Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Magyar Top 10:

1 World of Warcraft prepaid card
2 Fifa 09
3 Sacred 2: Fallen Angel
4 Euro Truck
5 Crysis Warhead
6 The Sims 2 Apertement Life
7 Dead Space
8 Warhammer: Age of Reckoning prepaid card
9 Spore
10 Counter-Strike: Source

Next PC upgrade: 2022

gduck
OFF:

Gyönyörû, de ez a microsoft marketing szöveg már az agyamra megy: "DX10 gyorsabb" <#falbav> Ezt eddig még egy programozó se bírta bebizonyítani <#shakehead>

Mode: 1280x1024 2xAA fullscreen Shaders: high Textures: high Filter: trilinear Anisotropy: 4x Occlusion: enabled Reflection: enabled Refraction: enabled Volumetric: enabled

Render: direct3d10 FPS: 37.0 Scores: 932
Render: direct3d9 FPS: 47.5 Scores: 1196

<#nemtudom>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

"This is the full changelist."

Basszameg, erre vártunk 1,5 hónapot? fuck crytek. soha többet nem veszek SEMMIT! ami Crytek. A cikknél megtekinthetitek amit írtam (realee a nevem)...

bertino
jaja, detto.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Smithwarden
Passzolok, tavol tartom magam a vistatol amig lehet. (Remelem kihuzom a Winfos 7-ig valahogy XPvel) <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

1-2 dolgot azért leírtak belõle:

Changelog
Fixes:

* Fixed: Stand/Prone firing exploit by exaggerating spread of all weapons when transitioning
from standing position to prone position
* Fixed: Inconsistency between the HUD score and the score shown in the scoreboard
* Fixed: Disconnection caused by cheat protection for levels saved by the map downloader

Improvements:

* Improved: Player icon, cross hair and round start messages visibility against bright backgrounds

Updates:

* Removal of online activation (ReleaseControl)
* Support of Linux server
* 64bit version
* Vista Parental Control file

bordy
hát ja de mire jó ha pb nem megy 64 alatt, mert az nincs 😊
vagy rosszul tudom?

Smithwarden
Crysis havi infok - Oktober

Crysis Wars Patch 1.1

"That's right Patch 1.1 is nearly here!
This will be the first patch for Crysis Wars.
We're giving you all the details exclusively in the CMU, before the patches release next week.
In this patch you will find several updates including the addition of support for Linux Servers and a 64bit version of the game."

Tehat hamarosan kiadjak, teljes listat az uj dolgokrol es javitasokrol kesobb adjak ki, de a ami biztos hogy Linux szerver (vegre!) es 64bites support mar lesz benne.

bertino
hát ez azért szerintem nem így van 100%ban, de kétségkívül van köze hozzá.

Tudnak programozni, csak sajnos a pénzt beszél. Szerinted miért vannak több milliós/milliárdos szerzõdések NVIDIA, INTEL, AMD, ATI terén a játékfejlesztõkkel? Kiadják optimalizálatlanul a játékokat, cserébe mindenki veszi mint a cukrot a hardvereket és kapnak részesedést a játékfejlesztõ cégek... Ennyi kb, akármennyire mondjuk, hogy nem tudnak programozni... Tudnak csak nem engedik nekik... ennyi

bertino
off.

kiprobáltam, elég fasza kis demonstráció, persze én dx9ben probáltam, de így sem rossz.

4xAA16AF, XP-m van, szal dx10 nálam felejtõs, legalábbis egyelõre.
ha valaki kiproblja dx10ben esetleg ossza meg tapasztalatait, az FPSek látszanak a képeken.

bertino
soká lesz az, míg így programoznak 😊

persze kíváncsi vagyok rá, ugyhogy töltöm.

grebber
Na valahogy így kéne programozni a gameket is:

Frissült az Unigine grafikus tesztprogramja.

Letölthetõ az Unigine Tropical demó legfrissebb változata, ami egy jó kis tesztprogramocska.

