Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
www.czekoart.hu
Van aki a saját kárán SEM tanul. A nõk ebben többnyire élen járnak. 😄 Term. tisztelet a kivételnek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És persze ezt sem szabad túlzásba vinni😊
www.czekoart.hu
púúúúú
www.czekoart.hu
púúúúú
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A túlzótt rajongás alapból elrémiszt, elveszi az izgalom, kihívás lehetõségét. Meg kell találni az arany középutat, hogy éreztesd a másik féllel az érzéseidet, de érezze ha nem küzd érted elveszíthet. Ez a legnehezebb egy kapcsolatban, adni,hódolni és távolságot tartani.
Ezért van az hogy egy kapcsolatban szinte sosem ugyan azok az érzései a feleknek. Egyik mindig jobban szereti a másikat. És mint írtam már a vagány beleszarok macsó figurák csak kalandra jók, így fordítva a buta csinibabák is. Komoly kapcsolathoz mindenki értelmes (saját szintjéhez képest) odaadó normális embert keres. Persze a külsõ számít, ez is elég tág fogalom, mi a szép, kinek mi, a lényeg hogy az ember számára visszataszító emberhez nem megy oda ismerkedni.
www.czekoart.hu
Olyan nehéz eljárni haverokkal néha sörözni? -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Run, nem szabad feladni, mert egyedül halsz meg elhagyatva! Nem fog megtalálni a szerelem, ha nem adsz esélyt.
Legalább annyit tegyél meg, hogy eljársz társaságba ha teheted, vagy szórakozóhelyekre.
Ha esetleg ez nem jön be, akkor még mindig ott a netes társkeresõ.
Higgyétek el, vannak ott rendes lányok és fiúk is.
Én tuti <#vigyor5>#vigyor5>
Volt már viszonylag hosszabb kapcsolatom netes társkeresõbõl és ahogy láttam newhouse is netrõl ismerte meg a barátnõjét.
nem negatívum, ha elhívtok minket...örülünk neki (de ehhez mondjuk mindenki másképp áll hozzá, pl. h ki fizet, stb.)
Ha már megismerték egymást, akkor talán a szerelem kialakulásánál már nincs olyan nagy szerepe a külsõnek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A tapasztalataim szerint a lányok többségének a macsós, "szarok bele mindenbe" hozzáállás tetszik, és inkább õk szeretnek futni a fiúk után.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
én sem kerestem már elég rég óta és most mégis van barátnõm.
minél jobban erõlködik az ember, annál nehezebben megy!
nah, holnap még ha lesz idõm, és erõm, akkor irok, aztán utána csak augban, ha minden jol megy 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Az ember egy idõ után belefárad a színházba.
Az állandó akarás, kiöltözés, saját magunk megcsalása hogy a másikat megnyerjük, üres bájcsevegés, a másik kedvének állandó keresése stb stb... nagyon fárasztó és hosszú távon fenntarthatatlan.
Végeredményként oda jutottam, hogy hagyom az egészet magától alakulni.
Vagy összehoz valakivel az élet, vagy nem.
És vagy elfogad az a valaki színház nélkül, vagy nem.
Akarásnak beszarás a vége.
púúúúú
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Van róla némi fingom, mert casting ügyintézõként dolgoztam egy modell ügynökségnél majdnem két évig, szóval a torz, teljesen asszimetrikus arcú embertõl a mesebeli szépjányig találkoztam már a szépség/csónyaság minden formájával 😊
Akkor inkább úgy mondom, hogy számít a külsõ, de a csajoknak általában nem a szépfiúk jönnek be. Az erõsebb vonások biztonságot, határozottságot sugároznak, ahogyan pl. a sötét szem is, vagy éppen a "macis" testalkat. Ezeket nem azért írom, mert én egy torz arcú, sötét szemû dagadt gnóm vagyok, hanem azért, mert így tapasztalom, ezt látom. Az, hogy mit mond a biológia a túlélésrõl, az egy dolog.
Ha agyakorlat mást mutat, az akkaor valószínûleg már nem pusztán biológia, az már az elme tudományára tartozik.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
púúúúú
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
akkor az élet is 1 vicc, mivel az életbeli tapasztalatokat látva irtam a viccet 😊
kár, h én nem tok nevetni az életen, mer olyan szar 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...