244
Hátha valaki ismeri
-
IStexI #44 Hali!
Van 1 film amit 1xerűen nem találok... Ha jól emléxem gengszterfilm, 70-80 körül játszódik és a végefelé 1 ház pincéjében 3-4 faszi fel akar darabolni valakit elég brutál jelenet. Az biztos, hogy éjszaka töténik mindez. Végük asszem a haverjai megmentik vagy 1xerűen csak lecsapnak rájuk nemtom de mindenkit mehagl lent. -
#43 köszi tuti ez lesz, meglesem google barátom mit talál :) -
#42 Erre a leletre gondolsz, azt hiszem, de a filmet nem tudom. Ellenben említik ezt a Stigmata-ban, bár annak a végén. -
#41 és ez mi:
vmi vallásjellegü film, elején ásatáson találnak tekercseket, ami alapján meghazuttol minden vallási tanitást, és ebböl lesz bonyodalom,. kb ennyi... vki ? -
#40 ahhoz túl kicsi:P -
#39 Godzilla? :D
-
#38 [IMG]http://[/IMG]
Ez melyik filmből lehet? -
#37 LOL! Jó lehet, sajnos nem tudom mi a film címe. Gondolom hasonló kaliberű mint A gyilkos paradicsomok támadása. Én arra vadászom. -
#36 üdv! valami nagyon elbaszott filmet keresek, csak hallottam, h beszéltek róla így azonnal érdekelni kezdett:
Az alapsztori vmi olyasmi, h a Földdel történt valami és ezért PURhabbal feltöltötték a felszín alatt(???) és utána mindenki a gyilkos PURhab elől menekült.
Szóval ismer valaki gyilkos PURhabos filmet?
OMG... -
#35 én megtaláltam már :):):)
Sodro lendület :) -
#34 tudom mi ez nagy film. :D csak pont a címére nem emlékszek :D -
#33 ez mi:
vigjáték, 2 vagy 3 srác megy hogy megtaláljon vmit, talán kincset, és közben felgyujtanak utjuk során 1 marihuána ültetvényt, ill találkoznak 2 greenpeace-es növel akik a fán élnek egyikük természetesen él tiszta ször a lába, öz vicsorit a toparton... ennyire emléxem :) -
#32 kiru. úgy fest ez az a leírások alapján csak valahogy az emlékeimbe szebbnek festett no de mindegy hisz ott a doom játék első része is játszatóbb meg szebb:) köszi minden esetre -
#31 asszem ez a Fortress és talán rögtön az 1. rész.
Christopher Lambert játszik benne - még a szeme sem áll jól a nyomorultnak... :P -
#30 Helló. Én is keresek egy régebbi filmet. A film egy börtönbe játszódik. A börtönbe való kerülés alkalmával a fegyenceknek a fejét bedugják a falon levő lyukba ahol egy videó lemegy egy kis gömbről amit lenyom egy gép a torkukon. A gömb tulajdonsága hogy ha valamelyik fegyenc "rosszalkodik" akkor az fájdalmat okoz nekik vagy esetleg fel is robbantja őket.
(Ha emlékeim nem csalnak akkor ugyanebben a filmben illetve ebben a börtönbe van egy gép is amelynek segítségével belelátnak az emberek álmába) -
#29 és valóban ez az! :)
ejj, de bosszantó, h a filmajánlós oldalak mindenhová a port.hu szövegét másolják és huszadjára olvasva már rohadtul idegesít..., na mind1 -
#28 :) esélyes! sztem ez lesz az! Köszönöm!!! -
#27 Ördöggerinc? -
#26 neem, ez annál régebbi film... bár ez utóbbit még nem láttam... -
#25 El Orfanato? Talán...? Guillermo Del Toro rendezte. -
#24 SENKI?? -
#23 Akkor most én kérdezek!
Egy spanyol vagy mexikói helyszínen játszódó kísértettörténetet keresek.
Jellemzően sárga, sivatag-színű, de épületen belüli képsorok jutnak eszembe.
Nem most játszódik, tipikusan inkább mexikói, amolyan Tarantino-s mexikói jelenetekre emlékeztető képek vannak benne, talán 40-es, 50-es években megy a cselekmény.
Árvaházban (?) játszódik, gyerekek játszanak benne.
Van benne egy nagy víztározó medence, amiben talán kísértet is fel-fel bukkan.
Amolyan vizes-fulladós-mélybehúzós gyerektörténet.
Nem lehet annyira régi film, talán 2003, 2004???
NAGYON várom az ötleteket, előre is köszönöm!!! -
#22 Az egyik kedvencem, de sajnos már régen láttam.
A sztory röviden:
A Tánc TV válogatást hirdet a TV állandó táncos párja állásra.
