Zentai Márk rajongók fóruma!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én belegabajodnék a kis szexi fürtjeibe 😛.. Szerintem aranyosan össze van rakva a fiú!
<#idiota>#idiota>
(Mikor jön olyan kép ahol az van írva,hogy ne ölj,ne paráználkodj stb.?)
Szeressük a zacskós tejet
Te is szereted Márkot?
Rád csak ne szavazzanak, én akarok nyerni 😛 😊... Egyébként písz..
Megasztárban még emberi feje volt nem voltak ezek az irritáló "loknijai"
Amúgy szerintem Márkkal nincs semmi probléma tehetséges énekesnek tartom.
Én Márkon kívûl még az egészséges életet vallom.. Sok vitamin, zöldség, gyümölcs és Márk a hosszú élet titka 😄D
De addig hagyjátok meg nekem ezt az életérzést...
csak nem onanizálnak, hanem recskáznak, rárántanak, verik a gyíkot stbstb.
<#wilting>#wilting>recsk-recsk-recsk <#wilting>#wilting>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
What would Jesus do?
Mond meg neki, hogy attól, hogy õ odavan érte, attól neked nem kell követni mint egy kutya papuccsal a szájába.
LÉGY FÉRFI!!!!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
#267, õ az? <#gonosz1>#gonosz1>
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Tedmosbyisajerk: Mond meg a barátnõdnek hogy... FOGGYON LE!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
am szerintem töröltesd, mert csúnyán szétszedik a topikot😊

nem lesz ez igy jo
Szavazz rám! - a Vicces kategóriában indultam, a képem címe: "Mosoly😄"! Barna hajam és zöld csíkos pulcsim van a képen..
És a hülye hozzáállásotoktól kíméljetek meg.. Csak rajongók nézzenek meg!
Egyébként Márk-tól ez a kedvencem(Könnyel fizetek): Youtube-os klipp
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A képek viccesek, de köze sincs Márkhoz..
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)