244
Hátha valaki ismeri
-
adamboro #164 Sziasztok.
Keresek egy filmet, címét nem tudom, a 90-es évek talán elején láttam. Van benne egy (iker?)testvérpár akiknek olyan furcsa képességük van, hogy ha az egyiket megütik-sebesítik akkor ő semmit sem érez (bunyónál jól jön :) ),ellenben a testvére annál inkább.A film vígjáték, és mintha a középkorban játszódna de ez nem biztos.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#163 Keresek egy filmet.
Vígjáték. Vagy Japánban vagy Hong Kongban készült. Pici robotok vannak benne, akik átalakulnak, és nagyobbakkal harcolnak. A VHS korszak legelején láttam, és már sem a sztorira, sem a címre nem emlékszem, de nagyon imádtam. -
IXEMGabeo #162 115
??? Hátha valaki tudja vagy ismeri:) -
#161 köszi :))) -
xido #160 Az akkor azért évekkel később volt..a filmet azt hiszem évekkel a készülte után hozta be tévé hazánkba,dvd-n soha nem jelent meg,de a vhs kiadást is kétlem...a tévék meg szeretettel baromkodnak a címekkel :) -
IXEMGabeo #159 szerintem az túl rövid lett, de amúgy tényleg jó kis mesefilm volt... -
#158 Jah, nyilván Macaulay Culkin és a Reszkessetek betörőkre rájátszás Már akkor is szánalmas volt a magyar címadás, nem csak ma :D -
xido #157 Jézusom..ez lett a magyar címe annak idején?:)) -
#156 The Pagemaster (Reszkessetek, nem hagyom magam!). Gyerekkorom egyik kedvenc filmje :) -
#155 Sziasztok! :)
Filmcím kerestetik:
"A kisfiú visszavisz valamit egy baromi nagy könyvtárba és színes festékszerű valami önti el azt hiszem az egész könyvtárat és egyfajta mesevilágba kerül át ahol folyton az "EXIT" feliratot keresi, hogy kijusson" -
xido #154 tessék parancsolni :)
http://www.imdb.com/title/tt0082338/?ref_=sr_1
http://www.youtube.com/watch?v=YkYXDuV3GGE -
Java33 #153 Sziasztok
Keresek egy filmet, még anno a vhs korszakbòl valò, valamikor a 80' évekből. Az akkori címe : Törökországi embervadászat. Ezen a címen sajnos most nem talàlom sehol. Annyi rémlik, hogy narancs színű overàlban voltak az üldözöttek, az üldözők között meg volt egy csajszi, akinek ilyen egykezek nyílpuskàja volt. Kb ennyire emlékszem. Csak minap eszembe jutott, hogy jò lenne ùjra megnézni....
Előre is köszönöm a válaszokat... -
Apa27 #152 Szia! Megnéztem :) De ha jól láttam akkor ez is külön állós sorozatokból áll. Igaz? Kérlek ne nézz "örök elégedetlennek" :) de amit én keresek, az egy folyamatos filmsorozat volt. Mint az X Akták. Sőt!!! Az X Akták is csak a szereplők miatt voltak folyamatosak. De amit én keresek, abban nem csak a szereplők, hanem a történet is folyamatos volt. Egymásra épültek az epizódok. Valamiért abbahagyták ennek a sorozatnak a vetítését a TV-ben. Csak úgy... egyik héten még adták, aztán már soha többé és még meg sem indokolták... -
#151 Akkor talán a Végtelen határok lehet még. -
Apa27 #150 Tényleg az :) Köszönöm :)
Miről szól ez egyátalán? :) -
Axlkenobi #149 Ez talán a Land of the Lost című 1974-es tévésorozat lesz. -
Apa27 #148 Szia! Talán az alkonyzóna... de nem biztos...
Utána néztem, de ez inkább (legalábbis amit én találtam) ez külön álló sorozatokról szól. De amit én keresek, az az RTL Klubon folyamatos sorozat volt. Egy csaj és egy férfi főszereplésével.
De ha már írok kérdeznék is Tőletek!
Még régen a német csatornán ment valami ősidőben játszódó gagyi filmsorozat. Valami családról szólt (apa, kisfiú, kislány. Anyukára nem emlékszem, hogy lett volna.) akik összebarátkoztak egy majomruhába öltöztetett gyerekkel (valami ősmajom aki tudott velük komunikálni.).
No meg voltak benne valami gyíknak öltözött emberek/mutánsok akik meg folyton el akarták kapni őket, de persze sosem sikerült... :)
No meg ha jól emlékszem, még a dinók is vadásztak rájuk...
Volt egy védett barlangjuk ahol nem tudták Őket elkapni :)
Valakinek rémlik?
