3314
2ivmws8.jpg
  • Zomil
    jo kérdés, de ez a másik univerzum(vagyis a Peter nélküli) nem kicsit felkavarta a dolgokat. Igy kb. találgatni sincs értelme, mert nem tudjuk, hogy zajlottak le a dolgok Peter nélkül. Mint láthato volt, pl. Olivia nem képes a világok között utazni és gondolom egyéb kortexifanos(asszem igy hivják) képessége sincs meg...de talán ez a migrén lehet utalás rá, h ujra elöjön a képessége...mintha eredetileg is igy kezdödött volna...(vagy valami ilyesmi rémlik, h eredetileg is valamiért sürün fájt a feje), csak az a baj, h olyan régen voltak már az elözö évadok, h nem igazán tudok visszaemlékezni a pontos történésekre :(
  • AlrightSir
    Oh my FREAKIN GOD! Ez kib*szott jó rész volt ááááá ez hiányzott már mióta. Most jobban várom a következő hetit, mint decemberben ezt a részt :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén az "Olivia, neked kell meghalnod" nagyon "szájtátós" volt. Csak azt nem értem, hogy Jones csak ebben az idősíkban él-e és csak a narancs világ (mostani) Oliviájának kell meghalni, vagy az eredeti kék univerzumra is igaz-e mindkettő?

• Shep
    Végre egy normális rész, erre várok már 1,5 évada! Remélem most már felpörögnek a dolgok és nem kezdenek el megint töltelék részeket nyomatni!
  • Malakai
    Másik, Peter eszt szajkózza már egy ideje. :)
  • vg
    Végkép nem értem már az egészet. AlterBroyles él? David Robert Jones él? Másik idősík egy másik univerzumban? Mi van???????
  • Victor1103
    Hát most nagyon Lost érzésem volt ennek a résznek a nézése közben. olyan hamar vége lett fel se tünt a 45 perc. ja és megint jött vagy 5 új kérdés válasz persze 1 se:)
  • Renegade
    kint van a felirat
  • Teppik Amon
    Érdekes rész volt. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
  • ldavid
    ez jó, kár hogy nincs nagyobban
  • kBagyula #2238

:)
  • kBagyula #2237
  • Narxis
    Jaja, már alig várom!!! 45 percnyi gyönyör. :D
  • AlrightSir
    Wááá mindjárt itt a szombat! Ez rész ütni fog! :D
  • kBagyula #2234
    még 4
  • Teppik Amon
    G+ -on van Walternek, Astridnak, Anna torv-nak is lapja, + Fringe-nek is. Aki akarja követni őket, keressen rájuk.

Ezt a 8 napot már csak kihúzzuk valahogy.
  • precision
    "Everything will become clear"

na azért arra befizetek :D ettől függetlenül nagyon várós már!
  • Narxis
    OMFG!!!!

Nem bírom kivárni addig. :D
  • OptimusPrime
    Várós, nagyon város! :)
    Fringe Winter Premier
  • Renegade
    :-)
  • Fenrir
    Why is Agent Charlie Francis alive in the episode Unearthed (season 2, episode 11) when he was killed off earlier?

This episode is actually an extra episode from season 1 that was shown during season 2.
  • kBagyula #2227
    sokadik :)
  • Renegade
    sokadik vagyok aki rákérdez? :-)
  • Malakai
    Ezt tényleg be kéne valahogy rakni bannerba... :D
  • Szabi1991
    azt hiszem azt a rész adták le rossz időben, mert a nézettség úgy kívánta meg.. :D
  • Renegade
    őőőő, mi a francot nyomozgat a 2*11-ben Charlie, amikor
    már rég kinyírták
    ?
    remélem meg lesz magyarázva
  • Narxis
  • Herold
    Anna Torv rajongóknak
  • AlrightSir
    Én pedig szóltam
  • Narxis
    OMG én is megnéztem, nagyon zsír lesz!
  • Narxis
    Hát ez nagyon durva rész volt, francért van szünet. :(
  • Orodreth
    Nem hallgattam rád. Sajnos!
    Most belehalok a kíváncsiságba.
    Arra én is emlékszek, hogy a legizgalmasabb epizódok ilyenkor, meg a szezon vége felé szoktak jönni.
  • ForzaInter
    kurvára nem rémlett nekem se:D
  • grebber
    Hm érdekes kíváncsi vagyok miért
    szurizza Oliviát a masszivan dinamikus picsa
  • AlrightSir
    Ja és AKI KIBÍRJA, AZ NE, ismétlem NE NÉZZE MEG A KÖV. PROMÓT.
    Sose nézem meg, most mégis és nagy hiba volt. Így legalább tudom, hogy érdemes várni a januári részt
  • AlrightSir
    Ooooo miért mindig azok a részek a legjobbak, amik után szünet jön??? Illetve a 4. évadot tekintve mondanám legjobbnak, igazából ez lenne az ideális színvonal, ami a mostani rész volt.

És a legnagyobb meglepetés a D A V I D volt...gondolom én David Robert Jones, aki azt a bombát csinálta, amit Oliviának kellett kikapcsolni az elméjével. Ő volt az, akinek valahogy köze volt a Cortexiphanhoz, meg a világok közötti géphez is. Ha jól emlékszem pont azon ment volna át, amikor Peter megérkezett és kikapcsolva a gépet félbevágta Jones-t. De ugye Peter nélkül most is él...
  • dragonyss
    Na jó, egy David rémlik...ő az a bűnöző pasi, aki Walter gépével szökött meg a börtönből. De neki mi köze volt ehhez a részhez? Vagy lemaradtam valamiről?
  • dragonyss
    Ki az a DAVID??? Nekem nem rémlik:( Kellene?
  • Zomil
    szép kis cliffhangert kaptunk igy a végére :S
  • moonstar1
    kérdés. ha ez egy harmadik világ, akkor másik világ is egy alternativ "piros dimenzio?"(s04e01, mikor pacsizott a két Oliv) Vagy a pirosak olyan faszák, h tartják a kapcsolatot a mi kékünkkel és a sárgával is egyaránt?
  • cassoneitaly