47495
German Truck Simulator
-
#6438 Jah én voltam a béna, de már kész lett.:)
Majd kap még 1 rendszámot meg egy pár kiegészítőt.
-
#6437 szép
| #6434 a fülke zmodban ki van pipállva? ill,nincs benne egy másik dummyba,vagy nincs benne az AIba..ilyen már nekemis volt^^ -
#6436 -
#6435 Közösülnek xD -
#6434 Valaki segítsen már.
Pttmböl átkonvertáltam a kamiont de valamiért ilyen lett.:S
-
Jóéjszakát :--) -
takehun #6432 Mondom "moddolt kamiont". Nekem is tele van móddal a mappa de ha KAMIONT berakok akkor szál el a játék... Nem mindegy. És nem módot írtam, hogy az kell hanem valamiféle javítás. Jóccakát! -
#6431 Húú gecc, na ez igen.Ez már gépezet! -
#6430 elég jó lett !
6423 : loále :D
6425 : attól még lehet 1-2 skinhez egy lámpázott gép még jobban odabaszna -
#6429 A patch-et tedd a játék könyvtárába, ahova telepítetted és onnét futtasd! -
saloka #6428 Létezik olyan fórumozó aki tud segíteni az 1.2 patch telapítésében? vagy lehet csak a főbb tagoknak a problémáit lehet megoldani? -
#6427 xD,erre nem kell mód...eccerűen valami akad valamivel,nekem televan módokkal,semmi baja sincs a játéknak.. -
takehun #6426 Nem tudjátok mikor lesz már valami javítás féle, ami kiküszöböli azt, hogy ne írjon ki hiba üzenetet a töltésnél, ha rakok be moddolt kamiont? -
#6425 mer csak skinez? :\ -
#6424 Szép! -
#6423 Kapcsold ki a visszapillantókat az opciókban .. -
#6422 Valaki be konvertállná nekem???
-
Lolluki #6421 Valaki segítsen miért dob ki a játék ha rostokba érek? -
sebokmark #6420 faszák nagyon a gépek!!!
olyan kérdésem lenne hogy van olyan mod amibe villogót lehet rakni a gép tetejére ??vagy valaki küldjön egy olyan kamionról linket amelyiken van villogó és jól is néz ki
-
#6419 Lát a nélkülis? -
#6418 mérnem lámpázod fel a gépeidet?:) -
#6417 Vegyél vissza! Ez itt nem fog működni! -
#6416 nm. -
#6415 kössz. -
#6414 jó a lokód -
#6413 jóe -
#6412 Ha már Actros.. akkor Volvo is ;D
-
tom235 #6411 -
#6410 Üdv!
Aki feltette az angol nyelvi kiegészítőt, az szomorúan tapasztalhatta, hogy a városok nevén csak üres hely van és a térképen sincsenek ott a nevek. Készítettem egy kis modot, ami ezt a hibát javítja ki és a városok angol neveit teszi a játékba. Akit érdekel, itt letöltheti:
City Names Fix for German Truck Simulator by LTomi -
saloka #6409 Tudna valaki nekem segíteni, hogy az 1.2 patch-et hogyan lehet fölrakni. Ha rá klikkelek, azt írja softver nicht gefunde, és ezt részletezi kb 3 sorba. Mi lehet a megoldás ???? -
#6408 ha van olyan véleményed ami nem igazán tartozik a normális vélemények közé akkor tartsd meg magadnak nem kell ki nyilvánítani. amúgy meg nem azért, hogy kalee-t védjem de kalee-nek láttam már egy két szép munkáját és jó az a sárga. -
#6407 Nyugalom.. -
#6406 Hehe xD De a hokiütőt otthon ne hagyd:P -
#6405 Húzzálmár innen a p*ba,vagy állítsd le magad! -
#6403 énisakarok
#6385 erre vki?.. -
#6402 Adnék én neki :] a kapus is kapott xD -
#6401 Szerintem abblehet hagyni!
Továbbiakban msn en folytasd légyszíves!
Köszi mindenki nevében!
#6398: Hát igen ez az agresszivabb leállítás xD! -
#6400 Eggyetértek.. -
#6399 Húzd meg magad. -
vajo #6398 hát képzeld szebb üveget tudok csinálni mint te, és a narancs üveget te egyszer sem mondtad el ! a narancs üveget Kisbrekusz magyarázta el. ne képzeld már magad istennek! ha meg nem érdekel hogy leírtam a véleményem, akkor ne reagálj rá! szevasz-köszi.puszi!