X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Addig nem tudtam, hogy ki az a Deadpool, de ebben az animációsban a Deadpool gegy vicces figura, sokat beszél, viccelõdik. A filmben meg nem volt szája sem :S, aztán ha jól láttam a végén már lett??, ez meg hogy?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
1) Striker nem halt meg, katonák rábukkantak, elvileg ez még nem is extra volt, szimplán a film végén egy jelenet..az X2-t nem láttad ? abban is szerepel, pedig annak a története késõbb játszódik, szóval lehetett tudni, hogy nem hal meg
2) de, fog vele készülni..ez extra, néhány moziban nyomták ezzel a véggel, meg a dvd-n is rajtavan elvileg, youtube-hoz meg ez a link, bár elég vacak minõség
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Most néztem meg a filmet. Azoktó kérdeznék pár dolgot, akik jobban ismerik az X-men világát, és ismerik a képregényekbõl a sztorit.
Striker tényleg sokáig menetelt, és meghalt? A képregényekben hogyan volt benne striker halála?
Másik kérdésem, hoy Deadpool-nak a végén ugyebár levágta a fejét Wolverine aka Logan. Ezek szerint DEadpool meghalt, és EZZEL A DEADPOOL-almár nem fog készülni film?
köszi
Már megjelent, de hogy mikor azt nem tudom, talán elõzõ héten, vagy az elõtt.
üdv.,
Mikor jelenik meg DVD-n 5.1-el?szinkronosan.köszi szépen.
én épp most néztem meg dvd-n, ott a feliratok után a deadpoolos rész volt, és az extrák közt volt a japán jelenet
1. Striker+japán
2. Striker+deadpool
A deadpoolos azthiszem a bár helyett van nem striker helyett
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A megjelenés sorrendje pedig
Magneto - 2011
Wolverine 2 - 2012
X-Men 4 - 2014
Kojiro ergo sum.
X-Men Origins: Magneto (2011)
X-Men - 2000
X-Men 2 - 2003
X-Men 3 - 2006
X-Men Origins:Wolverine - 2009
X-Men Origins:? - 2012 (?)
Meg ha elvonatkoztatunk a filmtõl: a többiek elmondhatták volna és a "kopasz" is érzékelhette.
mind1 ahogy már írtam: az a baj a filmmel, hogy már van folytatása.
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Küklopsznak meg be volt kötve a szeme
No..most néztem meg a filmet, ha nem lenne egy trilógia amihez hozzá akar kapcsolódni, akkor tényleg nagyszerû lenne... a memóriatörlés elég idétlen volt szerintem,
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Vegyél elõ egy angol szótárat végre.
Jó hogy a küklopszot nem fordították rubinszemre, mert rubin szín sugár jön a szemébõl... Ennyit az asszociációs baromságodról.
És tuti lehetsz benne, hogy magyar szinkronnak a háza tájára sem fogok menni (hogy azt az elmúlt 10 évben is tettem mióta katasztrófálisan szarul fordítanak a drága magyar fordítók)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy javaslom a mozit....
Ez a Farkas-os dolog engem is nagyon zavar, mert Rozsomák a Marvel univerzumban kb olyan fontos szereplõ, mint a DC-ben Batman. Ráadásul van egy másik X-Men, aki Farkas névre hallgat! És így már azért durci.
Kojiro ergo sum.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A film készítõi nem a rozsomák nevet használták, a film készítõi a wolverine használták. A rozsomákon, vagy a torkosborzon pedig igen is van okunk nevetni, hiszen a magyar nyelvben ezeket nem az agresszióval társítjuk, pedig a borz is veszéles állat, és azt mindenki tudja is, hogy mi, de nálunk ebbõl ott van a borzalom:D
Ha nem a név vitatkozásról folyna a csevely, akkor tulképp nem is nagyon lenne itt semmi.
Ez olyan mintha a neved Gergely lenne az angolok meg tartósan Georgeoznának... (ugye a Gergely és a a György nem ugyanaz)...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#193: Igaz, hogy baromság lenne így folytatni, "néma" Deadpool-lal. Mondjuk azért nem hinném hogy bárkit le tudna nyomni. Ott van(remélhetõleg lesz) Romulus. Fasza lenne, ha a 2. részben õ lenne a fõellenség.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ezzel valóban lezártnak tekinthetõ a dolog. Aki a Rogue-ot rúzsnak fordítja, annak nem meglepõ ha megfelel a Farkas is.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Ha a Rouge-ból fordították volna, akkor baj lenne, csakhogy õ nem Rouge, hanem Rogue, ami azt jelenti, Vadóc.
Wolverine neve pedig akkor is Rozsomák!
Klemice: az átlag magyar színvonal. Ja, a környezetedben lehet, hogy ilyen. Végül is mennyivel jobb lenne, ha azt mondanák, hogy jéé mi az a rozsomák, járjunk utána, hmm nem is rossz.
És könyörgöm tényleg hagyjátok már abba, mert unalmas, és attól, mert itt kopik az ujjatok, megváltozni nem fog semmi.
Inkább az a szégyen, hogy Deadpoolt ennyire elszúrták. És még külön filmet neki, igaz az elõzmény lenne. Szép is lenne ezt folytatni, hogy tulajdonképpen bárkit kicsinál.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog