47495
German Truck Simulator
-
fulcrum falcon #7850 A bannerba majd ki lesz irva ha már kiadták a magyar nyelvű verziót is? Mert böngésztem már neten h pontosan mikor is jön ki meg kérdeztem is de mindenhol azt találtam h február közepe/vége, pontosabb dátumot nem találtam. -
DIESEL DOG #7849 Képet is róla offkorz... -.- -
#7848 [IMG][/IMG] -
#7847 Nem tom de bele keveredtem! -
Buszosman #7846 8haverommal csináltuk hoggyétek el jó lesz 1 próát meg ér -
#7845 ez egy rohadtnagy átbaszás:D -
#7844 Ez mi ez? -
Buszosman #7843 Sziasztok!
Csináltam 1 játékot jó a grafikája szinte minden nagy város benne van és kisebbek is határ stb.. .Most csak 1.0 de és csak Magyarország de később talán minden benne lesz kb akkora a MAP mint a GTS-be És az a lényeg lenne 5 cég és versenyezünk 1 mással 1 cég teljes mert már megvan 1 férő hely van a miénkben aki akar jöhet.Na 1 cégben 10 ember van 8 Kamionos 2 Buszos mind a 2 nek külön tepója van.Aki akar jelentkezzen nálam vagy írjon ide.Remélem sokan fogtok jelentkezni mert ha sokan jöttök talán lehet több cég is és ONLINE ONLINE ONLINE Szóval csinálni fogok 1 webhelyet ahol nézzük a szempontokat:
1.Mennyi KM
2.Mennyi pénz
3.menni épségben és nem éopségben leszállított fuvar(a busznál az utasok rosszul lesznek:D)Na aki akar játszani jelentkezzen és beteszem a játékba.Márc 1-én kezdödik a buli :D -
#7842 Nincs. -
unirak #7841 ALIAS meg van a cod a maphoz? -
#7840 Ehhez a krómot hol tudnám szerkeszteni?
-
#7839 Tök mindegy.Lépjünk már túl rajta. -
sziliboy #7838 amiről te raktál képet az már megvan nekem is és be is jártam az uj utakat. érted? -
#7837 Egy iveco_stralis interiort tudna valaki adni? -
#7836 Az enyém már módosított azért tűnik másnak de az utak ugyan azok. -
#7835 Azért a kód még jó lenne.Ha meg lenne. -
sziliboy #7834 amugy ahogy nézem a tied nem ugyanojan mint DAFFANGER-é vagy csak rosszul latom? -
slowg #7833 Sziasztok! Biztos volt már amit kérdezek, de kamionokat vagy pótot hogyan lehet átfesteni? -
sziliboy #7832 tudom láttam. azért kösz. gondoltam lesz kis újdonság. -
#7831 Szerintem tök mindegy csak mondtam.Nehogy besértődj.
Már ez is haladás. -
#7830 Jaja -
Letöltés -
#7828 Igazad van de én se azt írtam hogy az egész térkép át van alakítva.A másik meg ha jobban megfigyeled Routes van odaírva és az azt jelenti Útvonalak de mind1. -
#7827 Egyébként semmi új nincs abban a mappban csak 2 út.
Dresden és Erfurt közötti az a másik george és stutgart között már van.Mutatom. -
#7826 Ezt tedd be a mód mappába, majd új játék! :) -
#7825 Utánanézek srácok akkor. -
Dani117 #7824 Sziasztok! Egy kérdésem lenne: Azt hogyan tudom megoldani hogy minden városból minden városba tudjak vinni árut és ne csak oda ahová a térkép felkínálja?! Köszönöm a segítséget! -
#7823 Szerintem :Dimoh -
sziliboy #7822 van ötleted mi lehet? neked nem kérte?
-
#7821 De tényleg kér kódot. -
sziliboy #7820 hat akkor nem tudom. mikor kiakarom csomagolni kéri h adjam meg a jelszót -
#7819 akkora spanod lett a gyerek?:O -
#7818 luspy másodállásban mehet a fényképezés plus pénz -
#7817 Nem kér jelszót. -
#7816 Real DAF XF 105 by 50keda&lonestranger.Authors: **By stalker45**
50keda - exterior
lonestranger - interior Features:
- logos, horns, front lights and side lights like on offical site of DAF XF 105
- high res interior
Letöltés: http://www.mediafire.com/?fz3xdzt2qkj -
#7815 Ezzel jobban lehet keresni :D
#7812: -
sziliboy #7814 a térképhez mi a jelszó? meglehet tudni? mert így nem érdekes. előre is köszi
-
#7813 Luspy te nem akarsz profi fotósnak elmenni a közeljövőben?! -
#7812 -
#7811 Schön