4825
Crysis Warhead
-
High end PC #4143 köszi!! -
#4142 dok/mygames könyvtárban a game.cfg-ben szerkeszd át a r_Height = 1200 r_Width = 1920 -ra.
-
#4141 nincs külömbség... -
High end PC #4140 eddig igen. ha nincs igazából különbség hogy Vista és Xp alatt futtatom a Warheadot/Warsot, lehet felteszem XP alá -
#4139 Valóban nem, azt nem tudom, hogy mitől lehet. A Vista és a többi játék rendesen adja a kívánt felbontást? -
High end PC #4138 de ez még nem ok a felbontás csökkenésére. vagy igen??? -
#4137 Csak hogy tudd, a warheadban a DX10 kb felezi az FPSt, méghozzá ok nélkül. -
Lambo fan #4136 sziasztok!
32-bites XP alatt simán ment 1920x1200 felbontásban a game, de mióta 64-bites Vista alatt futtatom, nem lehet ekkora felbontást választani. Nem értem miért. Ötletek? Valami 1700x900 körülit enged max... Pedig én Vista alatt akarom futtatni a DX10 miatt. De a felbontás is fontos. segitsetek lécci. Legújabb VGA driver van fenn. -
Aspyrin #4135 Ha először szálltál le a vonatról, akkor ki kell takarítanod a környéket, majd fel kell másznod egy toronyba (ha jól emlékszem), és újra elindul majd a sihuhu. -
#4134 Basszus, micsoda meccset játszottam az előbb :)
IA volt az Armada-n. Az első két helyen osztoztam egy másik sráccal. Nekem 90 pontom volt, neki 91. Már csak 9 másodperc volt. Próbáltam gyorsan lelőni valakit, de nem ment. Végül berohantam egy ajtón és jött velem szembe valaki. Kapott egy szép kis sorozatot és ezzel szereztem +1 pontot az utolsó másodpercben, amivel nyertem is :) -
#4133 Ati 4830/4850 szerintem!Esetleg 9800GT! -
#4132 Ár/teljesítmény arányában melyik a legjobb vga a játékhoz? -
#4131 Kösz a gyors választ,leszáltam elindultam de azt mondta védjem a konténert.
Na mind 1 dekkolok még 1 darabig majd lesz valami. -
#4130 Már régi hír de nem láttam itt. A warheadhoz lesz patch.
A mycrysis a Crysis-sorozat hivatalos rajongói oldala, ahol az oldal vezetői és a játék fejlesztői eléggé szoros kapcsolatot tartanak egymással, hiszen havi rendszerességgel olvashatjuk a Crysis Monthly Update című híreket, ahonnan megtudhatjuk, hogy a fejlesztők éppen min ügyködnek, és hogy a jövőben mi várható. A legutóbbi ilyen helyzetjelentésből például kiderült, hogy mi minden van a Crysis Wars 1.3-as frissítésében, milyen nyereményjátékok várhatóak, és sok más egyéb érdekesség, de ezeknél fontosabb, hogy készül a Crysis: Warhead első hibajavítása, ami reméljük, az összes nagyobb problémát orvosolja majd, valamint azt is megtudtuk, hogy hamarosan elérhető lesz a játék fejlesztői készlete, amivel aztán sorra készülhetnek a különböző modifikációk, kezdve az új pályáktól egészen a nagyobb felbontású textúrákig.
„A Crysis: Warhed egy új hibajavítást fog kapni az újévben. Már majdnem kész van, hála a Warhead csapat kemény munkájának, így erre érdemes várni. A fejlesztői készlete, és szerkesztőn pedig már dolgozunk, és valamikor jövőre fog megjelenni, de még nem tudjuk pontosan mikor, azonban a munka jól halad, és abban bízunk, hogy hamarosan kész leszünk.” (Ez az üzenet még tavaly látott napvilágot, ezért mondják hogy jövőre érkezik a patch.) forr:pcg
-
#4129 álj még ott egy 10 percet. vagy ha nemtudod akk magyarué beszél halgasd meg mit mond esetleg szálj le és nézz körül -
#4128 Hello mindenki!
