244
Hátha valaki ismeri
  • banya6868
    Sziasztok!
    Keresem a Maja c. német filmet.
  • messideco
    Nehéz lesz, de megpróbálom.

Van egy gazdag amerikai család, kb. 20-as 30-as évek lehet, színes film.
    A történetből annyi maradt meg, hogy a családból a két nagyobbik srác valamilyen kutyáknak való gyógyszerrel kereskedik, és azokból kerül bonyodalom. Ha jól sejtem...

Régen nagyon sokat ment az m2-őn főleg :)
  • Csurbolya
    Helló!
    A 80 as évekből keresek egy filmet!
    Alámondós VHS en volt meg! A címe LEPKE volt de ez alapján nem találom!
    Valószívű mert csak az alámondósok adtak neki egy címet!
    Német nyelvről volt alámondva! Borostás manus volt a főszereplő és volt egy sepeckó kése amin ha megnyomta a gombot kampós horgonyszerű dologgá alakult!
    Valahol thai földön játszódott az eleje Indiana Jones stílusú!
    Onnan elkerültek valami fantasy részre az őserdőbe ahol félmeztelen nők fogva tartották őket. Fura pillangószárnyú köntöseik voltak! Tehát a film valódi cimét szeretném kideríteni
  • Panzermeyer
    Melyik filmben mondják azt, hogy: ezek a k*rva tisztek fognak minket a sírba vinni?
  • Thibi
    A Játsz/ma , szintén 1997-ből. the_game
  • Cef
    A leírás alapján ez ugrik be: Az ember, aki túl keveset tudott (The man who knew too little) 1997-ből
  • soldierdsgn
    Hello keresek egy filmet!

Erre emlékszem: 2 barát vagy munkatársról szól! Az egyik befizeti a másikat egy szülinapi meglepetésjátékba! A játék célja, hogy akit befizettek az nem tud róla és élethű szituációkat játszatnak el vele!
    De az egész csak egy szivatás...
    A végén leugrik egy ház tetejéröl áttör egy üvegkupolát és ráesik egy felfújt védőhálóra!

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv
  • IXEMGabeo
    helyesbítek->hárman élik túl, mert az egyik srác sánta lesz, mivel dulakodás közben sérül meg és a zárójelenet az, hogy hárman mennek és a sánta ürgét a csaj és a főszereplő csávó segítik és mennek a "képernyő" felé. Ennyi a vége
  • IXEMGabeo
    **meglátják a holttestet
  • IXEMGabeo
    Van egy film, aminek mai napig nem ugrik be a címe.

Gyerekkoromban láttam, se főszereplőt, se rendezőt semmit nem tudok róla csak a jelenetek maradtak meg benne. Típusát tekintve Thriller-horror keverék valószínűleg a kora 90-es évek filmje lehet. Van egy szőke rövid hajú csávó benne, ő a főszereplő. Az első jelenet, ami rémlik, hogy lent egy sikátor szerű helységben beszélget 2 alak aztán az egyik mond valamit és szépen előkapja a baltát és megcsapkodja a másik ürgét és csak az árnyékok, ordibálások látszódnak és hallatszanak. Nem sokkal később úgy 5-6 ember lemegy oda és meglátjuk a holttestet, ami hirtelen katapult szerűen felcsúszik és kirepül egy tóba. (Az eset közben egy szemüveges pacák és egy nő teniszezett közben mögöttük volt a tó őket is mutatta a kamera.) Ezek után ez a baltás gyilkos sorra elkezdi szedni az áldozatait. Az egyik nőt a fürdőben kapja el. Jelenet teljesen rémlik-> Nő elkezd kiáltani a tettes valami szivacshoz nyúl meg egy slaghoz amivel körbetekeri a csaj nyakát és felakasztja a felső fali ventilátorra. A csajt megtalálják később. Az rémlik még a filmből, hogy a gyilkost a konyhában a főszereplő csaj felgyújtja, amit szintén túlél majd megkopaszodik...Az egész egy házban játszódik tulajdonképpen. Legutolsó jeleneteknél 3-man maradtak életben, de a szemüveges csávó halálát nem lehetett látni csak egy ordítást lehetett hallani. Ház oldalfala, ami fehér volt be volt törve méghozzá a gyilkos testalkata volt benne kirajzolódva. Végső összecsapásnál a szőke csávó és a csaj élik túl úgy emlékszem a gyilkost pedig végül valamilyen úton módon felrobbantották.

Nos melyik film lehet ez? Nagyon régen leadták ezt hátha sikerült merő részletességgel segítenem a jelenetekkel...
  • milos620
    Sziasztok!

Egy fontos kérdésem,illetve kérésem lenne amiben remélem tudtok segíteni!
    Egy film után érdeklődöm kb 8 éve láttam a film+-on,sajnos sem címet,sem pedig főszereplőt nem tudok mondani!
    A tartalmára is homályosan emlékszem,de azt tudom, hogy megfogott a film!

