47495
German Truck Simulator
  • Peetor
    Nagyon szépen kösz a választ, megtaláltam. ;)
  • RS
    Téma lezárva...
  • takehun
    őőőőőőőőőőő powa
  • 94mike
    Kell hozzá Flare pack.
  • sarvarfe
    Helló! Ha teszek 1 kamiont a játékba akkor mért nincs rajt világitás? Valaki tudna nekem segiteni? Köszönöm
  • péistike
    igazad van!
  • tomi0113
    Ne veszekedjetek!!!
    Beszéljétek meg privát üzenetben vagy msn-en!!!
  • Gergő1991
    Helló mért van az,hogy a bármit bele akarok teni a mod mapába akkor ki írja a játék h hibát észlel és kilép tudna nekem valakí segíteni?
  • kalee
    Na akkor nincs több kérdésem...
  • kazai21
    Nem,én is meglepődtem bár nem Atikah állítja..
  • kalee
    Na akkor egy kérdés??Odaadtam??
  • kalee
    Milyen oka volt rá??A másik neve Atikah vagy mi??Én már ezt nem értem komolyan mondom, azt hogy ki mit kavar, ki kire haragszik mert állítása szerint elosztogatta egy 3. ember gépét(de biztos azért zabos mert csak pont ő nem kapta meg), nem segít az illetőnek,átverte, nem tetszik a haja... hát bazz!!!Na ezért volt nekem elég!!Amíg Gyémi meg Atikah meg ilyen emberek voltak csak itt addig érdekes nem volt semmi gond!!!Na de most már tényleg elég...
    Üdv mindenkinek...
  • kazai21
    Nekem Atikah azt mondta,hogy osztogatod és elméletileg nekem is oda adtad..
  • kalee
    Nem maradok...és...nem is hasonlítottam senkit hozzájuk, akinek nem inge...neked meg különösen nem az meg még jópár embernek...Na de ez meg a másik ez a gyanusítgatás meg minden ilyen sz*rság...komolyan...Atikah tudtommal csak nekem adta ide a gépét én meg felhsználtam az interiorát a másik új R-es gépbe...és ennyi!!!Én senkinek nem adtam oda az hogy ki mit hisz vagy gondol vagy tud az meg nem érdekel!!!!Ennyi...Amúgy meg vajónak mi köze hozzá...??
  • saloka
    Úgy látom megy a háború. Szerintem ez nem fórumhoz illő. Nem a véleményről beszélek, annak valószínüleg oka is van. Egyáltalán a kialakulásról. Miért nem lehet egy normális fórumozás?
  • mester07
    Sziasztok!Ezeket a "z3d"fájlokat hogyan kell használni??!
  • kazai21
    Nem,csak ,hogy leszólta Kalee gépét és még be is szólogatott neki,szerintem meg volt rá az oka nem védeni akarom de akkor is..
  • 94mike
    Azért pöcs mindenkivel?..
  • saloka
    [IMG]http://[/IMG]

1.2 Pach telepítése után, már átfér a rakomány is. DE viszont a MOD-at nme igazán szeretni ez a patch. Van rá valami megoldás?
  • kazai21
    Nem azért ilyen Vajo mert osztogatod Atikah gépét?
  • gerypapa95
    azért álljon meg a menet , nem mindenkit kell hozzájuk hasonlítani !
  • 94mike
    maradj..
  • kalee
    Na ezt a te szádból a legviccesebb hallani!!!Én képzelem magam Istennek mi??Te főspíler ETS modder mindenkinél jobban értek hozzá majom!!Na ez komoly!!!Na lássuk azt az üveget amit egyébként én magyaráztam el te p*cs, tudod, fehér ember nem felejt!!Érdekes én emlékszem rá mikor elmagyaráztam... akár csak a narancs üveget!!Amúgy meg a másik p*csnek szerinted ki magyarázta el??De fogadni merek ő sem emlékszik már rá...Ha én meg nem reagálhatok a véleményedre akkor te fi a f*szért írtad le a tiédet!!Arra sem volt kíváncsi senki!!

#6396: Na mert a tiéd az szebb...

Na de akkor komolyra fordítva a szót!!Az ilyen vajó meg kisbrekusz keciknek köszönhetően én lelépek innen is és ETS topikból is!!!!Többet se képet se gépet se semmit nem fogok feltenni, megmutatni, megosztani senkivel!!Itt volt elég a 15 éves kis f*szlámákból, nem hiányzik nekem hogy minden nap felbasszanak!!Innentől senkinek nem fogok csinálni semmit, ne is keressen SENKI ismétlem SENKI!!!!Köszönjétek a fent említett emberkéknek...
    Bocsi...
  • saloka
    Köszönöm az infót. Így működik.
  • aerolive
    hopp, ez akart lenni.
  • aerolive
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1229195576&no=6465]#6465?[/URL]
  • daf xf
    Szoval a kép:D
    Mára volt egy Frankfurt-Dortmund kanyarom és befejeztem:)
  • daf xf
    Akit érdekel a 90 km/h-s szabályzás az nyissa meg a:
    dokumentumok/german truck simulator/save/1
    az 1es mappában van egy game sii nevű szöveges dokumentum azt megnyitja world paddal és ezt a sort átírja.:
    "rpm_limit: 5000"
    az 5000ret átkell írni 3000-re.
    Így a kamion nem fog 1850es fordulatnál jobban pörgöni a 14 sebességes kamionok így padlón is 90et foganak menni:)
    Remélem valaki hasznát veszi:)
    [IMG]rpm_limit: 3000[/IMG]
  • kazai21
    nm:)
  • csipa94
    Köszi Szépen!
  • kazai21
    Tessék.
  • csipa94
    3.ról van linked?
  • péistike
    nm
  • Falkon
    Olyat sajnos nem.
  • baly94
    Valaki tud adni olyan real companies modot amihez nem csak cégnevek, hanem pótkocsi skinek is vannak?
  • daf xf
    KÖszi szépen!Császár vagy!:P
  • péistike
    Letöltés
  • 94mike
    Ilyet tudnál adni DAF-osba?
  • kazai21
  • daf xf
    a 2. kéne a highline.