Máv Ábe-s helyzet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én surmó vagyok, 5. helyre jött ki, megtudnám fizetni, de inkább Genertelezek 😛
lehet, hogy nekik más az üzletpolitikájuk és nem az alacsony árra helyezik a hangsúlyt; másrészt mindenkinek eltérõ a besorolása; lehet, hogy valakinek pont az a legolcsóbb

nem vagyok benne annyira otthon... annyit tudok csak, hogy ismert név, de eléggé sokan panaszkodtak hogy drága.
Kinek a pap, kinek a papné! Kinek drága, kinek olcsó! 😊
De ilyen cuccokat akkor sem kéne, ha jó, ha nem, mi ez a reklámkodás, hupákolás?!
de már télleg sokszor feljött ez a név, miért olyan jó az allianz? elég drága nem,
A te életed mennyiben változik meg attól a pénztõl, amit ezért kapsz? 😄 Na jó, poén volt... Ilyen konkrét neveket azért nem kéne írogatni, majd mindenki eldönti magának, hogy mit választ. 😊

Sir Quno Jedi
ezt nem kéne!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

és ezért a reklámkampányért mennyit kapsz most? <#fejvakaras>
manome
Nagyon ügyes vagy! Szeretnék ez úton is gratulálni a megfelelõ választáshoz és idõzítéshez.
Nekem is egyik barátom nyaral és nem tudja megkötni. Vagyis megtudná, de csak On-line interneten keresztül, ahol most az Allianznál akár 10% webes kötési kedvezményt is kaphat. 😄 allianzdirect
Ez tisztára úgy hangzott, mint egy reklámfilmben? És megváltozik az életed!

hát ja, egyetértek. aki a homokba dugja a fejét, annak nem tudnak szólni...

hallottam olyant, hogy most van a nyaralás szezon meg ilyenek, nem kapják meg az értesítést... nade vajon mi a telefon, az internet meg a sötöbö. de most komolyan, a mai világban már csak az nem értesül aki nem akar <#nyes>
Hát ha lebuksz, akkor sokat buksz <#vigyor2>
bevonják az autód és még meg is büntetnek, ez ám a hazárdjáték <#circling>
reméljük azért, hogy minél kevesebb... vagy hogy még délután megjön az esze és köt végre szerzõdést valakivel...

én megkötöttem még kedden. ügyes vagyok? 😄

de még hány ilyen van/lesz!! <#wow3>
mindketten csak okoskodtok! hagyjátok már ezt... vagy menjetek privibe

van még vki aki nem kötötte meg?

What would Jesus do?

Nahát, az marhajó lenne... És ennyi felesleges pénzed van? Mert neked kell megtérítened az okozott kárt, ha karambolozol...

manome
Én már megkötöttem az Allianznál, de lehet nem kellet volna 😄, mert akkor káoszolhatnék az autópályán. Mikor bukok le? Mikor igazoltatnak? Szeretem a kihívásokat!

Tudom, azért mondtam... 😛 Na de komolyan, ki kockáztatná, hogy kivonják a forgalomból a kocsiját..?

manome
Kösz, hogy szólsz. Ha nem mondod, nem kötöm meg! 😄

Sziasztok!
Na, ma éjfél az átszerzõdési határidõ! Remélem már mind megkötöttétek máshol a biztosítást!!! 😊

R0zs0máK
Az üzembentartónak van 18 éven aluli kölyke és arról kell anyakönyvi kivonat...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Taranov
Hogyhogy ilyen papírok kellenek neked? Tõlem csak egy alkuszi megbízást kérek, amit visszaküldtem. Utána pár órán belül jött egy igazolás, hogy megkötöttem a biztosítást, és 30 napig ezzel közlekedhetek. (Amíg nem jön a csekk)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

R0zs0máK
Még én sem küldtem vissza minden papírt, el kell mennem egy anyakönyvi kivonatért...fakkom, elsõ válasz email olyan kisbetûkkel volt írva, hogy elsiklottam felette...faszom...

És amúgy ha ki is csúsznak a határidõbõl az se gáz, a B/M besorolás marad, csak nem közlekedhetnek...

Ja, de õket ez valszeg nem érdekli. Alibi biztosítás, a lehetõ legolcsóbb kgfb-nél valami félig meddig használaton kívüli autóra. Szerintem.
desigo
párezren ki fognak csúszni a határidõbõl...
Most mondják, hogy több mint 100 ezren váltottak már, csak 10-20e ember van, aki még mindig nem. (holnap még válthat)
R0zs0máK
Olyan vagy, mint Maszka, csak többet írsz...XDD

Pheel
"Nem tudom, honnan veszed, hogy lövésem sincs a dologról."
Itt a fórumon ez csakis a leírt hozzászólásaidból derülhetett ki.

"Egyrészt nem kértem tõled oktatást,"
Hja, nem kérsz, de szívesen adsz másoknak, azt látom.

"És még nekem róttad fel, hogy személyeskedem."
Nem róttam fel, csupán megjegyeztem, ráadásul akkor erõsen tagadtad, hogy ezt tetted volna.

"Szívbõl kívánom neked, hogy elintézzen egy MÁV-os,"
Nem vagyok babonás, nem hiszek a rontásban.

