Mobilos Kérdések

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
talán úgy 2 napos az átállási idõ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

joshua
Üdv néktek. Van egy nokia 8800 telefonom, és a fõképernyõn nincs ott a jobb felsõ sarokba az óra. Eléggé hiányzik, elõ lehet valahogy hozni?
Köszi a válaszokat.

És amit nem értek hogy ott azt mondták hogy azonnal kész lesz , de a GYIK-ban meg több hét van.
Azért még bizakodok, hogy valaki rávilágít ,mi miatt felejti el frissíteni az idõt?
remélem
Aquir
valószínû

Aquir
csak azért mondtam mert lehet hogy akkor tipikusan típusfüggõ a dolog, vagyis hogy nem biztos hogy lesz válasz rá

ma megkérdeztem egyik djuice-cafe-t és elég lakcímkártya.
de akkor am megmarad az összeg ami most van rajta?
Az jó. Csak nekem Sharkom van.
Aquir
Samsung Corby-n nincs vele gond

Szervusztok !
Internetezek éjszaka a telefonomon. A gondom azzal van, hogy az óra hosszabb netezés után nem a valós idõt mutatja, hanem kb a neten töltött idõ arányában késik. Nem is áll vissza a pontos idõre. Automatikus frissítés az órára be van állítva.
Opera Minit használok és Shark a telefonom.
Köszönettel fogadok minden javaslatot, mert párszor már megtréfált a "pontos idõ. Éjszakai tömegközlekedésnél sokat számít, ha lekések csatlakozást.
Aquir
oks. szvsz telefonon meg lehet oldani:)

de akk ha ma elmegyek az alee-ba a djuice-cafe-ba akkor ott meglehet oldani?
nyári melóban gyûjtök
Aquir
és ki adja a pénzt? tõlem sose kérdeztek nevet, anélkül is átállítják

kártyás, anyám nevén van (õ írta alá), de feltölteni én töltöm pénzzel.
Aquir
mert ki fizeti a telefont? nem feltétlenül kell szülõ hozzá, ott van a gyikben

nem éppen mert én töltöm a kártyámat de ha nem kell õ hozzá akkor én megcsinálnám
Aquir
érdekes mert ezzel pont õ spórolna:)

És kell hozzá az anyukám is mert az õ nevén van és én nem múltam 18 de õ viszont nem akarná végigcsinálni.
Aquir
djuiceos leszel akkor miért ne
itt a gyik
megkéred hogy állítsák át, talán az online.telenor.hu oldalon is meg lehet tenni

De akkor azokat amit olcsóbban vásárolhatnak a djuicesek azokat majd én is?
És még valami:
Akkor ezt az átállítást lehet telefonon keresztül is mert semmi infót nem találtam.
Aquir
nem, megmarad a 20-as számod, simkártya sem kell mert a Telenor hálózatát használja a Djuice. csak megkérdezed a kezelõt a dolgokról és ha megkéred akkor átállítja neked.
A Djuicenál pedig nincsenek akciók, ezek mind tartós díjak :) Persze van nekik valami mylife programjuk is, azt a honlapon megnézheted, olcsóbban vásárolhatsz bizonyos dolgokat, stb., de azokat is tartós kedvezményeknek hirdetik

Errõl nem is tudtam.
Ennek hol tudok utánaolvasni és akkor új sim-kártya és telószám is kell?
Mert akkor jobban megéri szerintem.

(és akkor az akciókat is használhatom amiket a djuice csinál?)
Aquir
De ha nem múltál el 26, akkor nem tudom milyen díj ellenében, de átállhatsz, és igényelheted a 29 Ft percdíjas kártyás tarifát (belföldön az Összes telefonszámot 29ft-ért hívhatod), és 500Ft-ért (a Telenor 20MB-os csomagjának áráért) kapod meg a Djuice 100MB-os mobilinternetét (a Djuice a Telenor része, csak fiataloknak)! Az 1440 számon az 1./2 menüpontban megnézheted a kártyás tarifákat, vagy ott a kezelõ jelentkezését választod, akivel beszélhetsz és megkérdezheted amit nem tudsz, és kérésre átállítják a tarifád és a mobilinternetet is

De nem Djuice-s vagyok:(

És ahogy nézem van a 20Mb-os és a 100Mb-os csak a 100Mb-os az drága nekem arra a 20 meg nem tudom mire elég.Na mind1 köszönöm a segítséget.
Aquir
Ok, én is ezért mondtam a lehetõségeket.

