47495
German Truck Simulator
-
#8137 Szenvedtem vele majd egy órát,hogy jól nézzen ki.Lehet,hogy másnak ment volna 10-perc alatt is de a jó munkához idő kell és büszke vagyok rá,hogy legalább egy embernek tetszik. -
#8136 az a skin valami fantasztikus -
Blum #8135 Bal oldali szebb. :) -
#8134 Így talán nem látszik annyira csicsásnak.
-
#8133 JAAAA.Vágom attól még ronda.Mondjuk az enyémek sem valami szépek ,de ennél azért szebbek. -
#8132 Nem én csináltam és csak válaszoltam a két úriembernek hogy máshol is letölthető mert azt hitték hogy csak egy ember mehet vele. -
#8131 1000 köszönet! -
#8130 Szerintem nagyon ronda,de azért szép munka. -
#8129 Ezt meg a te kérdésedre itt vannak a képek a játékból hogy megnyugodj van pár különbség de ha megnézitek ugyanaz majdnem.Eddig 2-0 ide Wanlo
-
#8128 Mint egy utazó vidámparkban a körhintát vontató gép -
#8127 A '9' -es gombon nincs funkció!
Ami a magyar billentyűzeten '0' azt a játék nem annak hanem '~' -nek érti.
Ha azt akarod, hogy '0'-t értsen, akkor az 'ö'-t nyomd meg.
A játék ugyanis angol kiosztással dolgozik.
Megnézheted, hogy amikor mentesz és beírod a mentés nevét, akkor melyik billentyűt minek ért. -
#8126 Véleményeket kérek.
-
#8125 Hali! miért van az h a 0 vagy a 9 gombbal nem tok egyéni kameraállást csinálni?? létszi segítsetek!! -
#8124 Igen tölthető irtam privit. -
#8123 Na akkor először is majd ha ő megadja a tiszteletet akkor én is!Második nem tudom kinek vagy minek a munkája de ha fenn van a neten és le lehet tölteni akkor bárki hozzájuthat ez nem az én hibám!Harmadik ez a forum azért jött létre hogy mindenki megossza a másikkal az ehhez kapcsolodó dolgokat ezért linketltem be hogy a másik ember is játszhasson vele vagy ő is mehessen ezzel a kamionnal!De úgy látszik van pár önző ember aki csak a saját maga dolgaival foglalkozik.Ugyan ez nem ide tartozik de sajnos a magyar emberek ilyenek ez máshol nem így van.Én legalább próbálok segiteni annak aki megkérdezi tőlem ezt+azt honnan lehet letölteni és szívesen segítek de mind1 és ezzel le is zárom mert nem fogok veszekedni senkivel. -
Immigrants #8122 Fórum címet dobsz? -
Szép napot mindenkinek.Íme az újj tagok a flottában -
#8120 Még egy szavazat a bal oldalira, szép lesz, tesó.
#8117: csodálkoznék, ha tölthető lenne... (német fórumon szoktam látni, igényesen összerakott masina) -
Immigrants #8119 Kössz
De most én is ilyet csinálok
(Hm érdekes) -
#8118 nem igazán -
Immigrants #8117 Ez a Scania tölthető? -
#8116 Tudnál másik képet is mutatni mondjuk egy félpótkocsi váltással mert ugyan azt a képet mutatod a Legenda Scania letöltése mellett?Nem hinném,hogy Varsányi92 oda adta volna,de próbálj meggyőzni minket hátha...
Ha kérhetném akkor meg válts hangnemet mert ezt ő nem érdemli meg az eddigi munkáit nézve.
#8115:Szép Pesta963 szerintem a Bal oldali szebb. -
Szerintetek hogy a jobb a hűtőrácsnál?
Kéken vagy Fehéren? -
sziliboy #8114 ez tényleg ugyanaz -
Tsaba01 #8113 azért vannak rajta bőven különbségek. -
sziliboy #8112 egy nagyon hasonló scania tényleg van a germantrucks.hu-n annyi h annak román rendszáma van és pici festés különbség, ugyanilyen szürke és ugyanez a felszereltség kivül belül. -
#8111 Ez havas úton előfordul. Mit vártál?
Felteszed a hómódot, aztán meg nyafogsz, hogy úgy viselkedik a játék, mintha csúszna az út. Komolyan nem értelek! -
#8110 nem adtad oda egy olyan emberkének akibe nem lehet megbízni?:S -
#8109 Szerintem ezt fogalmazd meg újra! Egyszerűen érthetetlen amit írtál. -
#8108 Nézd csak meg ezt az oldalt ember http://playtruck.2bb.ru/viewtopic.php?id=1505&p=5 140 hozzászólás ott van a kamion Legenda első kép szürke kamion dalija speed szóval ezt bebuktad. -
#8107 Érdekes lenne ha meglenne , ha meg mégis akkor legyél olyan kedves és ne osztogasd már.... Amúgy meg rakj róla képet kiváncsi vagyok. -
#8106 szép -
#8105 -
#8104 Nekem is megvan ez a Scania akit érdekel dobjon rám privit. -
takehun #8103 Legeslegeslegeslegeslegeslegjobb nincs több vélemény no comment oh máj gád xD -
Tsaba01 #8102 széép, tetszik a soklámpa rajta:) -
DIESEL DOG #8101 Vagy a szalonokban, vagy a használt gépjármű kereskedőknél... -
#8100 Rajos. -
Ifa #8099 Nem tudjátok hogy ami kamiont beleraktam hol lehet megvenni?Előre is köszi! -
#8098 Überfasza!
Így már tetszik a kerék...