Előre is köszi a segítséget!!! -
#147 "He-man - A világ urai" a film címe, amit én kerestem. Valamelyik nap teljesen véletlenül rábukkantam. :) Viszont tegnap is megtaláltam, egy másik helyen. Kicsit felbosszantott, hogy évekig nem találtam, aztán két egymást követő nap sikerült. -
#146 Alkonyzóna?? -
#145 ennek az els 5 másodpercébe van egy szöveg.
az szerintetek miből lehet? filmvagy sorozat, és melyik? (tippre valamelyik fürész) -
Apa27 #144 Sziasztok! Egy újabb kérdésem lenne!
Talán az RTL Klubon ment még valamikor a 98-99, vagy 99-2000 -es években éjszaka!
Olyanra emlékszem, hogy olykor megnyílt valami féreglyuk szerű átjáró a Föld és egy másik bolygó, vagy tér, vagy másik sík közt ahol szörnyek jöttek át.
Ha jól emlékszem, akkor egy férfi és egy nő volt a főhőse a filmsorozatnak. Később persze jött a hadsereg is... Elsősorban nem megölni akarták ezeket a szörnyeket, hanem befogni, de másra nem emlékszem. Ha jól tudom beszüntették a vetítését...
Valakinek ismerős? -
#143 Ez a terminátor 2 :D
és azt mondja a végén a gonosz mikor kidugja a fejét, hogy yaörghöhörryarghhh :D
Ezt kár lett volna kihagyni, egyébként sajnos em tudom, viszont engem is érdekel, mert ez jónak tűnik.
Én viszont triplázok, sőt kvartázok vagy hogy mondják :)
Lenne itt négy film:
1. Lehet hogy egy kicsit elferdítve írom le. A szüleim meséltek egy filmről, horror, vagy sci-fi lehet, volt valami település, ahol egy forrás, vagy tó vagy valami víz volt, ebbe ha belementek az emberek örök életüek letek, valami kislány is volt a sztoriban az anyjával. És ezeket az embereket nem hagyták örökké élni mert 100 éves korukban megölték őket. Elég zavaros.
2. Helyszín: Nyugdijas klub. Főszereplők: 3 vagy 4 őregember. Cselekmény: elhatározzák hogy bankot robbantanak mert unják a szürke hétköznapokat, mindent alaposan megszerveznek előre, még arra is odafigyelnek hogy a ruhájukat elégesssék a rablás után. Ez a dolog a ruhákkal kifejezetten megmaradt.
3. Helyszín: rock koncert. Egy hosszú halyú faszi, aki emlékeimben nagyon hasonlít az ifjú Jeremy Ironsra egy éneke/zenész/gitáros már nem tudom midnenesetre felépő. Alaposan bepipázik vagy bepiál, szóval totál be van készülve, amikor kimegy a mosdóba a fügyije elkezd beszélni hozzá amit természeteen mi nézők is hallunk.
4. talán ez a legbrutálabb, nagyon nehéz, egyben a legjobban, és legrégebben keresem. Magyar 1-ess adta még akkoriban mikor csak 2 csatorna volt, kb 89-90 táján. Szóval régi sorozat. Egy Űrhajó legénységének a kalandjait követhettük nyomon, amolyan Star Trek jellegű volt. Itt is volt egy beszélő számítógép, iletve annyi különbséggel, hogy itt az űrhajónak ovlt egy saját személyisége, és szerves részét képezte a történetnek, a cselekménynek. Csak ennyi emlékem van igyekeztem a lehető legmeghatározóbban leírni.
-
mozart #142 Végtelen határok pontosabban. :D -
mozart #141 The Outer limits (1995-2002) (Határok nélkül) volt a válasz. :) De azért Köszönöm. -
#140 Ez a misztikus sorozat véletlenül nem a Rejtélyes Igazságok? Anno a viasat3-on adták.
Én is keresek egy filmet, már évek óta, de csak nagyon kevésre emlékszem belőle. A főhős egy Conan féle faszi, talán szőke hajú. A gonosz meg ilyen Darth Vader-hez hasonló izé, aki a halál urának nevezi magát. A végén átváltozik valami istenné, a főhős meg valami lávával teli kútba dobja, és a stáblista végén kidugja a fejét a lávából (már a gonosz), és mond valamit. (Már fogalmam sincs, hogy mit.) Egyébként tán' valami városban játszódik.
