersz 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pontosan hol is kellett volna hallani ezekrõl? Független médiában biztos nem, inkább olyanban, amelyeket te nézel/olvasol, amelyeket erõsen izraelhez kötõdõ személyek szerkesztenek. Ha pedig így van, akkor vállalom, hogy tájékozatlan vagyok, mert próbálom kizárni az életembõl ezt a fajta médiát.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Masik: egy zsido ismerosom meselte, hogy ok nagyon nagy figyelmet forditanak a tanitasra-kepzesre, es sajat maguk gyartjak az utanpotlast sajat reszukre(nem allami iskolakban). Magyarul, zart koru a rendszeruk azert is van sok zsido ilyen korokben mert igy tkeppen kisajatitottak maguknak ezeket a pozociokat. A nem allami iskolak -ujabban mar ciganygyerekekkel is lebutitott- tanuloi pedig nem tudnak versenyezni egy elit kepzesben reszesult vkivel, plane nem hatszel elleneben.
Annyit meg hozzafuzott, hogy ez szandekosan nincs megszelloztetve, igy meg mar regota.
Adott meg nekem 2 erdekes infot, ami -szerinte- a zsidok 2 alap filozofiaja:
"Csak akkor vagyok gazdag, ha En vagyok gazdag!", "Csak akkor vagyok okos, ha csak En vagyok okos!"
Na, most nezz magadra es nezd meg azokat is amiket irkaltal eddig. Jo munkat vegeztek, ugye ?
Valóban. Fõleg amikor az Hámász ártatlan báránykának van beállítva és izrael meg egy tömeggyilkos államnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
te meg azt állítod, hogy a média és a gazdaság nagyrésze a zsidók kezében van,
hogyan is ne lenne😊
"Egyszer, csak egyszer ne próbálnátok már letagadni, hogy nagy befolyásotok van a médiában, a pénzügyben és a gazdaságban."
Õõõ..referencia? Vagy ezt csak neonáci barátaidtól hallotad?
Hát pedig mégis így van.
Egyszer, csak egyszer ne próbálnátok már letagadni, hogy nagy befolyásotok van a médiában, a pénzügyben és a gazdaságban.
Látod, ez az undorító, szabadversenyes kapitalizmus van, szabadpiac, aki ügyes, fifikás, helyenként törtetõ az jut elõre, nincs ezzel semmi gond, de az már az álszentség netovábbja, hogy közben letagadja.
Ez olyan mintha egy profi boxoló megnyerné az X viágbajnoki övet, és utána akárki ki akarna állni ellene, akárki a közelébe akarna érni, mindenkit elhajtana aki ki akarná hívni azzal az indokkal, hogy õ ugyan egy porszem, nem világbajnok, semmi köze a világbajnoki övhöz, nincs is neki olyan.
Undorító egy álszent dolog mesének beállítani a tényeket.
MJ rulz Pink Team The Only One
gyengébb kedvéért. azért ragadtam ki a magyarokat, MIVEL MI IS MAGYAROK VAGYUNK. érted??? természetes hogy bármelyik európai országot mondhattam volna, a lényeg, hogy a magyarok is honfoglaltak. tudod, ezt nevezik honfoglalásnak. szép nagy fejezetet kapott a történelemkönyvben. de ha már a történelemnél tartunk. mert a magyarok olyan kurva békések és soha nem túrtak ki senkit. azért volt több magyar királyunk több más ország királya egyszerre, Mátyás azért terjesztette mindenfelé a királyságunkat (amit nagyon jól tett), úgyhogy nem értem ezt a kurva nagy kettõs mércét. minden nép addig terjeszked ameddig tud. ha nekünk lenne olyan seregünk mint az izraelieknek, megnézném meddig lenne felvidék Szlovákia része vagy Erdély a románoké.
de akadj le rólam, már a sokadik hozzászólás jön nekem címezve, úgy hogy elég régóta be se írok, aki akar keressen privátba, és nem kell úgy kóstolgatni, hogy csuszika nem bírja felfogni, amikor folyamatosan elugattok mellettem...
