24218
Modern Warfare 2
  • newszepiking
    ja, és a minden tele van csíterrel megállapításra, egyetlen kis sztori:

tudjátok miért csítereznek le engem hetente 1-2-szer?
    nem a statom, a tudásom, a mozgásom, helyezkedésem, tetteim furcsasága miatt, nem.
    azért, mert régóta rpd-vel nyomom, és rendszeresen előfordul, hogy egyszerre elémugrik 3-4 egycsomóban futkorászó idióta, akiket aztán mint a szart, minden erőlködés-tudás nélkül halomra géppuskázok. (többé kevésbé :))
    hát ezért vagyok én rendszeresen csíter.
    és azt ne felejtsük el, hogy ezek a mókusok aztán játék végén lehet hogy erről keseregnek a kis cimboráiknak, hogy "bazdmeg, mekkora tetű csíterrel utottam ma megint össze...")

ez is egy szelet.
  • Gabe18
    HB Szenzort kihagytad...

Amúgy P90 MW1-be mekkora utált fegyver volt,mindenki azzal darált,itt meg szinte senki...
  • newszepiking
    nobbság a :
    nyílt irányzékon kívül minden egyéb irányzék
    a gl
    a p90
    az akimbo
    a páncélököl
    az UAV
    a camp
    a rush
    a commando
    a ninja
    a laststand
    a martyrdom
    a final stand
    a csipa
    ha te lősz le valakit
    ha lelőnek.
    meg csak úgy, meg bármiért.
    ha vesztesz a végén, vagy ha nyersz, a győztes, vagy a vesztes csapatból valaki mindig beírja.
  • armageddon666
    good game
    newbie (kezdő) - newb - noob - n00b ... már rég nem arra használják ahonnan jött :) arra utalnak hogy szar vagy (vagy épp akire mondják). Illetve MW2 nyelvújítást hozott maga után. a "noob" az egy határozott (vagy határozatlan?) névelő lett... bármilyen főnév elé odateheted :)
  • Antal99
    ja és mi az a noob?
  • Antal99
    mit jelent a:gg
    ezt szokták írni a meccs végén?
  • nyuny01 #20348
    Nem Heartbeat-re,nem használom!:D
    Lassan már nem lehet használni semmit,mert már minden noobság! :D
  • Gabe18
    UAV noob? Olyat még nem halottam.
    Nem a Heartbeat szenzorra gondolt?Bár az nem UAV,de hatása hasonló.
  • nyuny01 #20346
    Hagyjuk már!Annyi idióta ember játszik,akik jobban idegesítenek mint csíterek!Nem is értem minek játszanak az ilyenek,Gl noob duma az hagyján,de mi az UAV noob? UAV NOOB,ma már ilyen meg szólásokat kapok!Meg SD-n védünk és lehozzuk aztán mi vagyunk a camper noobok!XD Az ilyen minek játszik?Meg bejön demolitionba és egy kurva pontot nem próbál befoglalni,csak van!miért nem megy át FFA-ba,az neki való!Úgy hogy picit jobban idegesítenek az ilyen emberek,belőlük több van mint a csíterekből!
  • armageddon666
    Az alapbeállítások melletti 4 zöld sáv mekkora pinget is takar max? 100ms?
    Itt hagy jegyezzem meg, hogy az IWnet akármilyen szar is, a játék netkódja kurva jó... lévén 100ms mellett is hozza azt, mint egy Counter-Strike 20-30ms mellett... :)
  • newszepiking
    akkor jó.
    amúgy évek óta idejárok, csak ritkán pofázom.
  • newszepiking
    na jó, nem bírom befogni a pofám.
    1 millióan nyilvánvalóan azért vették meg, mert a csapból is ez folyt. egyértelmű hogy nem multizik folyamatosan mindegyik, a játék minőségétől függetlenül végezte egy csomó a polcon.Kijátszották a singlét, kipróbálták a multit, csókolom.
    Armageddonnal egyetértve nyilvánvalóan 40000 folyamatos játékosról van szó.
    cod5-el is játszanak lassan ennyien: ezt ugye viccnek szántad.
    a bbc2-vel való összehasonlítás pedig teljesen félrevisz, a két játék rajongótáborának gyakorlatilag nincs közös halmaza, értelmetlen egymáshoz hasonlítani őket.

egyébként nem puhítva az álláspontomon, egy kicsit újrafogalmazva:
    nem az a baj hogy szidjátok, nyilvánvalóan van miért.
    a mennyiség, és a drámai felhang az, ami engem zavar:
    majdnem MINDEN lobby laggol, MINDEN lobbyban TELE van GL-essel, a PING miatt JÁTSZHATATLAN, MINDEN lobbyban van csaló, stb.
    de mindegy, az én bajom.

azért én szerethetem?
    kicsit. halkan.

