Zentai Márk rajongók fóruma!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.. Puszi!

Sir Quno Jedi
Már betetted a linkedet, ennyi. Többet senki se próbálkozzon. Már ez is engedmény.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi.. De ha ott van a szavazás? Nem tudunk elleni mit tenni..

Ez Márk fórum, én nyitottam a topicot, és itt maximum rám szavazhatnak.. Kérlek ne vedd el ezt az örömet tõlem 😞..

Sir Quno Jedi
MÉG EGY rekszonás link és bárki is teszi be, az repül azonnal a banamákra!!! SZÓLTAM!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én szivem szerint fognék egy nullás gépet és levágnám az egészet!!! Olyan mû az egész srác a loknikáival meg a nyakkendõjével...
Dave John, az enyém jobb... Nekem teccenek a rózsaszín betûk..

persze h szeretem! különben nem lennék itt! persze persze! úgyis én nyerek:p
The TechGirl!
Én belegabajodnék a kis szexi fürtjeibe 😛.. Szerintem aranyosan össze van rakva a fiú!

Akkor már:

<#idiota>
(Mikor jön olyan kép ahol az van írva,hogy ne ölj,ne paráználkodj stb.?)

Szeressük a zacskós tejet

Szió alexandra232!
Te is szereted Márkot?
Rád csak ne szavazzanak, én akarok nyerni 😛 😊... Egyébként písz..

rám már lehet szavazni! http://www.rexonatini.hu/#/add_a_keped/
techgirl
Nem tom ti hogy vagytok vele de engem ez a pasi valahogy irritál!!! Lehet hogy már túl öreg vagyok😛
Megasztárban még emberi feje volt nem voltak ezek az irritáló "loknijai"

Visszatérve Márk-hoz, itt egy olyan kép, amit a falamra is kiraktam.. Nekem nagyon tetszik..

Ha minden igaz akkor 2 hétig tart az hogy Márk Klipjébe bekerülhessen a barátnõd. Amúgy ez egy nagyon helyes gesztus tõled hogy tolerálod ezt a "hobbyját"
Amúgy szerintem Márkkal nincs semmi probléma tehetséges énekesnek tartom.
Nah vajon jártok e ezután is mekibe? 😄DDD

Én Márkon kívûl még az egészséges életet vallom.. Sok vitamin, zöldség, gyümölcs és Márk a hosszú élet titka 😄D

Én nem is mondtam, hogy a zenéjét szeretem, hanem Márk nekem most a minden.. Utána nem lesz kit bálványoznom, mert kinövöm 😊..
De addig hagyjátok meg nekem ezt az életérzést...

uv
dehogyisnem!!!

csak nem onanizálnak, hanem recskáznak, rárántanak, verik a gyíkot stbstb.

<#wilting>recsk-recsk-recsk <#wilting>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

ppmarci
vegas: nem, nem õ az.
pinnacle: Na ja. Jól megmondom neki, aztán este meg zsebzsötem 😊

mááááááááááááááááááááárk😄D😄😄D😄😄😄loooooooooooooooooool

What would Jesus do?

Légy FÉRFI!!!!

Mond meg neki, hogy attól, hogy õ odavan érte, attól neked nem kell követni mint egy kutya papuccsal a szájába.

LÉGY FÉRFI!!!!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

<#gonosz1>
#267, õ az? <#gonosz1>
<#gonosz1><#gonosz1>

ppmarci
A Márk egy k...ög. (Bocsi, hogy ezt csak így ideírom) De a barátnõm bírja, úgyhogy nekem is el kell viselnem. Sõt, most õ is a fejébe vette ezt a "szerepelni akarok a videoklipjében" sz.rságot és állandóan azzal zaklat, hogy rakjam ki az üzenõfalamra, írjam ki msn-re, hogy szavazzanak rá. Mikor lesz vége ennek a gyökérségnek?

