Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Legjobb grafika Fallout3? Hát nem rossz a grafika de a legjobbtól messze áll.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FPS között meg a gow2 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bordy
hülye egy lista. mp-ben is ott a cod. most jelent meg basszus, idõm se volt még megnézni sem. ennyi erõvel betehették volna a pc-k közé a gta4-et is. az is 2008-as lesz...

grebber
Hát most nem azért de nem olyan uncsi mint a Far Cry 2 ,Left 4 Dead az meg tömeghent semmi tartalommal,Gers of War 2 meg lol mivel az tps. Stal én tuti jelöltem volna de õk tudják nálam az évben a 2. legjobb game ez a Dead Space után.

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Még grafikánál akát ott lehetne, de legjobb FPS kategoriában...???? Ugyan mitõl ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
grebber
grebber
sgt anderson
SP3-as XP. De egyébként megoldódott a problémám. Valamiért nem ment fel normálisan a driver a gépre, úgyhogy le kellett törölni újra kellett rakni a VGA drivert. Utána mûködött rendsen. Azért köszi a segítséget. 😄

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Jaffa 2843
oprendszer XP SP3 vagy vista?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

sgt anderson
Bocsi, a screenshotokat lefelejtettem:
Itt már egy ponton látszik, hogy egy ponton átlátszik a a hegy és hogy nem látszik a fegyverem. (Nem, nem vagyok láthatatlan módban.)
Itt is látszik, hogy az embereknek csak az alakjuk van meg és átlátszanak.

Valakinek valami 5lete, hogy miért van ez és hogy hogyan csináljam meg? Közben egyébként már feltettem az új DX-et is, még mindig szar...

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Nem hát mert eleve megjelent magyarúl.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nem tudja valaki honnan tok letölteni magyaritást hozzá mert a magyaritások.hu rol nem lehet

sgt anderson
Heló! Va negy olyan problémám, hogy amikor elindul a játék, akkor ilyen érdekes módon jelennek meg a tárgyak, meg minden. Olyan, mintha minden láthatatlan módban, lenne, mindennek csak a körvonala látszik. Tettem már fel új drivert is, de így is ezt csinálja. Megnéztem min. grafikán is, úgy is azt csinálja. Nem értem miért van ez... A sima Crysis pedig normálsian ment Magas grafikán is. Szerintetek mi lehet a baj?
Konfig.:
ASUS P5N32E-SLI Plus
Core2Duo E6750 @2,66GHz
2GB Kingmax RAM
ASUS EN-8600GT 256MB DDR3
160GB HDD

KILLER2
Köszi, ez életmentõen jött most. Hát igen, elfelejtettem a My Gamesbõl kiszedni a Wars PB fájljait. Csak tudnám, hogy miért nem képes erre a PB magától? Miért kell ezzel külön szarakodni?

Töltsük le az internetet!

bordy
KILLER2
Ez a faszom PB már az õrületbe kerget, egyszerûen képtelen mûködni. Az imént tettem fel ötödszörre, de nem. csináltam már telepítõjébõl, nem ment, akkor utána bemásoltam a frissen letöltött két .htm-et, de akkor sem. Jó, akkor le az egész, ismét ez, de még mindig nem, az egyetlen amit tud mondani, az ez:
$5PunkBuster Client: Corrupt or Mismatched PB Client files (8BC6)
Ezt viszont töménytelen mennyiségben és ennek hála az összes normális szerver ledob.
Nagyon pozitív benyomás ez a patchnek, mert amíg nem tettem fel, addig semmi baja nem volt.

KILLER2
PBt újratettem, de a probléma továbbra is fennáll. Meg aztán az is idegesít, hogy pofátlanul lassú. Amikor feltettem még highon is csak néha szaggatott be, de mediumon tökéletes volt, most meg low-on van átlag 46 FPSem, de néha megakad picit.

KILLER2
Köszi, akkor csak a PBt kell ezek szerint leszedni. A game.log-ot én is ismerem, rögtön meg is néztem, de szokás szerint számomra semmi használhatót nem mondott: $5PunkBuster Client: Corrupt or Mismatched PB Client files (8BC6)

Akkor majd újrapakolom a PBt, aztán meglátjuk mi lesz.

Smithwarden
A "Game.log"-ba rakja az utolso jatek logjait, ott a legaljan irja miert vagott ki az utolso szerverrol, a regebbi logok a "Log Backups" konyvtarba tarolodnak.
Crysis Wars-ban amugy siman nevezd at vagy torold a "PB" konyvtarat es installald ujra, vagy manualisan a "PB-htm" dirbe masold be az utolso ket legfrissebb pb fajlt az honlaprol.

(PB Client v2.115 for Win32 Filename: wc002115.htm, PB ClientA v1393 for Win32 Filename: wa001393.htm)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

KILLER2
Crysis Wars-hoz van valami program, amivel meg tudom kerestetni azokat a fájlokat, mai miatt kirak a PunkBuster? Amióta feltettem a patchet, azóta minden PBs szerverrõl kitesz, pedig a PBt is frissítettem.

KILLER2
Elvileg mûködnek ugyanazok a CFGk.

hell...Tudja e vki hogy a warhead-hez van e vmi buherált cfg.fájl??..mint az alapjáték estében??...

Smithwarden
"The first patch includes only a limited number of fixes because the main focus for the development team was on the missing features like the Linux server or the 64bit Binaries.
We already mentioned several times that this won´t be the last patch. We have a dedicated development team that is only working on supporting Crysis Wars with new content and regular patches. So install the patch and enjoy the things that were introduced with this patch.
I also want to tell you that we read really carefully through all the community feedback. We don´t want to release new things when we are unsure about the quality level we reached with it. So it takes time till features are in a state where they can be released."

