Zentai Márk rajongók fóruma!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Flame on ?

Szerintem senkinek sincs semmi köze ki mit csinál a szabadidejében. 18 éves elmúltál nandorb, lehetne kicsit több eszed hogy flamelgetni jársz más topicokba. Bár mondjuk aki kukoricát pakol ritka hogy értelmiségi. ^^ Najó nem flamelek de ez egy vicc hogy ebben leled az örömödet, hogy másokat baszogatni jársz a fórumra. =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Dragooon
jah akkor megnyugodtam, örülök hogy egészséges vagy meg miegymás<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

nandorb
en eleget mozgok ne feltsd az egessegemet a heti 1x gyakorlat faraszto munka+ 2nap testneveles ott is ugralunk+a tantermek 100m tavolsagra vannak egymastol

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Dragooon
"Tuness innet meg nem benulsz le mint 1debil,sokkal jobb erzes kint mpzgni mint bent a gep elott ulni."

ennyi erõvel te is elfelejthetnéd a gépedet és eltakar.. elmehetnél a pics.. természetbe

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

gibson9
Hát valószínû így lesz. Most persze másképp gondolja, de majd pár év múlva nyit egy új topicot itt az sg-n, ami az "igazatok volt" címet fogja viselni 😄

Lord Nomak
Ezt mondom, hogy idõvel úgy is változni fog a véleménye. Kb a Márk olyan szinten mozog mint az a nothanx és tokio hotel. Tini lányok nagy kedvencei, aztán mikor majd rájön a tini lányokra a felnõttkori roham saját magukon is csodálkozni fognak hogy miket hallgattak =D
Jó persze ha tetszik neki a Márk hajrá, de elapad majd ez a nagy lelkedése szerintem.

gibson9
A csajnak a 13as hozzászólásában akasztott ki egy mondata 😄

"Kicsit nyálas ugyan, de tõle ez olyan ééééééédes! "

<#idiota><#idiota><#idiota>

Lord Nomak
Erre csak annyit reagálnék, hogy 14-18 között, gondolom nem 18 felé jársz közelebb. Majd amikor 20 körül jársz rádöbbensz hogy csak egy "gyors numera" volt ez a topic felõled =D
Tudom most jön majd a, nem mert szereted a zenéjét rész.. de hidd el ez igy lesz 😊 Mindenkinek volt ez a 15 körüli korszaka amikor más zenéket hallgatott, én mondjuk 13 évesen kezdtem el az elektronikus zenét hallgatni és a mai napig is csak arra vagyok vevõ fõként. Na meg persze egy pici jazz és klasszikusok 😊
Attól függetlenül amúgy ez a Márk gyerek nem tehetségtelen de inkább kerülöm ha lehetséges 😊
Ja és még annyit ha nem minden komment fog róla szólni szivesen járok ide mert jópofa társaság van itt ahogy olvastam egy száz kommentet. ^^

5w0rdf15h
pöcsszáj létedre még te oltogatod az embereket? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Megyek fürdeni, addig szavazzatok rám, kérleeek, mert 4-rõl 5-re estem 😞((...

bardocz
paszmek,ez a topik még él :ASD:ASD::AS
DJ Skyline
te atya út isten mi megy itt :C

Köszönöm neked is a hozzászólást Nomak, de te NEM kapsz semmit <#eplus2><#law><#crazya><#beka2>
Én azért még reménykedem egy szebb topicban, hátha megérem, hogy normális hangvételû topic legyen.. És nem oltja az egyik a másikat..
Márk FOREVER!

Lord Nomak
Owned =D Nem igazán tetszik a topic és akkor még finom voltam, de ez aranyos komment volt. ^^

utgyuru
a legjobb <#eljen>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Nandor, ilyet hogy lehet? Beírod idézõjelek közé a parancsot? Köszönöm!

nandorb

na remelem ez mar jo

nandorb

tommyg
behódolsz mamának?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

macskássy
hi, enek tetcszenek a ,szamaik meg, vanak töle nm3 cdébe, Kõnyel fízetek
szerelem, gzermek.Klíp is van Jomínõöségbe.Mi tudól adni cserébe. <#phone><#szomoru2><#miaz>

mama 2
Óhh... köszönöm😊...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

gibson9
haha én nagyobb virágot kaptam 😄

Remélem nem zárják.. Csakmert nem kevés idõt töltöttem itt, és még szeretnék is! <#nezze><#idiota><#vigyor1><#boxer><#violent>

Köszönöm mama2, te meg legalább õszinte vagy, te is megérdemelsz egy kis kedvességet 😊:

Kardvirágot neked, mert te emg olyan kis harcias vagy 😄...

mama 2
Ha nem is lesz zárva, max át lesz rakva a zene fórumok közé, de inkább a sajátba, mert egy rajongói topik nem illik a zene fórumba hiába egy "zenész"-rõl van szó... De annak nagyobb az esélye hogy zárják szvsz...

