Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Nem tudom mit látok rosszul.Van egy program aminek az lenne a feladata hogy a csaló egyéneket szankcionálja.A tökéletes rendszer az lenne ami minden csalót,a lehető legrövidebb időn belül "büntetne".Ez olyan?Messze nem.Akkor meg nem jó...
    Az hogy a privát hack ellen ő nem tud,vagy csak nehezen tenni,az engem miért kell hogy érdekeljen?Én azért vettem a játékot hogy csalók nélkül játszhassak.Hogy ő ezt hogy oldja meg,az őszintén megvallva nem érdekel.Illetve nem érdekelne,ha látnám az eredményt.
    Ehelyett azt látom hogy a sniper-el 30 méterről távcső nélkül a gyerek egymás után 3-ból 3x egy lövésre öl,a másik úgy aim-ozik hogy fél perc múlva az összes többi játékos az édesanyját emlegeti,és akkor a WH-s emberkékről nem is beszélek,aki valahogy mindig ott van amerre az ellenfél megy,mindig ott vár ahol kell,mindíg arra néz amerre kell... Most az olyan WH-t nem említem ami lekövet a falon át,mert az már az olyan amatőr kategória hogy említésre se méltó.
    Tehát a rendszer nem jó.

De csodában már kár bízni,ez már ilyen lesz.Majd ha minden igaz a következő rész jobb lesz.Normál szerver,adminokal,aztán aki olyan az repülhet.