8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#2249 Egyszerű a válasz, ha "szingli"-ként kezeli el tudja kerülni hogy szóba kerüljön a másik csóka.
És a csajnak is jól esik ha érdeklődést mutatnak iránta. -
#2248 2 büntetőponttal legfeljebb 1 percenként szólhatsz hozzá! -
#2247 Csak ha megkérdezed, gondold is komolyan.
A legrosszabb ha félsz attól hogy igennel felel, vagy megharagszol érte. -
#2246 Mert kanos. -
#2245 A remeny hal meg utoljara ... amugy nem tudok okosabbat mondani, hormonok, szerelem elso latasra... meg ilyenek :D -
#2244 Más téma:
Kérdeznék valamit. Miért van az, hogy hiába tudja egy pasi, hogy van a nőnek komoly kapcsolata, mégis úgy próbálkozik, mintha szingli lenne a csaj? -
#2243 És mi történt, hogy ennyire el ment ettől a kedved?
Érdeklődöm. -
#2242 Egyszer egy munkahelyi kapcsolatom is volt. Azóta nálam tabu a munkatárs. -
#2241 Enis lattam jo par peldat magam korul, de leginkabb csak a csaladon beluli dolgok szamitanak, azokba legalabb belelatok bizonyos szinten.. Szuleim elvaltak, anyam nevelt fel minket, teljesen ertheto miert lett igy ahogy. Miota nem vele elek (igaz kozel van meg igy is :D) es az ocsem is kezd egyre idosebb lenni (bar erettseggel meg gondok vannak xD) o is eljar a baratnoihez, egyutt szoktak nyaralni, elvannak. A nagyszuleim sok sok 10 eve egyutt elnek, lehet szeretik is egymast, regen biztos szerettek... mara ez mar inkabb csak "megszoktuk egymastnak" tunik, elvannak, neha morognak egymasra, de mar megszoktak egymas hulyesegeit... szerintem anyam jol dontott amikor elvalt apamtol, lehet hogy nem talalta meg elete parjat es nem egyutt fognak megoregedni, viszont most szabad, es ha a gyerekek elhagytak a feszket meg van a lehetosege hogy boldog legyen :) -
#2240 Hallottam már ilyen kapcsolatokról, sőt tanuja is voltam, nagyon jól működött, mert egy hullámhosszon voltak és nagyon imádták, hogy egész nap együtt lehettek. -
#2239 Volt egy kapcsolatom, ahol mindent együtt csináltunk. A baj az volt, hogy nem szerette a haverjaimat és mivel mindent együtt csináltunk és ő nem akart a haverjaimmal találkozni, ezért én sem találkozhattam velük. Ilyenkor jött, hogy elhanyagolom, meg nem is szeretem, stb. stb. Nem panaszkodtam, hanyagoltam a haverjaimat és boldogan éltünk, míg el nem váltak az útjaink és még boldogabb lettem... -
#2238 Nekem van barátom.
És mit szól ehhez a barátnőd, akit el akarsz venni feleségül? -
#2237 Pusztán az elmélet kedvéért egy párkapcsolati forma:
Egy férfi és egy nő a munkahelyükön ismerkednek meg. Együtt járnak, majd összeházasodnak. A főnök úgy gondolja, itt a jó alkalom arra, hogy közös feladatot kapjanak. Így is lesz.
Reggel megérkeznek kézenfogva. Napközben egymással szemben ülnek, közös feladaton dolgoznak. Délben együtt mennek ebédelni, este együtt haza.
Kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye arról, milyen lenne, ha ő élne így a párjával? -
Nandusz #2236 ÚÚÚ...akkor valahogy be kéne pályáznom nálad:DDD -
#2235 Majd megkérdezem tőle, hogy akar-e külön menni valahova, mert felőlem mehetne, csak még eddig nem állt elő ilyesmivel. -
#2234 Minő véletlen!
Én is szeretem a meccset, a Forma 1-et, együtt szurkolunk és beviszem neki a sört! -
#2233 Én azt mondom megkell adni,egy kapcsolatban a másiknak,hogy akár ha akar egyedül lehessen,elvonulhasson picit, ez nem aztjelenti,hogy haverokal kocsma,és jól berúgunk,és elverjük az asszonyt.
Bármenynire is társas lénynek van beállítva az ember,de képes hosszú ideig egyedül is meglenni.persze azért legyen kihez szólnia,de nem muszály függőnek lenni.