gibson9
na de 2. legnépszerûbb topicot zárni??? 😄DDDDDDDDDD

mama 2
Ezt most nekem írtad? Nem ártana használi a "válasz erre" gombot... Amúgy ha nekem ment, akkor igen, muszáj Nandorb mellett lennem. De te meg szép vagy😄!

nandorb
Hamarosan lesz 500hsz. szal lesz HAzigazda is ennek a totyignak vagy odaig remelheto hogy zarjak/torlik

nandorb
igy igaz van kozte kulonbseg

De legalább mellettem lennél 😊.. Muszáj Nandor mellett lenned? <#mf2>

nandorb
nyissak ACDC FUN CLUBOT?
hogy legyen nekem is mint neked a Zentai Markodrol?
sajna nem erek ra evvel foglalkozni de ha osszehasonlitjuk a 2zenet akkor meg azt is hogy hol fogjak elobb halgatni meg par db. tini is ACDC-t mint Mark-t

mama 2
A muszáj pontos jé(j). És nem a fórumot barmoljuk szét, hanem a topikot-.-".

Muszály barmolni a fórumot? 😞

nandorb

ez rulez

nandorb

gibson9
ez nem aranyos, hanem rémisztõ :S
rendesen félek 😄

Nem õ vagyok! Ez a lány sokkal alattam van.. Csak azért raktam be, mert nagyon aranyos..

tommyg
há lehet h neked kéne

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

nandorb
Lool az sg.-en nincs reklamozzas es noje fel azt hiszed hogy megnyered?Akkor abban nagyon tevedsz mert vannak okosabb emberek is Pl. hackerek akik buheraljak a systemt es neked kepesek letorolni siman a rad vonatkozzo szavazataidat

mama 2
Az arc az te vagy?<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>. Mert ha igen akkor összeilletek Markal...

Kedves NVidia!
Analfabetizmusod határtalan.. Csak 1-2 hozzászólással lentebb már leírtam, hogy beteg vagyok.. Balettre járok és úszom.. Emellett énekelek magántanárnál.. És már írtam, meg ott van a topic címáében is "azthiszem" 😛PPPPP, hogy Márk! rajongók topicja, és nem a zenéjének a topicja!

Azért puszi, mert nem lehet haragudni az ilyen emberekre, mint amilyen te vagy... LOOOOL

nandorb
mi a francot keressel itt nem kell neked tanulni vagy hasonlo 14-eves kislany vagy? nem a netten kell logni hanem fogni a labdat es mozogni,meg kul. szavazassokat raksz fel reklam stb. formajaban,nemtom hogy van ez feletek de nalunk a kislanyok mondjuk ugy hogy meg ahozz kepest a net,szamitogepes jatekok mellett tudnak ugralni,mozogni...

Tuness innet meg nem benulsz le mint 1debil,sokkal jobb erzes kint mpzgni mint bent a gep elott ulni.

Ha azt hisszed hogy en semit se csinalok akkor nagyon tevedsz,mert a Mezogazdasagi suliban siman a gyakorlaton leontik a kukoricat oszt rakod nem hisztizunk stb. ha nem teccik akkor keress masik sulit meg ilyen.De te gondolom majd Mark utjat fogod meg es szeretgetni fogod...
De eleven olyan fos zene hogy barki aki ien zenet elvisel az beteg lehet

Köszi a jókívánságot Gibson9..
Ezért kapsz egy:

Lécci szavazzatok rám még, mert 4. vagyok :S..
Köszönöm.. A kis rondaság ott van közvetlen mögöttem 😞..

gibson9
Akkor gyógyuléj meg minél hamarabb nehogy elkapjon majd valamit Márk, amikor bekerülsz a klipjébe 😄

gibson9
szent here.. emmeg mi? o.O

Közben bátyám segített kivágni egy képet...

Olyan ééééééédes, neem? Biztosan segítettek neki.. De találó a neve is: Színjáték 😄
Én meg még mindig betegen fekszem otthon :S, azért is van idõm fórumozni..

alexandra232, igaza van Sir Quno Jedi(ezt a hosszú nevet mmán XD)-nek, õ aranyos volt végig velem..

Sir Quno Jedi
Talán mert én vagyok a moderátor és itt nincs reklámozgatás, pl. azért. 😄

Írhattok a márkocskáról fél oldalas nyáladzásokat, meg útálhatjátok is felõlem zsigerbõl, de kereskedelmi oldalakat nem reklámozhattok (szerintetek miért csinálják az ilyen szavazásokat?!).

Amúgy is át kéne tenni másik szekcióba a topic-ot (pl. zene), de ezt majd a helyiek eldöntik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bocsi de az övé a topic, és errõl azól... akkor miért ne?