MJ rulz Pink Team The Only One
Az egyik fél érvekkel próbálja a másik félnek az álláspontját elmagyarázni, nem sok sikerrel.
A másik fél tagjai zsigerbõl zsidóellenes, az érveik többnyire másoktól átvett, minden alap nélküliek, sõt, vannak akik habozás nélkül hazudoznak, mert az amit kitalálnak jól hangzik. Legalábbis a saját fülükben.
Sohasem fognak egyezségre jutni, mert aki gyûlöli a zsidókat az sohasem fogja elfogadni a másik fél álláspontját.
Ami viszont tény, a zsidók nem robbantgatnak amerikai és európai célpontokat, nem hirdettek szabad vadászatot a Mózest kifigurázó karikaturistákra. Nem küldenek halálosztagokat külföldi üdülõkörzetek ellen. Az izraeli tv nem sugároz az arabok elleni öngyilkos merényletre felhívó mûsort sem felnõtteknek, sem gyerekeknek.
"Ismét kihozza tehát õket a fogságból és összegyüjti õket örökségük földjeire; és kihozza õket a homályból és a sötétségbõl; és akkor majd tudni fogják, hogy az Úr a Szabadítójuk és a Megváltójuk, Izráel Hatalmasa."
1 Nefi 22:12
Máté 21:12-16
csak a pénzváltókat kereskedõket ûzi ki, akik bemocskolják a templomot
"Az Egyiptomiak is elzavarták õket a sivatagba ?"
Mózezs 2. könvének 12es,13as,14es fejezetét olvasd el. Istennek 10 csapással kellett rákényszeríteni a fáraót és az egyiptomiakat, hogy engedje szabadon a zsidókat
Igen, mert Isten nekik adta. Azt hogy elutasították az igazságot ezért büntetésbõl szétszóratta, attól még õk éltek ott, és meg is jövendõlték hogy visszafognak kerülni
"Amugy ez is tipikus az izrael pártolóknál.Ezek a hasonlatok.Alapbol akcio reakciot vállt ki.És itt alapbol az egyik terrorista izrael fröcsög a másikra arabok.Egyik se jobb a másiknál (egy vérböl valóak ugyanis)."
pontosan. Sõt az antiszemiták sem különbek.
"A témához hozzászólva pedig ami akkor 60 éve történt,példátlan a világ történelemben.És ennek csakis izrael pusztulása vethet véget semmi más.(Ha ez megtörténik is mi isszuk majd a levét rengeteg zsidó bevándorlo által):\"
példa: USA és az indiánok kiirtása
azt nem hiszem, hogy a gyülölködést csak pusztulással lehet elérni.Szerintem tanítással is el lehet érni.
Mivel? Olyan pontatlanul lõnek, hogy egy lakótelepet nem találnak el sokszor. Ha igen, akkor van a baj...
Amint lõszerraktárként, rakétakilövõként és hasonló katonai létesítményként kezdik azt használni, megszûnik civil épületnek lenni. Nem kicsit lehetsz tájékozatlan a témában, ha még a Hamasz legundorítóbb fogásairól se hallottál. Persze sügéreknek jól mutat a hírekben hogy Izrael iskolákat rombol le.
Zsidóösszeesküvés uralta média, az bazdmeg. ~10 millió zsidó a ~450 millió arab & ~1..2 milliárd muszlim ellenében akiknek a kezében van a világ olajának döntõ többsége. Baromi reális hogy pont a zsidók tartják a kezükben a médiát.
