166
Mobilos Kérdések össze-vissza
  • blekike
    azt hiszem 5800 alapból lejácca az avi-t.
  • barcames
    akinek red bull mobile van a segítsen már h lehet megnézni h mennyit neteztem? (mb-ban)
    és a gps azt ingyen lehet használni rajta?
  • slime001
    Attól függ milyen telefonod van és mit játszik le. Amúgy Any Video Converter Free tökéletes erre a célra.
  • mukievil
    http://www.videora.com/en-us/Converter/nokia-5800-xpressmusic/

5800ra pl van külön ilyen program
  • barcames
    ha egy avi filmet akarok rátenni a telefonra mire kell konvertálni át? (és milyen progival?:)
  • SewerRat
    Köszi!

Pedig dejólettvolna.
  • barcames
    :)
  • slime001
    Mert 3G hálózaton vagy?
  • barcames
    rbm 2 telóm van és a sarokban miért írja ki h 3G ?
  • mukievil
    hát nem vagyok benne biztos, de szerintem, amekkorát már nemenged feltenni, azt azért teszi, mert azt már nemtudná lejásztani sem :), ha nemigy van, akkor esetleg szoftverfrissités... java frissitése....
  • SewerRat
    Hogy tudom megszüntetni a méretkorlátot Samsung 3050 es telón java játékokra? 600 kb-os street fightert nem engedi feltenni. (4000 kb szabad helyem van.).
  • hdavid97
    valaki tudna segíteni sony ericsson w595 re kellene magyar nyelvű fájl
  • TaRka0107
    Sziasztok! Most egy előfizetéses telefonom van. 3000ftig ingyen beszélek, ha azt túl lépem akkor rá kell fizetni. Ezt lehet valahol nézni hogy eddig mennyi pénzt beszéltem le?
  • ZilogR
    Van még ember a földön, akinek vannak régi Ericsson telefonhoz kiegészítői? Én konkrétan DI-27 és DI-28 telefonra dugható infra portot keresek! (Évek óta SEHOL nem bukkan elő ilyesmi kis hazánkban...! :( )
    Ha valakinek akad, ne habozzon, küldjön egy privátot!
    Előre is köszi!
  • lippet
    4 éve vettem utoljára telefont! =)
  • mukievil
    Hát elméletileg már jó pár éve nem kell ilyet csinálni
  • lippet
    Új telefon aksiját ugye ki kell sütettetni?
  • Aquir
    cím
  • grezoli
    Szia!
    Ha megmondod hol nagyon szivesen megkeresnem.
    Nem a sajat gepemet hasznalom es a honlapjukon van internet elerhetoseg,de Outlock-on keresztul ami ezen a gepen nincs.
  • Aquir
    csak keresni kell
  • grezoli
    Sziasztok!
    Valaki megtudna adni nekem a Samsung magyar ugyfelszolgalanak internet eleresi cimet?
    A telefonszamat tudom,de mivel kulfoldon tartozkodom kicsit huzos lenne az atszamitva tobb,mint 700 Ft-os bercdijjal beszelgetni.
    Elore is koszonom a segitseget.
    Zoli
  • reszeg111
    SZiasztok!
    A segítségeteket kérném.
    Van egy nokia telefonom.Nem tudok vele sms t küldeni mert amikor küldeném akkor azt írja ki hogy : üzenetküldés sikertelen.A hálózat nem támogatja.néztem a beállításoknál a közpunt számát és az is jól van beírva.
    NEm tudom mi lehet a gond de a hálózatoknál pannon 3g t ír pedig a telefonom nem 3gs és sehol semmi pannon gsm.
    Köszi előre is a segítséget.
  • mukievil
    Valami biztos kontaktos belül a telefonban :S

Ahogy leirod a helyzetet, sztem szerviz gyanus... Más ötletem nincs
    Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, mert a nokia 6131-es készülékem újból megbolondult. A közelmúltban a rezgője állt le, az egy hét múlva saját magától rendbe jött, most meg a kamerája nem megy. Adatkábelen keresztül sikerült szoftot frissíteni, de nem javult meg. Ha bekapcsolom, csak csíkok és sötét kijelző jelenik meg és hibát jelez, ha erőlködök vele, megjelenik az alapkijelzés feketén és lefagy. Ha valaki tapasztalt már ilyet kérem jelezzen vissza mi is lehet a probléma?!
  • petya500
    üdv mindenkinek van egykis problémám van egy sciphone-nom és nemigen játsza le a videokat tudok valahol video lejátszot letölteni rá vagy van valami megoldás elöreis köszi!
    Úgy látszik, az én Nokiám rejtély! Ma reggel az ébresztőtől rezeg!Köszönöm a tippeket.
  • mukievil
    Hát sajna samsungot nem ismerem, talán egy szoftver frissitést ott is segíthet! Ha a beállításoknál tényleg nincs ott!
  • Gathavor
    Hello,