Az Unigine által készített grafikus motor egyik fõbb ismérve, hogy a programozóknak sikerült azt végrehajtani amit a nagyobb játékfejlesztõknek egyelõre nem. Nevezetesen, hogy a progi gyorsabban megy DirectX10-en mint DirectX9-en. Azt ugye tudjuk, hogy a két DirectX verzió közötti a legnagyobb különbség a sebesség - elméletileg. A DX10 elsõsorban nem a látványvilágot turbózza - ez látszik is legtöbbször - hanem a teljesítményre van jó hatással. Természetesen ehhez programozni is tudni kell, hiszen elméletileg egy DX10-et hardveresen támogató cuccon, iszonyatos sebességekre lennének képesek a játékok. Addig is amíg a kedves játékfejlesztõk megtanulnak kódolni, nézegessük ezt a kis demót, ahol legalább süt a nap, és kék a tenger. Csak a bikinis csajok hiányoznak a teljes boldogsághoz. A programhoz Pixel Shader Model 3.0 szükségeltetik tehát - ATI X1 széria, vagy NVIDIA 6-os széria - ennél gyengébb hardveren sajnos nem indul. Az új verzió már támogatja a DirectX 10-1-es élsimítást, valamint helyesen ismeri fel az újabb NVIDIA kártyákat.
Innen lehet tölteni

info: Gamestar

grebber
Parancsikonnál a cél mezõbe ez legyen "G:\Games\Crysis WARHEAD\Bin32\Crysis.exe" -dx9 persze nálad ahova telepítetted az a meghajtó és mappa.

Jaffa 2843
szép gép... bár ha most vette nemrég akkor alaplapot vehetett volna jobbat, a proci meg felesleges pénzkidobás volt E8500 sokkal-sokkal jobb válsztás lett volna...
/ON

eredeti a játék?
op rendszer milyen?
driver mikori?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

JaSoN HuNTeR
haverom atom brutál gépe van.
giga p35ds4
hd 4870 x2
core2doue8600
ocz2*1gb 1066 ddr2 KIT
és mediumba fölé veszi akkor kifagy a játék:S:S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mila69en
ezt ki próbálom...hogyan tudom átkapcsolni dx9-re?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
<#zavart2>

Bokafix2
Pedig a kedvenced. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bertino
de csakmert ezaz egyetlen, ami pocsékul fut(kivéve a közepes beállítást, alatta levõt meg életemben nem próbáltam), minden más szalad rendesen.

persze ez nem ilyen "lehordás", egyszerûen csak káááárrr <#szomoru1>

Szóval ram probléma... Nem kell aggódni nem csak e miatt bõvitenék. Ha azonban ez megoldja a warhead problémáját, akkor hamarosan bõvítenék. <#worship>THX, azért erõsítsetek meg pls!

p5k, C2D 6750@3600, Geil Ultra 2GB 900MHz , Gainward 4870 512 MB stb...

Timber
akkor ne tedd 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

bertino
én emiatt a játék miatt nem bõvítenék.

Köszi! Azért kötöm az ebet a karóhoz jobb lenne dx10-ben... Szóval ez ram probléma lehet vagy más? Konfigomat beírom mindjárt! Mert most éppen még van kes rambõvítésre, amúgy is gondolkoztam rajta, vagy ebben az esetben ez nem segít? Vagy mi...

grebber
Tedd át DX9 modba és jó lesz!

Helló emberek! Lehetséges az hogy a 2 GB ramom vista alatt a kevés? Egyfolytában swappol játék közben <#wow3> ; vagy valami más gond lesz? Elõre is köszi, Silex!

Snexi
látod,még 2 map is lesz ami kint van és nem fagyott

Kongy
Lenne 1 hülye kérdésem. A Below The Thunder küldetésen vagyok,a bányában rekedve. szóval,látom-e még valaha a napvilágot? Mert jók a jeges pályák is,de a Crysis-t mindig is a verõfényes napsütés miatt szerettem. <#idiota>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Doom 4
há igy be tudtam irni

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Van 1 kis gonom de sjana nem tudom feltölteni mert nagyobb 20 kilóbitenél és a képfeltöltésrõl meg nem tudok linkelni talán ig yjó lessz irjátok be képfel.../081028/n_vtelen44_www.kepfel******.hu_.jpg

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

bertino
<#taps>

Smithwarden
Szep lassan beindulnak azok a modok amikrol van kep es video tehat ugy tunik kesz lesznek valamikor..

