Zentai Márk rajongók fóruma!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szjuca
Szerintem jó fickó lesz ebbõl a fiúcskából, helyesnek látom, csak adjatok neki még pár évet. A haja miatt meg szeintem bunkóság cikizni, mindenkinek szíve joga, hogy milyen frizurát hord. Köztünk is van biztosan egy csomó ember, akinek tré a haja. Neki ilyen van, mit tehet róla?
Az énekesi karrierjét inkább hagyjuk.

5w0rdf15h
pü-be ha kérhetném

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

nem szeretném, szal fehér zsepi meg minden, de pápá)Ö

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

DJ Skyline
aha, szóval kirakod a rexonára magad ahol ország világ lát (mondtad is hogy melyik vagy ott), de ide meg nem. nem tök mindegy már? 😄

Itt nem mutathatok képet magamról, mert nem lehet tudni ki nézi meg.. Gyanítom, hogy te is csak visszaélnél vele.. <#violent>

5w0rdf15h
képt rólad! 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ne reménykedj, kísérteni foglak még egy darabig 😄.. Szeretnéd, hogy maradjak?

akkor ez azt jelenti hogy elmész innen a bús picsába?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Köszönöm, hogy látogattátok ezt a topicot, nagyon jókat szórakoztam, annak ellenére, hogy legfõképp nem a cím volt terítéken..
Nagyon kedves, barátságos topic ez, összevetve..<#integet2><#puszis>

Georgina

Na most aztán betelt a pohár! Minek irogatsz egy olyan helyre, amit messze nem neked találtak ki? Talán nyiss egy tinitrend topic-ot és oltsál le mindenkit.. Ha ennyi idõd van!

Egyébként te beteg vagy csajszi.. Vannak erre nagyon jó gyógyszerek.. Majd utánanézek egy kis "Márk-ra hányjál" gyógyszerért..
Kitépném harapófogóval a tincseit a kis hominak.. Ez mai tinitrend?
Csatlakozom a Márk favhoz 😄...
Már kedvenc videója <#mf2><#puszis><#violent><#beka2>:

Összeesküvés elmélet :d

Márk élete képekben.. Ha ezt végignézitek, hátnem érzékenyültök el? <#puszi><#idiota> Annyira ééééééééédes..
http://www.youtube.com/v/cPDypxaILi4&hl=en&fs=1

De mocskos szájúak vagytok 😞(.. Ez nem az a fórum, ahol ilyeneket le szabadna írni..
Kaptok közösen tõlem egy:

Papapuszit <#eplus2><#beka2>

nyami
én nem kapok semmit, te ribanc? :d

én elmegyek szarni, meg kinyomom a seggemen a gennyes pattanásomat, aztán eszek még egy kis pacalt, majd jövök és kiengesztelhetsz^^

gibson9
bilibe lóg az újjad.. egyel kevesebb "zentai márk rajongók fóruma" rajongó <#idiota>

gibson9
azta lol.. <#zavart2><#idiota>

most mennem kell, betestápolózom magam, meg lefürdöm, majd jövök, és kapsz kiengesztelést...

gibson9
2x is megbántottál egy hozzászóláson belül.. 😄

tõled nem kérek bocsánatot, mert nem bántottalak meg 😄..

gibson9
elüldözted

és tõlem is bocsánatot kell kérned a mutogatásért vagy lépek a topicodból 😄

Nagyon ünneprontó vagy 😞((

nandorb
ooo kedves toled,de en nem sulyedek le ien szintre szal -fav lesz soha tobbet nem irok ebbe a topikodba jah es remelem hamarosan topik close lesz meg delete is...!!!😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Rólam nem kaptok, csak ha többen kéritek... <#mf2><#mf1>

gibson9
Ha annyira szereted a srácot, akkor miért raksz be ilyen csúnya képet a szerelmed háziállatáról? 😄 Miért nem raksz ki egy képet magadról? -.-<#idiota><#hehe>