Darukezelő
És mi lesz ha majd Mark eltûnik a színrõl? :\ Jön majd egy új ficsúr akiért rajongani fogsz? :\ Miért nem keresel valami rendes zenei stílust magadnak, és hagysz fel ezekkel a fospiskóta tinibálványokkal? Igazából nem is a zenéjét szereted hanem hogy Má(r)k olyan tündifiú. Mi lenne ha egy szemüveges, pattanásos, zsíroshajú, félkarú, koronásfogú ember adná elõ ugyanezt?

Pedig õ az.. Vagy klón.. Erre nem tudok mit mondani ne haragudj.. Darukezelõ, ha nem szavaztok az sem baj.. Csak örülök neki..

te mért vagy ilyen kurvaanyád? :s

Bár kétlem, hogy az osztálytársad lenne,mert ez a kép már egy ideje kering az interneten (pl:link( csússzanjatok lefelé a kommentek között)

Darukezelő
De ha nem szavaztunk volna, akkor szar szemét szar alakok lennénk. Amúgy együtt izgulok veled, bevallom már lecsurgattam KAKAóval a bokám <#wow3>

Köszönöm, imádlak titeket 😊!! Úgy izgulok..

én is megadtam az 5 pontot szal...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

mama 2
Szavaztam rád 5*!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

mama 2
A:S_?😄_?A_?_A?A😄A?D DA?D:A_D?a-.d,ÉMFéaf,lmí,sd-.?A_D(RÖHÖG MINT A HIÉNA)!
Tedmosbyisajerk: Mond meg a barátnõdnek hogy... FOGGYON LE!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Nagyon aranyos vagy, és átadom neki.. De érzek némi gúnyt vélni a hangodban 😛

Nem mondtam én rá semmi rosszat. Sõt, szimpátiám jelenként kapott 5 pontot. Szeretném ,ha találkozna Márkkal...<#awink>

Hát sajnálhatod.. Pedig nagyon aranyos és vagány csajszi.. Nem tehet róla, hogy ilyen ronda... A pántot mellesleg tõlem kapta.. Aljas népség!

50+-os bácsik nem hinném, hogy olyan lányokra onanizálnának mint én.. Ráadásul ruhában vagyok.. Õk más oldalakra szoktak menni.. Meg Tisztában vagyok vele, hogy Márkot csak az én korosztályom szereti!

Nekem tetszene, csak a hajpántja nem jön be és igy már tabu nekem😞

😄DDDD Szemetek vagytok 😞... Ronda, de õ az osztálytársam...

élvezed, hogy 50+ éves bácsik a te képedre onanizál?😄

am szerintem töröltesd, mert csúnyán szétszedik a topikot😊

karakteres arcvonás

Bocsi kicsilány, de nálam õ a number1. :Asdasdasd

szexhírdetés? reklám és pedo? Te normális vagy? Talán nem neked szóóól, elgondolkoztál már ezen?

erõs reklám+szexhirdetés+pedo

nem lesz ez igy jo

Tegnap este felraktam magam én is az odalra, hogy találkozhassak Márkommal! Szavazzatok rám, ha gondoljátok, de azok a idióta emberkék ne, akik itt élik ki alattomos alkotói szabadságukat..
Szavazz rám! - a Vicces kategóriában indultam, a képem címe: "Mosoly😄"! Barna hajam és zöld csíkos pulcsim van a képen..
És a hülye hozzáállásotoktól kíméljetek meg.. Csak rajongók nézzenek meg!
Egyébként Márk-tól ez a kedvencem(Könnyel fizetek): Youtube-os klipp

Narxis
HOMÁRk

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Roger6
Hogy lehet ez a második legnépszerûbb topic? Úristen b+!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jesszusom, amióta nem voltam, rendesen szétbarmoltátok a topicot! Szerintetek ez jó vicc? Az IGAZI Márk rajongókat várom, mindenki KIFELÉÉ!
A képek viccesek, de köze sincs Márkhoz..

Montanosz
tedmosbyisajerk meg nyisson a tinipini meg a marcipanci rózsaszínûbarbibabás honlapokon topikot, ne az sg-n!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sanyix
Egy ismerõs erre azt szokta mondani: nembaj ha fiatal, az legalább még õszintén sikít 😄D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)