Máv Ábe-s helyzet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem pl. ahhoz, hogy a betétlapokat osztogassam, nem kell sem aktív kárrendezés, sem sok ügyfélszolgálati iroda.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sztem itt nem lehet arról szó, hogy nem telik drágábbra, mert akinek nem telik, nem jár autóval. <#ejnye1>#ejnye1>
Én már váltottam, hú de jó nekem! Remélem az a 150 ezer ember nem fog balesetet szenvedni, mert különben nekik kell megtéríteni a kárt, az pedig nem kis összeg.
Találtam egy szösszenetet a kialakult versenyrõl:
"A Netrisk.hu internetes alkusz portál keddi tájékoztatása szerint a cég segítségével 40 ezer ember váltott. A választható 14 biztosítótársaság között az erõsorrend érdemben nem változott: a Genertel és a K&H Biztosító részesedése egyaránt 20 százalék feletti az új kötésekbõl, de a biztosítási egyesületek is jól szerepelnek, a KÖBE változatlanul a kalkulációk több mint 10 százalékából kerül ki gyõztesen, míg a piacvezetõ Allianzot az ügyfelek hét, a Generalit négy százaléka választja."
Nem mindenki netezik, hogy egybõl képben legyen.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Biztosító, tehát felelõsséget vállal. Hát mit ne mondjak, a pénz elrakásáért fognak most felelni. 😄😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hány magyar cég volt a biztosító piacon? Hány csõdölt be? Így hogy részesítsem elõnybe? Miért van az országba korrupció, pénzmosás? Elõször nekik kéne változtatni úgy gondolom, nem Nekünk elõnybe részesíteni.
Így el is hiszem, hogy Franciaországba mûködik az egyesület változat. Ott nincs mondjuk ilyen kulturális, történelmi öröklés, amitõl más az emberek mentalitása kedves országunkban.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Közel sem 10x annyit, sõt! a legtöbb esetben alig-alig többet. Másrészt közel sem ugyanaz a szolgáltatás: Allianznál van aktív kárrendezés, évi 20eHUF assistans szolgáltatás, normális szerzõdött partnerek, gördülékeny ügyintézés (a legtöbb esetben), és értelmes ügyfélszolgálat (bár ez utóbbi nem tökéletes, de legalább van, nem úgy, mint a kicsiknél vagy éppen a Genertelnél).
Csekk nem jött, pedig az Allianztól már igényeltem a neten egy zöldkártyát külföldi utazáshoz.
Remélem, már postára adták.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
GanXstaZolee#2709
Ott van eszük, és inkább fizetnek kevesebbet ugyanazért. Az Autó2-ben azt írták, hogy Franciaországban a piac 35-45%-át birtokolják az egyesületi biztosítók. A MÁV is jól mûködött, amíg nem nyírta ki a vezetõség és a PSZÁF. A TIR és a KÖBE mellesleg még most is jól mûködik.
A magyar tulajdon pedig lehet, hogy nem kedvez a megbízhatóságnak, de én azért azt gondolom, hogyha sikeres országot akarunk, akkor bizonyos mértékben elõnyben kell részesíteni a magyar cégeket, akár termékekrõl, akár szolgáltatásokról van szó.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
1. egyesületi biztosító (ami azt jelenti, hogy szétlopják az agyadat, te pedig nem tehetsz semmit)
2. magyar tulajdonú
😊
What would Jesus do?
És összességében így is sokkal többet nyertam a MÁV-val, mint amit vesztettem.
Két másik érv is a MÁV mellett szólt: 1., egyesületi biztosító (ami azt jelenti, hogy az esetleges profitot díjcsökkentésre kell fordítani, nem viszi ki ez nyugati üzletember az országból 2., magyar tulajdonú (mivel ugye a tagok a tulajdonosok az egyesületi formából következõen).
A negyedik dolog meg az, hogy mi, tagok nem szívtunk olyan nagyot, persze buktunk kisebb-nagyobb összegeket, de az átkötés mindenféle probléma nélkül megy.
Szerintem inkább az érezheti kellemetlenül magát, aki az elmúlt 5-10 évben is az egyik piacvezetõnél volt ahelyett, hogy egy olcsóbb biztosítóhoz kötött volna.
What would Jesus do?
kis fûnyíróra párszázzal több / negyedév.
GanXstaZolee#2709
What would Jesus do?