3314
-
#2247 jo kérdés, de ez a másik univerzum(vagyis a Peter nélküli) nem kicsit felkavarta a dolgokat. Igy kb. találgatni sincs értelme, mert nem tudjuk, hogy zajlottak le a dolgok Peter nélkül. Mint láthato volt, pl. Olivia nem képes a világok között utazni és gondolom egyéb kortexifanos(asszem igy hivják) képessége sincs meg...de talán ez a migrén lehet utalás rá, h ujra elöjön a képessége...mintha eredetileg is igy kezdödött volna...(vagy valami ilyesmi rémlik, h eredetileg is valamiért sürün fájt a feje), csak az a baj, h olyan régen voltak már az elözö évadok, h nem igazán tudok visszaemlékezni a pontos történésekre :( -
#2246 Oh my FREAKIN GOD! Ez kib*szott jó rész volt ááááá ez hiányzott már mióta. Most jobban várom a következő hetit, mint decemberben ezt a részt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén az "Olivia, neked kell meghalnod" nagyon "szájtátós" volt. Csak azt nem értem, hogy Jones csak ebben az idősíkban él-e és csak a narancs világ (mostani) Oliviájának kell meghalni, vagy az eredeti kék univerzumra is igaz-e mindkettő?
-
#2245 Végre egy normális rész, erre várok már 1,5 évada! Remélem most már felpörögnek a dolgok és nem kezdenek el megint töltelék részeket nyomatni! -
#2244 Másik, Peter eszt szajkózza már egy ideje. :) -
vg #2243 Végkép nem értem már az egészet. AlterBroyles él? David Robert Jones él? Másik idősík egy másik univerzumban? Mi van??????? -
#2242 Hát most nagyon Lost érzésem volt ennek a résznek a nézése közben. olyan hamar vége lett fel se tünt a 45 perc. ja és megint jött vagy 5 új kérdés válasz persze 1 se:) -
Renegade #2241 kint van a felirat -
#2240 Érdekes rész volt. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle. -
ldavid #2239 ez jó, kár hogy nincs nagyobban -
:) -
#2237 -
#2236 Jaja, már alig várom!!! 45 percnyi gyönyör. :D -
#2235 Wááá mindjárt itt a szombat! Ez rész ütni fog! :D -
#2234 még 4 -
#2233 G+ -on van Walternek, Astridnak, Anna torv-nak is lapja, + Fringe-nek is. Aki akarja követni őket, keressen rájuk.
Ezt a 8 napot már csak kihúzzuk valahogy. -
#2232 "Everything will become clear"
na azért arra befizetek :D ettől függetlenül nagyon várós már! -
#2231 OMFG!!!!
Nem bírom kivárni addig. :D -
#2230 Várós, nagyon város! :)
Fringe Winter Premier -
Renegade #2229 :-) -
#2228 Why is Agent Charlie Francis alive in the episode Unearthed (season 2, episode 11) when he was killed off earlier?
This episode is actually an extra episode from season 1 that was shown during season 2. -
#2227 sokadik :) -
Renegade #2226 sokadik vagyok aki rákérdez? :-) -
#2225 Ezt tényleg be kéne valahogy rakni bannerba... :D -
Szabi1991 #2224 azt hiszem azt a rész adták le rossz időben, mert a nézettség úgy kívánta meg.. :D -
Renegade #2223 őőőő, mi a francot nyomozgat a 2*11-ben Charlie, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?már rég kinyírták
remélem meg lesz magyarázva -
#2222 -
#2221 Anna Torv rajongóknak -
#2220 Én pedig szóltam -
#2219 OMG én is megnéztem, nagyon zsír lesz! -
#2218 Hát ez nagyon durva rész volt, francért van szünet. :( -
Orodreth #2217 Nem hallgattam rád. Sajnos!
Most belehalok a kíváncsiságba.
Arra én is emlékszek, hogy a legizgalmasabb epizódok ilyenkor, meg a szezon vége felé szoktak jönni. -
#2216 kurvára nem rémlett nekem se:D -
#2215 Hm érdekes kíváncsi vagyok miért SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szurizza Oliviát a masszivan dinamikus picsa -
#2214 Ja és AKI KIBÍRJA, AZ NE, ismétlem NE NÉZZE MEG A KÖV. PROMÓT.
Sose nézem meg, most mégis és nagy hiba volt. Így legalább tudom, hogy érdemes várni a januári részt -
#2213 Ooooo miért mindig azok a részek a legjobbak, amik után szünet jön??? Illetve a 4. évadot tekintve mondanám legjobbnak, igazából ez lenne az ideális színvonal, ami a mostani rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És a legnagyobb meglepetés a D A V I D volt...gondolom én David Robert Jones, aki azt a bombát csinálta, amit Oliviának kellett kikapcsolni az elméjével. Ő volt az, akinek valahogy köze volt a Cortexiphanhoz, meg a világok közötti géphez is. Ha jól emlékszem pont azon ment volna át, amikor Peter megérkezett és kikapcsolva a gépet félbevágta Jones-t. De ugye Peter nélkül most is él... -
dragonyss #2212 Na jó, egy David rémlik...ő az a bűnöző pasi, aki Walter gépével szökött meg a börtönből. De neki mi köze volt ehhez a részhez? Vagy lemaradtam valamiről? -
dragonyss #2211 Ki az a DAVID??? Nekem nem rémlik:( Kellene? -
#2210 szép kis cliffhangert kaptunk igy a végére :S -
moonstar1 #2209 kérdés. ha ez egy harmadik világ, akkor másik világ is egy alternativ "piros dimenzio?"(s04e01, mikor pacsizott a két Oliv) Vagy a pirosak olyan faszák, h tartják a kapcsolatot a mi kékünkkel és a sárgával is egyaránt? -