Zentai Márk rajongók fóruma!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem senkinek sincs semmi köze ki mit csinál a szabadidejében. 18 éves elmúltál nandorb, lehetne kicsit több eszed hogy flamelgetni jársz más topicokba. Bár mondjuk aki kukoricát pakol ritka hogy értelmiségi. ^^ Najó nem flamelek de ez egy vicc hogy ebben leled az örömödet, hogy másokat baszogatni jársz a fórumra. =)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ennyi erõvel te is elfelejthetnéd a gépedet és eltakar.. elmehetnél a pics.. természetbe
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Jó persze ha tetszik neki a Márk hajrá, de elapad majd ez a nagy lelkedése szerintem.
"Kicsit nyálas ugyan, de tõle ez olyan ééééééédes! "
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Tudom most jön majd a, nem mert szereted a zenéjét rész.. de hidd el ez igy lesz 😊 Mindenkinek volt ez a 15 körüli korszaka amikor más zenéket hallgatott, én mondjuk 13 évesen kezdtem el az elektronikus zenét hallgatni és a mai napig is csak arra vagyok vevõ fõként. Na meg persze egy pici jazz és klasszikusok 😊
Attól függetlenül amúgy ez a Márk gyerek nem tehetségtelen de inkább kerülöm ha lehetséges 😊
Ja és még annyit ha nem minden komment fog róla szólni szivesen járok ide mert jópofa társaság van itt ahogy olvastam egy száz kommentet. ^^
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én azért még reménykedem egy szebb topicban, hátha megérem, hogy normális hangvételû topic legyen.. És nem oltja az egyik a másikat..
Márk FOREVER!
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
szerelem, gzermek.Klíp is van Jomínõöségbe.Mi tudól adni cserébe. <#phone>#phone><#szomoru2>#szomoru2><#miaz>#miaz>
Kardvirágot neked, mert te emg olyan kis harcias vagy 😄...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
hogy legyen nekem is mint neked a Zentai Markodrol?
sajna nem erek ra evvel foglalkozni de ha osszehasonlitjuk a 2zenet akkor meg azt is hogy hol fogjak elobb halgatni meg par db. tini is ACDC-t mint Mark-t
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Analfabetizmusod határtalan.. Csak 1-2 hozzászólással lentebb már leírtam, hogy beteg vagyok.. Balettre járok és úszom.. Emellett énekelek magántanárnál.. És már írtam, meg ott van a topic címáében is "azthiszem" 😛PPPPP, hogy Márk! rajongók topicja, és nem a zenéjének a topicja!
Azért puszi, mert nem lehet haragudni az ilyen emberekre, mint amilyen te vagy... LOOOOL
Tuness innet meg nem benulsz le mint 1debil,sokkal jobb erzes kint mpzgni mint bent a gep elott ulni.
Ha azt hisszed hogy en semit se csinalok akkor nagyon tevedsz,mert a Mezogazdasagi suliban siman a gyakorlaton leontik a kukoricat oszt rakod nem hisztizunk stb. ha nem teccik akkor keress masik sulit meg ilyen.De te gondolom majd Mark utjat fogod meg es szeretgetni fogod...
De eleven olyan fos zene hogy barki aki ien zenet elvisel az beteg lehet
Ezért kapsz egy:
Köszönöm.. A kis rondaság ott van közvetlen mögöttem 😞..
Olyan ééééééédes, neem? Biztosan segítettek neki.. De találó a neve is: Színjáték 😄
Én meg még mindig betegen fekszem otthon :S, azért is van idõm fórumozni..
Írhattok a márkocskáról fél oldalas nyáladzásokat, meg útálhatjátok is felõlem zsigerbõl, de kereskedelmi oldalakat nem reklámozhattok (szerintetek miért csinálják az ilyen szavazásokat?!).
Amúgy is át kéne tenni másik szekcióba a topic-ot (pl. zene), de ezt majd a helyiek eldöntik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3