Máv Ábe-s helyzet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ilyen cuccokat akkor sem kéne, ha jó, ha nem, mi ez a reklámkodás, hupákolás?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem is egyik barátom nyaral és nem tudja megkötni. Vagyis megtudná, de csak On-line interneten keresztül, ahol most az Allianznál akár 10% webes kötési kedvezményt is kaphat. 😄 allianzdirect
Ez tisztára úgy hangzott, mint egy reklámfilmben? És megváltozik az életed!
bevonják az autód és még meg is büntetnek, ez ám a hazárdjáték <#circling>#circling>
van még vki aki nem kötötte meg?
What would Jesus do?
Na, ma éjfél az átszerzõdési határidõ! Remélem már mind megkötöttétek máshol a biztosítást!!! 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
És amúgy ha ki is csúsznak a határidõbõl az se gáz, a B/M besorolás marad, csak nem közlekedhetnek...
Itt a fórumon ez csakis a leírt hozzászólásaidból derülhetett ki.
"Egyrészt nem kértem tõled oktatást,"
Hja, nem kérsz, de szívesen adsz másoknak, azt látom.
"És még nekem róttad fel, hogy személyeskedem."
Nem róttam fel, csupán megjegyeztem, ráadásul akkor erõsen tagadtad, hogy ezt tetted volna.
"Szívbõl kívánom neked, hogy elintézzen egy MÁV-os,"
Nem vagyok babonás, nem hiszek a rontásban.
"mert amilyen kellemetlen vitapartner vagy, szerintem megérdemelnéd."
Milyen egy kellemes vitapartner számodra? Ugyanazt mondja, mint te? Partnernek partner az olyan, de vitapartnernek nem nevezném.
Az aktív kárrendezés nem arról szól, hogy a vétkes fél "komoly" biztosítója elõre fizet neked. Hogy akkor mirõl? De hiszen azt már leírtam...
Jaja! Te meg egy olcsóbb fajtánál. Világos. Azért mondjuk detektívnek már ne akarj menni...
Mert mindegyik azon van hogy a kárt elszenvedõt éppen hogy vagy kárérték alatt kifizessék és viszlát. aktív kárrendezés meg a többi hablaty persze hogyne, fõlleg ha van egy 10+ éves autód amihez egy lökös 75.000 újonnan bontva meg nagyon nincs.
GanXstaZolee#2709
Egyrészt nem kértem tõled oktatást, másrészt nagyon jól tudom, hogy mi az az aktív kárrendezés. És még nekem róttad fel, hogy személyeskedem.
Szívbõl kívánom neked, hogy elintézzen egy MÁV-os, mert amilyen kellemetlen vitapartner vagy, szerintem megérdemelnéd.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Látszik, hogy lövésed sincs a dologról. Az aktív kárrendezés pont az olyanoktól véd meg, mint te, aki csak a betétlapokat osztogatja az olcsóbiztosítónál. Ha egy ilyen megtör egy aktív kárrendezésest, akkor a vétlen fél biztosítója fizeti a javítást, majd behajtja az olcsó biztosítódon. Tehát megvéd fél év rohangálástól.
Lásd Borg példáját. Nem baj, rohangáljatok csak!
Elmész, azt letörik még az ablaktörlõdet. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor nincs több kérdésem 😊