4825
Crysis Warhead
-
#4183 Felraktam ezt a graf tuningot a Crysishoz 1,88GB-ot megeszik a 2GB-ból és játszhatatlanul akad
Kíváncsi leszek 4GB-al mennyire javul majd a helyzet! -
#4182 Nekem meg 64 bites Vistám van :) (azaz volt, tönkrement az alaplapom, azt most egy celeronos gépet inkább nem szivatok vistával) -
#4181 Nekem ez a véleményem a Vistáról semmilyen gondom nincsen vele.De ha már 64 bitesre kell váltanom akkor megvárom a Windows 7-et!
XP is fenntvan a gépemen de csak dísznek kb meg a Halo 2 miatt. -
#4180 hogyha inden kötél szakad és 64bit kell akkor 64bites XP... egyértelmü.
teljesitménybe ottvan a sima XP mellett, nem ugy mint a vista, és még stabilabb is (mint a sima XP).
1 évig használtam 64bites XP-t és nagyon jo kis rendszer. egyetlen baja (még amikor használtam) az volt hogy nemvoltak hozzá még kiforrott driverek, meg egyéb cuccok, de ez mára már meg is oldódott -
Aspyrin #4179 XP ki használja már azt?
Ezt most nem kérdezted komolyan, gondolom. -
#4178 Ha az alaplapod támogatja az 1ghz-es memóriát, akkor vedd ezt. -
Neoncsoves #4177 hát "fölös"... már gondoltam rá hogy gyüjtök procira, de szerintem 2.9en futó kis e4500am bőven elég egyelőre, inkább vista miatt kéne nekem több ram... meg kb annyira fölös h max az új cohot akarom megvenni majd ami jön márciusban :| -
#4176 Nem tudom nem néztem.Én olcsóságra törekszem 800as meg biztos olcsóbb de neked a fölös 20Kból simán kijön az 1066-os! -
Neoncsoves #4175 1066os nem éri meg? -
#4174 GEIL-t ajálják sokan olyat is szerzek majd.2x2GB-ot. 800mhzeset veszek! -
Neoncsoves #4173 Te, P5Khoz milyen ramot ajánlasz? Most van fölösben 20k-m, de nem tudom milyen ramot érdemes venni. DDR2 1066MHz? GEIL vagy Kingmax? gondolom párban veszed, tehát 2x2Gb... pls válaszolj mert nekem is ugyanez a rendszerem van csak más procim van... meg a vidkarim Gainward nem Xpertvision oszt kész:) -
#4172 Azt nem figyeltem (aláírásodat). bocs. -
#4171 XP ki használja már azt?Aláírásomban láthatod Vistám van!És igen a 4GB-ból csak 3,X-et fog látni.64bitesen már tökéletes lenne de azért nem fogok minden újra rakni! -
#4170 Igen megtaláltam de úgyértettem honnan érdemes ahonnan nem 20 kb/secel jön. -
#4169 Akkor sry. nekem mondták h xp-re 4 giga ram felesleges játékok terén. -
#4168 sohaj...
ez így ebben a formában marhaság. -
#4167 Lol xp max 3 gigát tud olvasni. szal az a 4.ik full fölösleges. majd próbáld ki 3-al és 4-el. Meglátod. -
#4166 innen tölthető. -
#4165 Már beszerzőben vagy 4GB ram terén csak a boltosnak még nincs amilyet akarok! -
#4164 Mieza textűra pack és honnan lehet letölteni?:POlyan mint a natura mod a sima crysishoz? -
#4163 nekem 1680x1050-es felbontáson mindent maxra huzva meximum 1600MB ramot zabál textura pakkal
ilyenkor már itt-ott swappolgat, töltöget -
#4162 tapasztalatot :D
bár 2 giga rammal nehézkes játszani vele, de kvaszép -
#4161 Mivel gyűjtök mit és hogyan ? -
#4160 próbát megér. legalább egy kis XP gyüjtesz ezzel is XD -
#4159 Megnéztem a képeket nem éri meg leszedni. -
#4158 hát kiprobálom, aztán ha nem, akkor majd del :)
képek alapján elég meggyőző. -
#4157 jah nem kicsi XD
de kvaszép lesz egykét textura töle
csak eszi is a memoriát
2gb memoriánál itt-ott swappol, de nem vészes -
#4156 ittvan
crysishoz meg warheadhez egyaránt van
http://www.crymod.com/thread.php?threadid=34724 -
#4155 2 giga ?!
ehh... namind1, kiprobálom majd én is. :D -
#4154 elég érdekes jelölés
nagyrészt EA-s gamek...
persze warhead szép, nemrég ujítottam én is és mostmár nincs az a "2 méterrel az orrom előtt töltődnek be a textúrák" dolog.
szal télleg szép, de kell is egy vas ahhoz, hogy szép legyen :)
textura pack ?
hm, szétnézek... -
#4153 meg is érdemlik a srácok, mert rettentő szép cuccot dobtak össze.
igazábol nem értem a jelölted egy részét, hogy minek vannak a jelöltek közt :| pl nfs.. nekem az összes közül a warhead tetszett a legjobban. egyzserüen nemtudtam játszani. mindig azt lestem hogy "húdef@szán jolnézki" :D föleg miután feltettem a textura pakkot.. olyan durva texturák lettekk benne hogy nekimentem a tárgynak, ráközelitettem sniperrel ésmég ugyis éles volt XD -
#4152 díjra jelölték a Warhead Vizuális effektjeit. -
#4151 lehet, mivel a ket jatekot ket kulonbozo csapat fejlesztette... -
#4150 Holnapra kihozzák nekem is :P -
#4149 Ja és a Warshoz. -
#4148 Néztem van 3 patch 1.1,1.2 és 1.3 ezeket mind le kell tölteni vagy elég csak a legfrissebbet letölteni? -
#4147 Nem tudom, én örülök, ha low-med grafon 1280ban nem szaggat be nagyonn tűzharcoknál a Wars :) -
High end PC #4146 sziasztok!
az lehetséges, hogy a Warheadnak jobb a grafikája, mint az online Wars-nak? Mindkettőnél maxra húztam mindent, és mintha az online játék nem lenne annyira szép, mint az offline. vagy csak képzelődöm? :D -
volfika #4145 kössz!!!!!! -
#4144 Akkor csak én nem vettem észre. Megnéztem én is, hogy hol lehet a felbontás beállítása, a game.cfg-t is megtaláltam, de a felbontást benne már nem.