Egyébként most nézem hogy nincs 40 MB-os csomag.
De ahogy most megnéztem a Djuice mobilinternete olcsóbb...

Oké csak azért kérdeztem mert a 100MB-os nekem drága ahhoz de a 40 meg nem tudom mire elég.
Aquir
Az alap szvsz a mobil online start, nekem az volt automatikusan elsõnek beállítva (MB korlát nélkül 13 Ft/10kB, ez nem éri meg), de a telefonos menüben (1741) megnézhetõ mik aktívak a csomagban/mire cserélhetõ le).
Elmondtam mennyire terheli a használat az adatforgalmat, ennél pontosabban nem tudom leírni, majd meglátod (az 1741-en a 8-1-6-2 menüpontból lekérdezhetõ a nagyobb csomagokból mennyi MB van hátra). Ha nem tetszik, 1 hónap múlva leválthatod másikra.

Köszi a választ.
A 40Mb-os az alap ugye? és az 500Ft amit akkor a kártyárol von le ugye?
De ez a 40Mb akkor mire lenne elég vajon kb? PL: MSN-nél vagy youtubnál vagy facebooknal vagy sg-nél havonta hányszor lehetne nézegetni õket mert elvileg az opera mini az még elõnyösebb is és a telefonom is ara van eredetileg:)

A további választ is köszi.
Aquir
én is pannonnál vagyok, kártyás, és a mobilinternet is ugyanarról a befizetett kártyás pénzrõl megy, mint a telefonhívás (ez +1000 ft mobilinternetre havonta). Nekem ez a havi 100 mb tudja fedezni opera minivel és google maps-sal a ténykedéseimet (hetente párszor ill. több napon nézek oldalakat.), folyamatos használat (egy-két youtube videó össz., MSN, napi több oldal) mellett néha az is szûkös de mostanában nekem bõven elég

Hali!

Nem tudom jó helyre írom-e, de leírom.
Telenornál ha a legkisebb netet megrendelném akkor a telefonról vonják a havidíjat valamint opera böngészõvel mire elég az a kis csomag?
köszi
Hát ha uj tipusu telefont veszel, és nem egy 10 éveset, akkor nem! Ám jot tesz neki, ha néha teljesen lemerited, és teljesen feltöltöd , ugy legalább havonta!

Sziasztok!
Az új telefenok akkumulátorát ki kell sütni?
Biztos van valami program is rá! De van egy felbontása a mobilodnak... fogsz egy képet, és akár paintbe is összetudod huzni olyan méretûre! De az is lehet hogy elég az arányt megtartani, ami a kijelzõ aránya, mert a képet automatikusan beigazitja! Bár belassithatja a telefont egy nagyon nagy kép!

Már nem fontos... Akkor most már csak a háttérképes kérdés él.
Valamint flashot le lehet játszani?
Sziasztok!

Van olyan oldal/program neten ahol saját magam készíthetem el egy saját képbõl a mobil hátteremet? Samsung monte-re.

Valamint pl a zenelejátszót hogy rakhatom ki a lapozható oldalak valamelyikére? A FM rádiót valahogy ki tudtam rakni csak nem tudom hogy hogyan. :) Szintén S Monte-nél.
azt hiszem 5800 alapból lejácca az avi-t.

akinek red bull mobile van a segítsen már h lehet megnézni h mennyit neteztem? (mb-ban)
és a gps azt ingyen lehet használni rajta?

slime001
Attól függ milyen telefonod van és mit játszik le. Amúgy Any Video Converter Free tökéletes erre a célra.

AVIRA - \"More than security.\"

http://www.videora.com/en-us/Converter/nokia-5800-xpressmusic/

5800ra pl van külön ilyen program

ha egy avi filmet akarok rátenni a telefonra mire kell konvertálni át? (és milyen progival?:)

Köszi!

Pedig dejólettvolna.
:)

slime001
Mert 3G hálózaton vagy?

AVIRA - \"More than security.\"

rbm 2 telóm van és a sarokban miért írja ki h 3G ?

hát nem vagyok benne biztos, de szerintem, amekkorát már nemenged feltenni, azt azért teszi, mert azt már nemtudná lejásztani sem :), ha nemigy van, akkor esetleg szoftverfrissités... java frissitése....

Oldal 1 / 4Következő →