509
a csődbe ment biztosító
-
havasar #429 omg, ez értelmes komment lett... -
havasar #428 Bűnhődik a család is majd? De durva... mondjuk jogos, ha átvertek mondjuk és lehúztak embereket, pl egy családfőt , akinek nem adtak vissza a befizetett összeget, akkor lehet nem kaptak ennyi a gyerekek augusztusba. Kölcsönkenyér visszajár. -
eatmerr #427 muszáj lesz! valahol meg kell húzni a határt, mégis több ezer emberrel toltak ki rendesen... -
htmano88 #426 Nem hiszem, hogy elegen és eleget fognak bűnhődni ahhoz, hogy hatása legyen. De most az lenne a lényeg, hogy ne maradjon az pár ezer ember se biztosítatlan, akit annak tippelnek a szakértők. Ez a pénzdolog meg még hosszú történet szerintem. -
marimama71 #425 Ja, ezt már én is olvastam; de nem hiszem, hogy érdemben visszakerülne a pénz. Másrészt ettől függetlenül remélem az orrára koppintanak rendesen a felelősöknek. -
bagdadigiliszta #424 konspiráció szagát érzem e dologban -
#423 Pont ezt olvastam énis :DDD Én leszarom, hogy meglesz-e a pénz vagy sem, de a felelősöket zárják börtönbe. Sokáig. Családostól. -
Borg #422 Még a végén meglesz a MÁV pénze -
eatmerr #421 szerintem sajt. amúgy a hírek szerint a vártnál sokkal kevesebben fognak kicsúszni a határidőből, egyes cikkek már "sikeres máv biztosítás átkötésről" beszélnek. -
#420 Én még nem küldtem vissza a papírokat, este faxolom... -
#419 kíváncsi vagyok, hányan fognak holnap sírni. háhá -
marimama71 #418 Szerintem inkább ez, minthogy elvigyen a szívroham kárrendezésnél... -
eatmerr #417 jogos... sokaknak jól jön az a plusz 1-2 ezer megtakaritás is. -
marimama71 #416 Ez nem kényelmi kérdés! Nem azért mondtam! Hanem, ha van egy olyan biztosító, aki megbecsüli az ügyfeleit, akkor igenis megéri szerintem nála maradni, még akkor is, ha esetleg havi 2-3 ezer forinttal egy másik kevesebbe kerülne. Erre gondoltam. -
eatmerr #415 Hát ez sose kényelem kérdése, inkább ár. De ezt megvitattuk jó párszor
Hogy az ár vs minőség fronton ne is lovagoljak tovább. -
#414 Pedig minden évben érdemes átkötni, avgy újrakötni ugyanannál, mert a már meglévő ügyfeleikre SZARNAK nagyívből. Ha újrakötöd, máris kapsz újabb kedvezményt stb. Igaz ez az UNION-ra, Generali-re, MÁV-ra tapasztalataim szerint (ezeket próbáltam újrakötni), de szvsz. másokra is az. -
marimama71 #413 Negyedév is számít, mert én annál szeretnék maradni, akivel most szerződök. Nem variálok. -
Borg #412 Aztán ezen 1 negyedév alatt hatalmasat lehet bukni :)
Még ha duplájára nőne a Genertel díjam, akkor sem kerül annyiba mint az Allianz. -
marimama71 #411 Hát, te tudod! De elolvastad azt a részt is, ahol azt írják, hogy extra kármentességi kedvezmény? Mert azt ugye tudod, hogy ha kárt okozol, azonnal megemelkedik a biztosításod összege! -
eatmerr #410 ja, közben gondolkodtam rajta és én is hasonlóra jutottam. -
havasar #409 én surmó vagyok, 5. helyre jött ki, megtudnám fizetni, de inkább Genertelezek :P -
marimama71 #408 lehet, hogy nekik más az üzletpolitikájuk és nem az alacsony árra helyezik a hangsúlyt; másrészt mindenkinek eltérő a besorolása; lehet, hogy valakinek pont az a legolcsóbb -
eatmerr #407 nem vagyok benne annyira otthon... annyit tudok csak, hogy ismert név, de eléggé sokan panaszkodtak hogy drága. -
havasar #406 Kinek a pap, kinek a papné! Kinek drága, kinek olcsó! :)
De ilyen cuccokat akkor sem kéne, ha jó, ha nem, mi ez a reklámkodás, hupákolás?! -
eatmerr #405 de már télleg sokszor feljött ez a név, miért olyan jó az allianz? elég drága nem, -
marimama71 #404 A te életed mennyiben változik meg attól a pénztől, amit ezért kapsz? :D Na jó, poén volt... Ilyen konkrét neveket azért nem kéne írogatni, majd mindenki eldönti magának, hogy mit választ. :) -
#403 ezt nem kéne! -
eatmerr #402 és ezért a reklámkampányért mennyit kapsz most? -
#401 Nagyon ügyes vagy! Szeretnék ez úton is gratulálni a megfelelő választáshoz és időzítéshez.
Nekem is egyik barátom nyaral és nem tudja megkötni. Vagyis megtudná, de csak On-line interneten keresztül, ahol most az Allianznál akár 10% webes kötési kedvezményt is kaphat. :D allianzdirect
Ez tisztára úgy hangzott, mint egy reklámfilmben? És megváltozik az életed! -
marimama71 #400 hát ja, egyetértek. aki a homokba dugja a fejét, annak nem tudnak szólni... -
eatmerr #399 hallottam olyant, hogy most van a nyaralás szezon meg ilyenek, nem kapják meg az értesítést... nade vajon mi a telefon, az internet meg a sötöbö. de most komolyan, a mai világban már csak az nem értesül aki nem akar -
eatmerr #398 Hát ha lebuksz, akkor sokat buksz
bevonják az autód és még meg is büntetnek, ez ám a hazárdjáték -
marimama71 #397 reméljük azért, hogy minél kevesebb... vagy hogy még délután megjön az esze és köt végre szerződést valakivel... -
marimama71 #396 én megkötöttem még kedden. ügyes vagyok? :D -
eatmerr #395 de még hány ilyen van/lesz!! -
bagdadigiliszta #394 mindketten csak okoskodtok! hagyjátok már ezt... vagy menjetek privibe
van még vki aki nem kötötte meg? -
marimama71 #393 Nahát, az marhajó lenne... És ennyi felesleges pénzed van? Mert neked kell megtérítened az okozott kárt, ha karambolozol... -
#392 Én már megkötöttem az Allianznál, de lehet nem kellet volna :D, mert akkor káoszolhatnék az autópályán. Mikor bukok le? Mikor igazoltatnak? Szeretem a kihívásokat! -
marimama71 #391 Tudom, azért mondtam... :P Na de komolyan, ki kockáztatná, hogy kivonják a forgalomból a kocsiját..? -
#390 Kösz, hogy szólsz. Ha nem mondod, nem kötöm meg! :D