4825
Crysis Warhead
-
#4103 most így visszaolvasva igaz, szal meg sem mukkantam, én is fail. -
#4102 Nem kell leoltani egyből.
Ő a Warheadhez kérdezte.Ahhoz meg nincs hír hogy lenne.Egyenlőre csak a Warsal foglalkoznak pedig Warheadre is ráférne! -
#4101 egyetlen hsz-el kellett volna csak lejjebb olvasnod.
nembaj.
fail. -
#4100 warheadhez van valami patch? -
#4099 Ja, de csak két pálya az egész patch. -
#4098 Hm most néztem csak hogy van 1.3-as patch is a Warshoz! -
Daniel928 #4097 a hajón keresztül kell jutni -
#4096 Ja, én sem látom ezeket, nem tudom mi van. Meg az FW izéket sem nagyon látom, pedig azokon toltam mindig IAban az armadat meg a steel millt. -
#4095 azt sem értem hova lett a sok ea meg hypernia és a többi ilyen szerver. nálam nincsenek. most majdnem mindegyik szeró pb nélküli :/ -
#4094 nálam is van, de csak a világítása olyan szerencsére. de csak bizonyos felbontáson csinálja. szal nem értem. -
#4093 Hát mindenkinek más játéktípus jön be.
Amúgy csak nekem van az a bug, hogy PS módban a fegyvervásárlásnál el van csúszva az egér és a vásárló menü? Úgy értem, hogy arrébb van az egér, de már világít a fegyver ikonja vagy pl még az első oszlopon van az egér, de a jobb szélén, de már világít a jobb oszlopban a cucc. Mitől lehet ez? -
#4092 én igen.
azokat a szervereket kerülöm én is.
ia-t eddig nem is játszottam vele. nem is fogok szerintem. -
#4091 Ti szeretitek a Mesa, a Battleground és az új Savanna pályákat?
Mert én személy szerint nem. Jobban kedvelem az akciósabb, közelharci pályákat és nem a járműves, repülős, sniperes cuccokat. Tököm tele van már vele, hogy vannak hatalmi harcos szerverek, amik vagy a mesan vannak vagy van valami hülyesége, hogy 5000 vagy 9000 ponttal kezdesz vagy ingyé vannak a fegyverek vagy mittomén, ami szerintem elég szar, mert nem jó az, ha mindenki, aki nem tud semennyire sem lőni, az vesz egy gausst és azzal campel végig, lehetetlenné téve ezzel a normális játékot. Ha meg valami csoda folytán nincs semmi hülyeség rajta és nem is a mesa-n van a pálya, akkor meg elképesztően egyenlőtlen a csapateloszlás vagy csak 3-4 ember játszik. Az azonnali akciós szerverek szinte eltűntek már, ha mégis van, akkor ott is kb 3 ember játszik. A csapatos harcok meg vagy a battlegroundon vagy a savanna-n vannak.
Beszarok, hogy nincs egy normális szerver, ahol csak irtja az ellent az ember, azt szórakozik. Szerintem kezdenek elcsesződni a crysis szerverek :( -
volfika #4090 Csá!Egy kis segitségre lenne szükségem azt szeretném megkérdezni,hogy a játékban el jutottam a hajóig ahol LI ezredest keresnem kellitt ahajobol hogyan tudnék tovább menni mert már jo egy orája itt járok a hajoban de nem jöttem rá hogy hogyan tovább mert nagyon jo ez a játék nagyon leköti az embert söt jobb mint az elözö verzióju! a segitséget elöre is köszönöm vagy az is jo lenne ha meg mondaná valaki,hogy hol lehet elolvasni a játék menetét -
#4089 ehez az ingyenes dologhoz hova kell beregisztrálni meg honnan kell letölteni? -
#4088 epic fail. -
#4087 Ez nem bug, hanem fícsőr. :) -
#4086 Vedd meg. -
AlbyCobra #4085 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Letöltöttem a Warheadot és a 2.pályán a fegyverem (bármelyik még a gránát is) csirkéket lő ki. Ötlet? :) -
#4084 Ok, nekem mindegy, nem kötekedésből, csak szóltam, hátha csak nem vetted észre és azé' tudd :) -
Neoncsoves #4083 Csak aki esetleg kommentálni akar gamestaron, vagy úgymond "megerősítésnek" beírtam. mind1 -
#4082 Pont előtted írta Bordy. -
Neoncsoves #4081 !!! -
#4080 de, csak 2 map. és azért nyomták patch formájában hogy mindenkinél ott legyen és ne legyenek kapcsolódási problémák, mert volt valami ilyen hogy a sima crysis map packot nem mindenki szedte le, aztán úgy voltak gondok.
de akkor már ide is beszúrom.
Trial Period!
Friday 19th December and end Monday 29th December
azaz megint ingyenes lesz.
amúgy meg lepő a havas pálya. ugyan úgy megy mint a többi. azt hittem lesz egy -10 fps azon a pályán. -
#4079 gondolom azért nem csak pályák lesznek benne -
#4078 Hát igen, azért még lenne mit javítani. De azért jó az a 2 pálya, csak szerintem elég kevéske a 2. -
#4077 holnap kapunk 2 új mapot egy patch formájában. havas ps és egy tia-t.
havas ps-re kíváncsi vagyok hogy fog menni. más nyalánkságoknak jobban örülnék mint 2 pályának azért... -
#4076 Az bizony. Bár nekem megy DX10ben vistán minden gond nélkül, de semmi értelme, mert szebb nem lesz tőle, csak lassabb. -
#4075 jahogy vista? :D:D
próbáld meg dx9 módban futtatni
ha jol tudom akkor: crysis.exe -dx9 -
Skyline #4074 Nemjó sehogysem...Próbáltam játékközben,simán menüben mindenhogy,egyszerüen ha felteszem 1910*1080-ba (minden mással ebben a felbontásban tolom) fekete kép az eredmény.
De utánnanéztem nemtudom igaz-e: DX10-ben radeonokkal nemnagyon óhajt ebben a felbontásban működni csak dx9 alat...Igaz ez?:)
-
#4073 játék közben állítod vagy, még mielött elindulna a pálya kint a menüben?
esetleg próbálj meg egy alt+tabot, hátha jo lesz -
Skyline #4072 Hálló egy 5let kéne....Feltettem a játékot de amint 1920*1080-ba állítom (legnagyobb a kijelzőmiatt) feket kép van fullscreenben...5let?
-
#4071 nagyon helyes ;) -
#4070 je ma lesz meg a játék (nem warez):D -
#4069 most már újra müxik a dolog. -
#4068 állítólag az összes gamiban ez van ami gamespy powered. -
#4067 nem. de biztos nem nálunk van a hiba. -
#4066 A Crysis Wars most működik nektek? Nekem valamiért nem hajlandó kilistázni a szervereket. Azt mondja, hogy nem sikerült csatlakozni a szerverekhez vagy valami ilyesmit. -
#4065 hehe, vágom melyik :D
én már megnéztem, sztem nagyon fun a cucc szerintem. csak a szerver kivág valamiért. :( -
#4064 Ez jóóó! Régóta vártam már ezt, most végre ki is tudom próbálni. Remélem, hogy jó.
Más:
Imént fejeztem be egy harcot a Wars-ban és azt kell mondjam, hogy életemben először lőtt le egy pina (egy vagina nevű játékossal volt dolgom) :)