457
Zentai Márk rajongók fóruma!
-
#457 A svédek rajtunk röhögnek Mark "új" dala miatt
Tudomásunkra jutott, hogy a Magyar Televízió szakmai zsűrije által kiválasztott szerzemény dallama egy svéd televíziós műsorban már hallható volt. - tájékoztatta a zene.hu-t Mark sajtósa.
A svédek rajtunk röhögnek Mark "új" dala miatt
- Erről sem a lemezkiadó, sem Mark menedzsentje nem tudott, ezért adhattuk be a versenyre. Az Eurovizió szabályzata szerint a versenydalok korábban nem szerepelhettek nyilvánosan sem színpadon, sem televízióban.
Figge Boström jegyzi szerzőként az eredeti felvételt, és Mark “If you wanna party” verzióját is, ezért plágiumról nem lehet szó. - folytatta a tájékoztatást. Mark és menedzsmentje visszalépett az Eurovíziós dalversenybeli szerepléstől, mert rájöttek, hogy az általuk nevezett dalt Svédország betéve tudja.
A szám a svéd Big Brotherben hangzott el 2004-ben a Kanal5 csatornán. Mark ezzel a húzással kétes hírnévre tette szert, a Youtube-on a dal eredetijének klipjénél a svéd hozzászólók kiröhögik a magyar indulót.
FAIL -
szuszikaa #456 úristen, én akár fizetnék is azért h elmehessek a Jégpartyra!! ha esetleg neked nem kell a jegy, én megvenném!!! mindenem Márk..<3 -
tremore #455 Nagy mázlid volt... Nem akarsz magaddal elvinni?:D -
Nyulanna #454 tremore, én három kódból az egyikkel nyertem! de ezt nem is reklámozom inkább, mert még mindig játékban vagyok és hátha elkapok még egyet :) nem akarok magamnak konkurenciát :D Jajh, imádom Márkot <33 -
tremore #453 Én már küldtem be egy pár kódot de sajnos még nem nyertem:S Van még egy pár nap esélyem. -
szuszikaa #452 még h nem rossz? sztem a legjobb színösszeállítás. rózsaszín, fekete.
persze egy 15 ezres aboriginal utalvány is jól jönne..:P mennyi klassz cucc!!! -
tremore #451 Nem rossz a póló, de nekem inkább az aboriginal cuccokra fáj a fogam:P -
szuszikaa #450 én azért az egyenruháért is annyi mindent megadnék!!! -
#449 Hát a klppben szereplő "egyenruha" nemtudom kinek tettszik -
#448 na ebben igazad van. így legalább olyat választ az ember ami tetszik neki, és nem olyat amit adnak:D -
vadvagyok #447 oké ők kaptak egyen cuccokat de nekünk azért ott van az egyedi aboriginal cucc is na meg a 15ezres vásárlási utalvány ;) -
#446 Mindegy, a viadal a lényeg :) Azért sztem vannak 16-ok is -
#445 amazonok? ők még messze vannak az amazonságtól:D tini csajok átlag 14 évesek:D bár simán lenyomnák egymást a győzelemért:D Láttátok amúgy, hogy egyforma ruhában gyakorolnak? Az nem is volt benne a játékban, hogy kapnak cuccokat is. -
szuszikaa #444 :D hát, Márkért én is küzdöttem volna az tuti!!! de ami késik nem múlik, a Viva Jégpartyn mindent megteszek majd h a közelébe kerüljek. bár először jegyet kellene nyernem..:) -
#443 Én is eltudom képzelni az amazonok viadalát, amint mindent megtesznek hogy bekerüljenek pff.. -
szuszikaa #442 és ráadásul csak egyet választanak. gondolom mekkora a küzdelem!! -
papara94 #441 hát szerintem erről már lecsúsztál mert vége a válogatásnak, már csak azok közül válogatnak ha jól tudom akik bent vannak! -
szuszikaa #440 :) mindegy, akkoris nagyon jó lett volna ott lenni. vki nem tud esetleg utólag beszervezni?:D -
papara94 #439 hát vannak olyan exibicionista emberek akik ezt élvezik és lételemük hogy kövessék őket mindenhova! -
#438 Jaj ne már ez olyan undorító. Biztos csak pisilni ment, amúgy meg csak az ajtók vannak egymás mellett. Más lehetőség nem nagyon volt nekik:D ha kell, akkor kell:D -
#437 Ez inkább csak tükrözi a sztárság mivoltát. Engem nem hagynának nyugodtan szarni én lelőnék valakit -
szuszikaa #436 én is imádom Márkot, de ez azért már visszataszító, szegényt még ott sem hagyják nyugodtan..:) -
papara94 #435 nem jó a link,de megoldottam, ügyesek a lányok,akkor van még esélyem nekem is a jégtáncra úgy néz ki! anyuval vetetek egy dezodort, azt mondták hogy jó az illata -
#434 :D:D:D jól van na:D nem volt még kedvenced sosem?:D Rajongani szívvel lélekkel kell:D -
szuszikaa #433 fúú,most néztem az indán egy videót, a csajok még a Wc-re is márk után mennek..:D LOL!!!
