Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
Ezek azok a dolgok, amiket nyugodt szívvel át lehet venni az õseinktõl...szerintem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ha másért változtatsz, akkor amint kiesik a más a motiváló ereje visszaesel.
púúúúú
Emellé mondjuk elég vad is volt, az a fajta csaj, amelyik szereti, ha éreztetik vele, hogy nõ. Nem volt egy "cicás" típusú lány, mégis képes volt éreztetni velem, hogy szeret...
Az a fajta volt, akivel el kell menni sörözni, meg nagyokat röhögni, utána ücsörögni a Dunaparton, és idõnként egy jó alaposat dugni.
Mégis aranyos volt, és nõies, annak ellenére, hogy leszarta ezeket a régimódi konvenciókat...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
www.czekoart.hu
Az alap, hogy az elsõ randin, elsõ moziban a férfi fizet, ha együtt mennek valahová, akkor nem kéri el a benzinpénz felét, de nem hiszem, hogy a csajok drága autót, nagy lakást, drága pezsgõt igényelnének.
Ha nem jönnek össze átlagos pasikkal a jó csajok (ha így van - én nem vagyok biztos benne), akkor az azért van, mert az átlagos, rendes pasikat unalmasnak találják, nem pedig szegénynek.
Pl általában rendetlen alak vagy, mindent szétszórva hagysz ám hogy imponálj rendet raksz, és mivel nem magadért raktál rendet hazudsz magadról.
"Hiába selyem, bársony, ékszer, hajviselet, pirosító, fehérítõ, feketítõ, mosoly, hiába az egész bolondító farsang, hiába és hiába."
---
"Ha egy szép test látására
A szíved benned habot vet,
Ne hajts sokat kis habjára,
S ne fonj neki kötelet:
Oh! mert ez még nem szerelem,
Csak csalóka érzemény,
Csak buborék gerjedelem,
És habként eltûnõ kény,
Egész életed pályályára,
Minden napod nyugalmára
Egy kis vérhab nem elég,
Egy tenger kell ahhoz még."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.czekoart.hu
Mert ritka,hogy egy "jó"nő mondjuk átlagosabb palival jönne össze.
Mondjuk egy normális srác nem is az ilyen "jó"nőket keresi:-)
Go Jeff Go!!!!
púúúúú
Meg szerintem ez a "kifizetõdõ" szavacska is érdekes....úgy hangzik, mintha ez egyfajta befektetés lenne, aminek fenntartásához szükséges készlet elfogyhat az emberbõl.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
púúúúú
www.czekoart.hu
nekem 2 éve, 20 évesen volt "kalandom" egy 28 éves nõvel. teljesen más kategória, mint az én korosztályom. sokkal egyszerûbb volt vele minden.
van aki a kártyában szerencsés, van aki a szerelemben...én a kártyában...
már nem is izgatom magam rajta...meg van szokva
www.czekoart.hu
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
púúúúú
Jól megértettük egymást, jól eldumálgattunk.
Amikor elhívtam egy programra, rögtön meglépett.
Vagy a túl fiatal volt a csaj. (Bár többször is megtörtént az eset, de most a legutóbbiról írtam)
Lehetséges, hogy a 25 évnél idõsebb csajoknál jobban menne a dolog, õk már azért tudják, mit akarnak.
Csak én sem vagyok még túlságosan benne a korban, de még ahhoz képest is a fiatalabb csajok tetszenek. Mindig is a 15-20 év közötti csajok vonzottak, hiába volt mondjuk egy 20 fölötti csaj elérhetõ közelségben, még csak meg sem próbáltam (sajnos).
www.czekoart.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én teljesen máshogy gondolkodom, mint õk, ha elhív valaki egy vendégségbe, egy programra, egy baráti sörözésre vagy egy üzleti megbeszélésre (nemtõl, kortól függetlenül), én elmegyek és megnézem, hogy mi lesz ott, hátha kisül belõle valami jó.
A csajok meg úgy veszem észre, hogy nagyon szeretnek pl. suliban, suli után dumcsizni, de ha már kezdeményez az ember, akkor kevés kivételtõl eltekintve elutasítás az eredmény.
púúúúú
púúúúú
Volt azért kivétel természetesen, de általában ez a gesztus volt a sokat ígérõ kapcsolat vége.
Én az a vicc, hogy pont ilyenkor voltam 100%-ig udvarias és gáláns.
Mindig tovább jutottam olyan csajokkal, akikre oda sem figyeltem, még beszélgetést sem kezdeményeztem.
Ha egy nõt nõnek tekintesz, nõnek fogja érezni magát melletted és nõ lesz és fordítva ugy így.
Nem hiszem hogy apróbb figyelmességek mimelések lennének. Ez olyan mint amikor kinyitod egy nõnek az ajtót és elõre engeded. Tanult szokás. Megkell tanulni bánni a másik nemmel.
www.czekoart.hu