Rövid összefoglalás sügéreknek:
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3647296,00.html
http://www.thereligionofpeace.com/Articles/Gaza-Bombing.htm
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Láttad azt a videót amelyiken felülrõl tartják szemmel az arabot, amelyik egy állványos mortar-ral tüzel? Tudod mennyire lehet egy olyannal célozni? Csak tapasztalatból lehet, ha az elsõ mellément, akkor állít a csõ irányán. Azt sem tudták mit céloznak, a cél a határvonal túlsó fele.
Na ez oltári nagy hazugság, a Hamasz katonai célpontokat támad, Izrael meg iskolákat, mecseteket bombáz le.
A többi állításod is valótlan, szinte mindenhol föl lehetne cserélni a kettõt, ahol pedig nem lehetne fölcserélni, ott egyikre sem igaz az állítás.
Szó nincs arról, hogy a zsidók betolakodtak volna egy létezõ állam területére. Palesztina brit megszállás alatt álló terület volt, és amikor a britek kivonultak, az ENSZ úgy döntött, hogy *két* államot alapítanak a helyén, figyelembe véve az akkor már kõkeményen valóságos etnikai határokat. Az eredeti tervet a zsidók elfogadták, a palesztinok nem. Õk az egészet akarták, a zsidókat meg a tengerbe szorítani. Az eredmény az, hogy ötven év múlva ma már sokkal kisebb államért harcolnak, mint amit akkor kaphattak volna.
Vitatkozhatsz azon, hogy a masszív zsidó bevándorlás engedélyezése jó döntés volt-e, avagy sem, de ezért maximum a briteket hibáztathatod, nem a zsidókat. A zsidók jöttek, mert lehetett jönni, és közben Európában ugye nem a legjobb idõk jártak rájuk. Egyébként a britek próbálták is feltartóztatni õket, kvóták voltak, talán az Exodusról is hallottál. De egy Holokauszt után nem sok morális tõkéjük volt feltartóztatni a kivándorló zsidókat. Na meg az európai hatalmaknak is kényelmes volt, hogy az arabok viszik majd el a balhét.
Mellesleg ha az ENSZ nem legitim szervezet eldönteni, hogy egy állam megalakulhat-e, avagy sem, akkor ki lenne az? Akinek rossz, nyilván semmilyen megoldásba nem fog beleegyezni. Oda lyukadsz akkor, hogy annak lehet államot alapítani, aki el tudja azt venni, fegyverrel vagy akármivel. Ezt pedig Izrael bõségesen megtette.
Egyébként ha a bíróság úgy dönt, hogy hagyd el a házad, el kell hagynod. Az érvelésed a szobáról meg ma már tökéletesen ráhúzható a palesztinokra, akik azzal akarják elkergetni a zsidókat, hogy neki joga van ehhez, mert a nagyszüleik ott éltek.
Vegyétek már a fáradtságot, és olvassátok el legalább az alapvetõ tényeket, aztán szóljatok hozzá.
http://en.wikipedia.org/wiki/UN_Partition_Plan
Valaki írta még a legelején a topiknak, hogy nem folyamataiban szemlélitek az eseményeket.
A zsidók nem varázscsettintéssel kerültek oda az öbölbe, hanem eleve ott éltek egy bizonyos számban. Pont a történelem rendezte úgy, hogy a bevándorlás (csatlakozás a többiekhez) megindult, lásd orosz pogromok, horthy féle zsidótörvény Magyarországon, náci párt megalakulása, 2. vh kitörése, stb. Ez egy folyamat. 48-ban meg épp Brit fennhatóság alatt volt a terület, erõsen rajtuk múlott hogy megalakították Izraelt, és nem megvásárlás vagy ilyesmi történt.
(be is baszna ha valaki kisajátítaná az 1ik szobámat,arra hivatkozva hogy a szomszéd város tanácsa megszavazta és neki joga van ehhez, mert a nagyszülei itt éltek..)
MAjdnem kiragadtam a hozzászólásodból,de hát sajna az egész úgy ahogy van rózsaszin leányálom....ha el is hiszed amit irsz,csak sajnálni tudlak...