Segítséget kérnék!
A védd magad és a konténert a bőrőktől a vonaton-nál vagyok,
kinyírtam gyorsan bőrőket nem jönnek újabbak,mégis csak áll minden
egyhelyben,10 perc után feladtam.
Ha valaki segít,előre is köszönöm! -
Neoncsoves #4127 Középen van egy láda és azt kell felnyitni -
Skyline #4126 bent van a gépben a földön kb középpen.
-
crossy104 #4125 Jó, hogy itt vagy! A reptéren vagyok, egy lezuhant C18-nál van valami új fegyver. Az istenért sem találom.Nincs bent a gépben.Hol keressem? -
crossy104 #4124 Igazad van. De a játék nagyon szép W7-en. -
crossy104 #4123 Nem értem mit akarsz visszavenni.Fullon kell mennie nálad is. -
Neoncsoves #4122 dx11 ami igazából dx10.1 és a 10.1-ben csak optimalizáltak 1-2 dolgot... -
crossy104 #4121 windows 7-re feltettem, 1440x900 full. reccenés nélkül megy.Ja, és a Windows 7 már dx11-es.Nekem ATI-m van, drutális a látvány.Szebb, mint Vistán. -
#4120 Csinálj új profilt és az legyen a neve amit akarsz használni. -
Hedic #4119 Hali!wltettem a crysis warst,megyis meg minden csak az a baj hogy mikor a konzolba beiropm azt hogy:name:nev akk nem valtoztatja meg!
ez miert van?tud valaki segiteni?
THX!! -
Neoncsoves #4118 Hátha valakit érdekel... -
#4117 DX9-el Nekem is jól, jobban megy.
Sokkal jobban! -
#4116 Nekem viszont faszán megy vistán, csak véletlenül se próbáld DX10el. DX9el semmivel sem rosszabb, de sokkal gyorsabb. -
#4115 Hát Nekem e miatt nem lesz fent az XP, akkor inkább visszaveszek rajta vmit -
#4114 Nekem emiatt van fent az xp és a Vista is.Nálam Vistán katasztrofálisan szarul fut a warhead.Crysis ehhez képes 4x gyorsabb kb.
-
#4113 Egy game-ért nem fogok OS-t váltani -
#4112 Több fps-t akarsz akkor XP-n tolod.Patch nincs hozzá! -
#4111 Hali!
A konfigom a szignómban ;)
Olvastam pár HSZ-el lentebb, hogy Vista alatt a DX9-es mód ajánlott.
Valóban! :D
Tudtok még vmi frappáns 5letet, amivel több FPS-t lehet kihozni a Warhead-ből?! Csak most tettem fel a gépre...
Javítás van ehhez a game-hez?!
Mert kerestem, de csak olyat találtam, hogy Wars, a Warhead-hez Én nem találtam javítást....
Köszi! -
#4110 hát sztem próbálgasd, hogy neked milyen beállítások mellett játszható, mert ez mindenkinek más. viszont ha intel C2D procid lenne jobban futna az biztos :S -
cumfu #4109 Sziasztok! valaki tud adni a játékhoz egy beállítást aki kb ilyen gépp el jácca? Szép is meg viszonylag yors is legyen. ADm x2 6000+, 2giga ram, 8800GT. Előre is köszi -
#4108 sandbox 2 a neve, rajta van a crysis dvd-n.
csak alap crysis-szal működik, warheadhez késöbb jön a sandbox -
#4107 Miaz meghalt a fórum? Vagy nemakar senki válaszolni nekem? -
#4106 Nemtudja valaki h honnan lehet letölteni a crysis map editort???
És az működhet a warheadnál is? -
#4105 igazad van, télleg respect. -
#4104 ne legyünk olyan rosszindulatúak