Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek után a többi megfigyelõ tanácsára mentette ki õket September (asszem így hívják, vagy valamelyik másik hónapnak😄) a tóból. Tehát, ha a megfigyelõ nem avatkozik közbe, akkor Peter a másik univerzumban élne, az átjáró sosem nyílik meg, nincs rés az univerzumok szerkezetében és mindenki hepi (meg nem utolsó sorban nincs sorozat sem, hisz nincs Fringe Division)...vagyis azzal, hogy hagyták megfulladni piros Petert, mégiscsak felborították az eredeti rendszert
Yippee-ki-yay, motherfucker
ez egyáltalán nem baki, mivel Walter csak tippelt, ezek szerint rosszul
ez az elsõ 3 rész nem volt rossz, fõleg ha csak a "monster of the week" aspektusukat nézzük, mert nagyon ötletesek voltak! fõleg az emléklopásos: saját, meg nem élt emlékeit nem bírta elviselni a faszi. ez egy olyan dolog volt, ami csak ebben a sorozatban kivitelezhetõ, ugyebár a 2 dimenzió miatt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó rész volt, kicsit töltelék, de tele apróbb utalásokkal, a vége pedig epic. Végre nem húzzák tovább ezt az elmebajozást, aszittem ez lesz az évad végéig vagy kb. addig...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem semmi, h ilyen gyorsan kiadod.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tegnap nézegettem a facebook oldaladat, és le a kalappal, hogy ennyire elkötelezetten végzed ezt a munkát!
Azért az nem semmi, hogy ha a neted nem szarakodik, gyakorlatilag az angol felirattal egy idõben felkerült volna a magyar is! 😊
Minden elismerésem és még egyszer köszi!
Az is tök jó, hogy Olivia is "emlékszik", bár -mint azt már egy korábbi hozzászólásban írtam- ennek is voltak jelei, azért az a rejz téma kicsit mesébe illõ volt, mármint, hogy eddig fõként Walter "emlékeire" fókuszáltak rá a készítõk, most meg hirtelen kiderül, hogy Olivia is ugyanígy lát dolgokat.
A kérdés már csak az, hogy hogy fogják megtalálni...erre mondjuk lehet egy olyan módszer, hogy Peter gyerekkori képét (amibõl biztosan jó pár darab van Walternak) egy programmal "megöregítik"...de hogy hogyan hozzák vissza, azt még nem nagyon tudom elképzelni. A legfõbb kérdés mondjuk az, hogy a késõbbiekben Peter mennyire tud majd kommunikálni velük, tud-e majd infókat megosztani a figyelõkrõl, vagy hasonlók. Mert akkor Olivia simán rákényszeríti a kiskopaszt, hogy hozza vissza Petert😄
Ezt a Lee/Olivia témát én annyira nem erõltetném, semmi szüksége a sorozatnak még egy szerelmi háromszögre...
Nekem tetszett, és már várom a következõ részt!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Jó Szórakozást hozzá Mindenkinek!
facebook.com/cassonesub
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
de azért voltak jó pillanatok 😊
a következõ rész jó kéne legyen! 😄
<#taps>#taps>
<#banplz>#banplz>
Yo, Bitch!
Nem akarja megreformálni a sorozatot?
Ráférne...
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Yo, Bitch!
Még pénteki müsorként is elég szép nézöszámot hoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Az külön plusz pont, hogy végre ez az elsõ olyan sorozat ahol a nõi rendõr/FBI ügynök nem körömcipõben vagy tûsarkúban sasszézik, kommandózik és tartóztat le mindenkit.
Amúgy Anna Torv-ot simán el tudnám képzelni egy Mass Effect film nõi Shepard-jeként is.
A halál csupán a kezdet...
Na ez a cikk azért már meredek!
Csak az olvassa el, aki már látta a negyedik évad elsõ két részét is. 😊
Remélem, azért a csaj eltúlozta kicsit és nem csinálnak a sorozatból brazil szappanoperát!<#bohoc>#bohoc>
Ha pedig nem avatkozik be és nem menti meg õket a tóból, akkor ugyebár nem léteznek a jövõben, nem küldik vissza a gépet, nem írják meg az Elsõ emberek c. könyvet...stb. Az egyetlen valamire való megoldás az lehetne, hogy egy tök más(pl. sárga) univerzumból küldték a gépet, meg mindent, akkor meg az a para, hogy egy gépet hogy küldenek 2 helyre, ha pedig egy gép alkatrészeit küldték kétfelé, akkor hogy lett mindkét oldalon mûködõképes? Mindegy a harmadik évad végétõl már túl sok a csavar (idõutazás a múltba, meg elmeutaztatás a jövõbe, féregjárat, miegymás) és ez így már gagyi
Persze ettõl függetlenül nézni fogom, már csak azért is, mert kíváncsi vagyok hogy az alkotók hogy jönnek ki jól ebbõl a szituból, vagy kijönnek-e egyáltalán.
Amugy, mint már irtam lenntebb, szerintem peter nem egy sima emberi lény(ilyen messiás szerüségnek gondolom)
http://www.sfx.co.uk/2011/09/28/the-science-of-fringe/
SPOILER!!!
Lehet, hogy ez így kicsit összevissza, de hirtelen ezek jutottak eszembe, bocsi, ha nehezen követhetõ 😊
Saját tipp, hogy nem is létezik. 😊
A pontok által rejtett kódok mellett több egyéb dolog van bennük elrejtve, de egyik se igazán magyaráz semmit.
Én szerintem egyszerûen a mûsor stílusában egy rejtélyes összeállítást hoztak össze, hogy törhessék a szemfülesek az agyukat. És amit aztán a díszletesek is felhasználtak párszor. Kétlem, hogy végül a történetbe beépített magyarázat lenne majd rájuk.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És lenne is rögtön egy kérdésem: mik a szimbólumok? Lehet, hogy ezt a témát már kiveséztétek, de igazság szerint még nem olvastam végig az összes hozzászólást, viszont nagyon érdekel a dolog.
Én úgy emlékszem, hogy egyedül a csikóhalra kaptunk "magyarázatot", bár elképzelésem szerint az áltudományokhoz van valami közük (mivel Olive ovijában a falon is szerepelnek ezek a szimbólumok)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem volt rossz amúgy
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
#1990:
Jó Szórakozást hozzá Mindenkinek! <#nevetes1>#nevetes1>
facebook.com/cassonesub