47495
German Truck Simulator
-
#4965 Már csak akkor fogok képet rakni ha elindul a szekér! ;) -
#4964 helló tudna nekem valaki segíteni abban h mit tegyek h jó legyen a játék
előre is köszi. -
Blum #4963 Mostmár elég a hétvégés képekből,mennyé dolgozni már :D -
Gondoltam teszek egy képet a hétvége alkalmából!
-
Blum #4961 Köszi! :) -
Immigrants #4960 Szép lett ez a kép! -
carloelsa #4959 Wow az a targonca, de ez a nagy szürkés fehér kamion pfff (nem ám ;) -
Glory81 #4958 Én meg büszke vagyok rá képzeld úgyanis ez az ő napja és megkap tőlem mindent nem is ismersz milyen ember vagyok máris hülyeségeket szolsz be én foglalkozom vele mindennap sőt estig dolgozok hogy neki meglegyen minden és képzeld ritkán iszok alkoholt egy évben talán 2-szer az hogy most megittam 3 üveg sört és jókedvem van és örülök hogy a lányom 12 éves és ő örül hogy elvan a többiekkel én attól nyugodtan játszhatok egy kicsit ugyanis holnap meló megin de te jól ember ismerő vagy biztos de elmondhatnád te mire vagy büszke de nem veszekedem.egyébként valaki irta hogy mindenki a saját dolgaival foglalkozok igaza is van én legalább segitek másoknak meg jönnek a privátok más oldalakon is amibe tudok és megköszönik a segitségem mert én ilyen ember vagyok de te biztosan tudod milyen vagyok erről ennyit.És bocsi hogy ennyit irtam.Ja még annyi hogy én se bántottalak téged...Szasztok jó fuvarozást jó játékot.Lehet bannolni... -
#4957 Csak úgy.
-
laca9210 #4956 Sziasztok hol lehet garázst venni mert sehogy sem sikerül a pénz megvan. -
#4955 Nem sikerült, felakad, már a fele odavan ... szerencsére van mentésem a közelben. Most megvárom mit írnak a supportba. -
Immigrants #4954 Katt Kb ekkora.Azért van különbség
-
Blum #4953 Köszi! :) -
Blum #4952 "Kicsit berugtam én most majd így vezetek de a kislányom szülinapja van ma míg ők meg a rokonok buliznak én addig nyomom a GTS-t"
nem azért,de erre nem lennék annyira büszke... -
Glory81 #4951 Jó Napot kamionosok gyerünk vár a meló ne lazsáljatok sok szállítmány vár és késnek a fuvarok:D
Kicsit berugtam én most majd így vezetek de a kislányom szülinapja van ma míg ők meg a rokonok buliznak én addig nyomom a GTS-tÜdv mindenkinek! -
#4950 -
Blum #4949 Hát,akkor mekkora rendszám legyen rajta? -
#4948 Grat szép lett! (sory a 2-hsz ért!) -
#4947 Sziasztok pár kép:
További jó gurit! -
Immigrants #4946 király.De számomra az a rendszám olyan mint egy pappírfecni.Ne sértődj meg de olyan kicsinek tűnik.De a színe így a legjobb! -
Blum #4945 Kicseréltem az üléseket,lemappoltam a ködlámpákat is,kicsit variáltam matokkal+átpingáltam. Íme:
-
Immigrants #4944 Ezért rossz a játék -
#4943 Ezért rossz a túlméretes szállítmány! -
#4942 Szerintem be fogsz tudni menni, de amikor én ilyen rakományt vittem 1 percenként kellett mentenem a játékot mert még az autópályák feletti tábláknál néhány helyen ahogy elmentem alattuk sérült a rakomány folyamatosan.Elég gányul lett megoldva.Főleg ez az udvar mert ha bejutsz is oda eszméletlenül kevés helyed marad majd a manőverezésre, de probálkozz meg vele, a rakomány pedig biztos sérülni fog -
#4941 egy fix mozgású pótokkal nemhiszem h ezt meglehetne tenni..
talpalni is csak 1játékban lehet..ez pedig a Rigsd Of Rods :)
-
#4940 nyóckerbe szivesen leengedik a kerekeidet szerintem:) -
#4939 Sztem a légrugóra gondolt és akkor a kerékkel nemtörténik semmi csak az alvázzal :D! -
#4938 -
#4937 konkrétan én nem úgy értettem, hogy a levegőt kiengedni belőle, hanem valahogy a pótot lejjebb engedni.
más módszer nem jutott az eszembe, mert ez benne van a játékba, így van megcsinálva, szóval valami megoldásnak lennie kell. -
#4936 csak gondolkodj logikusan...játékban leengeded a kereket...
komolyabb szimulátorokban sincs olyan h leengedem a kereket majd utána felfújom... -
#4935 de hülye gyerek vagy -
#4934 nehéz volt mi?
na írok a fejlesztőknek, hátha ők tudják, elvégre ők csinálták, biztos be tudják varázsolni a pótot. -
#4933 adok választ..
nemlehet leengedni.
ne is próbálkozz.
ez játék.
teccikérteni? -
#4932 biztos akkor lesz itt valaki k*rva nagy arc, ha minél több embert néz lámának. -
#4931 de vagány vagy, hogy még választ se tudsz adni.
mindenki el van itt a saját dolgával, mással foglalkozni, az nem dívik. -
#4930 -
#4929 le lehet engedni a kerekeket? ha igen mivel? mert a beállításokban nem találtam erre vonatkozó billentyűt. -
#4928 HELP
-
#4927 engedd le a kerekeket...
ha tudod h nem fog beférni, minek mész oda?..lekapcsolod a pótot, tankolsz, felveszed..és mész tovább -
krissz81 #4926 Sziasztok.Én egy kotrót szállítok és nem fér át a táblák alatt az autópályán.Ti mit csináltok ilyenkor?Ja és ha autókat szállítok az meg a benzinkutaknál akad el.Túl magas.Ezt válaszolja meg valaki!