• armageddon666
    Az a 40-50k az úgy néz ki, hogy folyamatosan van annyi játékos... szóval nem 40-50k "fanatikus" van, jóval több, viszont 40-50k FOLYAMATOSAN VAN... :)
  • Skyline
    De ha hozzáteszem hogy közel 1millióan vették pc-n és ebből maradt a 40-50ezer fanatikus, hogy többen játsszák a COD4-et és már a COD5-öt is lassacskán, és azt hogy a konkurenciánál közel 4szer többen tolják akkor már közelsem hangzik olyan sokkal jobban..;)
  • armageddon666
    azért azt a 40-50ezer embert ha úgy mondod, hogy steamen a legjátszottabb multis játék, máris sokkal jobban hangzik ;)
  • killerkocka
    Én csak annyit tennék hozzá, hogy a vac oké, aranyos dolog, pv-vel hasonlóan nem szűri ki a privát hackeket. Viszont ahol vannak adminok, ők helyettesítik ennek hiányát. Itt ilyen nincs, szóval szabadon garázdálkodnak, míg meg nem unják, de az úgyse fog bekövetkezni. Ettől függetlenül jó játék ígyis, ha nincs hacker, igaz akkor én vagyok az állítólag cheater állat, mivel aggyal játszok és gondolkozok is néha, hol a fenébe jöhetnek, hol kempelhet, nézem a radart, ha lőnek silencer nélkül, nézem hol hal meg a társam, stb. Nagy cheat nagyon az észjáték :) Igaz ez kicsit off most, de lényegtelen.
    Viszont a cod7-et én is várom nagyon, addig meg tanult kollegámhoz hasonlóan ellődözgetek itt még. Igaz hogy nem activision termék, de eddigis ezért nem futott be igazán, mert viszonylag ismeretlen a stúdiójuk, de ez a cod6-os csalódások hatására népszerűvé válhat, remélem a legjobbakat, hogy tényleg jó lesz :)
  • Gabe18
    Nem tartalak igénytelen-kisigényű-lúzer-low -nak mivel nem ismerlek,még fórum szinten sem.

Ezt igy akartam az előbb,nem tudom miért veszett el a szöveg az idézőjelek közül...
  • Gabe18
    Nem tartalak " "-nak,mivel nem ismerlek,még fórum szinten sem.Én pedig nem szoktam emberekről egy hsz alapján véleményt mondani.

De az IW hozzáállása ennél a játéknál pont erre apellált.Áthozzuk konzolról ahogy van,azzal ami abban van.Majd benyelik,ha tetszik hanem.És 20 millióan benyeltük.Én is benyeltem... Akkor én is igénytelen-kisigényű-lúzer-low vagyok,mert én is leülök elé a mai napig.
  • newszepiking
    ok, rendben, igazatok van.
    nem gabe-nek, vagy nektek kellene elmennetek, hanem nekem.
    majd változtassátok meg a topic nevét is, hogy aki élvezi a játékot, az be ne jöjjön ide.
    na csá.
  • newszepiking
    -nem csak neked szólt.
    -nem mondtam hogy ne írj ide, csak azt, hogy sok ez már.
    -valóban elégedett vagyok (általában). ha te nem vagy az, nem értem mit kínlódsz vele.Játsszál sd-t mással. ha már szerinted ezzel nem lehet.
    -pinggel nekem semmi bajom, vagy legalábbis nem zavar a játékban.
    -nem több a csaló mint máshol, és kezelem a helyzetet ha találkozom velük.
    -gl-ről pedig csak annyit (sarkítva persze, mert nekem sem a szívem csücske), hogy akár tetszik, akár nem, a játék része.
    ez tehát az a béka, amit vagy lenyelsz, vagy hagyod a játékot a francba.

de hogy ezen sírjunk állandóan...

