47495
German Truck Simulator
-
#4844 Off:D
valaki tudna nekem adni egy:Dafos asztalkát,lármschutz jelet,meg valami szép párna huzatot? segítségeket előreis nagyon szépen köszönöm!:-) -
saloka #4843 Hogyan tudok kamiont venni az embereim számára? -
Blum #4842 Köszi!
Lassan gyűlik a pont. :S -
#4841 Kösz:D
A te DAFod is(Y);) -
#4840 szép! -
#4839 jah persze.... -
#4838 faszályos -
#4837 Köszi, de a tied jobb sztem
Köszi Zsömle:D -
#4836 szép -
tomi0113 #4835 fasza lett Szotyi, gratula! -
#4834 Egy kis UP! Kapott egy tgx-es belsőt(Nem nagy szám de nekem megteszi:D)
És énis kicseréltem a tetejét a DANZos XLX-esére mert így szebb:
Még megy majd bele 1 GPS és egy GoBox -
vajo #4833 fasza lett! nCore-al mizu? xD -
#4832 -
#4831 Utánzós -
#4830 Pm ben hogy mien legyen mik legyenek benne mit vegyek le színe egyebek!!!!Kereket linkelhetsz lehetőleg ne kerék pack ot!!! -
#4829 #4427! PLZ! -
#4828 -
Blum #4827 Jó estét kívánok! Kicsit kipofoztam ezt a masinát. Íme:
-
#4826 Kérésre akárkinek akármienre megalkotom a kicsikét ma elvállalok 1 embernek aki először le irja hogy mien legyen !!!!(privi gépnek szánom)
-
#4825 Az csak annyi h megnyitod a potot és ot kitörlöd a fuvarokat elmented és raktározással vissza másolod -
saloka #4824 Üdv Kollégák!
Garázsba szeretnék kamionokat vásárolni. Ezt csak úgy tehetem, ha e-mailba jön ajánlat? Mert 4 Kamiont már így vettem, de többet nem enged, hiába van már jó pár garázsom, és szabad emberem is van a garázsba. -
#4823 jól áll a kék -
tomi0113 #4822 Csáósztok!
Valaki tud adni egy videót hogy ETS-ből GTS-be átrakni kamiont illetve pótót mert ami a banner alatt van kép úgy nem értem?! xD
Előre is köszi szépen! -
#4821 -
#4820 Okéé köszi,igazábol a Vga-val semmi gond nincs,csak a rammal lehet mert kicsit szaggat, és ezért kérdeztem hogy hátha vga-val van a gond. -
#4819 a pótomat segítenél átrakni? -
#4818 már jó köszi:D -
MURFITTS #4817 Luspy, kérlek segíts, már minden dds t átnéztem, nem mondanád meg, mégis melyiket nyissam meg? köszönöm! -
#4816 HRC-s esetleg befut valamikor? :) -
Milhard15 #4815 Hali. Probáld meg átálitni az opengl-t directX-re vagy forditva nekem ETS-nél volt ugyan ez a hiba -
#4814 én csak eggyet töröltem -
#4813 exterior_wiper_anim: "/vehicle/truck/scania_rcab/wipers.pma"
wiper_model: "/vehicle/truck/scania_rcab/wipers.pmd"
Ezt a két sort kikell törölnöd a definitionból!
-
Sóschips #4812 persze,úgy h még nem játszok velenem,nem leszek szemét,még nem tudtam ellene mit csinálni,próbáltam a videókarit frissíteni,de akkor meg az egész gép szar lettde majd valamelyik nap eljön keresztanyám,ő úgyis evvel foglakozik és megcsinálja -
#4811 miért van az hogy átraktam a MAN-om és nem jó az ablak törlő?
KÉP:
-
#4810 Mire gondollsz? -
mester07 #4809 És neked sikerült megoldani a problémát??Ha igen hogy? -
benitez3 #4808 Hz ? Mit tegyek ,nagyon akad a játék,jobban mint az ets,nincs erre megoldásotok,gondolom másnál is van ilyen probléma !!!!!
-
#4807 A függöny meg az ülés mitöl olyan csúnya?:D -
#4806 valaki léccives adjon már ami a világításhoz kell hogy legalább világítsanak is a lámpáim! -
vindzsi #4805 Helló mindenkinek
Az tényleg jó lenne ha valaki csinálna egy eredeti cégek skinpackot a trailer-hez. Már azóta várom mióta kiadták a pack-ot