47495
German Truck Simulator
  • nico79
    Szenvedtem vele majd egy órát,hogy jól nézzen ki.Lehet,hogy másnak ment volna 10-perc alatt is de a jó munkához idő kell és büszke vagyok rá,hogy legalább egy embernek tetszik.
  • Cindas
    az a skin valami fantasztikus
  • Blum
    Bal oldali szebb. :)
  • nico79
    Így talán nem látszik annyira csicsásnak.
  • nico79
    JAAAA.Vágom attól még ronda.Mondjuk az enyémek sem valami szépek ,de ennél azért szebbek.
  • DAFFANGER
    Nem én csináltam és csak válaszoltam a két úriembernek hogy máshol is letölthető mert azt hitték hogy csak egy ember mehet vele.
  • tizes10
    1000 köszönet!
  • nico79
    Szerintem nagyon ronda,de azért szép munka.
  • DAFFANGER
    Ezt meg a te kérdésedre itt vannak a képek a játékból hogy megnyugodj van pár különbség de ha megnézitek ugyanaz majdnem.Eddig 2-0 ide Wanlo

• mandm
    Mint egy utazó vidámparkban a körhintát vontató gép
  • mandm
    A '9' -es gombon nincs funkció!
    Ami a magyar billentyűzeten '0' azt a játék nem annak hanem '~' -nek érti.
    Ha azt akarod, hogy '0'-t értsen, akkor az 'ö'-t nyomd meg.
    A játék ugyanis angol kiosztással dolgozik.

Megnézheted, hogy amikor mentesz és beírod a mentés nevét, akkor melyik billentyűt minek ért.
  • nico79
    Véleményeket kérek.

• tizes10
    Hali! miért van az h a 0 vagy a 9 gombbal nem tok egyéni kameraállást csinálni?? létszi segítsetek!!
  • DAFFANGER
    Igen tölthető irtam privit.
  • DAFFANGER
    Na akkor először is majd ha ő megadja a tiszteletet akkor én is!Második nem tudom kinek vagy minek a munkája de ha fenn van a neten és le lehet tölteni akkor bárki hozzájuthat ez nem az én hibám!Harmadik ez a forum azért jött létre hogy mindenki megossza a másikkal az ehhez kapcsolodó dolgokat ezért linketltem be hogy a másik ember is játszhasson vele vagy ő is mehessen ezzel a kamionnal!De úgy látszik van pár önző ember aki csak a saját maga dolgaival foglalkozik.Ugyan ez nem ide tartozik de sajnos a magyar emberek ilyenek ez máshol nem így van.Én legalább próbálok segiteni annak aki megkérdezi tőlem ezt+azt honnan lehet letölteni és szívesen segítek de mind1 és ezzel le is zárom mert nem fogok veszekedni senkivel.
  • Immigrants
    Fórum címet dobsz?
  • melory80

Szép napot mindenkinek.Íme az újj tagok a flottában
  • bullseye9
    Még egy szavazat a bal oldalira, szép lesz, tesó.
    #8117: csodálkoznék, ha tölthető lenne... (német fórumon szoktam látni, igényesen összerakott masina)
  • Immigrants
    Kössz
    De most én is ilyet csinálok
    (Hm érdekes)
  • Cindas
    nem igazán
  • Immigrants
    Ez a Scania tölthető?
  • wanlo
    Tudnál másik képet is mutatni mondjuk egy félpótkocsi váltással mert ugyan azt a képet mutatod a Legenda Scania letöltése mellett?Nem hinném,hogy Varsányi92 oda adta volna,de próbálj meggyőzni minket hátha...
    Ha kérhetném akkor meg válts hangnemet mert ezt ő nem érdemli meg az eddigi munkáit nézve.
    #8115:Szép Pesta963 szerintem a Bal oldali szebb.
  • pesta963

Szerintetek hogy a jobb a hűtőrácsnál?
    Kéken vagy Fehéren?
  • sziliboy
    ez tényleg ugyanaz
  • Tsaba01
    azért vannak rajta bőven különbségek.
  • sziliboy
    egy nagyon hasonló scania tényleg van a germantrucks.hu-n annyi h annak román rendszáma van és pici festés különbség, ugyanilyen szürke és ugyanez a felszereltség kivül belül.
  • mandm
    Ez havas úton előfordul. Mit vártál?
    Felteszed a hómódot, aztán meg nyafogsz, hogy úgy viselkedik a játék, mintha csúszna az út. Komolyan nem értelek!
  • pesta963
    nem adtad oda egy olyan emberkének akibe nem lehet megbízni?:S
  • mandm
    Szerintem ezt fogalmazd meg újra! Egyszerűen érthetetlen amit írtál.
  • DAFFANGER
    Nézd csak meg ezt az oldalt ember http://playtruck.2bb.ru/viewtopic.php?id=1505&p=5 140 hozzászólás ott van a kamion Legenda első kép szürke kamion dalija speed szóval ezt bebuktad.
  • varsanyi92
    Érdekes lenne ha meglenne , ha meg mégis akkor legyél olyan kedves és ne osztogasd már.... Amúgy meg rakj róla képet kiváncsi vagyok.
  • pesta963
    szép
  • DAFFANGER
  • DAFFANGER
    Nekem is megvan ez a Scania akit érdekel dobjon rám privit.
  • takehun
    Legeslegeslegeslegeslegeslegjobb nincs több vélemény no comment oh máj gád xD
  • Tsaba01
    széép, tetszik a soklámpa rajta:)
  • DIESEL DOG #8101
    Vagy a szalonokban, vagy a használt gépjármű kereskedőknél...
  • kazai21
    Rajos.
  • Ifa
    Nem tudjátok hogy ami kamiont beleraktam hol lehet megvenni?Előre is köszi!
  • Scania R580
    Überfasza!
    Így már tetszik a kerék...