"mert amilyen kellemetlen vitapartner vagy, szerintem megérdemelnéd."
Milyen egy kellemes vitapartner számodra? Ugyanazt mondja, mint te? Partnernek partner az olyan, de vitapartnernek nem nevezném.
Pheel
"Engem egy komoly cég által biztosított tört össze"
Az aktív kárrendezés nem arról szól, hogy a vétkes fél "komoly" biztosítója elõre fizet neked. Hogy akkor mirõl? De hiszen azt már leírtam...
Pheel
"Valszeg biztosítónál dolgozik...valami nagyobb fajtánál"
Jaja! Te meg egy olcsóbb fajtánál. Világos. Azért mondjuk detektívnek már ne akarj menni...
GanXstaZoleeWrk
Szerintem neked kb lövésed sincs hogy megy egy kár rendezés. Engem egy komoly cég által biztosított tört össze a kárkifizetés kb 3 hónap volt úgy hogy elõre kifizettem mindent mert kellett az autó. Olyan helyre vittem ahol kapásból perelnek ha nem fizetne valamiért a vétkes biztosítója. Egyszóval profi helyre vittem ahol a szart is kiperelik ha kell a köcsög biztosítóból (akármelyikbõl).

Mert mindegyik azon van hogy a kárt elszenvedõt éppen hogy vagy kárérték alatt kifizessék és viszlát. aktív kárrendezés meg a többi hablaty persze hogyne, fõlleg ha van egy 10+ éves autód amihez egy lökös 75.000 újonnan bontva meg nagyon nincs.

GanXstaZolee#2709

R0zs0máK
Valszeg biztosítónál dolgozik...valami nagyobb fajtánál...

R0zs0máK
Egyszemélyes AntiMÁV kommandó 😄DDD

Taranov
Nem tudom, honnan veszed, hogy lövésem sincs a dologról.
Egyrészt nem kértem tõled oktatást, másrészt nagyon jól tudom, hogy mi az az aktív kárrendezés. És még nekem róttad fel, hogy személyeskedem.
Szívbõl kívánom neked, hogy elintézzen egy MÁV-os, mert amilyen kellemetlen vitapartner vagy, szerintem megérdemelnéd.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Apróbetû???? A MÁV-nál semmiféle apróbetû nincs, ezek az apróbetûk pont a Generalira jellemzõek. Ugye, nemzetközi háttér, "rendes" olasz cég...

Pheel
"Nekem pl. ahhoz, hogy a betétlapokat osztogassam, nem kell sem aktív kárrendezés"

Látszik, hogy lövésed sincs a dologról. Az aktív kárrendezés pont az olyanoktól véd meg, mint te, aki csak a betétlapokat osztogatja az olcsóbiztosítónál. Ha egy ilyen megtör egy aktív kárrendezésest, akkor a vétlen fél biztosítója fizeti a javítást, majd behajtja az olcsó biztosítódon. Tehát megvéd fél év rohangálástól.
Lásd Borg példáját. Nem baj, rohangáljatok csak!
Sajnos nem volt nálam semmi, amivel fotózhattam volna, és a baj, hogy inkább a saját ablaktörlõjüket törték le, hogy nagyobb kárt jelenthessenek be. De inkább a kárbecslõjükkel játszották le a dolgot, ami viszont tudtommal nem fordult elõ, amikor a saját kocsim tükrébe felejtettem el belenézni. Beszéltem a károsulttal, és azt mondta, rendben mentek a dolgok.
"Legalább nem tehetnek hozzá még...."

Elmész, azt letörik még az ablaktörlõdet. 😄
Sir Quno Jedi
Legközelebb fényképezd le a kárt, meg körbe az összes kocsit, addig ne menj el a helyszínrõl. Legalább nem tehetnek hozzá még.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nincs autóm, de sokat hallok elsõ/másodkézbõl...
Sir Quno Jedi
Pontosan. A sok kecsege biztosítási csaló miatt, meg a "szerzõdött" kamuszervízek miatt van ez. Náluk egy jobboldai tükör csere félmila felett mozog, amennyiért én komplett kocsit veszek. 😄

Én meg apósom KÖBE-s kocsijával húztam le egy kocsi lökhárítójáról a festéket, törés nem volt. Gondoltam, kifizetem majd a kárt, h ne húzzák le az öreg bónuszát, erre 9 hónap alatt "szültek" egy 600.000 Ft-os kárt. Meggondoltam magam. Lehet, hogy ilyenek miatt ment csõdbe a MÁV is?
Aha, tehát sejtésed van.
Akkor nincs több kérdésem 😊
Nem biztos, de van egy olyan sejtésem, sokkal hamarabb kaptad így is meg a pénzed, mintha az eset egy mávossal történt volna.
A nemzetközi háttérrõl annyit, hogy osztrák allianzos letolatta a lökömet pár éve, és 4 hónap telt el mire a szaros 80k-t kifizette a magyar allianz. Pedig egyértelmû volt az eset, az ipse el is ismerte, minden papir rendben volt. Csak ment a kamuzás keresztbe hosszába, hogy ezt nem kapták meg, arra várnak, ez kéne az kéne, azt amikor mindenrõl kiderült hogy rég be van adva, csak hebegett habogott az ügyintézõ. Now what.
Én nem oktatni akarlak, csak megírom a véleményem. Meg reklámozni se akarok, elég annyi, h nekem például a nemzetközi háttér fontos, ahogy az is, hogy igazi céggel legyen dolgom, de egyesülettel.
Sorold fel ezeket légyszi. Csak hogy tanulhassunk.
Az apróbetûs rész csak egy dolog, de látom, hogy tényleg kevésbé érdekel, hogy mi van a vétlen károsulttal. Pedig, ha Te lennél az (ne legyél), Te is örülnél, ha a károkozónak biztos hátterû biztosítója lenne. A nem normális biztosítás az, amelyik csak nevében vállalja a felelõsséget, igazából nem tudja, mert lopják a pénzt.
<#wow1>már csak pár nap van<#wow1>