457
Zentai Márk rajongók fóruma!
-
#417 nézegettem neked bomo, de csak oylan van, amin iylen lányok táncolnak, nem tudom, h ez az-e... iylen versenyszerű, ha gondlod elküldöm a linket, de nem akarok feleslegesen linkelgetni, azt senki sem szereti... -
bomo11 #416 képzeljétek el, Márk rajongók! Márnak hamarosan új klippje lesz és nem rég készült egy verkfilm állítólag hozzá.. nem tudja vki h azt hol találom meg? vagy vmit a klippről? érdekelne.. -
#415 "A közönség szabja meg milyen legyen szerintem.."
legyen olyan mint a bal oldali:
-
#414 márkvanatévében uááááááááhááááááááááááááááááúúúúúúúúúúhhhhh -
#413 én azt szeretném, ha kiegyenesítené a haját, feketére festené és belépne az anti fitness clubba :DDDD -
#412 hát lehet benne valami, de akkor is szeretném, ha rappelne -
tedmosbyisajerk #411 Nem feltétlenül rossz, hogy ha nem a zenéjéről beszélünk, mert ha összefogunk, együttes erővel elérhetjük, hogy változzon meg.. A közönség szabja meg milyen legyen szerintem.. -
#410 Az a gáz ha már senkit se érdekel a zenéje csakhogy milyen a haja hogy néz ki mit vesz fel stb :D -
#409 viszont az a kopasz dolog jót tenne neki sztem:P Majd vmikor sort kerítek a szavazásra, ha tényleg van értelme, aztán beállhat ogli gogli dzsí mellé:D -
tedmosbyisajerk #408 Ezt mondtam én is.. Az énekesi karrierje engem sem érdekel, hanem csak Márk.. Belőle még bármi lehet, na de a zenéi már lehúzásra várnak a WC-n :)).. Köszönöm szjuca a bíztató hozzászólást :)..
Mellesleg bátyám most kopasz, pedig nem áll jól neki szerintem :) -
#407 Szerintem jó fickó lesz ebből a fiúcskából, helyesnek látom, csak adjatok neki még pár évet. A haja miatt meg szeintem bunkóság cikizni, mindenkinek szíve joga, hogy milyen frizurát hord. Köztünk is van biztosan egy csomó ember, akinek tré a haja. Neki ilyen van, mit tehet róla?
Az énekesi karrierjét inkább hagyjuk. -
#406 pü-be ha kérhetném -
pinnacle #405 nem szeretném, szal fehér zsepi meg minden, de pápá)Ö -
#404 aha, szóval kirakod a rexonára magad ahol ország világ lát (mondtad is hogy melyik vagy ott), de ide meg nem. nem tök mindegy már? :D -
tedmosbyisajerk #403 Itt nem mutathatok képet magamról, mert nem lehet tudni ki nézi meg.. Gyanítom, hogy te is csak visszaélnél vele.. -
#402 képt rólad! :D -
tedmosbyisajerk #401 Ne reménykedj, kísérteni foglak még egy darabig :D.. Szeretnéd, hogy maradjak? -
pinnacle #400 akkor ez azt jelenti hogy elmész innen a bús picsába?:D -
tedmosbyisajerk #399 Köszönöm, hogy látogattátok ezt a topicot, nagyon jókat szórakoztam, annak ellenére, hogy legfőképp nem a cím volt terítéken..
Nagyon kedves, barátságos topic ez, összevetve..
Georgina -
tedmosbyisajerk #398 -
tedmosbyisajerk #397 Na most aztán betelt a pohár! Minek irogatsz egy olyan helyre, amit messze nem neked találtak ki? Talán nyiss egy tinitrend topic-ot és oltsál le mindenkit.. Ha ennyi időd van!
-
vossen #396 Egyébként te beteg vagy csajszi.. Vannak erre nagyon jó gyógyszerek.. Majd utánanézek egy kis "Márk-ra hányjál" gyógyszerért..
Kitépném harapófogóval a tincseit a kis hominak.. Ez mai tinitrend? -
vossen #395 Csatlakozom a Márk favhoz :D...
Már kedvenc videója :
Összeesküvés elmélet :d -
tedmosbyisajerk #394 -
tedmosbyisajerk #393 Márk élete képekben.. Ha ezt végignézitek, hátnem érzékenyültök el? Annyira ééééééééédes..
http://www.youtube.com/v/cPDypxaILi4&hl=en&fs=1 -
tedmosbyisajerk #392 De mocskos szájúak vagytok :((.. Ez nem az a fórum, ahol ilyeneket le szabadna írni..
Kaptok közösen tőlem egy:
Papapuszit -
#391 én nem kapok semmit, te ribanc? :d -
pinnacle #390 én elmegyek szarni, meg kinyomom a seggemen a gennyes pattanásomat, aztán eszek még egy kis pacalt, majd jövök és kiengesztelhetsz^^ -
#389 bilibe lóg az újjad.. egyel kevesebb "zentai márk rajongók fóruma" rajongó -
#388 azta lol.. -
tedmosbyisajerk #387 most mennem kell, betestápolózom magam, meg lefürdöm, majd jövök, és kapsz kiengesztelést... -
#386 2x is megbántottál egy hozzászóláson belül.. :D -
tedmosbyisajerk #385 tőled nem kérek bocsánatot, mert nem bántottalak meg :D.. -
#384 elüldözted
és tőlem is bocsánatot kell kérned a mutogatásért vagy lépek a topicodból :D -
tedmosbyisajerk #383 Nagyon ünneprontó vagy :((( -
#382 ooo kedves toled,de en nem sulyedek le ien szintre szal -fav lesz soha tobbet nem irok ebbe a topikodba jah es remelem hamarosan topik close lesz meg delete is...!!!:D -
tedmosbyisajerk #381 Rólam nem kaptok, csak ha többen kéritek... -
#380 Ha annyira szereted a srácot, akkor miért raksz be ilyen csúnya képet a szerelmed háziállatáról? :D Miért nem raksz ki egy képet magadról? -.- -
tedmosbyisajerk #379 Nandor, nem is Rexonát használok, hagyjál már.. És este miért írnék ide, ha reklámozás lenne a dolgom? Ezt már lentebb meg is beszéltük, te tudod mit kapsz tőlem, mert bunkesz vagy velem, ezt:
-
#378 Jesszus..