Modern Warfare 2
-
Én megvagyok elégedve a játékkal, lag nagyon ritkán van, szinte sose (legtöbbször teljesen zöld, 4 sávos csíkok vannak nálam, pedig soha nem én vagyok a host, vagy három sávos zöld) Hackelt szeróba csak egyszer ugrottam bele (de szerencsére volt mentésem) és szerintem (a hibái ellenére) vannak előnyei, hogy nem dedikált szerverek vannak. Például változatosak a pályák. Igaz, hogy nem én választhatom ki, hogy hova menjek, de legalább nem az van, hogy van néhány kedvenc map és szinte az összes szerveren azok futnak. Ha én pl meg épp másikon szeretnék játszani ami kevésbé kedvelt pálya, de szerintem jó akkor nem tudok mert vagy nincs olyan szerver amin lenne, vagy totál üres. Mint Cod 2-nél is, állandóan Toujane volt a kedvenc az összes helyen, aztán elvétve egy-egy carentan, burgundy... Moscow pl szinte sose vagy (most nem ugrik be a pálya neve, mw 2 wasteland-hez hasonlít) Itt is biztos vagyok benne, hogy rengetegnek ez lenne a sorsa ha dedikált szerverek lennének. Az valóban bosszantó tud lenni, ha nem jön össze rögtön a játék, hanem game lobby closed stb (főleg akkor szeretem amikor befejeződött egy meccs, lobbyban vagyunk, kövi pálya elég klassz lenne, és ekkor kilép a host--> finding best host és kidob :D)
Korábban volt szó róla kinek mi a kedvenc módja, nekem a Demolation, főleg azt szoktam játszani a legtöbbet, aztán Domination, néha néha TDM és Sabotage, ill most kezdek rá állni az SD-re.
Robert Bowling twitterén olvastam, hogy ha minden igaz tesztelgetnek valamiféle javitást a One Man Army + GL kombósok ellen.
Jajj igen még valami... Múltkor történt egy érdekes dolog. Kinn voltunk lobbyban, ha jól emlékszem Salvage következett (DLC egyes pálya akinek esetleg nincs meg) és valaki indított egy szavazást, hogy a következő pálya legyen inkább, és mondta, hogy vote please next is Terminal asszem (nem biztos, hogy Terminalt mondott, most nem is ez a lényeg) de mivel márcsak egy vote hiányzott kiváncsiságból én is szavaztam, hogy tényleg az a pálya következett-e. És tényleg az jött. Ezt honnan tudta? Megkérdeztem tőle utána a játékban, de nem írt vissza. Véletlenszerűen van a playlist nem?