"Ime egy elégedett vásárló.Végül is igy is hozzá lehet állni"

erről a cinikus mondatocskáról meg csak annyit, hogy - bár a szemedben minden bizonnyal igénytelen-kisigényű-lúzer-low vagyok - igen, ezerszer inkább állok hozzá - a pozitívumokat összeszedve - pozitívan a dolgokhoz, minthogy belesimuljak az itt is erőteljesen dívó mindent-mindenkit lefikázó trendbe.
  • Skyline
    -Szidjátok a VAC-ot. Miért is?
    Mert a negyedét nem teszi annak amit a Punkbuster csinált, vaamint egyáltalán nem ér fel egy rendes adminhoz aki banolni tud cheatereket--> ha cheaterrel kerülsz egy játékba nincs más mgoldás kilépni...És ez a kilépés nem igen kellemes egy olyan játéknál aminél a lagentes "server" és a nomrális játékosok áldásnak mondhatóak.

- Idióta emberekkel dob össze, meg gl-ezőkkel, meg csíterekkel? Nem tudom emiatt elérni azt az eredményt, amire képes vagyok? Mw-ben szerintetek mikor lehetett ezektől mentesen játszani? Ha összejöttek ismerősök, és együtt játszottak, csak akkor. Az emberek ott is egymásnak adogatják a jó szerverek neveit, ahol normálisan lehet játszani. Lehet hogy jobb rendszer az mint ez, de azért ne istenítsük már, azt mások, hasonló vagy egyéb okok miatt ugyanígy szidják."

Tévedés,az MW szerverek túlnyomó részén banolták az idegsítő,overpowered vagy játékot gyalázó motyikat használó embereket,joggal,nem kellett keresgélni ilyen szerót a legtöbb ilyen volt. Hogy van akinek nem tetszik ha admin kivágja...Istenem,értelmes szeróra kell bemenni,a nagynevüek mindig is jók voltak. Ehhez (iwnet) képest isten a dedikált server mód,nemhiába köszön vissza a COD7-ben.

- Ahogy hallgatom ezt a panaszáradatot, néha azt gondolom, hogy csupa pro ír ide.

Nem,csupa olyan ember aki nap mint nap csalódik egy olyan játék folytatásában az említet esetek miatt ami éveken át örömet okozott neki.

Szám szerint vagytok itt még kb 4-5en akik élvezik ezt a játékot. Az Iwneten pedig mostanra pc-n jó ha napi 30-40ezren játszák ezt,ennek szép része ráadásul csaló...
    A pc support gyakorlatilag halott,akárcsak maga a játék,mostanra még a COD5-ben is több embert találni játékra (a COD4-ről nem beszélve).

Akkor szerinted miről beszéljenek?:)
    Az egyetlen pozitív élmény amit erről a játékról el lehet mondani az az,hogy ha hatalmas nagy szerencséd van, akkor TALÁN berak egy olyan hostra a játék ahol nem gyűlik össze a sok gl-es leightweight+commando-s, automatacsipás,idióta ahol nincs cheater és a ping is 90 alattinak mondható. A gond csak az hogy ilyen mostanra kb 200 alkalomból ha 1 van...És amint belép valami idióta vagy cheater,az egyetlen megoldás a kilépés.
  • Gabe18
    Gondolom ez nekem szólt.
    Ok,majd nem nagyon írok ide a jövőben,úgy látom sokakat zavar már.
    Még 2 gondolat befejezésül.
    Ime egy elégedett vásárló.Végül is igy is hozzá lehet állni.IWNet,100-as ping?Nem baj jó az.Csaló,csaló hátán?Nem baj van ilyen.Gl agyba-főbe?Előveszem én is.

