Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(mások szerint csak impotens...) szóval lehet valaki annyira szerelmes hogy 20 évesen nem azért csajozik..vagy van barátnõje 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
De rita is az eddigiek alapján egy normális jó csaj 😊
púúúúú
De volt már aki elfogadott!
Kell az a pár õsz hajszál, kopaszodás meg egy kisebb pocak.
Mind a nõk miatt van! <#wink>#wink>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ezt inkább "nyitott kapcsolatnak" definiálnám.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Híd alá, mi? 😄
Külön lakunk, egyszer õ jön át hozzám, egyszer én hozzá.
Olyan nehéz ezt elképzelni? Ez sajnálatos....😄
Hanem csak randizgatás.
És a maradék pár napon hova küldöd a nõdet a híd alá?
Vagy mind a ketten fenn tartotok egy külön kéglit magatoknak?
És, ha gyereketek lesz?
Érdekes egy felfogásod van.<#zavart2>#zavart2>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
Nem kell szerzõdés se, meg semmi ilyesmi...
Ha heti 3-4 napot együtt vagyunk, az pont jó, nem kell állandóan egymás nyakán lógni...
Ha valaki csak buktába fut bele, az azért, mert rossz dolgot keres egy csajban. Más oldalról kell nekiállni és olyan csajt keresni, aki más erényekkel rendelkezik, mint amit eddig néztetek. És azok közt is találtok olyat, aki tetszene nektek ÉS lehet, hogy köztük nem 80% ez a mennyiség...
púúúúú
A jó csajok 80%-a egyéjszakás "luvnya"?
Akkor a ronda nõk között keresgélj!<#hehe>#hehe>
Ha a te személetedet nézzük akkor a párkapcsolat nem más mint érdekközösség, egoista szeretet.
De visszatérve a változáshoz, az igazi változás az, ha te magad látod be hibáidat és te magad változtatsz rajtuk.
Pl nem azért szoksz le a vedelésrõl mert különben nem fogod elnyerni barátnõd kegyeit, vagy mert õ kérte azt, hanem azért mert magadtól rájössz, hogy nem jó a vedelés és ezért változtatsz.
Ha erre nem jössz rá, és pusztán a barátnõd miatt változtatsz: az baj.
Csak a független, már külön-külön is boldog emberek élehetnek boldog kapcsolatban.
Azok akik már megtalálták boldogságukat és nem egymástól várják azt, nem egymásban látják azt.
Igen, az luvnya. Õ meg NORMÁLIS nõkrõl beszélt... Capiche? 😊
púúúúú
Ez kamu, rengeteg az egy éjszakás luvnya.<#hehe>#hehe>
Azért sok családot ismerek ahol jól élnek egymás mellett. Szóval van remény.<#papakacsint>#papakacsint>
Kiváncsi vagyok meddig fogsz keresgélni, míg találsz egy ilyet, de az biztos, hogy egy antinõ lesz, mivel minden normális nõ az együttélésre hajt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sõt, még csak élettársi viszonyban sem szeretnék élni csajjal, egy háztartásban, mert annak majdnem ugyanez a vége, ha elromlanak a dolgok...
Ha meg mérlegelget, meg proba elé állít akkor bukta. Eleve az, hogy gyõzelmi díjnak, trófeának tekinti magát... ha most te nyersz lehet, hogy holnap is jön valaki és akkor is küzdeni kell... ez igy elég vicces dolog
A legszánalmasabb szerintem ha valakik csak játszák a boldog párt, közben érdek az egész, vagy végig veszekednek, elképzelhetõ hogy közömbösek egymsá iránt csupán a látszat a fontos... és simán egymás pofájába hazudnak... mert ugye jobb ma egy eröltetett kapcsolat mint holnap egyedül...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”