X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDdd

egyébként igazad van!!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

De létezik, csak igencsak tájszó.

http://videodrome.freeblog.hu/

Prince23
Ezt a böszme szót bevallom õszíntén, hogy Gyurcsánytól hallottam elõször. Sztem nem is létezik eza magyar szó.

Kojiro
Amúgy még mindíg fenttartom azt az álláspontom, hogy mi a faszér nem lehetne magyarul is Wolverine (volveríín)???
A Batman is Batman, Superman se Emberfölötti, hanem Superman, Hulk se Böszme, hanem Hulk "magyarul". De ha már csak az X-men filmeket nézzük totál zürzavar van, ugyanis Magneto azt jelenti Elektromágnes, mégis maradt Magneto. ÉTED!
Akkor meg WTF?

A fordítók mongyanak le!

Kojiro ergo sum.

Tyler1
hát akk nem tudom te milyen felirattal nézted, én egyszer nem láttam benne h farkas na mind1!

#81: hát tényleg nem olvastam, lehet ez az oka! de engem alapból ez a szó, h rozsomák idegesít! 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Képzeld, én tudtam! Amúgy a feliratban is farkasoznak.
látszik hogy nem olvastad,legalábbis nem szeretted a képregényt.az tudja ezt igazán aki az anyatejjel szívta magába az x-men képregényt és ennél kiábrándítóbb már nem is lehetne hogy farkas.maradjon csak rozsomák.

zoliii
Már csak 1 hét, és 1 nap van hátra 😄
Én lehet, hogy a Corvinban nézem meg, mert ott asszem 990ft a jegy és van pohár tartó is 😄 A Csepel plaza mozi, elég gagyi lett. Ott blokkot lehet kapni jegy helyet 😄 Biztos a válság miatt vezették be 😄

Tyler1
hát aki kitalálta a rozsomák szót, annak is ellehetett volna magyarázni, h ennél hülyébb szó nincs! szóval én nem bánom h farkas lett, mert inkább ezt hallgatom mint azt h rozsomák! és sztem az x-men elött ember nem volt aki tudta milyen állat ez...

akit nagyon idegesít az nézze feliratosan, az eredeti szinkron úgysem überellhetõ 😄

Prince23
Söljön ki a szeme 😞
Azért se nézem meg.

http://film-addikt.freeblog.hu/archives/2009/04/15/Wolverine_karakter_bemutatok/

Wolverine karakter videók

zoliii
kis rohadék aki fel rakta a netre

Ha a workprint zenéjére gondolsz, abban szerintem még semmi nem eredeti zene. Legalábbis ez jön le abbõl, hogy van benne 300 Tyler Bates-tõl, Crimson Tide Hans Zimmer-tõl és majdnem mindenhol - pl. a fõcím alatt - Transformers Steve Jablonsky-tól.
Kojiro
jaja, ezzel én is így vagyok 😊
fõcím naponta már egy hete 😊

Kojiro ergo sum.

a stílus már jellemzõen H-G Williams...kiváncsi leszek a végsõ soundtrackre
Tyler1
hát zenén még tuti fognak, meg jópár hangeffect is hiányzik, de sztem a vágásokkal is szórakoznak párat.

a fõcím vágások meg a zene annyira bejön,hogy szinte naponta megnézem egyszer😊..kiváncsi leszek a véglegesben milyen lesz,változtatnak-e a koncepción,betûkön,zenéken..
Tyler1
nem hiszem h ezzel én most befolyásolni fogom a hozzáállásod a filmhez 😊
ez kb. olyan mintha egy trailert is spoilerezve dobnának ki, és akk nem kell elõre félni mert úgy sem láttál semmit xD

Maak
a filmet lattam...szerinted?<#unalmas>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shiwo
amúgy elég sok film végén vannak épületek, fák, éjszaka és nappal ,bár az sem mindegyikben..sziget meg bõven kevesebben -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
viszont annyit elárul, hogy a film végén lesz valami nagy banzáj egy szigeten

hát ez azért nem olyan nagy spoiler, képzeld el a film végén vannak épületek is, meg néhány snittbe fák is, de a legjobb sztem, hogy néha éjszaka van következõ nap pedig nappal.
Shiwo
az ilyeneket legközelebb spoilerbe...köszi..

