X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként igazad van!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://videodrome.freeblog.hu/
A Batman is Batman, Superman se Emberfölötti, hanem Superman, Hulk se Böszme, hanem Hulk "magyarul". De ha már csak az X-men filmeket nézzük totál zürzavar van, ugyanis Magneto azt jelenti Elektromágnes, mégis maradt Magneto. ÉTED!
Akkor meg WTF?
A fordítók mongyanak le!
Kojiro ergo sum.
#81: hát tényleg nem olvastam, lehet ez az oka! de engem alapból ez a szó, h rozsomák idegesít! 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én lehet, hogy a Corvinban nézem meg, mert ott asszem 990ft a jegy és van pohár tartó is 😄 A Csepel plaza mozi, elég gagyi lett. Ott blokkot lehet kapni jegy helyet 😄 Biztos a válság miatt vezették be 😄
akit nagyon idegesít az nézze feliratosan, az eredeti szinkron úgysem überellhetõ 😄
Wolverine karakter videók
ez kb. olyan mintha egy trailert is spoilerezve dobnának ki, és akk nem kell elõre félni mert úgy sem láttál semmit xD
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amugy hibátlanra sikerült sztem 😄😄😄
Amúgy 1-2 utalás van a comicban, hogy Logan Viktor apja, de ez sose derült ki.
A filmben azért elég sok mindent változtattak.
eredetileg milyen kapcsolat volt Wolverine es Sabretooth kozt?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"-uj cedula kell...
-mi legyen rajta?
-farkas!"
engem nem kimondottan zavar de azert nahat na
Nem hiányoznak, csak épp nem a végleges formában vannak benne. 😊
Amúgy arra a "14 perc hiányzik a végébõl"-re kíváncsi leszek.
(bár ha igaz, akkor is 88%, sõt, a mozi-verzió mindig rövidebb mint amit mondjuk kiadnak majd dvd-n) 😊
Egyébként igen, nagy élmény. Korrekt kis prequel lett.
Kojiro ergo sum.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#wow1>#wow1>
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Akkor az is csont aztán azt is adamantiumozták!?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na ezek a spotok megtették a hatásukat, erõsen az élre ugrott a listámon, fõleg az utolsó 3. nagyon jó! Deadpool akcióban! Kardfogú/Creed-el úgy látszik egy újabb zseniális gonosszal fogunk gyarapodni, ha sok ilyen dumát fog elereszteni:-)
http://movies.yahoo.com/movie/1808665084/video/12086696
Azért egy elég nagy spoilert eléggé lelõnek, sejtetnek-silver fox-sat
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik