4825
Crysis Warhead
  • bordy
    paint ball mod :)
  • RAZOR27
    owned
  • Prince of Máté
    buktad srác.
  •  Evil
    Hova jobb?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tuningolt e8400 meg egy 4870x2 tőm van 4gb rammal.

Csak én nem menőzök vele éjjel nappal :)
  • Kongy
    @Evil

azért nem mindegy hogy p4 vagy tuningolt core 2 duoval nyomul valaki,úgyhogy ne szóljál be. majd ha jobb géped lesz.
  • bordy
    hát valamikor...
    csak nehogy olyan soká legyen az a valamikor hogy már a kutyát is alig érdekelje. sajnos hipp-hopp egy délután ki lehet nyomni a gamit, így hamar túl vannak rajta az emberek, aztán agyő. valaki abba is hagyja mert problémás 1-2 dologban és ha végig is küzdi magát, lehet az marad meg benne hogy fúú, na ezt el nem indítom még 1x amíg nincs valami javítás ehhez. na meg szerintem nem is minimum negyed évet kellene ülni rajta HA tervbe van véve. persze vannak akik még csak most tudják kipróbálni még csak a sima crysis-t is a gépigényből fakadóan.
    mycrysison is kérdezgetik ezt, és csak azt tudják mondani egyfolytában hogy nincs infójuk róla.
    ha megnézzük pl a red alert 3-at, cod5-t meg a fc2-t akkor láthatjuk hogy azokhoz már kijött egy patch, bár ezeknél a multiba nyúl bele leginkább. de már van, pedig később jelentek meg. én Maximum még a sandbox megjelenésével tudok elképzelni egy javítást.
  • Timber
    ne csinald mar! Csak lesz valami patch fele valamikor... :)
  • KILLER2
    Win reinstall után feltettem a Crysis Warst. 3 óra alatt.
    Asszem valami nem okés a vinyómmal :S
  • eyecandy
    Sziasztok,e gy kis segítség kéne. Hol tudom beállítani, hogy angol maradjon a hang, de magyar a felirat?
    Kösz a segítséget
  • bordy
    nem vagy lemaradva. szerintem nem is lesz a warheadhez patch. ha eddig nem jött semmi info róla hogy hegesztenék akkor már nem is fog szerintem.
    mondjuk kiegészitőkhőz nem tudom mennyire szokás egyáltalán. de legalább ezt megcsinálhatnák normálisan már ha a sima crysis-al leálltak...
  • grebber
    Lehet elmaradott vagyok de a Warheadhez nincs patch!
    Csak a Crysis Warshoz van 1.1 és 1.2 alszámait nemtudom!
  • bertino
    ...
  • High end PC #4051
    sziasztok!
    melyik a legújabb patch a játékhoz?
    nekem 1.1.1.6....(nemtom tovább) verzióm van.
    kössz
    üdv
    ádám
  • Bence94
    üdv ma én is a végére értem és azt kell, hogy mondjam nagyon tetszett! a szinkron szuper volt (egyedül a nanoruha hangja volt gyenge de az nagyon )a grafika ööö "szar" ja vagy is a gépem az .Megérte megvennem ! Best Buy!
  • Mákvirág
    Kösz a gyors választ!
    Hálám üldözni fog,csak utol ne érjen!
  • bordy
    egyenesen fel a folyóval párhuzamosan aztán majd balra el kell fordulni egy kis házikónál ami egy 180 fokos forduló lesz.
  • Mákvirág
    Üdv mindenkinek!

Ha valaki segíteni,megköszönném!
    Sikeresen megakadtam,a jég gyenge pontját nem találom
    az alagúthoz!
    Idövel biztos meglenne,csak már felhúztam magam.

danke
  • Jaffa 2843
    annyi különbséget látok, hogy kitolták az object lodot, a háttérböl kiszedték a depth of fieldet, meg az "r_texturesstreaming 0" beállítást használták
    nagy különbséget nemlátok, visont a részletes látótáv kitolása miatt valoszinüleg kevesebb fpst megy mint a gyári beállításokkal, és az "r_texturesstreaming 0" cvarnak köszönhetően picivel több ramot is eszik.( ez azt csinálja hogy betölti a távoli élesebb hegy textúráit, és nem mosódott paca lesz)
  • Jaffa 2843
    ez nemtudom mitöl lehet. nálam kifejezetten simábban futott, mint az alapjátáék
    ha vistád van fenn, ahogy az aláírásodban is látom, akkor valószinüleg az lesz a baj, vagy beledobsz még 2g ramot a gépedbe, bár enmvagyok biztos hogy az segitene. viszont XP alatt nemkéne rosszabbul futnia
  • High end PC #4044
    Ezek szerint te is próbáltad már az Uber Quality nemhivatalos beállítást a Crysis Warhead-ban? Érdekelne a véleményed, én sokszor nehezen teszek különbséget. Mármint a gyári Csúcs és az Uber Quality közt
    Crysis Warhead Uber Quality
  • grebber
    + még valami nagyon nem kóser vele mert sokkla szarabbul fut mint a Crysis meg a tárgyak 3 méterre jelennek meg :(
  • Jaffa 2843
    igazábol nem szebb mint az alap játék (csak annak tűnik). mindössze a kontraszttal és a színekkel játszadoztak, valamint felnyomták a napsugarak szűrődését..
    se a textúrák nemlettek élesebbek, se a modellek nem lettek jobbak

