47495
German Truck Simulator
  • V43 1105
    Értelmes felnit alá -.-"
  • Scania R580
    Ha már új R-es...

#6366: Ez tényleg elég fos már bocs
  • 94mike
    Haggyadmár abba
  • kalee

Na bazz pont a te véleményed hiányzott már csak, pont arra vagyok kíváncsi!!Na akkor kiről is és mit is copyztam!!Amúgy meg ezerszer elmondtam már hogy kib*szottul nem érdekel ki mit mond és mit csinál, MINDENKI OLYAN GÉPET CSINÁL AMILYET AKAR ÉS TUD!!!!!!Kurv*ra nem érdekel a te véleményed!!A naracs üvegről meg annyit hogy te még most sem tudod megcsinálni pedig párszor elmagyaráztam már!!Akár csak a sima üveget...
  • PttM Fa
    Mit copyzott?
  • takehun
    Erről jut eszembe: Tempomatot hogy kell használni? Benyomom mondjuk 90-nél, aztán aszem lehúz 10 km/h-t de ha nyomom tovább neki simán felmegy 90-nél tovább és nem áll meg, nem tiltja le ott...

2.: beraktam az OGG zenéket de hiába nyomok rá nem játsza le pedig ott van a játékban a listán mitől lehet?

Köszi!
  • vajo
    jól tudsz copyzni, csak kár hogy szar lett
    meg azok a narancssárga üvegek! fúúj..
  • Lolluki
    Jaja jó is én is g25 tel tolom cska én a osztályos manal megyek:)Van mikor rányomom a tempomatot 90-re és szabályosan de amikor minél több kanyarat nyomnék le hogy sok legyen a lové:) Akkor na gázt padló és tempomat azt hagy szoljon:)Ám nem tudjátok miért dob ki rostockból mennék be rostockba és kivág pedig pont oda lenne fuvarom és olyan boszantó!:(Segítsetek kérlek)
  • sweatyy
    Én is ezt szeretem ETS A osztályossal kis másodrendű fő úton index ki aztán had szóljon :P
  • V43 1105
    Ilyenek sajnos... bár még mindig jobb mint az A osztályos 130al megyek gépek :D B osztály az ideális , bár nincs jobb mikor ülök az A osztályos Actrosomban és G25el korigálva vezetek, majd ha nem akarok 90-el totyogi gázfröccsöt adok a V8-as motor felbőg és csak úgy előzök =P
  • 94mike
    Mert c osztályúak(fa padosak) ezért szarabis a motorjuk...és ez nem ETS^^
  • sweatyy
    Most kezdtem a játékot az alap C osztályú kamionok mért ilyen "lassúak"? Autópályán max 60-70km/h
    ETS-be azért jóval gyorsabbak voltak.
  • 94mike
    Valakinek nincs kedve be konvertállni?
  • papi08
    Az elsőt én is elfogadnám, Köszöntem!:)
  • nico79
    Köszi megtaláltam.
  • 94mike
    Valami új esettleg?...
  • aerolive
    olvass vissza, még ezen az oldalon leírtam.

ifadriver: gyönyörű ez a gép, de sajnos a játékba elég gagyi a volvo szerintem.
  • nico79
    Sziasztok.Hóláncot hogy rakjak fel Man TXG B Class-ra? A módot már bemásoltam, de mit kell felül írni és hova? Köszönöm
  • Atikah
    undorító ez a kerék
  • saloka
    Valaki tudna nekem segíteni, hogy az 1.2 patch-et hogyan lehet fölrakni. Ha rá klikkelek, azt írja softver nicht gefunde, és ezt részletezi kb 3 sorba. Mi lehet a megoldás ????
  • ifadriver

• takehun
    Ezer köszönet a részletes leírásért! :)
  • Atikah
    Ne köszöngesd inkább ne küldözgesd tovább... KP-val kezdődő holland rendszámhoz meg külön gratulálok
  • 94mike
    Ilyen matricát adna nekemis vki,de DAF osba?..nagyon nagyon hálás lennék érte!
  • bensz1994
    és még annyit szeretnék kérdezni hogy miért nem változtatja meg az a mód a benzinkutakat
  • aerolive
    nyisd már ki a szemed, az előbb írtam el.
  • aerolive
    mindenkinek sikerül rajtad kívül ... valamit te csinálsz rosszul, nem tudom elképzelni mi lehet a baj, egyszerűen csak meg kell várni az időt és rá kell kattintani a letöltésre.

jó érzés, mikor magad jössz rá a megoldásra, hidd el.
  • szabensz
    szevasztok.nemkem nem jó a hólánc!! segítsetek már lécci!!
  • bensz1994
    olyan kérdésem lenne hogy le akarom tölteni a winter modot és letöltés közben kiir hibát meg megáll mért van ez rossz lenne a link? kérlek segitsetek
  • DAFFANGER
    Csodaszép Scania és profi munka!
    Pár kép tőlem is igaz én DAF-os vagyok de szerintem nagyon szép ez a MAN is:)

• Milhard15
    Töltsd le a carier mod-ot tedd be és müködni fog azért van mert még nincs saját céged! Tedd be a modod----->German Truck Simulator Mods Portal innen tod leszedni! sok sikert. :)
  • kalee
    Na végre elkészültem én is a saját változatommal!!Az műszerfalért köszönet Atikahnak!!

(Még van rajta egy - két javítani való dolog...)
    (Tudom ETS - ből vannak a képek de ugyanez lenne GTS - ben is)
  • aerolive
    a játék mappájában van egy base.scs fájl, total commanderbe 2x katt rá és akkor belemegy.

ott: vehicle/truck/definition ... itt megkeresed a kamionod sii fájlját, majd kimásolod valahova és ami a base.scs-ben van azt kitörlöd.

megnyitod és átírod az "rwheel" sort a readmen-ben lévővel.
    ezután visszamásolod a base.scs-be, és kész.
  • takehun
    Cső! Man TXG B Class-ra kellene ráraknom egy hóláncot.
    A mód már be van másolva Dok.-ba, de mit kell ezen kívül felül írni és hova? Megköszönném ha valaki leírná!
  • daf xf
    Srácok valaki felvenne msnre és elmagyarázná hogy a hexedittel mit kell csinálni?
    Mert nekem annál a résznél homály van:S
    AMúgy mindent értek már.:S
  • blackjoe
    nagyon szépen köszönöm nektek! :)
  • V43 1105
    Googlebe ird be , hogy DutchPTTM
  • RS
    Dutch PTTM'ers
  • blackjoe
    Tudnál ehhez egy pontos linket adni?! ha szépen megkérlek:)
  • juszaka
    Sziasztok.

Olyan kérdésem, lenne, hogy miért nem tudok tovább fejlődni 1. csillagnál? Ahol a pontokat számolna annak a helyén egy szöveg jelenik meg. (Ha szükséges a szöveg akkor készítek róla egy képet) Mit kellene tenni? Egy ismerősöm szerint új kamint kellene venni. Jól mondta?
    Próbáltam volna több pénzt betenni, sikerült is, de valamiért így meg garázst nem tudom megvenni. Mi baj?
    Kérlek titeket segítséget.