47495
German Truck Simulator
-
tomi0113 #5085 szép gép!
Tomikahh: a te TGX-ed is nagyon szép gratula!:)
Tsaba: igazad van de ez az egész fórum arról szól, hogy segítsük a másikat de valaki inkább kötekszik minthogy segítene! :S -
Tsaba01 #5084 Jogos, de én, meg nem csak én hanem rajtam kívül mások is azon vannak h a kezdő szimulátor fanokat segítsük. -
rgida666 #5083 Diesel Dog for president! 1 szavazat -
#5082 látom nálad a tetőnél is csinálja nekem csak a Spoilernél,inkáb kicseréltem egy másraa MAT-ot..másképp a te géped nagyon bejön... -
#5081 Nem, de körülbelül sajnos de.PL. ETS-topicban(sry az offért!) 1 hét volt míg 1 kérdésemre válaszoltak... -
#5080 Jaja de nemtudom hogy mitől van:S
#5071: Nem ez sajna nem az a pót:S -
Tsaba01 #5079 "tomi: segítség, ugyan, miről beszélsz ... nézd át a topikot, nem csak ezt, az összes 18wos szériátét. mindenhol csak képek, közötte segítségre váró emberek, akiknek senki se válaszol, csak az öreg rókák vannak el egymással az új vasaikat mutogatva"
Ez nem teljesen ígyvan. -
tomi0113 #5078 Dog ezt nem itt kellett volna! :S -
baly0217 #5077 Jaj értem, köszi a felvilágosítást -
#5076 #5065; #5072 Fasza gépek -
#5075 Interneten letölthető, ingyenes fájl.Általában film, játék esetleg zene.
Ilyen oldalak vannak, rengeteg.Ingyenes-meghívós.Kb. ennyi.Nem veszed meg, hanem letöltöd:D -
DIESEL DOG #5074 A Warez illegális, nem jogtiszta szoftver. Vele való kereskedése illetve terjesztése a szerzői jogvédelem megsértésének számít... :) -
#5073 Én nem is állítottam azt, hogy warezoltál volna, csak azt tisztáztam, hogy miért nem szabad itt csinálni.
#5069: Az off topikban kérdezd, ott elmagyarázom. -
#5072 Up..inkább a belsőn modifikáltam,fügönyök,párnák,takaró,a laptopot hátra tettem az ágyra...egyebként Vikor látom nálad is vannak MAT problémák mint nálam...
-
#5071 Ez az a pót amit ETS-ben húztál?
Am fasza! -
mester07 #5070 Közbe kezdek rájönni hogy a trailerek miatt fagy ki játék!!Ha nem Kielnél akkor Hamburgnál!!Vagy forditva! -
baly0217 #5069 Amúgy mi az a warez bocsi ilyet kérdezek nem tudom mi az? -
#5068 Értem:)
én is jelentkeznék, de engem mindenki utál :DDD
úgyhogy sok esélyem van:D -
#5067 Kiprobaltam a demojat a jateknak. Egesz jo, csak a kormany nagyon erzekeny. Kicsit elforditom balra vagy jobbra, es tulfordul. Ezt lehet allitani? -
tomi0113 #5066 Baly-nak elküldtem privát üzenetben, annyiból igazat adok hogy egyik topikba se segít senki az újaknak de ennek a topiknak nem kell a többihez hasonlítania! Még annyi hogy baly-tól bocsánatot kértél de szépen megkérte előtte hogy akárhogy de nem kötelező a topikba linket adni el lehet privát üzenetben is küldeni de te nem is pozitívan álltál hozzá hanem egyből le vetted a fejét!
LTomi:én demóval játszom! -
#5065 Nah ez a kis fos műxik a játékba ugyhogy szerintem ezt húzom majd.
Küdöm neki felfele a bányába:
Felértem és bemegyek a papírokért:
-
#5064 Köszi:D -
#5063 Arra való, de a warezolás a szerzői jogok megsértése, azaz törvényszegés. Az OFF Topikban lehet róla beszélni, itt ez nem téma. -
baly0217 #5062 amúgy kerestem én csak állandóan a demo és nem tudtam hogy csak rendeléssel kapható még szóval ... -
#5061 Valaki segítene bekonvertálni interiort? Megcsinálom én meg minden csak a konvertálós résznél kérnék segítséget. Akkor legyen szíves írjon rám priben. -
DIESEL DOG #5060 Természetesen februárban jön a GTS Magyar nyelven is, a Seven M gondozásában... :) -
#5059 Hát én megpróblámom, a sajátomat sikerült átrakni és szivesen segítek. -
DIESEL DOG #5058 Jól néz ki ez az amcsi gép! -
#5057 ezt mondjuk nem tudtam, azt hittem kapható, mint az ETS, mintha ilyen infókat láttam volna a héten ... ezért elnézést.
tomi: segítség, ugyan, miről beszélsz ... nézd át a topikot, nem csak ezt, az összes 18wos szériátét. mindenhol csak képek, közötte segítségre váró emberek, akiknek senki se válaszol, csak az öreg rókák vannak el egymással az új vasaikat mutogatva.
a másik amit nem értek, hogy baly ki lett segítve egy olyan szóval, hogy demó? eddig nem ismerte? vagy nehezére esett felmenni a hivatalos honlapra? időt s energiát spórolnak meg nekünk az emberek azzal, hogy nem ide írnak először, hanem összeszedik a kis agyukat és a saját gondolkodásukat használják.
természetesen nem akartalak megbántani baly, elnézést érte. -
DIESEL DOG #5056 "Mostanában nem volt/nem lesz időm a topikkal foglalkozni és a GTS-t tolni, úgyhogy úgy döntöttem, átadom valaki másnak a házigazdai címet. Vasárnap estig lehet jelentkezni, akkor majd csinálok egy szavazást, így demokratikusan választhattok új házigazdát. A szavazás időtartama pár nap lesz."
Hmm...ha még szabad a jelentkezés akkor én is pályáznék...
-
#5055 valaki segít átrakni ETS-ből a pótomaT?
-
#5054 Éjszakai kép:D
-
tomi0113 #5053 ez a fórum tudtommal arról szól hogy segítsük a másikat, és nem arról hogy szarjunk rá nem? -
Blum #5052 Mivel MO.-n még máshogy nem elérhető,így maradunk a WAREZ-nál. -
#5051 először saját magad kéne próbálkozni, nemde?
Roland10: szóval warezolsz? vagy ezt hogy akartad érteni? -
#5050 -
tomi0113 #5049 nincs mit! :) -
baly0217 #5048 Na ennyi vannak rendes emberek is aerolive!pl.Tomi amúgy köszi mégegyszer -
tomi0113 #5047 hát az mind1 nekem is a demó van meg de ha várunk kb fél évet akkor a boltokba is olcsóbban megvehető! -
#5046 Milyen demó? Én se vettem meg a játékot,mégis a teljes verzióval nyomom-.-