A GL témához meg annyit.Nagy kérdés hogy ki mit játszik.Mert más ha SD-zel,meg más ha akármilyen más módban játszol.Más módba a GL-es ember felrobbant,3 másodperc múlva a pályán vagy.Nyilván ott is zavaró,de annyira nem akassza meg a játékot.
    Viszont SD-ben nagy élmény mikor negyed óra alatt 6-7 alkalommal mozizol másfél percig,és nem azért mert az ellenfél jobb,hanem mert a pálya másik végéből belőtte amerre elindultok,meg felrobbant mindenkit amerre lát.Ja,és majd az összes meccset vesztitek,hacsak nálatok is elő nem veszi egy-két ember gyorsan hogy az esélyek kiegyenlítődjenek.
  • robotnyk
    csatlakozom, mert egyetértek.
  • newszepiking
    ?
  • robotnyk
    +1
  • newszepiking
    Na jó, azért ebből nekem kezd elegem lenni.
    Elegem van az iwnet, a vac, a játék szidásából.
    Csak erről olvasni lassan ebben a rohadt topicban.
    -Szidjátok a VAC-ot. Miért is? Ahogy Arma írta, a nem fizetős csíteket bannolja, a fizetősöket meg nem tudja. Mi ebben az újdonság? Meséljétek már el, máshol hogyan van? Hol működik ez jobban? Szerintetek a fizetős csalás miért fizetős? Mert jó, bazdmeg. Nem tudnak vele mit kezdeni, egyetlen játékban sem. Már leírtam egyszer, hogy a PB milyen ritkán frissít, a köztes időben ott is ugyanígy rohangál a sok kis köcsög. Ott sem tudnak mit csinálni velük. Ja hogy itt több a csaló! Miért is? Mert iszonyatosan sikeres a játék, és kurvasokan megvették, tehát itt még több a tetű, mint mondjuk mw-ben.
    - Idióta emberekkel dob össze, meg gl-ezőkkel, meg csíterekkel? Nem tudom emiatt elérni azt az eredményt, amire képes vagyok? Mw-ben szerintetek mikor lehetett ezektől mentesen játszani? Ha összejöttek ismerősök, és együtt játszottak, csak akkor. Az emberek ott is egymásnak adogatják a jó szerverek neveit, ahol normálisan lehet játszani. Lehet hogy jobb rendszer az mint ez, de azért ne istenítsük már, azt mások, hasonló vagy egyéb okok miatt ugyanígy szidják.
    - Ahogy hallgatom ezt a panaszáradatot, néha azt gondolom, hogy csupa pro ír ide.
    Igen, ha visszaolvassátok a hozzászólásaitokat, tényleg ez jön le belőle.
    Jaj, rohadt gl-től kikészülök, rohadt tuberek, rohadt rusholól, rohadt camperek, rohadt VAC, rohadt iwnet, rohadt akimbo, rohadt késelők……hallgatni rossz.
    Nemsokára 40 leszek, fogy a türelmem, egyre nehezebben viselek el dolgokat, de hozzátok képest, akik zömében fiatalabbak vagytok nálam, a halálban sem vagyok.
    Lassan hozza össze a játék a lobbyt? Kivárjuk, így működik, játszani ültem le, nem rohanunk. Csíterrel találkozom? Nem én leszek az első? Pont leszarom, szórakozom. Ha nagyon zavarni kezd, kilépek. Túl sokan, túl sokat gl-eznek? Vagy lelépek, vagy túllépek rajta, vagy előveszem én is.
    Játék basszus, vagy ti ebből éltek?
    Ez a játék szerinetm – minden hibájával együtt- az utóbbi évek legjobb játéka.
    Én is szoktam rá panaszkodni, de csak ezzel játszom, tehát mégiscsak messzemenően pozitív az egész.
    Ha meg nektek nem az, akkor mi a szarnak idegesítitek magatokat vele? Játsszatok mással.
    Ja, hogy lehetne jobb? Minden lehetne jobb.

Szapuláson kívül nem beszélnénk másról is?
  • elitehun
    Nekem volt olyan is hogy (más játékban) 200-as pingem volt mégse laggoltam ^^
  • bigapó
    elárulom, hogy az a 4 csík 100 ms alatti értéket takar, tehát lehet 97ms is, az még mindig több, mint ami jó lenne. ha 3 csík van akkor meg 197 is lehet, na az meg űberbrutál. átlagban nálam szerencsére megvan a 100 körüli érték, többször alatta, néha 60 körül, ha Én vagyok a host akkor jobb is, de baszhatom, ha a külföldi gyereknek 200-al lövöm a cuccot és erről nem Én tehetek, hanem a szolgáltatóm. Groung War-t lehetetlen játszani, mert a nagy létszám miatt állandóan lagg van.

Ha jól emlékszem Brecourt a neve Cod2-ben a cod6-os Wasteland pályának.