az lenne a kérdésem, hogy a Samsung S7350 a gyári leírás (és a tesztek szerint is) 720x480-as felbontásban vesz videót, csakhogy ami nekünk van, annak a beállításainál csak 320x240 és 176x144 szerepel. Ez mitől lehet?
  • mukievil
    Még egy szoftver frissités segithet esetleg a dolgon, van hogy a régi szoftverben néha nem működik, és gyorsan kiadott rá a nokia egy uj szoftvert amiben jo! Más ötletem nincs!

Youtubon talán találsz ilyen szétszerelési videokat a telorol! Az talán segithet megtalálni a rezgőmotort :)
    Sajnos a menüben nem kapcsoltam ki, illetve próbáltam ki- és bekapcsolni a rezgést, de nem reagál rá. Régebbi készüléknél a ki és bekapcsolás segített, de ennél sem az aksi kivétel sem a kapcsolásnem. Jó lenne tudni, hogy hól van a rezgőmotorja, mert szerintem valahol nekem van, ha nem sw hiba.
  • mukievil
    Hát a menüben be kell állítani, sajnos nemtudom milyen menürendszere, de valahol, a beállítások, hang/csengőhangnál valahol, vagy személyes/üzemmódok, ahol betudod állítani, hogy melyik (néma, általános) üzemmódban rezegjen, és melyikben nem! Valami ilyesminél keresd!

Ha meg tudod hol kell állítani, de mégsem megy, akkor az is lehet hogy tönkrement!
    Sziasztok! Még új vagyok itt a fórumon és nem igazán ismerem ki magam, ezért szeretnék is elöljárójában elnézést kérni, ha nem igazán ide való a problémám. Van egy NOKIA 6131-es készülékem, ami elfelejt rezegni. Sajnos nekem lényeg, mert viszonylag zajos helyen dolgozom, ahol korábban észlelem a rezgőt, mint a csengést. Ha tud valaki segíteni, nagyon megköszönném. A ki-be kapcsolás nem segít. Előre is köszönöm.
  • Aquir
    Google:
    megnézed a telefonok részletes adatait (van e / nincs e olyan lényeges dolog az egyikben ami eldönti a problémádat)
    megnézed mit írnak magyarul, angolul mindkettő telefonról a cikkekben.

Ezután megnézed youtubeon a videókat, hogy milyen használni őket.

Ár/érték arányban belövöd hogy melyik éri jobban az adott pénzért, esetleg kipróbálod őket ha lehet, és döntesz.
  • DonSzykla
    Üdv all!

1 Sony Ericsson W880i akarok/akartam venni ( mert az unokatesóm-nak az volt ) és ő mondta hogy az tök faxa, de most meg több embertől is halottam meg sok helyen olvasom hogy milyen jó a W595 és hát most meg nem tom melyik a jobb szerintetek? ti melyiket ajánljátok… neten teszteket meg miegymást olvasok hogy el tudjam dönteni a végeredményt de igen nehéz a választás.
  • Aquir
    ok
  • mukievil
    Hát a van rajta "billentyűzár" ugyanúgy, a képernyő meg nem nagyon karcolodik a zsebben, ha nincs mellette más, de egy kijelző védő fólia azt is megoldja 100 százalékosan!
    Nekem már 1 éve van, nokia5800, zsebben hordom mindig, és semmi baja!
  • Aquir
    Még egy kérdés: touchscreen-es telefonok azért jól viselik magukat a zsebben igaz? Mármerthogy a tokba csak akkor raknám, ha táskába kéne tenni.
  • Aquir
    ty
    zárt os (Samsung Corby), azóta ránéztem a nimbuzz-ra
  • mukievil
    Azért a plattform nem mind1 :), mire kell ?

Egyébként az egyik legjobb a FRING!

http://www.fring.com/default.php
  • Aquir
    Msn és Google Talk-ot egyben használó alkalmazásokat ajánljatok