Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért kell körültekintõen választani társat egy életre.
Ha meg úgy alakul, hogy el kell válni, akkor jobb a válás, mint tovább élni egy olyan emberrel, akit kiismertünk az évek során és rájöttünk, hogy nem õ életünk párja.
Egy válás után is még ott a lehetõség, hogy találjunk egy normális társat magunknak.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Így máris más a lehányzó fekvése ugyebár.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ha velem bunkó lenne a partnerem úgy otthagynám, hogy csak nézne, ha addig azt hitte, hogy így majd nyerõ lesz nálam.
Ha nem kapom meg a kellõ odafigyelést és kedvességet, akkor természetesen másnál fogom keresni, mivel mindenki szereti érezni, hogy szeretik.
Ez logikus.
Vagy valaki itt mazohista? És akkor érzi jól magát, ha folyamatosan szenved a partnere bunkósága miatt? LOL<#wilting>#wilting>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Miért? Otthon amikor a családdal vagy, amikor az iskolában vagy a melodban vagy miért kell viselkedned?
Vannak dolgok amiket bekell tartani. Persze lehet alpári módon is viselkedni, de ezzel max alpári embereket gyüjtesz magad köré.
Nem elérhetetlen, extrém dolgokat akarnak a nõk és a férfiak sem.
Senki nem kivánja a másiktól azt hogy napi 24 órában nyalják a seggét és drágábbnál drágább ajándékokat kapjon, verseket írjanak neki stb.
Ennyire azért nem kell sarkosítani...
1-2 csalódás után azt mondani, hogy nem érdekelnek a nõk mert hülye picsa mind, hát elég nevetséges
www.czekoart.hu
"Ha egy nõt nõnek tekintesz, nõnek fogja érezni magát melletted és nõ lesz és fordítva ugy így.
Nem hiszem hogy apróbb figyelmességek mimelések lennének. Ez olyan mint amikor kinyitod egy nõnek az ajtót és elõre engeded. Tanult szokás. Megkell tanulni bánni a másik nemmel."
Ez szép hozzászólás és nagyon igaz is!
Fiúk ezt tartsátok szem elött!<#taps>#taps>
PONTOSAN
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pl. ha egy nõ elvárja, hogy küzdjek meg érte (mondjuk egy másik férfival), részemrõl máris bukta. Mégis milyen alapon vár el ilyet. Ha küzdenem kell érte és õ a gyõztest választja, akkor nem én kellek neki KONKRÉTAN, hanem a gyõztes. Nevetséges. Senkinek nem pitizek és senki kedvéért nem alázkodok meg, hogy elnyerjem egy hülye hp kegyét! Never! (fõleg low iq bájtündéreknek nem)
Nem vagyunk már állatok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mint a nők 80%teszi,mert bort isznak,és vizet prédikálnak.
Go Jeff Go!!!!
egyértelmû hogy egy 16éves lánnyal nem lehet mit kezdeni, nemhogy kiismerni, ez igaz a 16éves fiura is akiben dulnak a hormonok
www.czekoart.hu
A többi ugyanaz:-D
Go Jeff Go!!!!
ezerszer jobb, mint rákban, szívrohamban vagy autóbalesetben meghalni -.-
Én se hajtok már senki után mert meguntam. Semmi értelme. Egy nõt nem lehet megérteni se kiismerni mert õk sem értik magukat. Egyszer ilyeneket mondanak, hogy szeretik, hogy ha hajtanak rájuk, mert akkor fontosnak érzik magukat. Sõt vannak akik ilyenkor direkt bunkók, hogy "leteszteljék" a srácot(ez meg a beképzeltség akkora capslockos 35ös betûméretû példája, hogy az összes ilyen csajt megölném lábbal). Másnap meg az a módi, hogy neki nem kell olyan aki ennyire hajt rá mert egy bunkó paraszt aki csak meg akarja dugni.
Meg persze mindenki adja az álszentet, hogy nem a külsõ számít csak az, hogy rendes legyen. Ezt a nõk 90%a mondja és körülbelül a 9% gondolja is így, vagy cselekszik eszerint. Mert a többség ezután rögtön elhúz az elsõ kigyúrt paraszttal, aki kihasználja és otthagyja, mert úgy gondolja a nõk szeretik ha kihasználják és otthagyják õket; van is rá oka hogy ezt gondolja mert rengeteg nõ játsza el ezt a játékot egymás után többször is, de ugye a rendes fiúk még mindig nem jönnek be nekik.
És higgyétek el hogy így van, sokan kipróbálták már, többek közt én is. Amíg kedves udvarias csendes voltam, mindenki leszart nagy ívben. Aztán nonstop nyitott szájú röfögõ paraszttá változtam aki ott sért meg eg nõt ahol éri és egybõl körém gyûltek érdekes módon. Ez valami mazochista hajlam a nõk részérõl vagy nemtom. Csak önámítás talán.
De akkor beszéljünk a9%-ról. Mert valóban vannak rednes lányok akik rendes fiúkat keresnek. És idevág az életkor dolog is. Ezt a 9%-ot 25 év felett tessék keresni. Mert 25 év alatt minden nõ gyerek, bármit is mondanak arról hogy a nõk korábban érnek. 15-20 év között kilátástalan a helyzet. Abszolút nulla gondolkodás, negatív. 20-25 év között vannak már normális csajok szép számmal, afölött pedig igazi nõket találsz. Olyan helyen dolgozom ahol sokkal több lány van mint fiú, fiatalok mind úgyhogy volt lehetõségem a felmérésre.
És ha valaki azt várja tõlem, hogy az apja/lelkitársa/szeretõje/barátja legyek egy személyben akkor ne lepõdjön meg ha én is elvárok egykét dolgot cserébe. Bizony bizony. Minden nõ sír hogy nem tetszik a disznó férfiaknak, mert túl kövér, túl kicsi a melle vagy túl buta. Ezzel egyébként ki is merítettem azon okokat amik miatt egy nõ nem tetszhet egy férfinak. Nehéz lehet a három elvárás valamelyikének megfelelni...
a kard a harc leggyönyörûbb eszköze :o imádom õket 😄
/off
mint mindenki, semmit sem tesz az ember önzetlenül. Addig barátod a barátod amíg szeretsz vele lenni, amíg hasznot húzol a társaságából, az önzetlennek tûnõ tettek sem azok, mindig van mögöttes szándék, hogy érezd hogy milyen jót tettél ,hogy érezd hogy másnak szüksége van rád stb. De ettõl mûködik a világ, ez mozgatja az önzés és a lustaság.
www.czekoart.hu