8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    Én is kötelet adnék neki.
  • salsoul
    Sok itt a vakság, az elvakultság, és az elvi fenntartás.
    A ragaszkodás maja tarka varázslatához.

De sebaj.
    Válás, szakítás, sírás, szenvedés és fájdalmak közben azoknak akiknek kell majd jusson eszébe az pár gondolat amit itt a beteg életellenes földönkívüliek mondtak...
  • Jacky
    Elég szegényes lehet a lelki életed.
  • Jacky
    Hát akkor még néhány büntipont nem ártana. Mondjuk annyi, hogy elérjen egy bant ..
  • Dick Riddick
    A büntipontok nem a két szép szeméért vannak ám!
  • gabo91
    seria-n te modi voltál, itt meg topikromboló?
  • kocsisgabor9999
    Ha nekem azt mondaná egy csaj hogy megöli magát ha szakítok vele: kötelet adnék a kezébe xDDDD
  • gabo91
    Kérdés az mit takar az a "rendes" jelző?
  • gabo91
    Ebből is látszik, hogy a nők mindent leszarnak... igénytelenek elvannak ezekszerint szarban mocsokban is, utánna meg "szaral" hemperegnek...
    ugye?

A nők olyanok mint a parkoló, az összes jó foglalt, a többi meg rokkant vagy fizetős...
  • jhetedikj
    Ilyen ostobaságot se halottam még.

Persze egy nőnek is vannak eszközei amivel rá vehet minket pár dologra,de ez mégse azt jeleni,hogy ő irányít.
  • tigeroo
    az 1 dolog hogy ugat a kutya de lehet hogy a szuka mondja meg neki hogy mikor ;D
  • jhetedikj
    Csak végtelen türelem szükségeltetik hozzá és nagyon jó emberismeret,normális pasiból egy nő se tud bohócot csinálni. Az én véleményem,hogy a férfi hordja a nadrágot. A tyúkólban ha nem a kakasok kukorékolnának reggelente ott nem lenne rend.
  • jhetedikj
    Ez erősen csajfüggő is,mert neki ezt egyből észre kell vennie vagy legalább feltételeznie.:)

Ha most itt lenne előttem egy csaj,hát nem is tudom mit csinálnék,bár lehet nem is ez lenne az első amit bebizonyítok neki.:D
  • soulhunter
    előbb utobb minden rendes és normális pasibol kihozzák a nők az állatot... ez a nők vérében van, nekünk meg még nem találták fel erre az ellenszert :)
  • Rita79
    Kérdés: hogy bizonyítod be egy lánynak, hogy te rendes vagy?
    De komolyan!
  • jhetedikj
    Majd a csajoknak bizonyítok,ha nem baj. ;)
  • tigeroo
    mindenki azthiszi magáról hogy rendes:)
  • jhetedikj
    Én ritka,rendes vagyok,de tényleg! Csak a ritka,rendes lányt nem találom.

( Ha megvan el is veszem.:) )
  • Dick Riddick
    Ne menj át te is személyeskedésbe, nincs rá szükség.
    Lenyugodtak a hangulatok, nem kell megint rászállni senkire.
    Nem ellene vagyunk, én sem ismerem az életben, és úgy látom te sem.
    Ha hozzá akarsz szólni a témához, tedd meg, ha pedig nem, akkor ne írj.
  • soulhunter
    hmmm...
    hiányzik 1 hszem...

indoklást kérek a törlésle

az nem tetszett, h a hsz-eidre fel alkotok véleményt rolad?

v az nem tetszett, h megkaptad veszett farkas nevét, h őt keresd, és akkor le leszel alázva?

v mi nem tetszik?
  • Rita79
    Te mire fel alkotsz véleményt rólam?
    Jobb is lesz, ha nem jössz ide még olvasgatni sem, mert a skizofrén megnyilvánulásaidra nem vagyunk kíváncsiak!
    Az meg, hogy hányan vannak ellenem baromira nem izgat.......
    A topik címe pedig nem "Rita", tehát le lehet szállni rólam!
  • Rita79
    És ki mondta és hol, hogy én nem találkozom rokonokkal?
    Van bátyám, anyukám, akikkel hetente kétszer, háromszor találkozom.
    Ritkábban pedig a távoli rokonaimmal.
    A párommal sem vagyok minden nap, minden órában.
    Dolgozom, ahol rengeteg a kollega.
    Nem vagyok betegesen hozzátapadva a páromhoz. Csak annyi időt töltünk együtt, amennyit csak szeretnénk és az elfoglaltságaink megengedik.
  • NessieGraf
    Nem ellene szólnak ezek a dolgok. Érte is. Csak még fiatal.
  • soulhunter
    visszaolvastam a friss 142 hsz-t...
    megyek 1 másik topicba, mer itt csak 1 japán animékből ismert hatalmas vizcsepp jelent meg a halántékomon, és kb hanyattvágodtam...

mindenki fogadja el a másik véleményét, és nem kéne veszekedni... vitatkozni lehet, de a veszekedést hagyjátok meg csucsidőben a létező legnépesebb sétáloutcára személyesen

nah, legközelebb akkor irok ide, ha értelmes hsz-t is látok, és nemcsak a jedi VS rita meccset :D
    deeeee addig is olvasom majd :)
  • NessieGraf
    Tudod pont az a megoldás, amit elutasítasz. Az együttlétnek, a rokonokkal, barátokkal találkozásnak is meg kell lenni a helyének, mértékének egy kapcsolatban. Mert amit mindenki állít itt is: az ember társas lény, de ez nem azt jelenti, hogy kétszemélyes.

Van egy novella, nem emlékszem az íróra és a címre, annyi a könyv itthon egy hét is lenne, míg megtalálnám. Úgyhogy a tömörített lényeg:

Egy szegény fiú megismer egy gazdag lányt. Egymásba szeretnek. A fiú pénzt lop, hogy szerelmének megadhassa, amit az szeretne. Lebukik, lecsukják.

A börtönben töltött idő alatt még a lelkésszel is folyton a lányról beszél. A lelkészen keresztül üzennek egymásnak, biztosítva a másikat töretlen érzelmekről.

Eljön a szabadulás ideje. A lelkész megkérdi a fiút, mit beszéljen meg a lánnyal, hol találkoznak? A válasz:

- Atyám! Én már nagyon hosszú ideje csak rá tudok gondolni, mindig őt látom magam előtt. Nem akarok vele találkozni. Elegem van ebből!
  • Rita79
    Kontra:
    "A férfiak olyanok, mint a vécék, vagy foglaltak vagy le vannak sz@rva!"
  • Sir Quno Jedi
    Úgy szól a mondás: "Mert csak az a nő foglalt, amelyiken fexenek, néha még az sem..." :D
  • Rita79
    Ez szomorú látod! Ilyenkor már tényleg minek a gyerek?
  • Rita79
    Kitöröltem, mert úgy néz ki rátenyereltél a billentyűzetre "véletlenül"!
  • Rita79
    Viselkedjél, mert kiváglak!
  • Narxis
    Te is ezt a sz.r MLM-et csinálod?
  • NessieGraf
    Már én sem dolgozom ott. De megütötte a fülem: Azért szültem a második gyereket, mert míg gyesen vagyok se kell éjjel-nappal a férjem nézni.
  • Daffit
    Jelenlegi munkahelyemen rengeteg házaspár dolgozik. Soknak az anyja, apja, gyereke, testvére vagy valamilyen rokona is itt dolgozik. Felvételnél is előnyt jelent a rokoni szál, függetlenül, hogy ért e a pozícióhoz vagy sem. Ha nem lenne az anyavállalat, nem is tudna életben maradni a cég a magyar piacon...
  • Dick Riddick
    Nekem hátborzongatónak hangzik. Lehet hogy ideig-óráig jó lehet, de isten mentsen attól hogy ilyen helyzetbe kerüljek.
    Nagyon egy hullámhosszon kell ahhoz lenni hogy valaki elviselje így a másikat hosszú távon. És az ritka.
  • Rita79
    Már nem dolgozom ott, nem tudom azóta mi a helyzet, azért írtam múlt időben.
  • Jacky
    Nem is jó keverni, én se tenném.
  • NessieGraf
    Az imádták ugye múlt idő? Mennyi ideig imádták?
  • Daffit
    Egymással szemben volt az irodánk. Ha otthon összevesztünk, akkor azt folytattuk munkában. Ha szerelmesek voltunk, akkor egymáson lógtunk. Kevesebbet dolgoztam, mint amennyit vele foglalkoztam. Ráadásul én olyan vagyok, hogy a munkahelyen képes vagyok bárkit leb@szni ha megérdemli és nem számít, hogy esetleg a munkatás barátnő, haver vagy rokon. Nálam a munka és a magánélet már teljesen két külön dolog, nem keverem!
  • Jacky
    Mert abban reménykedik, hogy ő nyer, az állandó partner ellenében. Ilyen egyszerű. Vagy abban, hogy a lány egy kicsit kirúg a hámból vele.
  • Jacky
    Nem működik Nessie.
    Megunnák egymást, mert nem lehet állandóan egymáson lógni.
    Lehet, hogy össze is vesznének a közös feladaton.
    És mi lesz ha az egyikük a másik főnöke lesz?
    Nemhiába van a mondás, házinyúlra nem lövünk!