Rita:Ne mondd azt,hogy normális ha az ember a párja nélkül egy tapodtad sem megy!Ismerek ilyen embereket,hogy semmi,de semmi,még egy beszélgetésre sem,mert jaaaj..a páromat várom otthon..meg jaaj ezer a dolgom mire hazajön.Na persze ha esetleg vége a kapcsolatnak akkormár igen..eloszlik a nagy rózsaszín köd,és mindjárt jó ha van akihez lehet szólni.
Persze alkalmazkodni kell egymáshoz,de azt nemjelenti,hogy függővé is vállj egyben. -
#2232 Igazad van, 40 év után biztos, hogy megváltoznak az emberek érzései, de addig nem szeretnék eljutni, hogy a férjem elválik tőlem és különköltözik.
Én nagyon sok jó példát látok magam körül, lehet, hogy azért vagyok rózsaszín ködben! -
#2231 Nem rosszindulatból mondom, de nem tudhatod biztosan hogy vágyik-e a párod arra hogy külön is legyetek.
Mert mindig mindent együtt csinálni, az sem a legjobb megoldás. -
Nandusz #2230 Na ezért kell olyan nő, akivel együtt lehet nézni a meccset, mert teszem azt ő is szereti (egyébként mostanában egyre több nő szereti a focit nézni) és még a sört is behozza, -
#2229 Van egy bizonyos kor, amikor már az ember úgymond kiélte magát, tehát gyerek nélkül sem vágyom afterpartykra.
Ha meg családom lesz, természetesen én sem úgy képzelem el, hogy takarítás, mosás, főzés.
Meg lehet ezt oldani frappánsan is úgy, hogy annak ellenére, hogy együtt élek a családommal, mégsem lesz teher számomra velük lenni. -
#2228 Remelem azt te is belatod hogy a par eves nagyonszerelmes kapcsolatot hasonlitasz ossze egy 40 eves hazastarsi kapcsolattal :( ... ha a jelenlegi paroddal osszehazasodtok es sok sok... sok even at boldogan eltek egymas mellett, anelkul hogy megunnatok egymast, vagy azt az eletmodot, akkor azt fogom mondani hogy "hu Ritanak igaza volt"... de addig csak egy elmelet, vagy egy szep alom. Kivanom hogy so sok sok ... sok ev mulva is igy lasd a dolgokat :) -
#2227 Nekem volt 2 több éves kapcsolatom és képzeljétek el, bármilyen furcsa is, nem volt igényünk arra, hogy egymás nélkül menjünk bárhová is.
A mostani kapcsolatom ugyanilyen.
Eszünkbe sem jut, hogy elmenjünk valahova zülleni egymás nélkül és ez nem kényszer, hanem soha nem is merült fel ez a kérdés.
Nekem nincs igényem, hogy csajos bulikra járjak, neki meg hála Istennek nincsenek olyan haverjai, hogy sörözni hívják esténként, így ez az el engedem, nem engedem dolog nálunk nem játszik. -
#2226 Mintha csak az en anyamat latnam :) gyakran mondogatta hogy nincs ideje magara, de amikor ocsemmel csak ugy megcsinaltunk mindent magunktol, nem tudott mar mihez kezdeni es ujra kitakaritott ... mondjuk azota nekem is sajat eletem lett, ocsem meg kezd nagygyerek lenni, ad neki eppen eleg munkat :d -
#2225 Ismerős ez a helyzet valahonnan... -
#2224 Mikor megszületik a gyerek és lesz már 4-5 éves és csak a családnak szenteled magad, akkor egy idő után rá fogsz döbbenni, hogy elpocsékoltad az életedet. Hidd el, kell magadra is időt szentelned.
Csak anyám jut eszembe, aki minden nap takarít, két naponta főz és mellette dolgozik, intézi a lakással kapcsolatos dolgokat. Időnként kifakad, hogy nem jut magára idő, ekkor mondom, hogy nem kell annyit főzni és takarítani, ráadásul minket is be lehetne fogni (engem nem, mert már nem lakok otthon ). Úgy gondolja ez a kötelessége. Szóval neki a család kötelesség és én mint gyermeke nem érzem magam jobban attól, hogy tiszta a lakás és mindig van főtt étel, ha azt látom, hogy anyám ezért minden nap megszakad. És nem mi várjuk el tőle, hanem ő magától. Erről már soha nem fog leszokni. -
#2223 Szerintem ez sem teljesen helyes igy, az ember elsosorban szabad szeret lenni. Persze mindig mondogatjak hogy az ember tarsas leny, es hogy ezert kell part keresni es boldogan egyutt elni... de szerintem ez inkabb igaz arra hogy az ember nem szeret egyedul elni, szereti ha kotottsegek nelkuli kapcsolata van mas emberekkel (nem felreerteni -.-) ... abban igazad van hogy a csaladalapitas megkovetel bizonyos merteku aldozatot, de ettol meg elhet szabadon az ember, annyi kulonbseggel hogy mar nem csak magara, de a csaladjara is gondolnia kell... ami nem feltetlenul zarja ki a baratokat, sot a szorakozast sem ^^ -
#2222 Mai napig imádják egymást az asszonnyal. Semmi különutak. Kupadöntő se naponta van ugye.
