166
Mobilos Kérdések össze-vissza
  • mukievil
    Ha jo helyen vagyunk, akkor még a levegőt :)
    Egyébként, én ugy tudtam, hogy a szotfver-t fizeted ki, más dij nincs, de a nokiánál ugytudom az ingyenes!

Igazábol utána olvashatnék, de most ha valaki tudja, akkor 1 perc alatt beir egy sort, én meg délutánokat böngészek össze-vissza!
  • csgery
    Idegbajt, pl ...
  • PeeTeR
    2. -> szerinted 2008 -ban mit kapsz Te ingyen?!
  • mukievil
    Ez igaz :), de az sg-t szeretem :D meg hamár van mobilos forum
  • Attila889
    szerintem ezt mobilos portálokon is meglehet kérdezni..pl. Sonyn vagy Nokián,attól függ milyet akarsz venni
  • mukievil
    Remélem nem probléma hogy nyitom ezt a topicot, mindenféle kérdések jöhetnek, tipustol függetlenül!

1. Lehetséges-e, bluetooth-al több dolgot rákötni a telefonra, két headset, vagy egy headset és akármi más, vagy ilyesmi?

2. Ha veszek, egy gps-es telefont, (teszem azt nokiát), akkor a nokia maps-al ingyen lesz gps-em, vagy elö kell még valamit pluszba fizetni?

3. Egy olyan programot keresek, ami a gépen levö, összes kimenő kapcsolatot lehet állitani. Azaz mobil internethez, ha rákapcsolok a gépre, ne küldjön a gép mindenféle adatot ki, hanem csak netezni lehessen. Mert multkor kiprobáltam, aztán pár perc alatt minden elkezdi keresni a frissitést magának stb... és vesznek el a megabájtok

4.Létezik e magyarországon valamilyen kütyi, ami jelzi, bluetooth-on mondjuk, hogy a telefon eltávolodott tölem??? (régebben találtam, ezt a LM957 karkötő-t de égen földön nem lehet beszerezni!

5.Még én se tudom hogy akarom :D, de valami olyasmit szeretnék, hogy vezeték nélküli sztereo headset, ami nem fejhalgato, hanem csak füldugos. Létezik ilyen ?? zenehallgatáshoz kéne, és a fránya kábelem megtörik két hét alatt, és a fejhallgatos dolgok nem igazán tetszenek... És a másik kérdés, hogy számitogépre rá lehet e kötni a bluetooth-os headsetet?

Na hirtelen ennyi! Mostanában tervezek egy telefont venni, és szeretném maximálisan kihasználni!