Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Nem CS-zek,bár megvan.Lehet hogy ott őrületbe kergetnél,de az összes COD-al játszottam valamennyit,ezzel a megjelenés napja óta.Egy pillanatig nem állítanám hogy a Lan-okat nyerő pro játékos szintjén lennék,de egy halvány rálátásom van arra mik azok a szituációk amik még beleférnek,meg mi az ami már több mint gyanús.De mindegy,így leírva ez okoskodás,a játék közbeni szituációkat látva lehetne erről a mi csalás meg mi nem dologról érdemben beszélni.

Hogy nem lehetne jobb a rendszer?Na ne már... Persze hogy lehetne jobb.Persze mindig lenne aki kicsúszna a kezük közül,de ez így se állapot ami itt néha van.

Én gondoljak az elégedett vásárlókra?Ez érdekes elképzelés.Akkor a világ leggyengébb játékát se lehetne szidni,hátha ott is van elégedett vásárló...Én tudom hogy tele van csalóval mégis megvettem rá a 2 DLC-t (mert a 4-be már nem akarok visszamenni,a következő részig meg csak kell lőni valahol ) úgyhogy már többe van mint 12.Na de attól még ha szerintem nem jó ez vagy az,akkor csak leírom.
    Ugyanez igaz a CoD7-re is ami mint közvetlen folytatás márt ne lehetne téma?Mért kéne nekem a MW2-t "védenem" ha alig várom hogy jöjjön az új?El-el lövöldözgetek benne addig,de nem fogom azt mondani hogy ez valami hibátlan világ csodája.
    Ha te meg vagy elégedve írd be az ellenvéleményed,az olvasó meg majd eldönti kinek hisz.