509
a csődbe ment biztosító
-
#509 Ez aztán a szélessáv! -
#508 És az egész koli egy datanetes ADSLen ül. Aha... -
ribot #507 no comment?
milyen meglepő...
Az ember segíteni akar és leoltják. Ez a forum lényege. -
ribot #506 azért mert egy krva nagy kollégiumban lakom és esetleg innen válaszolnak a hsz-emre még nem jelent semmit sztem. De mindenkinek jogában áll eldönteni h melyik biztosítót választja...ti dolgotok..én csak segíteni próbáltam és azt ajánlottam, ami nekem bevált ha vkinek ezzel problémát okoztam sajnálom...
üdv. -
Borg #505 Milyen meglepő. -
#504 Azonos IPről nyomja. ;-) -
tikim #503 Ja, mindenki a wábererrel akar szállíttatni:D
rozver: A honlap létrehozásáról amúgy nem tudok semmit sajna. -
Borg #502 Kicsit sem átlátszó ám a párbeszéd... -
#501 basszus akkor így könnyű..ekkora vagyonnal:)...mióta létezik amúgy ez az említett honlap, nemtudja valaki? -
tikim #500 Hát nem... Magyarország 6. leggazdagabb embere 50 milliárddal:)
Az említett weboldallal sikerült tavaly is váltanom, nem panaszkodhatok. -
#499 hát Wáberer nem egy töketlen alak az látszik:D, egyébként az oldalon amit ribot linkelt, úgy tűnik, hogy nem is rosszak a Wabard ajánlatai. Bár én idén nemhiszem h váltanék már -
mofakil #498 vizi: rá bizony. Jól mondta Taranov, a fuvarozócége néhány százmillióval bebukta a mávos biztosító kihullását, és akkor már inkább alapítottak egy saját biztosítót, biztos kapnak egy kis kedvezményt saját maguktól:D És talán még nyernek is a többi ügyféllel. Mindenesetre egy alternatívával több nekünk... -
ribot #497 amint látod... amúgy én is a biztositastipp.hu-n kötöttem meg a GFB-om és minden zökkenőmentesen és gyorsan ment.
Megéri átböngészni az oldalt és a kalkulátorral kiszámolni, h mi mennyibe... -
vizilou #496 oh..ezt nem is gondoltam, Wáberer György rendesen rástartolt akkor erre a piacra is -
ribot #495 OFF Azért ahogy látom a Toyota nem hazudtolja meg magát. ON -
ribot #494 Wáberer György féle kör alapította ZRT. -
#493 Jaja, ez úgy alakult ki, hogy a MÁV legnagyobb ügyfele, a Waberer's nevű fuvarozócég saját biztosítót alapított. -
vizilou #492 ez a Wabard ez valami új??, mert már láttam a biztositastipp.hu-n is -
#491 Nekem is hasonló eredmény született, de talán még megdöbbentőbb, hogy melyik biztosítók ajánlatairól van szó:
Allianz: egy évre 118 ezer Ft
Wabard: egy évre 595 ezer Ft
A0-ban vagyok :) -
#490 Megnéztem A0ban az én autómat:
Magyar Posta Biztosító Zrt. 557 962 Ft 139 491 Ft
Közlekedési Biztosító Egyesület
Tagdíj: 1200 Ft/év 70 445 Ft 17 611 Ft
Asszem én nyertem :) ez majd 400k különbség :D -
#489 még mindig egy 24 éves toyota corolla -
#488 az igen, milyen verda ez? -
#487 Hát ha úgy vesszük nekem most a legolcsóbb és a legdrágább között évente van potom 300 ezer Ft XDDDDDDDDDDDD -
#486 Én annak idején, mikor a MÁV-hoz mentem, évente 150 ezret spóroltam. -
#485 Egy megbízható, jó nevű biztosító azért ilyeneket nem kockáztat meg, mert fontos neki az ügyfelek pozitív véleménye. Ellenben sok "névtelenebb" cég (főleg amelyik rosszul gazdálkodik) igyekszik húzni-halasztani a dolgokat, ha érzi a csődveszélyt... Úgy vélem, az előbbi melletti választás megér félévenként mondjuk +4000 forintot -
kalop #484 És ez nem egyedi eset, a legtöbb helyen addig ülnek a pénzeden amíg tudnak - ergó erélyesen rájuk kell szólni. Bár van, amikor még ez sem használ... -
#483 nekem is , és mivel 16.-tól számolták , így csak 3000-et buktam -
#482 Nekem is megjött keshtól minden bónuszok is rendben. Be is fizettem. -
#481 Nekem a máv anno fél év alatt tudta csak átvezetni a bonus10-emet, mer rendesek. Persze addig az A0-t fizettették velem. Nem1x voltam bent náluk, de még "feldolgozás alatt" volt. Kurva szájkukat. -
#480 mekkora lámák :) -
Borg #479 Mármint ugye maga a Genertel küldte tovább nekem a bónusz igazolást a szerződéssel. -
Borg #478 Na ez lol volt nekem is. Megkaptam tőlük PDF-ben emailben a szerződést, amin az állt, hogy A00. Ez 2 oldal, plusz egy harmadik oldal, ami nevezetesen a máv által megküldött bónusz igazolás volt, ami kimondja hogy B07 jár.
Ezután felhivtam őket, hogy ugyanmá vezessék át de hirtelen. Erre a balfasz ügyfélszolgálatos ugyanazt mondta mint neked, hogy nem kapták meg még, de ha nekem megküldi a máv faxoljam át nekik. Én meg mondtam, hogy ha nekem megküldték a szerződéssel, akkor kurvára ott van náluk, és rendelkezésre áll hogy átvezessék. Na itt jöttek a sűrű elnézést kérések... -
#477 hm
ma hívta fel bnőm a Genertelt és ezt mondták neki...
arra is kérték,hogy ha megküldik nekünk akkor faxoljuk el a másolatot -
Borg #476 Kinek? Genertelnél már rég ottvannak. -
#475 most már csak azt kell kivárnunk,hogy a bónuszigazolást is megküldjék
elvileg szept 15-ig meg kell küldeniük -
#474 Akkor ezért ilyen gyorsak. Többek között ezért is szeretem jobban az egyesületi biztosítókat. -
#473 TIR biztosító :) ne kérdezd mennyi, még el kell érte mennem XD -
#472 Tiszta csoda...de tényleg. -
#471 Megjött a csekkem megjött a csekkem! :DD -
#470 Én ma faxoltam el a kellő papírokat végre :DD