3314
2ivmws8.jpg
  • Orodreth
    Ok. Köszönöm az ajánlatokat, majd meglesem őket. :)
  • precision
    Breaking Bad -et ajánlom megnézésre :)

AMC féle dráma, a legjobb fajtából! kihagyhatatlan :)
  • Tower Guard
    Ja hát én is várom már nagyon az új részt.
    Én a Dextert ajánlanám, igaz más téma, de nagyon ott van. :)
  • Orodreth
    :D Lehet, hogy a tapétát tanulmányozom majd. Annyira nem vagyok sorozatőrült, hogy bármivel beérjem. A Haven-ből láttam pár részt, és nem igazán jött be. (Lehet, hogy bepróbálkozok a The Walking Deaddel. A Fireflyt sem láttam még.)Addig majd kihúzom valahogy, míg újra képernyőn nem lesz ez a zseniális széria.
  • Narxis
    Fringe hiányunk van!
  • Fenrir
    Csak nehogy ezt is agyonbonyolítsák majd mint a Lost utolsó évadát amikor a múlt-jelen és jövő között ide-oda ugráltak...
  • vg
    Na ne már! Ott filózott a kopasz a padon a homemade időtörlő géppel és végül nem nyomta meg a Walter-delete gombot, tehát abban a síkban vagyunk, ahol eddig is. Komolyan mondom, én teljesen abban a hitben voltam/vagyok, hogy csak két idősík van. Mindegy, várom szeretettel az újabb részeket.
  • Micsu
    ő maga mondta hogy ki lett törölve az időből, miért ne tudná, csak éppen azt nem hogy melyikből, mivel több idősík is létezik
  • Fenrir
    Akkor ez már a negyedik alternatív világ? Vagy az amiben Oliviát megöli Walternative inkább csak egy lehetséges jövő?
  • vg
    Áhh, nincs ilyesmi. Peter nem tudja, hogy ki lett törölve, ezért akar "hazajutni". Nincs is hova hazajutni, szerintem.
  • ldavid
    a falat? nehogy már ne tudd magad lefoglalni semmi mással. nézd meg előlről az egészet akkor.
    /vagy esetleg próbáld be a Haven-t, kicsit gagyibb, kicsit más, de azért hasonló téma/
  • Orodreth
    FINALE?
    Mi a.... most mit fogok nézni 2 hónapig?

(Úgy emlékszem, akkor avatkoztak bele az események normális folyásába, amikor az egyikük elvonta a figyelmét a kísérletnél. Emiatt nem vette észre, hogy megtalálta a gyógymódot. Na de ezt el lehet nekik nézni.)
  • Szabi1991
    pont ezért, mert akkor kb el se kezdődne az egész sorozat :DD
    [na meg akkor ugyanúgy beavatkoznának a sorsba, így csak megfigyelik]
  • Fenrir
    Brühü, sajnos utolértem az aktuális részeket és most már várhatok én is az új részekre :\

Én mondjuk azt nem értem, hogy ha azt szeretnék a figyelők, hogy ne kerüljön kapcsolatba a 2 dimenzió és ezáltal ne legyen anomáliák akkor miért nem segítettek Walter-nek a gyógyszer felfedezésében, hogy megmenthesse a saját fiát? Ezzel teljesen rövidre lehetne zárni az egész sorozatot :)
  • Narxis
    Elmennek ezek a...!!! Inkább nem mondom, hogy hova.
  • kovi04
    Ja, a jövőheti rész után január közepéig várhatunk a folytatásra...
  • AlrightSir
    Úristen, máris Fall Finale??? Ne már, lassan havi műsor lesz belőle
  • AlrightSir
    Ezen nekem is megakadt a szemem :D
  • Narxis
    lol, fogadjunk egy csaj írta :DD
  • Szabi1991
    lol, egy másik komment a mi volt a legmeglepőd neked a tegnapi részben kérdésre..

Walter jól mondta Astrid nevét... és tényleg... ez tuti egy másik univerzum, ennél több bizonyíték nem is kellhet :DDDD
  • Szabi1991
    egy komment arckönyvőn :DD

"I don't think Peter is in a 3rd universe, they just can't remember him....maybe the need to do a sleeping beauty move, maybe if Peter and Olivia Kiss she will remember everything. LOL That would be cool."

