47495
German Truck Simulator
-
És Íme a Volvó -
#8316 Fogtam tesó és megfontolom!!:)(helyzetjelző megy rá biztosan meg másik napellenző)szúró is lehet lejön de mondjuk igy nekem bejön!!!:)
És köszi a hozzászólást!! -
Blum #8315 Az a szúró alulra nem kéne rá,oldalra kis helyzetjelzőket meg esetleg valami más napellenzőt rá.
Nem rossz kis gép! -
#8314 Szép napot!!!
Íme az enyém!!!A tied módosítva!!!(privi)
Véleményt nyilváníthatsz!! :)
-
-
#8312 Honnan tölthető a kamion?:) Link?:D -
#8311 Fasza! -
#8310 Alap modellek tölthetőek? -
#8309 Köszi srácok szerintem is ez a párositás így már szép. -
Blum #8308 Na,ez már fasza! -
#8307 -
-
-
-
#8303 MANci TGX
-
#8302 MANci TGX -
#8301 Köszi a segítséget,mostmár tökéletes minden a game-ben -
#8300 Akkor ved ki a tükröt -
#8299 Ez fasza lenne de 97mb és ha kintvan a tükör akkor szaggat picit! szal vmi megoldas?
-
#8298 -
sziliboy #8297 ja és #8287 erre akart a válasz menni. -
sziliboy #8296 hello. directx-es beálításoknál nekem is fehér kockák jelentek meg, opengl-ben meg rendesen világítnak és nem is fagy ki. amugy a pack miatt fagy ki szedd ki a CHEREAU INOGAM [REEFER].scs pótot nekem ugy nem fagyott ki. nem tudom neked fog-e muködni nekem nekem bejött. -
#8295 hali! tudna nekem valaki segiteni abban hogy ad egy olyan kamionrol linket amin van pár kisebb változtatás és könnyü rá feliratot csinállni(kezdő vok) de nem fogja nagyon le a játékot!? -
#8294 Nálam is ez a probléma van,frissítettem a drivert,de nem történt változás -
#8293 Hm...szerintem a kifagyás, meg a lámpák hiányossága nem függ össze... -
#8292 Hát megnézem, de nem rég frissítettem a videókarim driver-ét... Na és még ráadásul most vittem egy fuvart és már majdnem bent voltam a városba és kifagyott a játék.
Szerintem valami összeakad de csúnyán... -
#8291 Mindenre van megoldás... :)
Erre nekem az volt a megoldás, hogy a videókártya driverét frissítenem kellet. Bár volt akinél ez nem oldotta meg a problémát, de nálam bevált. Próbáld meg...keresd meg videókártyád gyártójának oldalán az új drivert. -
#8290 Van fehér négyzet... Erre van megoldás? -
#8289 Dobj fel egy képet, ha tudsz, úgy könnyebb lenne távgyógyítani.... :)
Egyáltalá nem világít, vagy ha távolabbról nézed, akkor fehér négyzetek vannak a lámpák helyén? -
#8288 Reggelt mindenkinek!
Nem rossz, nem rossz :) -
#8287 Helló. Akadt egy kis problémám, még pedig az hogy betettem ezt a trailer packet és nem égnek a lámpák, pedig flare pack is van benne. Valaki meg tudja mondani miért? -
#8286 fain táltos -
#8285 oké köszi -
#8284 Ha összepárosítod a kamiont a soförrel automatán dolgozik.
-
#8283 Sziasztok.
Segítséget kérnék. Vn 1 garázsom meg 1 soforom 1 kamionnal. :P
Hogy tudom rábírni hogy dolgozzon is?
Elore is köszi.
JAH....Zsír a játék :) -
#8282 Valószinű a kamionboltban.Tudod hol bolt hol nem bolt bolt egyszer egy kamion."Szalonban"Bocsi de már fáradt vagyok a mai kb,11000 km-től.
-
saloka #8281 amint látom azért nem vagy teljesen kezdő. Egy kis MODolás bejátszik -
Dani117 #8280 Jó estét! Kipróbáltam a játékot én is. Készítettem pár képet. Íme:
-
Glory81 #8279 KURVA ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD -
Glory81 #8278 mi ez a rakatt szar ocsmány belső.