http://videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;&nid_object=49178 -
#432 Vannak fönt videók a neten a próbákról, és a csapatról, nyilatkoznak a csajszik, és Mark is. Olyan lelkesek:D Mark pedig olyan édes, mint egy gombóc fagyi:D:D:D -
szuszikaa #431 én is annyira szerettem volna ott lenni a forgatáson, de nem jött össze.. talán a jégshow-ra majd sikerül. mindent megteszek a cél érdekében, már 3 rexonát is vettem...;) -
#430 Figyu nem olyan egyszerő ez a dolog. Több fordulós játék, és többször is be lehet kapcsolódni. Az első kör volt az, hogy lehet jelentkezni ki akar szerepelni. Most már csökken majd a számuk, és egy VIVA jégshow közben derül ki ki lesz azaz egy aki szerepelhet majd. Ami most is megy az ajándékutyalvány, és a jegyek megnyerése a show-ra. De itt az oldaluk, nézd meg ha nem hiszel nekem! játék itten -
papara94 #429 hát nem tudom,nekem kicsit zavaros itt ez a dolog... mert olvastam egy csomó nyereményről de nem tudom hogy kire mikor melyik vonatkozik :D -
#428 Szerintem azzal hogy bekerültél csak azt nyerted hogy benne lehetsz Márk klippjébe nemdebár? -
papara94 #427 gratulálok a barátnődnek,akkor ő is nyert aboriginal cuccokat, vagy ez nem így működik hogy aki bekerül az automatikusan megkapja a ruha utalványt? -
#426 barátnőm bekerült a 30 lány közé. egy csomót kell próbálniuk, de azt mondta nagyon élvezi, és már Markal is tudott találkozni, és beszélgetett is velük:D azt írta, hogy édes, és totál közvetlen:D -
vizilou #425 ezt a youtube linkelést még gyakorold Blink:) -
vizilou #424 Márk milyen gyorsan befutott nálunk, sok megasztárossal ellentétben.Nem véletlen h mindenki vele akar egy klipben szerepelni és nem mondjuk Gáspár Lacival -
morondor #423 En nem jött össze:D De ezen a videón tényleg lehet rötyögni:D -
#422 na inkább így tolom, akkor nem kell kattogni, úgyis topicba illő téma
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CHhe0sXOSYc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CHhe0sXOSYc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
bomo11 #421 de jó, köszönöm neked!!!! annyira jót nevettem a csajokon, aranyosak. NA DE MÁÁÁRK!! nagyon ott van a szeren.. -
#420 Íme hát itt vannak vagyis egy, de ez a legjobb:D Lehet rajta rötyögni:D Márk emg oylan cuki:$:$ -
bomo11 #419 küldd, küldd küldd, már olyan izgatott vok. -
#418 Igen hallottunk róla, van itt valaki aki ottvolt ezen a "selejtezőn"?