457
Zentai Márk rajongók fóruma!
  • kicsikacsa23
    nézegettem neked bomo, de csak oylan van, amin iylen lányok táncolnak, nem tudom, h ez az-e... iylen versenyszerű, ha gondlod elküldöm a linket, de nem akarok feleslegesen linkelgetni, azt senki sem szereti...
  • bomo11
    képzeljétek el, Márk rajongók! Márnak hamarosan új klippje lesz és nem rég készült egy verkfilm állítólag hozzá.. nem tudja vki h azt hol találom meg? vagy vmit a klippről? érdekelne..
  • DJ Skyline
    "A közönség szabja meg milyen legyen szerintem.."
    legyen olyan mint a bal oldali:
  • Sir Quno Jedi
    márkvanatévében uááááááááhááááááááááááááááááúúúúúúúúúúhhhhh
  • gibson9
    én azt szeretném, ha kiegyenesítené a haját, feketére festené és belépne az anti fitness clubba :DDDD
  • kicsikacsa23
    hát lehet benne valami, de akkor is szeretném, ha rappelne
  • tedmosbyisajerk
    Nem feltétlenül rossz, hogy ha nem a zenéjéről beszélünk, mert ha összefogunk, együttes erővel elérhetjük, hogy változzon meg.. A közönség szabja meg milyen legyen szerintem..
  • JürgenKlinsmann
    Az a gáz ha már senkit se érdekel a zenéje csakhogy milyen a haja hogy néz ki mit vesz fel stb :D
  • kicsikacsa23
    viszont az a kopasz dolog jót tenne neki sztem:P Majd vmikor sort kerítek a szavazásra, ha tényleg van értelme, aztán beállhat ogli gogli dzsí mellé:D
  • tedmosbyisajerk
    Ezt mondtam én is.. Az énekesi karrierje engem sem érdekel, hanem csak Márk.. Belőle még bármi lehet, na de a zenéi már lehúzásra várnak a WC-n :)).. Köszönöm szjuca a bíztató hozzászólást :)..
    Mellesleg bátyám most kopasz, pedig nem áll jól neki szerintem :)
  • szjuca
    Szerintem jó fickó lesz ebből a fiúcskából, helyesnek látom, csak adjatok neki még pár évet. A haja miatt meg szeintem bunkóság cikizni, mindenkinek szíve joga, hogy milyen frizurát hord. Köztünk is van biztosan egy csomó ember, akinek tré a haja. Neki ilyen van, mit tehet róla?
    Az énekesi karrierjét inkább hagyjuk.
  • 5w0rdf15h
    pü-be ha kérhetném
  • pinnacle
    nem szeretném, szal fehér zsepi meg minden, de pápá)Ö
  • DJ Skyline
    aha, szóval kirakod a rexonára magad ahol ország világ lát (mondtad is hogy melyik vagy ott), de ide meg nem. nem tök mindegy már? :D
  • tedmosbyisajerk
    Itt nem mutathatok képet magamról, mert nem lehet tudni ki nézi meg.. Gyanítom, hogy te is csak visszaélnél vele..
  • 5w0rdf15h
    képt rólad! :D
  • tedmosbyisajerk
    Ne reménykedj, kísérteni foglak még egy darabig :D.. Szeretnéd, hogy maradjak?
  • pinnacle
    akkor ez azt jelenti hogy elmész innen a bús picsába?:D
  • tedmosbyisajerk
    Köszönöm, hogy látogattátok ezt a topicot, nagyon jókat szórakoztam, annak ellenére, hogy legfőképp nem a cím volt terítéken..
    Nagyon kedves, barátságos topic ez, összevetve..

Georgina
  • tedmosbyisajerk
  • tedmosbyisajerk
    Na most aztán betelt a pohár! Minek irogatsz egy olyan helyre, amit messze nem neked találtak ki? Talán nyiss egy tinitrend topic-ot és oltsál le mindenkit.. Ha ennyi időd van!
  • vossen
    Egyébként te beteg vagy csajszi.. Vannak erre nagyon jó gyógyszerek.. Majd utánanézek egy kis "Márk-ra hányjál" gyógyszerért..
    Kitépném harapófogóval a tincseit a kis hominak.. Ez mai tinitrend?
  • vossen
    Csatlakozom a Márk favhoz :D...
    Már kedvenc videója :

Összeesküvés elmélet :d
  • tedmosbyisajerk
  • tedmosbyisajerk
    Márk élete képekben.. Ha ezt végignézitek, hátnem érzékenyültök el? Annyira ééééééééédes..
    http://www.youtube.com/v/cPDypxaILi4&hl=en&fs=1
  • tedmosbyisajerk
    De mocskos szájúak vagytok :((.. Ez nem az a fórum, ahol ilyeneket le szabadna írni..
    Kaptok közösen tőlem egy:

Papapuszit
  • nyami
    én nem kapok semmit, te ribanc? :d
  • pinnacle
    én elmegyek szarni, meg kinyomom a seggemen a gennyes pattanásomat, aztán eszek még egy kis pacalt, majd jövök és kiengesztelhetsz^^
  • gibson9
    bilibe lóg az újjad.. egyel kevesebb "zentai márk rajongók fóruma" rajongó
  • gibson9
    azta lol..
  • tedmosbyisajerk
    most mennem kell, betestápolózom magam, meg lefürdöm, majd jövök, és kapsz kiengesztelést...
  • gibson9
    2x is megbántottál egy hozzászóláson belül.. :D
  • tedmosbyisajerk
    tőled nem kérek bocsánatot, mert nem bántottalak meg :D..
  • gibson9
    elüldözted

és tőlem is bocsánatot kell kérned a mutogatásért vagy lépek a topicodból :D
  • tedmosbyisajerk
    Nagyon ünneprontó vagy :(((
  • nandorb
    ooo kedves toled,de en nem sulyedek le ien szintre szal -fav lesz soha tobbet nem irok ebbe a topikodba jah es remelem hamarosan topik close lesz meg delete is...!!!:D
  • tedmosbyisajerk
    Rólam nem kaptok, csak ha többen kéritek...
  • gibson9
    Ha annyira szereted a srácot, akkor miért raksz be ilyen csúnya képet a szerelmed háziállatáról? :D Miért nem raksz ki egy képet magadról? -.-
  • tedmosbyisajerk
    Nandor, nem is Rexonát használok, hagyjál már.. És este miért írnék ide, ha reklámozás lenne a dolgom? Ezt már lentebb meg is beszéltük, te tudod mit kapsz tőlem, mert bunkesz vagy velem, ezt:
  • gibson9
    Jesszus..