igazából teljesen mindegy micsináltak vele.. lényeg hogy jobb lett. ez a valaha kiadott legszebb játék az biztos..

az alap crysis-ban XP-n a legjobb grafika amit "hivatalosan" be lehet állítani az a HIGH. Warhead-ban viszont ezt a (marketingdirectx10)trükköt kiszedték, így ott a legszebb grafika is beállítható mindenféle konfig buzerálás nélkül.

crysis maximum (neeem, nem game) grafika az Very High (nemhivatalos konfigbeállítások készültek Ultra High néven)
    Warheadben (magyarul) a maximum grafika az a Csúcs nevet viseli.

remélem érthető voltam :)
  • High end PC #4041
    Kösz, már megtaláltam az "Ultra High" modot, Uber Quality-ként fut a Warhead-nál ahogy láttam.
    Hmm, ki is próbáltam, 1920x1200-ban 16xQ AA-nál mindent Uber Quality-re rakva jobban visszaesett az FPS, mint a gyári Csúcson, de mintha tényleg szebb is lenne, bár nehéz megállapítani, egyszerre kéne látni a kettőt.
    De egy biztos, ez a legszebb és legjobb hangzású játék, amivel eddig játszottam.
  • KaszaN
    hát én láttam ezt a videót gondolom jó a warheadhoz is
    link
  • High end PC #4039
    sorry, de már több mint egy órája túrom a Google-t, hogy megtudjam hogy lehet XP alatt Ultra High-ra tenni a Crysis Warhead-ot, de semmi...

valaki please help!!
  • bertino
  • High end PC #4037
    please válaszoljatok #4033-ra
  • bertino
    önfényezés.
  •  Evil
    Jó vacak gép azis hallod-e, de amúgy mi a gondod?
  • Kongy
    Szevasztok!

Vettem egy új gépet. A régi enyhén szólva szar volt,de a Warhead jól ment rajta mediumon. Most Minden Highon van 6x AA,és gyönyörűen repked 35-40 FPS-el! Zárt helyeket 50 FPS-t is tud produkálni. :) (Konfigom az aláírásomban)
  • High end PC #4033
    aham, és hogy tudom XP alatt előhozni az Ultra High (nem tom magyarul mi) beálíításokat?
    GTX 280 videokarim van.
    Köszi szépen előreis.
  • Snexi
    ami ebben a csúcs az a simában a very high volt
  • High end PC #4031
    sziasztok!
    megvettem a játékot!

XP alatt telepítettem magyar nyelven, de nem tudom, hogy Ultra High beállításokkal fut e. Magyar nyelven ezek vannak a részletesség állításnál: átlagos, normál, játékos, csúcs. Na most szerintem ez a Csúcs opció még nem az Ultra High, ugye? Csak mert az előző Crysisban is 4 opció volt, az utolsó a Very High volt.
    Kérlek segitsetek!

Üdv
    Ádám
  • gduck
    Nálam nincs ilyen gond...
  • pozsoka
    Különösen járművezetésnél bosszantóak a semmiből előugró sziklák,azt hiszem be is fejeztem a játékot vele.
  • grebber
    Remélem olvasgatják a magya illetékesek a fórumokat és a 2010 környékén esedékes Crysis 2be nem lesz ilyen fostalicska.
  • kirol
    Gondolom így akarták a gépigényt csökkenteni. Amit én nem vettem észre, hogy sikerült volna.
  • grebber
    Nem csak nálad van.Nemtudom miért csinálták ilyenre.Crysisban sokkal jobban meg volt oldva.
  • pozsoka
    Nem rossz a játék,de iszonyatosan zavaró,hogy menet közben a semmiből tünnek elő a különböző tereptárgyak full grafikán is,mint egy 10évvel ezelőtti játéknál.Vagy csak nálam van ilyen gond?
  • Smithwarden
    Akkor johet a tobbi:

Alaplapi chipset driver, uj bios, uj novemberi dx9, uj hangkartya driver, sound hardveres gyorsitast vedd vissza magasrol kisebbre, nezd meg melegszik-e valamelyik hardver / ventillatorok jol mukodnek-e, jatek reinstall, winfos reaintall...stb.