Modern Warfare 2
-
Sírhatnál ennyi erővel minden játéknál hogy szar az anticheat, mert az összes ugyanezekkel a hibákkal küzd mint a VAC... Igazából a csalók számában mérhető különbség sokkal inkább összefügg a célközönséggel, mint a használt anticheattel... szvsz CoDban több a gazdag szülőkhöz született taknyos, mint mondjuk Battlefieldben. Bár ott is sok csalóról hallottam.
"a WH-s emberkékről nem is beszélek,aki valahogy mindig ott van amerre az ellenfél megy,mindig ott vár ahol kell,mindíg arra néz amerre kell..."
CSzel? Remélem nem. Vagy legalábbis azt, hogy nem futunk össze... őrületbe kergetnélek, és tisztán játszom :) (és 1,5-2 éve még "fűre-fára" csalót kiáltottam)
Nem jó a rendszer, de nem is lehet jobb, és nincs jobb alternatíva... Miért is szidjuk akkor? Jobb lesz? Nem. És egyébként az egészet azért hoztam pusztán fel, mert egy kalap alá vetted a VAC (illetve tul.képp. az összes anticheat rendszer) inkompetenciáját és a nemrég történt fals banokat, holott teljesen különálló jellegű problémákról van szó.
Illetve (ez még régebben fordult meg a fejemben) azért lehetne gondolni az elégedettebb játékosokra is, mikor szidja az ember a játékot. Mert kurvára szar érzés, mikor kidob valaki 12k Ft-t a játékra, eléggé meg van vele elégedve, aztán látja fórumon, hogy mindenki szidja, utálja a játékot, többen eladáson törik a fejüket... Hogy miért? Mert ebből következik a játékosszám rövidtávon történő megcsappanása, de legalábbis a nagyon alacsony játékosszám növekedés... és egyedül nem jó multit játszani...
Hasonló indoklással, szerintem nagyon jó lenne a messiás CoD7-hez tartozó kommenteket is kifelejteni ebből a topicból. Nem ide valók a "sokkal jobb lesz ez mert ez meg ez és amint kijön azzal játszok és nem ezzel" kommentek. ((hmm, egyébként csak most látom, hogy utolsó mondatod pont ilyen :D))