181
  • barii
    igaziból nem is értem azt a dockot...
    ahoz, hogy a progik felette jelenjenek meg, ahhoz tól nagy, ha meg eltakarják, akkor semmivel nem több, mint az asztali ikonok.. ha elbújós, akkor meg utálom
  • Kheller
    "egy rakás progival nem kompatibilis sajnos"

mesélj.
  • roliika
    "A Forrester szerint csak a cégek 9 százaléka használ Vistát. Egy másik felmérés alapján kétharmaduk nem is fog soha. "

Épp ma szívtam egy vistás géppel, és egy rakás progival nem kompatibilis sajnos.
  • tomcsa4
    De miért arrakistor, mert nem megy el a gépeden? Egymagoshoz felesleges is, többmagoshoz pedig jobb, mint az XP tapasztalataim szerint. Haveromat is átcsábítottam Vistára és köszöni elvan, mint a befőtt. Minden klappol, nem igényli az XP-t vissza, öcsém detto. Normális körülmények között megmutatható, hogy a Vista az SP1 óta remekel. Nem az Iponon megjelent szar-fos semmire való cikkeket kell elolvasni (illetve el kell, ritkán látni akkora barmot).

A Te gépedre megfelelő az XP (P2-re gondoltam).
  • Toncsi47
    Se a Win3.1, se a Win98 nem operációs rendszer. Az operációs rendszer ott még a dos volt.
  • arrakistor
    az említésreméltó próbálkozásaik között pedig ott szerepel a Windows 2000 és talán a Windows98 is... viszont ez a Viszta ... hát nem tudom, akkor már inkább a Win 3.1
  • arrakistor
    Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Microsoftnak az XP volt az első és egyben az utolsó operációs rendszere
  • tomcsa4
    DE lop-lop. Én egyik Linux disztróra sem mondtam ,hogy fúj mekkora lopás! Egyszerűen ahogy Pollen is mondotta, követik a trendet. Ennyi, trend az egész! Ha a különböző Dockok nem váltak volna be, lehet nem is ilyen lenne. Inkább legyen trendi és kényelmes (bár ez utóbbi hatalmas kérdőjel is lehet), mint egy újításba belebukó szar. Utóbbi az Ofice 2007 :) Bár azt is meg lehet szokni.
  • passatgt
    ha jól tudom a windows a microsofttól van, és nem tervezik eladni, marad a microsoftnál a licensz:)
  • Palinko
    annyi a külömbség hogy a linuxot nem adják el és nem zárt, mindenki tudja kitől van a kód...
  • offspring
    Van egy mondás, miszerint ha valaki jó helyről lop, az tulajdonképpen nem is számít lopásnak :)
  • tomcsa4
    Ennyi erővel akkor mindenféle Linux disztrit is meg leeht vádolni lopással! Meg ez a MacOS-t koppintanak féle baromság sem kell.
  • Polllen
    Sztem ez nem lopás. Inkább követi a trendet...kb olyan ezt lopásnak nevezni, mint ha azt mondanánk, hogy az összes eeepc klón lopás, holott csak az ötlet másolása.
  • Vorpal
    ahogy mindenki más is - ezt inspirációnak hivják
  • kuci06
    még felületcsere sem kell, egy bármilyen Dock progi megteszi, a net tele van ilyenekkel :D
    PL a korábban említett RocketDock, vagy az ObjectDock...

lál, Microsofték lopnak, ahonnan, és amennyit tudnak :D
  • Cat 02 #6
    Rocket Dock :D
  • Inquisitor
    Hmmm. Mint ha spéci felületcserélős progival nem lett volna már hasonló akár W98 alá is?
  • 1hengeresVmotor
    ennyi erővel úgy is kinézhet mint a linux :D
  • Mister
    csak kicsit gyengébben
  • Balumann
    Remélem jó lesz a Windows 7. Én várom már.
  • Charybdis
    A képen olyan, mintha lelopták volna a Mac OS X Leopard Dockját...