Egy nőről szól kit az erdészeti tanulmányai végett gyakorlatra küldenek az erdőbe, hol egy magaslesről több hétig kell ellenőriznie,felügyelnie a hozzá tartozó területet.Messze távolból egy nővel ki szintén a magaslesen tartózkodik felveszi a kapcsolatot cb rádion.Egy éjszaka az ismeretlen nő(kivel felvette a kapcsolatot) sos jelzéseket ad le a zseblámpájával és cb-vel,majd a jelzések egy idő után megszűnnek sikoltozások közepette.A főszereplő azon nyomban elindul, hogy segítséget nyújtson neki, de amikor odaér.......!?

Nem szeretném lelőni a poént azok kedvéért akik még nem látták a filmet és megnéznék, így nem írnám le a folytatást!Aki látta a filmet annak szerintem a fentebb leírt résztartalom alapján befog ugrani!Legalábbis remélem!
    Persze nagyon nagy szerencse kell, hogy ilyen formában sikerüljön rátalálnom a filmre,de egy próbát megér!

Kérném a fórumtársakat, ha tudják melyik film is az amit keresek legyenek szívesek megosztani azt velem!

Előre is köszönöm a segítségeteket és a türelmeteket!!!
  • plu604
    ez az, köszönöm! :)
  • Cef
    Invázió(Invasion) 1997-ből
  • plu604
    Keresek egy filmet.
    Egyetlen részlet rémlik belőle: az égből kicsi, fekete, fényes kövek hullanak, és akik összeszedik azokkal valami para lesz, de hogy mi arra már nem emlékszem. Valami ufo-s film, kicsit régebbi. még főszereplőt sem tudok mondani, nagyon régen láttam. :D
    Valaki nem tudja mi lehet a címe?
  • ZilogR
    nos, asszem itt se ártana a spoiler használata, btw
    :D
    A deja vu-t éppen most nézem (láttam az elejét és most finalizálom meg)
  • xxdani
    Ezek azok, köszönöm szépen! :)
  • torma1
    Szerintem mindkettő helyes.
  • hdmi
    2. Ebben nem vagyok biztos, de szerintem a film a Déjá vu: link
  • hdmi
    1.Forráskód (Source Code)link
  • xxdani
    Megint eszembe jutott két film aminek a neve érdekelne.

1.
    Ebben a filmben egy katona (?) a főszereplő aki egy vonatos katasztrófát próbál megoldani úgy, hogy többször visszaküldik abba az időpontba. A katona igazából egy félig halott kezetlen lábatlan test egy kisrleti laborban ahol azért tartják, hogy visszaküldhessék ezzel megakadályozva a terrortámadásokat. A katonát ebbe a dologba nem avatják be. A vonaton egy másik testben volt csak az elméje volt a sajátja.

2.
    Ez a film egy szupertechnológia köré épül. Emlékeim szerint a multat tudták megnézni egy bazi nagy kivetítőn. Volt egy faszi ott akinek azt kamuzták, hogy ez egy új szuper műhold, de akinek ezt próbálták beadni gyanakodott hogy egy műhold se képes átlátni a falakon és az emberi hangokat ilyen potosan felvenni ezért belevilágított egy lézerbe a lézert a "kivetített filmben" észlelték az emberek, majd az egész rendszer azonnal leállt.

Ötletek?:)
  • a.carkey
    Azt a filmet keresem, amit kb. az 1970 után születettek ismerhetnek főleg, mert a 80-as években koptatták el a videók. :)

Vagy japán vagy HKi akció vigjáték volt, tele volt robotokkal, akik átváltoztak minden szarból, harcoltak emberekkel, egymással.
  • Bandoolero
    LOL megtaláltam! Az a címe hogy Spellblinders! Most nagyon boldog vagyok yeee!
  • Bandoolero
    Gyerekkorom kedvenc élőszereplős kalandfilmsorozatát keresem. Arról szól, hogy egy tinédzser srác előtt egy kirándulás alkalmával megnyílik egy térkapu amiatt, mert elektromos kábelek kisülnek az erdőben. Belép a portálon, és egy középkorinak tűnő világban találja magát, ahol viszont sci-fi technológia is van, ugyanis alacsony magasságon repülő nagyon sci-fi kinézetű repülők vannak, és csak az uralkodó osztály használhatja őket (az is lehetséges hogy egy sínrendszerre vannak felfüggesztve).

De amiről igazán fel lehet ismerni a sorozatot, hogy ebben a világban az uralkodó osztály egy speciális fekete mellvértet visel arany cizellálással és egy speciális csuklóvédőt, amit ha összedörzsölnek, megjelenik a kezükben egy gömbvillámszerű energiagömb (amit a páncél állít elő, azt hiszem delta páncélnak hívják vagy mi) és ezt a gömböt el lehet dobni, ahol becsapódik nagy kisülést eredményez. Ennek a gömbnek a használata viszont meríti a páncél energiáját, ezért abban az energiacellákat időnként ki kell cserélni hogy működjön.

A srác hasznát veszi a mi világunkból magával vitt technikai eszközöknek mint például a walkman és elemlámpa, de kiderül az is, hogy a nála lévő só ebben a középkorias világban rengeteget ér.

A sorozat főgonosza egy vörös hajú nő ebből az uralkodó osztályból, és van úgy hogy a főszereplők a portálon keresztül visszajutnak a mi világunkba is.

Ha megmondjátok mi ez a sorozat, örökké hálás leszek :)
  • gErIbÁ
    á nem érdekes de a Fortres re gondolsz Cristofer Lambertel
  • xxdani
    JóHülyeVagyok
  • xxdani
    helló. évek óta keresek egy filmet
    a filmben egy faszit egy speckó börtönbe vittek,csúcs szuper technológia volt benne.minden új tagot felszereltek egy kütyüvel, bedugták a fejüket a falban egy lyukba ahol egy gép lenyomott a torkukon egy kis gömböt ha valami bajt csináltak akkor aktiválták ezeket vagy fájdalmat okoztak vele vagy megölték a pacienst
    talán még az álmukba is beleláttak.
    rémlik valakinek?
  • Anonymusx
    Keresek egy filmet, ezt elég rég kb 2000 körül láttam a tv-ben, és arra emlékszem hogy egy hacker fiú éppen csinált valamit a gépen, és pont látta a tvben hogy élőben közvetítik hogy a rendőrök rá akarják törni az ajtót.

Azt hiszem voltak egy páran egy bandában, és valami balhéra készültek, volt egy csaj is..

Talán ez egy francia vígjáték volt.
  • Orionk
    Már másik topic-ban segítettek.

Azért köszi
  • Orionk
    Nem biztos, hogy magyar gyártású sorozatról van szól.
    LEhet, hogy külföldi, csak itthon elkezdték vetíteni.

köszi
  • Orionk
    Sziasztok !

Állítólag van egy sorozat magyarországon, amit áprilisban lezdtek el vetíteni.
    A délutáni műsorsávban megy, és arról szól, hogy van benne egy mérnöknő, aki egy építőipari vállalatnál dolgozik, és egy ötéves kisfiút nevel.

Tudnátok segíteni, hogy melyik ez a sorozat?

köszi
  • n3tsc0ut
    igen ez lesz az. köszi!
  • Thibi
    Talán a Cherry 2000
  • n3tsc0ut
    Üdv!

kb. 15-20 éve láttam egy sci-fi filmet, aminek nem emlékszem a címére. Olyan világban játszódik, ahol a cyborgok a mindennapos élet részei voltak, sokaknak a párjuk is cyborg volt. A főhős is ebbe a cipőbe járt, boldogan élt a cyborg szerelmével, amíg egy nap meg nem hibásodott, hogy hogyan az már nem rémlik.
    Ahhoz hogy megjavítsa kellett valamilyen alkatrészt amit nem lehetett már beszerezni, csak egy másik világban/helyen nem tudom pontosan. Ehhez viszont szüksége volt segítségre, így csapódott mellé egy "élő" csaj és indultak együtt a kalandoknak.
    Zavarosak már a fejembe a jelenetek, mert nem ma láttam, de azt hiszem ebből kilehet találni hogy melyik filmet keresem. Hálás lennék ha valaki leírná a címét.
  • Anonymusx
    Nagyon régen, kb 10 évvel ezelőtt vagy még régebben láttam egy olyan filmet, amiben azt hiszem létrával akartak feljutni a Holdra, másra sajnos nem emlékszem. Valaki nem tudja hogy ez melyik film lehetett?
  • vadlea
    Nézd meg itt keresővel:

http://napifilm.com/film/kereses
  • MaRee
    SZiasztok!

Én is egy elég régi filmet keresek, ókori görögös témájú, még gyerekkoromban nagy kedvencem volt.. Olyan 70-es 80-as évekre saccolok, de szerintem nem a Titánok Harca volt az. Annyi ugrik be most hirtelen, hogy ebben is megölte a főhős Meduszát.

Nem tudjátok melyik film lehet ez?
  • gErIbÁ
    Hali! Nagyon régen láttam egy filmet lehet hogy már 15 éve is , valami olyasmiről szól hogy egy laborban mesterségesen kifejlesztenek egy intelligens,kutyát és azt hiszem egy rendőrhöz kerül egy adó amivel képes kommunikálni a kutyával,sajnos nem emlékszem a címére hálás lennék a segítségért!
  • papi08
    Valaki? :(
  • Casillas
    a Mindenképpen talán lett volna, meglett közben :)
  • Casillas
    pár éve láttam egy filmet, amiben egy férfi mesél a kislányának a lány anyjáról, de úgy, hogy három komolyabb nő volt a férfi életében, mindről mesél történeteket, és csak a film végén derül ki, hogy melyikük a lány anyja, akivel aztán találkoznak is. valaki esetleg ötlet a címére?