Zentai Márk rajongók fóruma!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
A zenével van gond... limonádé ízû szörp, E412-vel, citrom tartalma 1%, citrom aromát tartalmaz. Érted? ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DFTBA ಠ_ಠ
ÉLJEN ZANTAI MÁRK!!!!
<#lama>#lama><#taps>#taps><#wilting>#wilting><#vigyor5>#vigyor5>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Egy ideig én is sodróttam az árral, de rájöttem h ez nem az én csatornám. Pl amikor szinte mindenkinek melírozva volt a haja, én tök elítéltem (azóta se változott a véleményem) mer pl az utcán minden második fiatalabb gyereknek ugyanolya feje volt. Egyéniség...
Mondjuk ilyen szempontból ez a Márk gyerek egyéniség, mer senki másnak nincs ilyen elbaszott feje mint ennek.
Azt meg nem mondanám, h a média hibája, mer nem muszáj végig a tévét elõtt baszni a rezet, ki is lehet kapcsolni, ezer más dolgot csinálhatsz helyette.
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Egy gyereket vállalni úgy, hogy boldog gyerekkora legyen és ne szenvedjen hiányt semmiben, a többiek elõtt ne legyen kellemetlen helyzetben, az nem egy olcsó dolog.
A szülõk hiába akarnak a gyerekbõl erkölcsös, jó értékítélettel megáldott embert faragni, mert manapság ez szinte esélytelen. Vagy magától jön rá, vagy sodródik a fekáliával és szerez egy mûvelõdésszakos kamudiplomát, majd elmegy árufeltöltõnek a tescoba mert a kutyának nem kell.
És ezért mondom, hogy elsõsorban a média felelõssége, mert a média állít elõ idolokat és ha ezek selejtek, -mivel nem képviselnek igazából semmi eredetit,- csak ócska klónjai a külföldi "sztároknak", akkor a gyerektõl sem kell elvárni, hogy 15 évesen Eric Claptont hallgasson.
Egy gyerek megváltoztatása szinte lehetetlen, mert azt fogja nagy %-a tenni, mint a birka oszt. társai... az emberek tömegben fõleg hülyék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ezt a MAGYAR filmet viccen kívül 5 percig bírtam... énnél még a Killer Clowns from outer space is eredetibb volt.
A többiben meg baromira igazad van, de nem csak õk a hibásak, hanem a rohadt média.
A legmélyebb ismeretterjesztõ mûsor a TV2-n pl. a Megallán, ami NGC-n mondjuk a matiné kategóriának felel meg.
A 2 nagy kereskedelmi, meg az elmeroggyant Cool szépen kitermelik sérültkét, és sérültnékét... akik számára az idolok nem Gregory Peck meg Brian May vagy éppen Sting, hanem ilyen elfajzott Tokió hotelek, meg copy con Márkok.
Baszki zenész körökben egy kókler vagy, amíg nincs kint 3 albumod!!!
Hát hol lesz ennek 3 albuma?
Akisbuziak!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elhajtom melegebb éghajlatra mindig, de lehet egyszer leteperem a dohányzó asztalra, hagy tudja meg milyen a valós világ...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
rá kéne jönni az ilyen tizenéves fruzskáknak, hogy ilyen faszi igazából nincsen. Ezeket pontosan az ilyen jányok miatt "csinálják", hogy megvegye a lemezt, üljön fél napig a VivaTV elõtt, mire jön egy klippje, meg megvegye a sok elcseszett újságot, mer buzikám elmeséli hogy épp milyen sablonszöveget kell leadni a médiának. Menj végig egy utcán, hány ilyet látsz. Az ilyen kis taknyok vagy emok, vagy ilyen melírozott lófaszhajuk van, akinek meg benõtt a fejelágya, az meg nem ilyen trendmajomnak öltözik, rájön h vannak ennél lényegesebb dolgok is.
Amúgy meg ettõl vannak ma ilyen elcseszett fiatalok, hogy ilyen telibebaszott légkörbe nõnek fel, hogy a férfiak rózsaszínbe járnak, meg többek mennek szépségszalonba mint a nõk, meg ilyen lófasz "zene" folyik mindenhonnan.
Hallgassál meg egy AC/DC-t, Nickelback-et, Stone Sour-t, Tankcsapdát, aztán rájössz <#ravasz1>#ravasz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Topiknyitónak meg ajánlom, hogy olvasson sokat (lehet ne Witch és társait), lehet akkor rájössz, hogy hogy is mûködik ez a kis világunk:
Az ilyen tinibálványokra vagyok kíváncsi, hogy mit csinálna, ha csúnyán nézne rá egy C kategóriás, mikor a barátnõjével nyáladozik valahol este 11kor mikor már ágyban lenne a helye :D
Vagy mehet az alternatív topicba, mer' olyan szar zenét "húz" a srác, hogy az már alternatív, sõt szürreális.
Nem rossz fénykép, "toothless" Mónika Show-ba tuti befutó <#eljen>#eljen>
miért nem csináltok egy blogot ennek a nyálgépnek?
ezért lett a magyarság olyan amilyen, mert efféle korcs kullancsok szívják a nemzet testét, mint ez a mark, kisbetûvel.
találkozok vele az utcán megmutatom az arcának a szögecselt bakkancsom!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.