47495
German Truck Simulator
  • szabii98
    nem:)
  • Sóschips
    neki,mert nem értem h h nem az ő gépéről rakott képet,ha már neki is olyan,na mind1,nem mintha zavarna,csak érted:D
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Valakinek nem lenne kedve egy skin pack-ot csinálni a GTS eredeti cégek modjához?
  • péistike
    a grat kinek ment?
  • Zsolt7411
    Sziasztok.
  • Sóschips
    hali!
    ez meg az én képemgrat
  • péistike
    Első kezdő munkát bocsánat hogy a minősége rossz nem tudom miért!
  • kobi14
    Csak úgy:

• nico79
    Nem ide vágó téma de valaki nem tudja megmondani a 18-haulin sorozat hogy van sorban megjelenés idejében?Melyik az ujjab a
    Hard Truck - 18 Wheels Of Steel - Pedal To The Metal vagy a
    18 Wheels Across Amerika?
    Bocs az off-ért.De fontos lenne.
    Köszönöm.
  • luspaydavid
    a gépem :D a .dds-eseket kell skinezned.
  • MURFITTS
    Helo! valami szakértő kérem mondja meg, hogy melyik fájlban tudom a verda szinét változtatni, pl, az ajtokra lökhárítóra matricát tenni, és a LUSPY CB táblát átírni, már átnéztem a fájlokat de kevés szerencsével, kérem a mihamarabbi segítséget, köszönöm fiúk!

• Glory81
    Hamburg látképe kikötőnél.

Kifelé menet.

Majdnem meghúztam a bmw oldalát:-)
  • 94mike
    Végre neki bírtam állni a régi el képzelésemnek,1-2 hete már akarom már módosítani ezt a DAF-t,végre most sikerűlt,még semmi új nincsen benne,csak aza 3 párna..asztalka,név tábla,pohár,1-2 zászló lessz benne,meg egy lármschutz jel..vélemények attólmég jöhetnek,nagyon teccik az alapmodel..
  • 94mike
    Ewals Cargos jobban bejött
  • szabii98
    Panaszláda:S
    zmodban megvolt, elmentettem.Lory videója alapján megcsináltam, le hexeltem, be raktam a derinitiont, és a DDS-eket.Az lehet baj hogy lod nincs a mappában?Azt ugyanis nem használtam fel.Az is lehet, hogy az a baj, hogy a TGX packot használtam fel.Teszek még 1. próbát.Talán az a baj hogy a DDS-eket átraktam PNG-vé(mert volt PNG-s cucc).
    PLS segítsetek:S
  • krissz81
    Sziasztok.Nekem már 5 alkalmazottam dolgozik és 3 garázst sikerült vennem.Elég jól dolgoznak és szépen tejelnek.Most készülök még egy embert felvenni.
  • mester07
    Erre van valami ötletetek hogy ezzel mit lehetne csinálni?!Kicsit hülyén néz ki!!!Segitsetek!!
  • szabii98
    na most, ha jó lesz a Man, adok képet:D
    1 és fél óra volt.Remélem jó lesz:D
  • rokerkamionos
    Fasza a skin!
  • Glory81
    Hát ennél tökéletesebben le se lehetne írni tehát aki kezdő olvassa el:)
    Köszönjétek Mandm-nek.
  • V43 1105
    Hali ! :]

Remélem tetszik ;-)
  • Tsaba01
    1 párszor még befogod linkelni:)
  • aixamos
    Aha!Asszem megtaláltam a hibát ahogy 94mike mondta,nem jók a gépem paraméterei!Ilyenkor nem lehet a rebegés ellen semmit tenni?
  • Roland10
    Üdv mindenkinek..végre itthon vagyok:D
  • mandm
    Petike! Rögtön orrba nyomlak!
    Itt már leírtam sokadszorra!!!!
  • Petike954
    Hello! Mikor lehet a játékban garázst venni? Ha már magam választhatom ki, hogy mit és hova fuvarozok? Van már valami jó map a játékhoz?
  • CzUKi
    közi szépen a lényeg a kerék a dummykat belövöm majd :D
  • Tomika001
    Még nem!
    De nem sokára koptatom megint a gumikat!
  • vadkamionos
    Nem voolt már elég a szabibol a jobol is megárt néha a sok:DXD
  • Peti 1990
    jó kép,szép gép!
  • RS
    Letöltés
    #4770: Dummy-t kell állítani.
  • Tomika001
    Csak úgy!
  • luspaydavid
    Szép! Amúgy a kerék privi? Mert amit edig próbáltam szanaszét állt rajta.
  • CzUKi
    Sőt most hogy jobban megnézem ugyanaz szal lécci egy linket kérhetek bocsi a sok hsz ért de most néztem meg jobban :D
  • CzUKi
    köszi szépen megnézem
    #4766 Ez meg ku..va szép és sztem a kerék is hasonló mint amient én keresek :D:D
  • vadkamionos
    A truckers darkbb.com-on az Euro Truck Mapába az egyik Tga-án ilyen van!
  • RS
  • aixamos
    #4760 Köszi a választ!Megnézzem!
    Most már a Vistás gépemre is letöltöttem ott jól müködik csak megint az a baj hogy rebeg...
  • CzUKi
    Hello mindenki egy iesmi kereékről tud valaki egy linket mert én sehol nem találok bocs hogy élő képet teszek de nem tom hogy van e ETS hez vagy GTS hez hasonló
  • mandm
    És mindenkinek aki, nem érti, hogyan kell megélni sofőrként és, hogyan előrelépni és saját céget alapítani:

1. A térképen felajánlott helyekből egyet kiválasztasz. Itt fogsz dolgozni, mint alkalmazott. Főnököd mindig megmondja honnét, mit, hova és mikorra kell elvinned. A kamiont ő biztosítja, fizeti a javítást és az üzemanyagot. A fuvarokért százalékot oszt neked. A hibákért (késés, baleset, szabálytalanság, stb.) levonásban részesülsz. Így szépen tengeted a sofőr életedet egyik fuvar a másik után, megállás nincs. Közben gyűjtögeted a pénzt. Egy vigaszod van, hogy Hans nevű barátod megosztja veled élményeit és beszámol arról, hogy neki elege van és saját karrierbe kezd. Fuvarvállalatot fog alapítani.
    2. Kitartó munkádra felfigyelnek a konkurens cégek és felajánlják, hogy jobb kamionért és magasabb jutalékért menj át hozzájuk. Ha tetszik az ajánlat (miért ne tetszene), akkor az email jobb felső sarkában lévő gombbal elfogadod azt. Ezek után még az aktuális fuvart el kell vinned, majd azután már az új kamionodban ébredsz és folytatod a napi gürizést. (Régi alkalmazód fájó szívvel búcsúzik tőled) Ilyen ajánlatból több is jöhet egyik jobb, mint a másik.
    3. Mikor már kezdesz belefásulni a melóba (de elég pénzed gyűlt össze: kb. 10 ezer EUR) és irigykedve olvasod Hans leveleit, hogy neki már saját gépe van, kapsz egy érdekes ajánlatot. Hans megkereste néhány kamionkereskedő ismerősét és megkérte őket, hogy hajtsanak fel már neked valami használt verdát. 2-3 emailt fogsz kapni mindegyikben egy-egy C kategóriás, használt, de kifogástalan állapotú kamionnal. Amelyik tetszik azt a szokott módon elfogadod. Természetesen az aktuális fuvart leszállítod, majd utána már a saját(!) kamionodban találod magad. Igen ám, de mihez kezdesz most?
    4. Hans megint segít és beajánl néhány fuvarszervezőhöz, akik emailben értesítenek is. Az ő telephelyükre bármikor mehetsz ígérik, hogy valami munka mindig lesz. Hát akkor hajrá, vágj bele és kezdj el végre nem éhbérért dolgozni! Persze most már az összes költség is a te pénztárcádat terheli.
    5. Ha jól dolgozol, akkor látványosabban gyűlik majd a pénzed, különösen akkor, ha néhány extra fuvart is be tudsz vállalni. Ezekről emailt kapsz, amiben megmondják, hogy hol és meddig jelentkezhetsz a fuvarért. Ha nem érsz oda, akkor lemaradsz róla. Viszont dupla, tripla pénzek is jöhetnek ezért.
    6. Hans tovább segít és elintézi, hogy kedvezményesen tudj garázst bérelni. (Persze, hogy emailben jön az ajánlat, megjelölve, hogy melyik városokban van lehetőséged). Oda mész, leperkálod a pénzt (kb 25 ezer EUR) és máris begördülhetsz.
    7. Most már megalapozhatod a cégedet. Kell alkalmazott és kell neki kamion. Az alkalmazottakat ott tudod megszerezni, ahol az épületen egy @ jellel ellátott fényreklám van (Az itt lévő kérdőjelre állsz rá, ami ezek után egy földgömb lesz). kamionból meg az a legegyszerűbb az elején, hogy előkeresed a mailjeid közül azokat az ajánlatokat, amiket a kereskedők küldtek és elfogadod valamelyiket.
    8. A Manager ablakban tudod a sofőröket és a kamionjaikat összerendelni. Itt van lehetőség a gépeket eladni, áthelyezni őket másik garázsba, javíttatni, stb. Ugyanígy a sofőröket is kezelheted, vagy akár fel is mondhatsz nekik.
    9. Ezek után építed tovább a birodalmadat, ha van már elég pénzed, akkor vehetsz még több, akár új kamiont, ha kell bérelhetsz még garázst, vagy a meglévőt fejlesztheted, stb., stb.