47495
German Truck Simulator
-
2995 #8051 Tudjátok hogy lehet letőlteni a hó módot. -
#8050 Valóban így már látom.Szép munka bár a cső nekem nem tetszik ott alul,de gratula. -
#8049 Bocsi a sok hsz ért!!!
Kép -
#8048 Nos mostmár látszik a külömbség!!!!
Sokan mondták hogyha levenném a csövet alulról meg a refit felörről jobb lenne !!!Hát át tettem!!! -
#8047 Ja meg egy kicsit világosabbat is légyszi. -
#8046 Teszek régebbi képet!!! -
#8045 Kiszedted a felső lámpák fényét.Na és még mi is? -
#8044 Módosítottam nekem bejön!!!Mit szóltok??Vélemények jöhetnek!!!
-
#8043 Ertem, koszi, megnezem. -
#8042 Srácok nagyon kéne a segítség.
Miért van az ha berakok egy módolt Merci kamiont akkor az önmagában nagyon jól működik,de ha berakok mellé egy Merci interiort akkor vagy eltűnik a módolt kamionom viszont az interior megvan.
Vagy ha egy másik Merci interiort teszek be akkor úgyan megvan a kamionom csak minden piros belül és nem lehet kilátni sem.Tehát not found.Nem található.Köszönöm. -
mester07 #8041 Másodállást válaltam!Plussz pénz mindig jol jön!! -
#8040 nagyobb lesz a forgalom
-
zséé1022 #8039 Valaki megmondaná hogy a GTS portálba a MaxTraffic mire jó? -
#8038 Tud valaki egy nyitott pmg-s A-kategóriás mercit adni? -
#8037 Láttam, de az ugyanez és nincs hozzá pót.. -
#8036 kéccer is -
#8035 ECCER?::DD -
#8034 Már eccer linkelték.. -
#8033 Ennek a pótja nincs meg valakinek? Merthogy állítólag a kamionhoz van, de én nem találom sehol..:\
-
#8032 Akkor megnyugodtam...
Annyi trükköt alkalmazok, hogy ilyenkor azért a jelzőlámpa előtt a földön látszik, ahogy rávetül annak a fénye és abból tudom, h épp mit mutat (különösen este és kikapcsolt fényszórókkal).
A világért se hajtanék át a piroson! -
#8031 nálam is jelentkezik, patch óta -
#8030 Az a gondom, hogy a városban a világítás és a jelzőlámpák ki/be kapcsolódnak. Persze ez csak a játszat, valami videó probléma lehet. De zavaró mert nem látszik, hogy épp piros vagy zöld.
Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Van világítás:
Nincs világítás:
-
#8029 -
#8028 [IMG][/IMG] -
#8027 Mert így csinálták meg. -
#8026 -
Buszosman #8025 A kamionoknak miért nem látszódnak oldalt a tükrei?ami mutatja az elejét,,? -
#8024 A pót nem jó :/ Csak a kamionnak van benne rendesen az scs-e, a pótnak nem is találom benne. -
SuSu1992 #8023 :DDDDDDDDDDD
igazad van! -
Immigrants #8022 Kössz! -
#8021 Így legyen beállítva:
-
Immigrants #8020 Az miért van hogy ha elforgatok egy alkatrész utána semmi képpen nem akarja megfogni hogy mozgathassam?Ötlet? -
#8019 Hát nem de te se :D -
#8018 Pihenni kell és elmúlik magától!
Amúgy az nem érdekel, hogy hogyan lehet a kanyarokat kiegyenesíteni, a többi autót eltüntetni, a fuvarozási célt a szomszéd utcába tenni, a szállítási határidőt végtelenre állítani és az üzemanyagfogyást megszüntetni?
Nagyon egyszerű, nem kell játszani és akkor nincsenek ilyen problémák! -
#8017 Te se panaszkodhatsz! -
#8016 tomi ilyet ne mondj neki ákos mindig iszik veszetés előtt az a lételemme -
#8015 Nagyon szép egy Scania!
#7994: Igen az az :D -
#8014 -
#8013 Legközelebb ne igyál annyit vezetés előtt! -
#8012 Igen, megtörtem a tanktakarót, ezért az cserés. :D