Gondolom vannak itt férfiak, akik szeretnek meccset nézni a haverokkal. Vannak köztük olyanok is, akiknek rosszul esne, ha a párja azt mondaná félidőben: kapcsold ki a tv-t, mert aludni akarok. Vannak olyan nők is, akik azt mondják a férjüknek: nem mehetsz el a haverokhoz meccset nézni, mit képzelsz férj létedre?!
Vannak itt gondolom olyan nők is, akik szerint nekik is jólesne valamelyik barátnőjükhöz átmenni kicsit beszélgetni.
De vannak olyanok is, akik szerint ez züllött dolog.
Pedig a külön költözés melletti együttélés inkább azt jelenti: én mindenképpen veletek akarok élni, mert szeretlek titeket! De nem engedem meg nektek sem, hogy megakadályozzátok, hogy néha ártatlan kikapcsolódással töltsem az időmet. -
#2221 Mondtak mar hogy elegge ellenszenves amikor sarkitod es kiforgatod a szavakat, meg veletlenul sem probalod ertelmes, kulturalt vitaban elmondani a velemenyedet. Persze mondogathatod magadnak hogy az alomvilag amirol te beszelsz, valojaban a vilag amiben elunk, de ettol meg nem lesz igazabb mint barki mas velemenye... ha meg csak nyitott sem vagy a temara, akkor nem is ertem miert van meg ez a topic, hisz vagy az van es ugy ahogy te elkepzelted, vagy jonnek a gunyos megjegyzesek.
Mielott arra gondolnal, nem, nincs veled semmi kulonosebb problemam, ahogy a hazigazdasagoddal sincs. -
#2220 Ez egy jó gondolat. -
#2219 Volt egy ismerősöm, aki a mai napig a barátnőjével van. Mindent előre meghatározott módon csináltak. Este megvacsoráztak, megnézték a hiradót, lezuhanyoztak és szex. Még a bevásárlás is így zajlott: 16.10-16.45 bevásárlás. Ha egy percet csúsztak már káosz volt és bepánikoltak. Sajnos a srác már foglalt, de ha találkozok még egy ilyennel, akkor elkérem és odaadom neked a számát -
#2218 Sajnos mindenki nem az, de mindig arra kell törekedni, hogy boldogság legyen és szeretet. -
#2217 A családalapítás éppen arról szól, hogy lemondasz önös érdekeidről és előtérbe helyezed a családét.
Ha ez az elköteleződés nem érett meg benned, akkor mondják azt, hogy még nem értél meg a családalapításra. -
#2216 Szerinted a nők nem hagyják a férfiakat faképnél?
Nem mondhatod komolyan! -
#2215 A világ nem egy rózsaszín játszótér ahol mindenki boldog és szereti a másikat.
-
#2214 Kitaláltam valamit!
Akkor egy családban 3 lakásra van szükség. Egy, ahol a gyerekek vannak, és egy-egy a szülöknek, hogy legyen hol lazítani, amikor éppen elegük van a napi rutinból!
Csak nehogy egyszerre jusson mindkettőjüknek eszébe a lazíthatnék, mert akkor lehet hívni a nagyit! -
#2213 #2207 Kifordítod a szavakat.
#2210 A nőnek is joga van önzőnek lennie! -
#2212 #2208
-
#2211 Szerintam az durva, amit te jelentettél ki. Egy családapa örömmel megy haza, nem muszájból! Ez a naívitás legmagasabb foka! Ha a barátod szeretne egyszer egy napr elmenni a haverokkal bulizni, nélküledm de te nem engeded, akkor muszáj hazamennie. Vagy a haverokkal iszik sört és észreveszi, hogy késő van, maradna, de muszáj hazamennie, mert az asszony nem szereti ha későn érkezik. Az embernek magára is kell gondolnia, úgy nem adhatunk örömöt másoknak ha nem tudunk örülni, ehhez viszont néha önzönek kell lennünk.
-
#2210 Ja bocsika!
Akkor ezt csak a férfiak tehetik meg!
Elnézést!