Akinek nincs kedve forditani roviden a lenyeg kb: Ez az elso patch csak par dolgot tartalmazott (linux,64bit), de kulon csapat dolgozik a Crysis Wars-on, csak akkor adjak ki a tobbi ujitast ha biztosak benne, hogy szinvonalas es minosegi dolog kerul ki a kezukbol, de ez idobe telik.

Azert remelem nem tokolnek majd annyit a javitasokkal mint a Crysis-nal. <#oooo>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bordy
kb nem hozott semmit sem amúgy. egy szintre emelte a linux, 32 és 64 bites verziót, csak a köv. lesz valszeg a normális patch...
64 bit meg hasztalan mert az a pöcs evenbalance nem képes a szaros pb-jét 64-re megcsinálni.

gduck
Köszi az infót <#wink> LINK

UI: bár mostanában a FC2 multitival nyomulok <#smile>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

highlander15
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#buck><#buck><#buck><#buck>

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

bordy
elérhetõ a patch...

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kiváncsi vagyok a PEPSI mikor fog befizetni a Crytek-nek egy ilyen nanoruha opcióra: MAXIMUM ÍZ!

Most iszogatom a PEPSI MAX-ot és feltünt nekem ez a "MAXIMUM ÍZ" felirat<#idiota>

Peetboy
Gyönyörû színes képek. Ez Mod?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

grebber
Nem tudom!

Jaffa 2843
mikor jön?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

grebber
Crysis Wars v1.1 patch Changelog

Fixes:

* Fixed: Stand/Prone firing exploit by exaggerating spread of all weapons when transitioning
* from standing position to prone position
* Fixed: Inconsistency between the HUD score and the score shown in the scoreboard
* Fixed: Disconnection caused by cheat protection for levels saved by the map downloader

Improvements:

* Improved: Player icon, cross hair and round start messages visibility against bright backgrounds

Updates:

* Removal of online activation (ReleaseControl)
* Support of Linux server
* 64bit version
* Vista Parental Control file

Prince of Máté
6800GT-vel te ne is akarjál AA-t Crysisen 😄

M@TriX
ahova fel akarom rakni jah, 6800GT, tudom hogy a HDR+FSAA együtt nem megy azokon az ok, HDR nem is kellene oda.

de az FSAA-t nem tudom beröffenteni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Prince of Máté
Nvidiád van?

M@TriX
hali, valahogy nem lehet rábírni a játékot, hogy HDR ne csak FSAA legyen?

mert cfg-ben hiába állítom be, nem megy. Legújabb driver most fönt de korábbival sem mennt. Ha játékon belül a beállításokban adom meg hogy legyen FSAA, akkor az Advancedbe látom, hogy "Gamer"-re ugrik és a játékban HDR lesz, de FSAA nincs. Ha játék közben próbálom akkor is.

Ha driverbõl próbálom beállítani, hogy mindig legyen FSAA, azt nem veszi figyelembe. Egy gyenge gépre szeretném feldobni, közepes beálítással elszambázik, FSAA ráférne 😊, de a HDR-tõl már kifekszik <15fps

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SZilaJMaGGoT
Ááááh azért ez hülyeség... A szerzõdés csak arról szól, hogy az adott hardverre optimalizálnak inkább... A problem azzal van, hogy nemölnek túlsok munkát a gamekbe a cél az, hogy minél elõbb kint legyen... A másik meg, hogy ez az unigine nem játék csak egy grafikai engine, fizikai számítások, scriptek meg minden egyéb hiányzik belõle ami a játékokból... Persze ezzel nem állítom, hogy a játékok jól optimalizáltak mert közel sem... Itt, hogy egy fejlsztõ/kiadó versenyben tudjon maradni, akkor csakis az idõ a mérvadó, hogy minél gyorsabban... Mert vannak kisebb fejlesztõk/kiadók akiknek nincsenek szerzõdéseik, de a játékaik mégsincsenek jobban optimalizálva, és nem is szebbek... Vélemény szerint az epic csinálja a legstabilabb game-engineket, meg az id tech3 is nagyon jó volt a maga idejében...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bertino
senkit nem érdekel mit kértél.
ez egy fórum.

nézz körül és talán megtalálod a helyet, ahol segítenek.
bár én kétlem.

nem kioktatást kértem hanem segitséget...!

bertino
akkor mit csodálkozol ? :\

nem eredeti!

Jaffa 2843
eredeti játékot tetszett vásárolni? ha eredeti akkor daemon tool, stb progik off

Helo mindenkinek!
feltettem a játékot meg minden.ment is meg minden,de most amikor akarok játszani akkor ezt irja ki: A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (5024).ez miért van?

Jaffa 2843
delta jobb mer kevesebbtöl halnak a sárgák viszont pontosan lönek és durvát sebeznek 😉 csak ajánlani tudom

Kongy
Na,végigtoltam. Jobb volt mint az alap Crysis,mert nemlaggolt annyit,sõt nem is laggolt,csak az All the Fury küldin,ahol jött a 100 db alien plusz a lépegetõ. :S <#vigyor3> Tehát úgy összességében tetszett,de piszok rövid. Bámészkodással gyütt durván 4 és fél óra volt végigtolni normálon. Most kipróbálom magam deltán. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Hát szerintem sokkal több kell hozzá, elég ha csak a Source-ból indulunk ki abból szerintem eladtak jó pár ezer db-ot. a WoW elõfizetésrõl nem is beszélve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem tudom de ha minden héten ott van az nem rossz dolog.
Majd csak bejelentik mikor lépte át az 1 milliós eladási számot,mert ezt mindig beszokták.

Snexi
én arra lennék kiváncsi hogy mennyivel lehet bekerülni mo-n egy ilyen top10.es listába?100 eladott példánnyal?