Deathrace (kb 1nsane + Carmageddon szeru keverek)

Snexi
bazeg jöhetne má ehez az editor,csak azért van még fönn mert várom hogy jöjjön
1hónapja volt egy hír hogy készül hozzá de azóta semmi,legalább kompatibilis lenne a sima editorjával

artschiatwork
<#idiota>

The Protector
Megjelent dc-n és kazettán.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

eleinte ott a lezercelzo kesobb a rohamtavcso, nem ertem a problemat
Sziasztok,

A játék zenéje letölthetõ valahonnan mp3 -ban?
Eredeti a játékom, szóval ha a lemezen van csak szóljatok😊

Köszi a linket....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ability
Szerintem aki egy kicsit is otthonosan mozog az FPS-ben, annak semmiféle hátrányt nem jelent a célkereszt hiánya. Amúgy is érdemes mindig rázoom-olni.
Helló pont erre akartam célozni, hogy a legnehezebb módban sem az a lényeg hogy okosabbak az emberek, vagy jobban taktikáznak, hanem kivették a célkeresztet, egy teljesen hülye nehezítés, ez olyan mintha kivették volna az erõsebb fegyvereket, és csak kis pisztollyal mehetsz a gépágyúk ellen, mert tényleg annyi a lényeg ugyanúgy nem tudnak lelõni, csak én tovább ölöm õket, mert össze vissza mellé lövök, mert nincs célkereszt LOL
Azért a COD4-be kicsit jobb az intelligencia

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nem...
de szerintem kicsit sok a "nagyon árkád FPS" jelzõ. egyezzünk meg sima FPS-ben.

Snexi
akkor mi ez?szimulátor fps?

elmondjam mi az árkád?
W+Mouse01+talán az ugrás és te vagy a király (aka cod4)

itt azért legalább lehet variálni

Snexi
már hogy ne lenne árkád fps?

tudod mi nem árkád?ofp,arma

Smithwarden
Konnyu a jatek de nem veszed fel legnehezebb fozokzatra mert ott mar tul nehez a celzas jobb gombbal.

nc <#bohoc>

Állj, stop. Ha valami árkád FPS az: CoD4,CoD5(lesz). Warhead az NEM EGÉSZEN!

hát jaja, engem is csak azért idegesít, mert az alap játék nekem is tetszett ennek meg nagyon semmi köze sincs hozzá szerintem, csak a grafika ugyanaz

KILLER2
Hát kinek mi jön be. Nekem tetszett, neked nem.

Töltsük le az internetet!

nem, egyébként nem szoktam fikázni játékot,de ez valami szörnyedelem, nem csak ez a probléma, hogy túl könnyû hanem olyan hülyék az ellenfelek hogy az már fáj, egyébként visszavettem a nehézségi fokozatot deltáról nehézre, mert delta módban nincs célkereszt és elég röhejes mikor lõttek rám 10-en én me lõttem melléjük és nem bírtam õket eltalálni, amúgy a nehézség a szörnyes pályáktól kezdve majd kicsit beáll, mert azok már jobban nyírnak, de az egséz játék során max 5x haltam meg talán véletlenül, így is a játékóra szerintem 3-4, nagyon gyorsan vége lett, egy két szinkronszöveg halál beszartam a röhögéstõl...

Mindent összevetve így hogy végigvittem, egyszer végigjátszható, de rengeteg a szkriptelt jelenet, általában ki kell nyírni mindenkit ha az a küldi, ha nem akkor csak egyszerûen speed mód oszt elpucolsz mint egy vadászgép, nagyon árkád fps, egyébként a történet nem lenne rossz csak a játék gyenge, talán az egyetlen jó ötlet a vonatos pálya ami elég jól lett kivitelezve, a többi az felejtõd

bertino
arra igazán figyelhettek volna viszont, hogy ne a legnagyobb eksönök közepén mentsen a játék, mert néha egész kellemetlen tud lenni. 😞

SötétBarom
Az a vonatos pálya eléggé overkill.. Én Very High-on toltam, de az az egy olyan rész volt ahol masszívan belassult több alkalommal is.. 😞

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;