Ha hackelte a gépét akkor lehet látja a következő mappot, Én már mindent el tudok képzelni.
  • Alien
    Én megvagyok elégedve a játékkal, lag nagyon ritkán van, szinte sose (legtöbbször teljesen zöld, 4 sávos csíkok vannak nálam, pedig soha nem én vagyok a host, vagy három sávos zöld) Hackelt szeróba csak egyszer ugrottam bele (de szerencsére volt mentésem) és szerintem (a hibái ellenére) vannak előnyei, hogy nem dedikált szerverek vannak. Például változatosak a pályák. Igaz, hogy nem én választhatom ki, hogy hova menjek, de legalább nem az van, hogy van néhány kedvenc map és szinte az összes szerveren azok futnak. Ha én pl meg épp másikon szeretnék játszani ami kevésbé kedvelt pálya, de szerintem jó akkor nem tudok mert vagy nincs olyan szerver amin lenne, vagy totál üres. Mint Cod 2-nél is, állandóan Toujane volt a kedvenc az összes helyen, aztán elvétve egy-egy carentan, burgundy... Moscow pl szinte sose vagy (most nem ugrik be a pálya neve, mw 2 wasteland-hez hasonlít) Itt is biztos vagyok benne, hogy rengetegnek ez lenne a sorsa ha dedikált szerverek lennének. Az valóban bosszantó tud lenni, ha nem jön össze rögtön a játék, hanem game lobby closed stb (főleg akkor szeretem amikor befejeződött egy meccs, lobbyban vagyunk, kövi pálya elég klassz lenne, és ekkor kilép a host--> finding best host és kidob :D)

Korábban volt szó róla kinek mi a kedvenc módja, nekem a Demolation, főleg azt szoktam játszani a legtöbbet, aztán Domination, néha néha TDM és Sabotage, ill most kezdek rá állni az SD-re.

Robert Bowling twitterén olvastam, hogy ha minden igaz tesztelgetnek valamiféle javitást a One Man Army + GL kombósok ellen.

Jajj igen még valami... Múltkor történt egy érdekes dolog. Kinn voltunk lobbyban, ha jól emlékszem Salvage következett (DLC egyes pálya akinek esetleg nincs meg) és valaki indított egy szavazást, hogy a következő pálya legyen inkább, és mondta, hogy vote please next is Terminal asszem (nem biztos, hogy Terminalt mondott, most nem is ez a lényeg) de mivel márcsak egy vote hiányzott kiváncsiságból én is szavaztam, hogy tényleg az a pálya következett-e. És tényleg az jött. Ezt honnan tudta? Megkérdeztem tőle utána a játékban, de nem írt vissza. Véletlenszerűen van a playlist nem?
  • Lantee
    A GL azért necces téma, mert ugyebár challenge cucc. Majd minden assault fegyót ki szoktam (akarok) maxolni, és hát egyszer mindig kell 10 vagy 30 kill GL-el. Mivel gyorsan túl akarok rajta lenni, ezért általában én is GL-el rohangálok...már amig tart az a 3 gránát.
    Szégyellem is magam, de mit csináljak? Nem én találtam, a challange viszont kell. Ennyi. El lehet viselni.
  • Gabe18
    Most írjak jót?
    Játszottam egy órát.Minden meccsen az ellenfélből GL,GL,GL,GL... Volt egy gyerek egy meccsen csinált 5 kill-t abból 4 GL,1 kés.És mindegy mit írsz neki,csak nyomja nyomja.
    És nem lehet kirúgni,nem lehet kiszavazni,nem lehet csinálni semmit.
    És ha átmész másikba ott is van.Vagy ha nincs,pár perc múlva jön egy.

És tényleg már sírva röhögős kategória hogy úgy megy végig a pályán hogy GL van neki kiválasztva.És ha messze vagy meghaltál.Ha közel vagy akkor is meghaltál,mert ha melléd-mögéd lövi vége,ha meg eltalál vele 1 méterről ,akkor a löveg téged megöl egyből még ha nem is robban fel...
  • Gabe18
    Hát a 7-el valóban nem árt vigyázni,mivel Treyarch... És hát a 3. és 5. résszel nem a sorozat csúcsait produkálták.
    Az egyetlen ok,a normál szerveres megoldás,ami miatt bizakodóan tekintek rá.Ha csak olyan lenne mint a MW2 de normál szerveren már jó (jobb) lenne.
    De hogy lesz-e olyan... Majd novemberben kiderül.