Kevés esélyt adok neki, hogy akárki is ismeri, de egy próbát megér. Van tippetek? :D -
Apa27 #139 Ez az! :) Nagyon szépen köszönöm Garga Pitic :) Az Űrvadász amit kerestem :)
THX még egyszer!!! :) :D -
Garga Pitic #138 Űrvadász? -
Apa27 #137 Sziasztok! Egy olyan filmet keresek ami a jövőben játszódik. Talán 90'évek eleji lehet. Egy lány a főszereplője akit Nikinek hívnak. VAn benne egy férfi is, aki valami zsoldos féleség lehetett. Ez a férfi kíséri a csajt valahova... Vagy talál rá (amolyan csöves a lány...) és elviszi magával, nem tudom pontosan!
Aztán elkapják Őket és a lányt egy halálos csapdákkal teli labirintusba küldik (kicsit olyan Menekülő meberes) amiből persze kijut. És a végén a fő gonosz egy készülékkel ki akarja "szívni" a lány energiáját amivel tovább élhetne! Persze a csaj megmenekül a gonosz meghal.
Valaki emlékszik ehhez hasonlóra, vagy ilysemire? -
Béka Benő #136 Mi lehet a film címe ?
az 1760-as évek körül játszódik Franciaországban kb. 3-4 órás minimum. Egy árva fiút maga mellé vesz a Mester, akit nem néznek jó szemmel a falusiak, mivel úgy gondolják az ördöggel praktizál... A falu szélén egy kastélyban élnek és az évek alatt beavatja a legmagasabb Tudományba ...
A fiúnak a szellemi látása megnyílik, látja az elhunytak szellemeit és a Mester még azt is bemutatja, hogyan lép át a halál küszöbén, akit utána újra kell élesztenie. Rengeteg misztikus tapasztalatot átél-átélnek, futárként is közvetít Mestere és a rejtélyes idegenek között, majd egy nap figyelmeztetést kap holt fiatal hölgyek szellemeitől, hogy vigyázzon.Élete legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, hogy mikor a tanítás véget ér, a mesternek egy utolsó akaratában engedelmeskedik-e, akinek az életét és a Beavatását a legmagasabb Misztikába is köszönheti ... követi-e mesterét egy olyan úton, mely már nem az Egyetemes Jót szolgálja vagy megküzdve önmagával legyőzi mesterét, hogy Ő léphessen a nyomába, de a Jó ösvényén megmaradva.
-
IXEMGabeo #135 115-ös hsz-re senki nem tudja a választ?:D -
mozart #134 Nézd http://www.imdb.com/title/tt0106950/releaseinfomit találtam. Nálunk adták volna le először? :) -
mozart #133 Akkor már csak a robotkezes film. -
mozart #132 Talán ez lesz az, bár nem emlékszem hogy ennyire gyerekes lett volna, de ha gyerek a főszereplő.. :D -
xido #131 3 gyerekre tippelek egy Űrrandevút (Etan Hawke,River Phoenix)
-
mozart #130 A Runaway hasonlít de nem az, viszont a sorozat az a Végtelen határok (1995-2002). Köszönöm! Már csak a film kéne. Annyit tudok még róla, hogy egy katonai fejlesztés során csinálták meg a kezet, valami vadászgépes história.
Még lenne még egy film, bocsi. :) 3 gyerek a főszereplője. Egy virtuális világot találnak. És egy egérszerű űrhajót építenek amivel kirepülnek a világűrbe. Az űrhajó fekete és sárga színű. -
xido #129 A házadra megpróbálnám Tom Selleck-el a Michael Crichton Gyilkos robotok (Runaway)-at
Misztikus sorozatból volt pár,Alkonyzóna/Szürkületi zóna (Twilight zone) illetve az Outer limits (Határok nélkül talán a magyar címe) -
mozart #128 Lenne még egy másik film is. Az is Sci-Fi. A lényeg annyi benne, hogy az egész ház egy intelligens számítógép, és egy robot kéz a plafonon rohangál a síneken ide-oda.
Illetve, régen volt egy sorozat misztikus történetekkel, mindegyik rész egy új történet volt. Ha így nem rémlik akkor feltudok idézni belőle pár részt.
Nagyon Megköszönném. :) -
mozart #127 Nagyon Köszönöm!!! :) Tényleg ez volt. -
FL Zoli #126 A leírás elejéből a Fortress jutott eszembe, Christopher lambert-tel -
mozart #125 Sziasztok,
Keresek egy régi filmet. Amit még a TV2-n láttam a 90-es évek végén, ezt onnan merem gondolni, hogy a kék háromszög volt látható a sarokban amit 1999-től alkalmaztak.
A film egy útlezárással kezdődik, ahol az apát a kocsiból elviszik és elszállítják egy földalatti bányába. A pali a film végén egy nővel együtt kiszökik a bányából. Ha jól emlékszem egy fekete furgonnal áttörik a garázsajtót.
Nagyon Megköszönném ha valaki felismerte a filmet, mert már vagy 10 éve nem láttam de annyira beleégett a tudatalattimba. :)