Tyler1
egyetlen dolog idegesített: h a végén a mentõk h jutnak majd a szigetre ha nem is volt híd xD azért remélem a véglegesbe odamodelleznek vmit 😄
amugy hibátlanra sikerült sztem 😄😄😄

nem ismerem az összes wolvi comicot, de eredetileg semmi közük egymáshoz (csak annyi, hogy egy darabig "együtt" voltak, talán weapon X kísérlet folyamán vagy elõtte, de valahogy úgy) és történt valami (ez spoiler) akkor ami miatt Victor-Logan kettõs örök ellenségek lettek.
Amúgy 1-2 utalás van a comicban, hogy Logan Viktor apja, de ez sose derült ki.
A filmben azért elég sok mindent változtattak.
eredetileg vagy eme film szerint?...eredetileg nem tudom,film szerint meg nem árulnám el<#hehe>
mé jó,hogy a felirat készítõ Rozsomákot fordított...nem hiába na,ma már idehaza csak a hobbifordítók fordítanak rendesen,akik pénzt kapnak ezért hivatalból,elbaromkodják<#gun>
Maak
egyebkent nezheto a workprint de tenyleg hianyzanak effektek meg kotelek latszanak...szal megnezem majd moziban is...

eredetileg milyen kapcsolat volt Wolverine es Sabretooth kozt?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
hat, ugy tunik a farkastol nem tudnak elszakadni<#levele>

"-uj cedula kell...
-mi legyen rajta?
-farkas!"

engem nem kimondottan zavar de azert nahat na

sztem nem hiányzik semmi a végébõl, mert megvan 2 óra és elvileg annyi lesz. Amúgy ráfér az állítólagos pár új jelenet felvétele, mert néhol nagyon nem klappol a sztori, "darabos"! De a vége kifejezetten erõs. Tuti moziban is nézõs! Jó film lesz! Csak az elejét simítsák egy kicsit

Nem hiányoznak, csak épp nem a végleges formában vannak benne. 😊

Amúgy arra a "14 perc hiányzik a végébõl"-re kíváncsi leszek.
(bár ha igaz, akkor is 88%, sõt, a mozi-verzió mindig rövidebb mint amit mondjuk kiadnak majd dvd-n) 😊

Egyébként igen, nagy élmény. Korrekt kis prequel lett.

zoliii
Én is inkább a mozit választom 😄 A filmbõl állítólag 14 perc is hiányzik a végébõl, + a CGI animációk. Most csak azért letölteni, hogy valaki elõbb lássa a filmet 😄 Nagy élmény lehet egy kb. 60-70%-os filmet megnézni 😄

Kojiro

Kojiro ergo sum.

zoliii
én tuti hogy moziban fogom megnézni

Shep
Csak éppen a számítógépes animációk hiányoznak állítólag, úgyhogy ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Úgy látom egy hónappal a bemutató elött kikerült egy jó minõségü workprint.
Prince23
Prince23
Aztak****....
<#wow1>
Prince23
Ja, eredetileg csontkarmai vannak. Családi örökség Rozsiéknál<#hehe>, Dakennak is csontból vannak.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Én ezt nem is tudtam. Azthittem csak a gyógyulási képessége volt de a karmok nem.
Akkor az is csont aztán azt is adamantiumozták!?
ProGabe
az elsõ szerintem szar, a második egész jó, a 3. már kimondottan az (Y)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

3. tv-spot "Legends"

Na ezek a spotok megtették a hatásukat, erõsen az élre ugrott a listámon, fõleg az utolsó 3. nagyon jó! Deadpool akcióban! Kardfogú/Creed-el úgy látszik egy újabb zseniális gonosszal fogunk gyarapodni, ha sok ilyen dumát fog elereszteni:-)

http://movies.yahoo.com/movie/1808665084/video/12086696
sztem a brothers dolog csak arra utal, hogy mint gyerekek összefognak együtt kitaszítottak stb.
Azért egy elég nagy spoilert eléggé lelõnek, sejtetnek-silver fox-sat
Valóban jók ezek az elõzetesek, csak nehogy ellentmondjon a film a történetnek. Ezzel a "brothers" dologgal remélem nem Creedre akarnak célozni, mert az enyhén túlzás lenne.<#falbav> Volt idõ, mikor szövetkeztek Rozsival ideig-óráig, de azért nem szívlelték egymást soha túlságosan.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

zoliii
HUUUH ez király volt de azért remélem hogy nem lövik le a poént ennyi elõzetessel.Lassan már annyi elõzetest kapunk a filmbõl hogy már nem is kell moziban mennünk