• Archenemy
    Sok dologban egyetértünk, de...
    nem kérheted számon egy autógyártól, hogy miért nem reklámozza a biciklik, vagy a tömegközlekedés előnyeit. Azt majd reklámozza a bicikligyár meg a BKV, ideális esetben. Persze értem én, az a problémád, hogy a mostani helyzet korántsem ideális, nem egyenlőek az erőviszonyok - hát ja, ezen lehet vitatkozni.

Amit viszont nem látok, azok a hivatkozási alapjaid pl. az "orvosi tényekre", nemgyógyszeres kezelések hatékonyságaira, csodás találmányok eltussolására stb. (és most nem azt mondom, hogy nem hiszek neked, csak azt, hogy sokkal hatásosabb lenne az érvelésed, ha tényekkel támasztanád alá a rezgőléces állításaidat. Első körben linkekkel, vagy könyvvekkel.)

Az orvos pedig nem igaz, hogy nem mond semmit, mert minden alkoholistának megmondja, hogy hagyja abba az ivást, minden túlsúlyosnak, hogy le kéne fogyni, és minden dohányosnak, hogy abba kéne hagynia. ÉS PERSZE TOVÁBBÁ felír egy gyógyszert, mert nem célszerű, ha megmurdel az ember abban az esetben, ha mégsem diétázik és mozog. A nemmozgás, a dohányzás az egyén döntése!

A rák egy _lehetséges_ gyógymódjának gyógyszeripar általi erkölcstelen kezelésén vitatkozni pedig nekem kissé magas, hiszen kissé "ha anyukámnak pöcse volna" szintűnek érzem.