Ha kijön az új rész,sőt jön az új Medal is,biztos hogy veszteni fog a MW2 a táborából egy jó darabot.De jobban belegondolva ez nem biztos hogy rossz.Mert valószínű a csíter vagány gyerekek átlépnek az új játékokba,hogy ott is megmutassák "tudásukat".Aki meg marad,talán annak nagyobb része valóban a játékért marad...
  • bigapó
    kiegyenlitettlen csapaton barátokal tudsz egyedül javitani. ebben jó ez a játék, mert összehoz ismeretlen, de ugyanakkor jófej emberekkel és úgy már tök poén az egész. persze kirivó esetben idegesitő, hogy a kurva lagg miatt játszhatatlan, de aztán egyszer csak jó lesz a host és akkor jó lesz a játék is :) igaz ez ritka, de van.
  • armageddon666
    Sajnos egy-két ponton igazad van, úgyhogy (meg időre való tekintettel) azokat a részeket kihagyom...

MW2-t nem kell védened, csak nem kell a még meg sem jelent 7-t itt sztárolni, meg gyakorlatilag temetni a 6-t...

Félreértés ne essék, nem tartom magam prónak (néha a nagy arcomból ez jön le ^^), csak szimplán átlagon felülinek találom magam. CSben általában gyengébb, megszokott helyekre járok, mert kikapcsolódásból játszom, MW2 viszont IWnet folytán fűvel-fával összedob, és azért itt is hozok HASONLÓ teljesítményt szerintem.

Én meg vagyok elégedve a játékkal. Ritkán látok csalót. Ha látványosan teszi kilépek, ha nem, akkor nem zavaró. Ritkán rak be laggos host mellé, és általában gyorsan játékba kerülök. A kiegyenlítetlen fegyverekkel nincs problémám. Használni nem tudom őket, ezért rám csak mikor a tube-challange-dzsel szenvedek akkor érkezik panasz, más fegyverrel viszont tudom ezeket kontrázni, így én sem panaszkodok. Persze vereségnél azért kell a kifogás, meg amúgy is, hátha szarabbul megy az ellenfélnek ha a baszogatom, úgyhogy az ilyeneket baszogatom...
    Az egész játékban a legnagyobb problémám az általában béna társak... de ez nem a játék hibája. Esetleg az IWneté, mert mintha szándékosan rakná össze kiegyenlítetlenné a csapatokat. Ami szintén nem a játék hibája, hanem a cégé, az pedig a nagyon rossz ár/érték arányú DLCk. Bár lehet, hogy csak azért, mert VALVE alatt el lettem kényeztetve...
  • bigapó
    a remény hal meg utoljára.....ja ez nem is igaz, mert Chuck Norris hal meg utoljára...
  • Gabe18
    Nem CS-zek,bár megvan.Lehet hogy ott őrületbe kergetnél,de az összes COD-al játszottam valamennyit,ezzel a megjelenés napja óta.Egy pillanatig nem állítanám hogy a Lan-okat nyerő pro játékos szintjén lennék,de egy halvány rálátásom van arra mik azok a szituációk amik még beleférnek,meg mi az ami már több mint gyanús.De mindegy,így leírva ez okoskodás,a játék közbeni szituációkat látva lehetne erről a mi csalás meg mi nem dologról érdemben beszélni.

Hogy nem lehetne jobb a rendszer?Na ne már... Persze hogy lehetne jobb.Persze mindig lenne aki kicsúszna a kezük közül,de ez így se állapot ami itt néha van.

Én gondoljak az elégedett vásárlókra?Ez érdekes elképzelés.Akkor a világ leggyengébb játékát se lehetne szidni,hátha ott is van elégedett vásárló...Én tudom hogy tele van csalóval mégis megvettem rá a 2 DLC-t (mert a 4-be már nem akarok visszamenni,a következő részig meg csak kell lőni valahol ) úgyhogy már többe van mint 12.Na de attól még ha szerintem nem jó ez vagy az,akkor csak leírom.
    Ugyanez igaz a CoD7-re is ami mint közvetlen folytatás márt ne lehetne téma?Mért kéne nekem a MW2-t "védenem" ha alig várom hogy jöjjön az új?El-el lövöldözgetek benne addig,de nem fogom azt mondani hogy ez valami hibátlan világ csodája.
    Ha te meg vagy elégedve írd be az ellenvéleményed,az olvasó meg majd eldönti kinek hisz.
  • armageddon666
    Sírhatnál ennyi erővel minden játéknál hogy szar az anticheat, mert az összes ugyanezekkel a hibákkal küzd mint a VAC... Igazából a csalók számában mérhető különbség sokkal inkább összefügg a célközönséggel, mint a használt anticheattel... szvsz CoDban több a gazdag szülőkhöz született taknyos, mint mondjuk Battlefieldben. Bár ott is sok csalóról hallottam.

