Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyjuk 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem csak a túloldalon okozott egyértelmû károkat, hanem a kék univerzumban is, csak kevésbé érzékelhetõ "gyenge pontokat" hozott létre.
A mintához tartozó eseteket amikor felvázolták térképen ilyen repedésszerû mintát rajzoltak ki, ami annál a tónál indul, ahol Walter átkelt.
Az a rakás tudós pedig, akik a kísérleteket folytatták a ZFT-vel voltak kapcsolatba hozhatóak, amit Bell hozott létre, hogy felkészüljenek a dimenziók közti "ügynök-háborúra".
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bazinga!
Amugy meg ott a Lost sztem elég nyakatekert sorozat mégis sokan nézték.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
és ha nem szeretnek gondolkodni, akkor nem néznek ilyen sorozatot, és ha nem néznek ilyen sorozatot, akkor szar lesz a nézettség, és ha szar a nézettség akkor elkaszálják a sorozatot 😊
Bazinga!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha az amcsiknak gondolkodniuk kell, inkább átkapcsolnak a pankrációra vagy ilyesmi vagy valami reality show -ra
csodálkozom, hogy pl a Lost ennyi évadot megélt egyáltalán 😊 ha a Fringe is megél ennyit, akkor már jól járunk
Bazinga!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amúgy "milyen" <#idiota>#idiota>
nem sok jövõt jósolok a sorozatnak, egyre nehezebb megérteni, és sokat kell rajta gondolkozni, azt meg az amcsik nem szeretik..😄
amúgy nekem tetszett az új rész, rem. jó lesz az évad nézettsége, és nem ez lesz a záró évad, de eléggé esélyes..
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
pláne, hogy ha sok scifit néz az ember, akkor tudja, hogy végtelen sok párhuzamos világ létezhet, és mindegyiket egy-egy másképp meghozott döntés hozza létre (talán a fringe -ben is volt errõl szó?) és olyankor van deja-vu érzése az embernek amikor olyan történik ami már megtörtént "vele" egy másik univerzumban
persze ez még nem bizonyít semmit 😊
Bazinga!
a mostani pedig sárga, azaz új univerzum, szerintem
de majd kiderül úgy is, meg amúgy is ennek nem sok jelentõsége van
Bazinga!
Mivel magyarázatokat errõl a világról közel nullát kaptunk ez persze majd a köv részekben derülhet ki.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Peter nincs sehol, de mégis mert ugye itt a visszhangja.
A jövõben õ sohasem járt, Walter összehozta, hogy a tudatát a jövõbe repítse, hogy lássa mi fog történni és ezzel megváltoztathassák a történteket.
Akkor Peter figyelmeztette, hogy gondoljon bele az idõfolyam kijátszásának következményeibe, de ugye megtette így is úgy is, hisz az a világ már úgyis elpusztul.
Szerintem ez nem Peter kitörlésére utal, hanem még késõbb fontos lesz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Bazinga!
Bazinga!
de amúgy miért volt most sárga fõcím? nem csak a Libert Island-en tudnak átjárni? attól még megvan a két a világ
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"