• Szabi1991
    na ezt kár volt megnéznem, ehh
  • Narxis
    Nem tudtak már találni egy régi TV-t a kellékesek. xD Annyira jól megy ott ámerikában, fene a szájukat. :D
  • Narxis
    Durva...

De itt a köv. rész promo:

• Szabi1991
    én csak a TV-t nem értem a végén.. legalább 10éve nem lehetett ott senki, de a legújabb ledtv van letakarva..... :D
  • AlrightSir
    Nagyon úgy tűnik...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor lenne talán értelme. Ez egy nagyon hasonló világ, de nem az eredeti. És akkor az eredetiben van esély, hogy emlékeznek Peterre, szóval most várhatunk egy kék intro-ra :D

Egyébként az eleje annyira tetszett (amikor ott feküdtek a füvön), mondom "WTF? Úú végre történik valami hirtelen..." aztán kapcsoltam hogy csak álom
  • Narxis
    Baromi jó rész volt, de a vége eléggé wtf.

Akkor ez mégis egy harmadik világ??
  • penge96
    előző*
    És szerintem marha érthetően írtam le, amire gondoltam -.-'
  • penge96
    Mivan? Miért te nem? Bár, ahogy látom az előz kommented is csak arról szólt, hogy visszakérdezed a kommentelőt, hogy érti-e amit ír... omg.
  • vg
    Mi? Te érted mit írsz?
  • penge96
    Viszont ha arra gondoltál, hogy a kék világ azért lett sárga, mert megváltozott a "történelem", na az lehet.
  • penge96
    A sárga világ az a kék és a piros világ közösen... a két világ ugyanúgy megmaradt külön-külön, mivel nem létezhet az egyik a másik nélkül... figyelni kéne a sorozatra.
  • cassoneitaly
  • Malakai
    Ja, Jessup ügynök, visszatérő szereplőnek kellett volna lennie. Bizonyos szempontból elég szimpatikus lett volna Meghan Markle, de úgy is olyan kis hatással volt azokra a részekre, hogy erősen gondolkoznom kellett, hogy ki is volt ő. :D
  • Orodreth
    Nekem úgy jött le, hogy a gyerek alatt a figyelő Petert értette, nem pedig a fiát. De ha már mindenképpen helyre akarták tenni a dolgot, akkor miért nem azt változtatták meg mikor a kopasz elvonta Walternate figyelmét a gyógyszerkészítésnél? Ha megtalálta volna az ellenszert a másik nem megy át, és nincs gubanc....
    De így legalább izgalmasabb. :) Az amcsiknál meg ma lesz az új rész mi? .... Mázlisták.
  • ForzaInter
    anno mikor kirk acevedo karakterét kiírták a sorozatból írták, hogy lesz helyette egy másik állandó szereplő.. volt is egy csaj aki szerepelt 1-2 részben talán de utána eltűnt, ő vele mi lett?
  • precision
    *alattuk

(my bad)
  • precision
    @moonstar1:

nem született meg az a gyerek :) miért ilyen nehéz felfogni? :) "evilági" Peter meghalt, Walter átment a másikért, a jég beszakadt aladtuk, az observer nem mentette meg, "túlvilági" Peter is meghalt

akkor mondd már meg légyszives, hogy hogyan is született meg Peter és Olivia közös gyereke? :)
  • moonstar1
    A piros világ szerintem maradt piros világ, nem változott semmi. Csak a mienk(kék) változott át sárgává. De ahogy észrevettem az apró jelekből a 05-ös részben, valami kezd változni. pl mikor Olivia kétszer kapja meg az asszisztenstől az anyagot. Lassan visszatér az eredeti világ szerinem és mindenki emlékezni fog! :)
  • moonstar1
    BOlivia gyerekéről! Én emlékszem mi volt! :)
    A gyermek megszületett és az observerek még beszéltek róla 1-2 mondatot, hogy senki nem tudhatja meg, h a gyerek felnő. Tehát valakinek odaadták vagy nemtudom ez majd ki fog derülni.