"a WH-s emberkékről nem is beszélek,aki valahogy mindig ott van amerre az ellenfél megy,mindig ott vár ahol kell,mindíg arra néz amerre kell..."

CSzel? Remélem nem. Vagy legalábbis azt, hogy nem futunk össze... őrületbe kergetnélek, és tisztán játszom :) (és 1,5-2 éve még "fűre-fára" csalót kiáltottam)

Nem jó a rendszer, de nem is lehet jobb, és nincs jobb alternatíva... Miért is szidjuk akkor? Jobb lesz? Nem. És egyébként az egészet azért hoztam pusztán fel, mert egy kalap alá vetted a VAC (illetve tul.képp. az összes anticheat rendszer) inkompetenciáját és a nemrég történt fals banokat, holott teljesen különálló jellegű problémákról van szó.

Illetve (ez még régebben fordult meg a fejemben) azért lehetne gondolni az elégedettebb játékosokra is, mikor szidja az ember a játékot. Mert kurvára szar érzés, mikor kidob valaki 12k Ft-t a játékra, eléggé meg van vele elégedve, aztán látja fórumon, hogy mindenki szidja, utálja a játékot, többen eladáson törik a fejüket... Hogy miért? Mert ebből következik a játékosszám rövidtávon történő megcsappanása, de legalábbis a nagyon alacsony játékosszám növekedés... és egyedül nem jó multit játszani...
    Hasonló indoklással, szerintem nagyon jó lenne a messiás CoD7-hez tartozó kommenteket is kifelejteni ebből a topicból. Nem ide valók a "sokkal jobb lesz ez mert ez meg ez és amint kijön azzal játszok és nem ezzel" kommentek. ((hmm, egyébként csak most látom, hogy utolsó mondatod pont ilyen :D))
  • Gabe18
    Nem tudom mit látok rosszul.Van egy program aminek az lenne a feladata hogy a csaló egyéneket szankcionálja.A tökéletes rendszer az lenne ami minden csalót,a lehető legrövidebb időn belül "büntetne".Ez olyan?Messze nem.Akkor meg nem jó...
    Az hogy a privát hack ellen ő nem tud,vagy csak nehezen tenni,az engem miért kell hogy érdekeljen?Én azért vettem a játékot hogy csalók nélkül játszhassak.Hogy ő ezt hogy oldja meg,az őszintén megvallva nem érdekel.Illetve nem érdekelne,ha látnám az eredményt.
    Ehelyett azt látom hogy a sniper-el 30 méterről távcső nélkül a gyerek egymás után 3-ból 3x egy lövésre öl,a másik úgy aim-ozik hogy fél perc múlva az összes többi játékos az édesanyját emlegeti,és akkor a WH-s emberkékről nem is beszélek,aki valahogy mindig ott van amerre az ellenfél megy,mindig ott vár ahol kell,mindíg arra néz amerre kell... Most az olyan WH-t nem említem ami lekövet a falon át,mert az már az olyan amatőr kategória hogy említésre se méltó.
    Tehát a rendszer nem jó.

De csodában már kár bízni,ez már ilyen lesz.Majd ha minden igaz a következő rész jobb lesz.Normál szerver,adminokal,aztán aki olyan az repülhet.
  • bigapó
    tegyük hozzá, hogy nem csak mw2 van amiben hibázhat a rendszer, egyébként valószinű igazad van, ha nem csalsz akkor kicsi az esélye, hogy bannolnak. nem kell piszkálgatni és letölteni bizonyos dolgokat és akkor nem lesz gond sem :) hibák meg vannak, mert ember csinálja mindet.
  • armageddon666
    Egyébként ha egy-egy ember jön majd megint, hogy "Cheat detected, pedig ártatlan vagyok, mit tegyek", ugyanaz lesz mint most... Nem sűrűn hibázik a VAC, és ha hiba van, az nem egyéni (12k játék)...