3314
-
#2289 Nem ciki, de az altLivia járása az kb. annyira nőies és könnyed, mint egy háromlábú elefánté. Az anyja biztos nem balett-táncos volt, le merném fogadni. -
#2288 lol az cink! Na jó nem. :D Kicsit lazábbak tényleg. :D -
#2287 Na, ez végre tényleg egy izgalmas rész volt! Én örülök Jones visszahozatalának, szerintem marha jó karakter. Egyébként az cink, ha én jobban bírom AltLiviát és AltLincoln-t mint az eredetieket?:D -
#2286 Jah... lostban is örültem, hogy nem magyarázták meg valami gagyi szarsággal, jobb néha, ha nyitott marad valami, a képzelőerő úgyis mindíg nagyobb :D
amúgy egész jó lett a mostani rész, remélem folytatódik tovább így, s csak jobbak lesznek -
#2285 Vannak kérdések amikre nincsenek válaszok. Így van ez jól. Mondta is Olívia az első részben az új szériából, hogy minden válasz amit talált, csak újabb kérdéseket szült és hát... -
#2284 nem baj.legalabb igy mindenki azt gondol bele amit akar:) -
Micsu #2283 sose értettem miért baj az ha nem válaszolnak meg mindent -
Micsu #2282 jó volt a szünet utáni 2 rész sztem -
#2281 2012. januar van. uj resz volt. keep goin' -
#2280 Tartok tőle, hogy lesz pár kérdés ezzel kapcsolatban, amire a LOST-hoz hasonlóan soha nem kapunk választ. -
#2279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nana, az eredeti idősíkjából törlődött! Megmondták a megfigyelők is. Olívia meglepődne ha 1 idegen ébredne az ágyában :D
VAGY: a megfigyelők törték szét a síkokat még több részre azzal hogy Pétert kitöröltök belőle. Létrehoztak egy újat. Esetleg ez a sárga univerzum az ahogy alakultak volna a dolgok a Pítör nélküli világban.
-
#2278 Aztán mikor Peter hazajutott, és felébred Olivia ágyában, azt mondja: "hú de rosszat álmodtam. Liv". -
#2277 Ja, azt tudom, csak szolidabban akartam fogalmazni a spoiler miatt, ugye az injekciós tűket a mostani részben mutatták. :D -
#2276 Valószínű, hogy lesz benne szerepe, sőt, szerintem összefüggés lesz Oliv halála és Peter hazajutása között. Meg számomra a legnagyobb kérdés az, hogy ki lőtte le az observer-t.
Narxis: Inkább gondolnám alakváltónak Broylest, mint árulónak. Ugyanez Ninára.(mondjuk ez túl egszerű lehet) -
#2275 OMG hatalmas rész volt, azért is jó volt mert felfrissítette a Fringe tudásom, én alig emlékeztem erre a Jones csávóra... :D
Remélem az áruló Broyeles lebukik. -
#2274 Olivia bármire képes, max. még nem tud róla. :D -
#2273 gondolom majd most megint elö fogják hozni Olivia képességeit, mint a sorozat elején a bombás dolognál :)
Aztán mondjuk van egy 5letem, h Peter esetleg Olivia segitségével fog visszajutni, mert nem tudom emlékeztek-e, de a régebbi részekben volt, h Olivia átlátott egy másik világba és az elvileg nem az a világ volt amivel összekapcsolták öket. -
#2272 fasza volt ez a rész is.....:D:D
-
#2271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Nina nem volt nagy meglepetés azután, hogy gyógyszerezi Oliviát...és akkor ezek szerint (hogy Peter marad segíteni) még odébb lesz az a rész, amikor végre hazakerül Peter. Remélem nem húzzák sokáig, mert nekem ez a Jones - Fringe-csapat Round 2 kissé unalmas. -
#2270 FB-n Cassone azt írta kb. 1 órája, hogy kész a nyers, utómunkálatokat csinálja már csak, úgyhogy nemsokára nézhetjük ezt az isteni sorozatot! :D -
#2269 Felirat need! -
#2268 4x09
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ó Nina!?! Mit tettél.
Megfigyelőnk a pénzosztásnál volt, eléggé feltűnően haladt úgyhogy mindenki észrevette, ugye?
Amúgy jó rész volt. Érdekesen alakulnak a dolgok. -
ldavid #2267 a hatótáv volt inkább a lényeg, mert a leaf elektromos :)
egyébként tényleg elég átlátszó volt -
#2266 Ja, az is lol. :D -
#2264 Annak a kocsis jelenetnek, amikor Olívia és Péter ültek benne eléggé "termékmegjelenítés" szaga volt, nem? :D Mutogatták a GPS-t és a kormányba épített telefont. -
#2262 Aztakurva de jó rész volt! Tetszett, hogy tényleg apró de komoly változások vannak, pl. Walternative. Ebből még elég komoly dolgok sülhetnek ki! -
#2261 azigen... :)
-
ldavid #2260 semmi köze a hivatalos szó jelentéséhez -
pannika89 #2259 http://fringe.weboldala.net/news.php
Itt a hivatalos magyar oldala a Fringe-nek.
-
#2258 Sztem nekem ez azért nem jön be, mert a Slidersnél már kiéltem magam... :D -
#2257 Nekem is pont ez tetszik. Főleg azok a részek, amikben az alternatív világok között utaznak :) -
#2256 Szerintem meg pont "a szarakodás az alternatív világokkal" a Fringe legérdekesebb része, sőt a lényege! -
#2255 Az egyszerű rejtélyek csak a bevezető volt, a lényeg nem azokon van, hanem azon, mi idézte elő őket. -
#2254 Hát emberek, én mostmár kijelentem, hogy nem tetszik már annyira a Fringe... számomra teljesen elveszett a hangulata, hiányoznak az "egyszerű" rejtélyek, és nem ez a szarakodás az alternatív világokkal... ez is jó, de szerintem ez már nem Fringe. :/ -
#2253 Nincs ilyen oldal. -
#2252 Mivel Peter kikerült a történetből, több dolog nem, vagy nem úgy esett meg, mint azt láttuk, ezért lehetséges, hogy a túloldali Broyles is életben maradt. -
#2251 A migrén attól lehet, amit beadtak neki az ezelőtti rész végén. -
lost90 #2250 sziasztok ismeritek a http://fringe.website.weboldala.net oldalt? Tök jó közösségi Fringe site -
#2249 ha elolvasod a hsz-emet, pont ezt irtam, h a fejfájás lehet ezzel van összefüggöben, h most kezd elöjönni ez a képessége :P -
gyonax #2248 Szerintem nem nem képes, csak nem tud róla(a későbbiekben szerintem még be fognak jönni a képességei).