Modern Warfare 2
-
Na jó, azért ebből nekem kezd elegem lenni.
Elegem van az iwnet, a vac, a játék szidásából.
Csak erről olvasni lassan ebben a rohadt topicban.
-Szidjátok a VAC-ot. Miért is? Ahogy Arma írta, a nem fizetős csíteket bannolja, a fizetősöket meg nem tudja. Mi ebben az újdonság? Meséljétek már el, máshol hogyan van? Hol működik ez jobban? Szerintetek a fizetős csalás miért fizetős? Mert jó, bazdmeg. Nem tudnak vele mit kezdeni, egyetlen játékban sem. Már leírtam egyszer, hogy a PB milyen ritkán frissít, a köztes időben ott is ugyanígy rohangál a sok kis köcsög. Ott sem tudnak mit csinálni velük. Ja hogy itt több a csaló! Miért is? Mert iszonyatosan sikeres a játék, és kurvasokan megvették, tehát itt még több a tetű, mint mondjuk mw-ben.
- Idióta emberekkel dob össze, meg gl-ezőkkel, meg csíterekkel? Nem tudom emiatt elérni azt az eredményt, amire képes vagyok? Mw-ben szerintetek mikor lehetett ezektől mentesen játszani? Ha összejöttek ismerősök, és együtt játszottak, csak akkor. Az emberek ott is egymásnak adogatják a jó szerverek neveit, ahol normálisan lehet játszani. Lehet hogy jobb rendszer az mint ez, de azért ne istenítsük már, azt mások, hasonló vagy egyéb okok miatt ugyanígy szidják.
- Ahogy hallgatom ezt a panaszáradatot, néha azt gondolom, hogy csupa pro ír ide.
Igen, ha visszaolvassátok a hozzászólásaitokat, tényleg ez jön le belőle.
Jaj, rohadt gl-től kikészülök, rohadt tuberek, rohadt rusholól, rohadt camperek, rohadt VAC, rohadt iwnet, rohadt akimbo, rohadt késelők……hallgatni rossz.
Nemsokára 40 leszek, fogy a türelmem, egyre nehezebben viselek el dolgokat, de hozzátok képest, akik zömében fiatalabbak vagytok nálam, a halálban sem vagyok.
Lassan hozza össze a játék a lobbyt? Kivárjuk, így működik, játszani ültem le, nem rohanunk. Csíterrel találkozom? Nem én leszek az első? Pont leszarom, szórakozom. Ha nagyon zavarni kezd, kilépek. Túl sokan, túl sokat gl-eznek? Vagy lelépek, vagy túllépek rajta, vagy előveszem én is.
Játék basszus, vagy ti ebből éltek?
Ez a játék szerinetm – minden hibájával együtt- az utóbbi évek legjobb játéka.
Én is szoktam rá panaszkodni, de csak ezzel játszom, tehát mégiscsak messzemenően pozitív az egész.
Ha meg nektek nem az, akkor mi a szarnak idegesítitek magatokat vele? Játsszatok mással.
Ja, hogy lehetne jobb? Minden lehetne jobb.
Szapuláson kívül nem beszélnénk másról is?