Rengeteg fiatal jelentkezik és a szakértők közülük válogatják ki a legjobbakat majd azoknak akiknek kiesett a párja kijelölnek párt a szintén pár nélküli továbbjutók közül.
Így kerül össze a két főszereplő is.
Elkezdenek gyakorolni együtt és közben egymásba szeretnek.
Közben amikor kiderül a dolog a csaj apja mindent megtesz, hogy megakadályozza a lányát a folytatásban, de az csinálja tovább.
Igazából csak ők és egy másik pár az esélyes, de a bökkenő ott van, hogy a srác apja a másik pár női tagjának az apjának a gyárában biztonsági őr.
A srácot meg is zsarolja a az apja főnöke, hogy, ha nem szálnak ki akkor kirúgja az apját mire a srác elkezdi elmarni a csajt, mert nem akarja megmondani az igazi okot.
Az apja ezt megtudja és megkérdi, hogy tudnának-e nyerni.
Amikor igen a válasz akkor azt mondja, hogy akkor csak azzal törődjenek a többi az ő dolga.
Viszont a csaj apja még mindig ellenzi a dolgot így a csajnak szöknie kell a döntőre.
A döntőn minden jól megy, de mivel adja a TV így a csaj apja berobog, hogy leállítsa az egészet, de mikor odaér nem engedik csak a színfalak mögé. Ekkor viszont meglátja a lányát és mindenkinek elkezd dicsekedni, hogy az ott az ő lány.
A film hapyendjeként természeteseden ők nyernek és ok lesznek a Tánc TV párja.
Ha valaki tudja melyik ez a film vagy rémlik belőle valami (színészek neve pl.) az légyszíves segítsen, mert régen hajkurászom már ezt a filmet.
Ha valaki tud olyan helyet ahol olyanok vannak akik segíthetnek akkor egy olyan linknek is örülnék. -
#21 omg!
esetleg egy kis körülírás, h mi a téma, magyar, vagy külföldi, milyen nemzetiségű? Kb 1970-es, stb... Játszik benne Samuel L. Jackson vagy nem, etc... -
Multisync #20 Hello!
Valaki meg tudná mondani,ez melyik filmből van?
Köszi! -
kda #19 Sziasztok!
Keresek egy filmet: 1986 os Fire with Fire a cime: Fsz.Virginia Madsen, Graig Sheffer, németül kellene üdv.Ha van valakinek irjon!!! -
#18 Jason meg a tesi tanár,aki cooper-nél a gyerekek mögött szaladt macsétával a kezében... -
WiLDoR #17 jah oda, ahol Freddy Krüger volt a biosztanár... -
#16 A Kannibál holocaust linkjét nekem is légyszi! -
Tir Na Nog #15 Hát így visszagondolva lehet hogy valami baltásgyilkos képző iskola volt. :) Én is csodálkoztam hogy ilyen kibelezős filmre kötelező jelleggel elvisznek, míg pl. a terminatort amiben semmi nincs azt tiltják ezerrel. Gondolom a pártbizottság eldöntötte hogy mit lehet és mit nem. :) -
#14 " Anno napközis moziban láttam, általános iskolában, a 80-as évek közepén. Szívesen megnézném mai fejjel. Mi lehet ez a film?"
Bakker milyen suliba jártál Te? "Jason Voorhees Általános Iskola" ? :D
Mi még anno ilyen természetfilmeket néztünk moziban.
Amúgy tuti nem a Cannibal Holocaust, mert az nekem megvan és abban nincs ilyen. Minden más van benne. :) -
Tir Na Nog #13 Nem mondtam hogy jó film, csak egy emlék a múltból. :) -
#12 hat ha 3.9 pontot ért el a 1`-bol tényleg nem lehet jó:) -
#11 Pont ezt akartam írni :DDD -
#10 hát még egyiket sem láttam:D csak halottam a CH-ról azért gondoltam h az (ésmég korban is ugyanaz) -
#9 na persze gondolom a cannibal holocaust-ot nyomatták a napközis moziba az általános suliba -
Tir Na Nog #8 Sztem ez az. Csak nosztalgia kedvéért nézném meg, már annyi ideje bosszant hogy nem tudom a címét se, hogy csakazértis megnézném. :)
Azért érdekes hogy ez iskolai "tananyag" volt. :) -
#7 szerintem te erre gondolsz ('Sárga Haj és az Arany Erőd' volt magyarul) - bár én a Cannibal Holocaust-ot épp nem láttam...
Szar film, amit én linkeltem, nem ajánlom senkinek. Anno én is kisfalum mozijában szenvedtem végig... :P -
#6 ha kell priviben adok linket hozzá -
#5 Cannibal Holocaust (1980)
szerintem ez az amit keresel.