Nandor, nem is Rexonát használok, hagyjál már.. És este miért írnék ide, ha reklámozás lenne a dolgom? Ezt már lentebb meg is beszéltük, te tudod mit kapsz tõlem, mert bunkesz vagy velem, ezt:

gibson9
Jesszus.. <#idiota>

Ha már Márk, hagyj csatlakozzam a sorba.. Márk kedvenc háziállata:

Még mindig várom a MÁRK RAJONGÓKAT a topicba, csakmert színes a nép, de egyikõtök sem szereti.. Én sem a zenéjét szeretem, mert Sashát és Paul van Dyket hallgatok, csak a srácot..
Nektek meg puszcsi! Nagyoon cukik vagytok.. Kivéve akik nem!

nandorb

Fórum Felhasználói információ

tedmosbyisajerk felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Kos
Életkor: 14-18 között
Neme: lány
Város: Nincs megadva

Teljes név: G. Georgina

Regisztráció idõpontja: 2008. 07. 07.
Utolsó üzenet idõpontja: 2008. 10. 08. 21:45
Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 10. 08. 21:53

Megnyitott témák: 2008. 10. 06. - Zentai Márk rajongók fóruma!

nem valami fenyes adatlap+rexona reklam😄
LOOL mi?

FZoleee
A:sd.ds.dsa:dsa:da:SD: alrek :c
Sziasztok, képzeljétek, nem vagyok már:

beteg! Voltam suliban.. Annyira jóófejek vagytok, hogy még a végén kiszeretek Márkbõl, és rátok vetem magam..

nyami

"Én Márkon kívûl még az egészséges életet vallom.. Sok vitamin, zöldség, gyümölcs és Márk a hosszú élet titka 😄D"

ezen annyira szakadtam :d

bocs a floodért :p

nyami
jezusom ezt az elso 1-2 hozzaszolas alapján írtam, ezen az oldalon ír igazan jokat a 'csaj' 😄😄😄:d

nyami
kamutopik :d 😉

és valoban ted mosby is a jerk

akyyy
ahh lezároltam a wikipediát, 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ThisZip
Márk lova:

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

ThisZip
No1 rajongója:

ThisZip
Márk kedvenc játéka:

lecsúsztunk a 3. helyre, nem lesz ez így jó

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

nandorb
igy igaz

5c0rp330n

Lord Nomak
De te mi a szart foglalkozol vele ? Miért szúrja ennyire a szemedet ? Zavar hogy a topic rossz helyen van, szólj modereknek, zavar hogy reklámot tolt be, szólj a modereknek !? De te milyen jogon kezded el sértegetni meg majdnem itéletet mondani felette. Akármit is csinál, akármilyen regisztráció, szólhatsz nyugodtan moder topicban majd õk ránéznek szerintem.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Gnome
Ezt a topikot beraktam a kedvencek közé...márcsak azért is mert nem vagyok hajlandó elhinni, h ez a tedmosbyisajerk "lányka" nem egyfajta reklámkampány a rexonának.Gondolom több fórumban is eljátssza + azt a krumpliorrú lányt, az osztálytársának tartja pedig az a kép már elég régóta kering a neten...

habár lehet tévedek, véletlenek mindig vannak^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

nandorb
hat a reklamert is akkor kene joval tobb ha nem lattad a szavazas linkjet

Lord Nomak
Vicces klub ? Nem inkább fan club ? És ? Nyitott egy ilyen topicot, én nem szeretem ezt a zenét, de kit érdekel hogy megnyitota, szólj moder topicban hogy helyezzék át saját fórumba. De ne flamelj mert idõvel úgy is te kapsz érte 1-2 pontot ami nem pozitivum lesz szerintem. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

nandorb
hm... de nem nyitok FUN clubot forumon a FUN clubokat Kozzosegi portalokon nyit az ember ahogy eszrevettem nem volt meg FUN CLUB

5c0rp330n