4825
Crysis Warhead
-
#4223 Hi!
Próbáltam volna feltenni a Patch-t, de nem megy fel :(
A játékot már végigtoltam, kíváncsi lettem volna, hogy a patch-el milyen lesz, mert voltak vele problémáim és látom, hogy éppen Vista 64 bit-t említenek a patch-ben.
Ha minden igaz, azért nem megy fel a patch, mert nincs fent a game a telepített programok között. Ez igaz is, mert azóta már újrahúztam a Vista-t. A játék meg fennmaradt a mappában, játszható is, csak úgy látszik frissíteni nem lehet :(
Far Cry 2 utolsó javítása is ilyen volt, hogy fene egye meg!
Ha vkinek van regedit-es installpath, az legyen szíves egy PÜ-ben küldje el Nekem! Ha vmit át kell írni, az már könnyebb...
Nagyon köszönném! Ui. újra feltenni a game-t, azt nem szeretném...
Köszönöm! -
#4222 64 biten dx 10 alatt jóval gyorsabb mint xp alatt volt anno. Legalábbis nálam. -
#4221 Én kiprobálom majd nemsokára,remélem valami sebességjavítás lesz hozzá mert vistán kb 3x gyengébben fut mint a Crysis pedig állítólag optimalizáltabb lett! -
#4220 erre kiváncsi vagyok felraktam de még nem próbáltam.
grebber:mindegy hogy fennt van vagy nincsa játék.azt drm programot bármikor futtathatod. -
#4219 na, kiprobáltam.
nálam sokkal stabilabb lett a játék
persze egyébként se futott rosszul, valami gyengébb géppel rendelkezőnek kéne csekkolnia a patcht, de szerintem mindenképp jobb lett. -
#4218 Reggelre mindenkinek fullal jön majd :) -
#4217 ja, innen jó gyorsan lejött, köszi szépen. -
#4216 Filefrontról szedd onnan mindig gyorsan jön! -
#4215 van egy pár mirror a hírben linkelve a userek által.
nekem mondjuk 5 perc volt kb a mycry-ról.
szerintem majd akkor kell deautorizálnod ha kiírja hogy elérted a maxot.
nem volt ilyenről szó hogy a patchel együtt jön az editor+sdk, szerintem. -
#4214 2009-ben egy 37 megás patch letöltése:
hibátlan -
#4213 Na leszedtem a patchet megnézném mi változott végigvinném megint a gamet!
1szer már feltettem + uninstaláltam akkor most ha felteszem és megint leszedem majd akkor útánna le kell futtatni ezt a de autorization akármit a védelem miatt? -
Neoncsoves #4212 nem értem, hol a jól beigért Warhead patch-csel együtt érkező SDK? elmennek a picsába-.- -
#4211 azt a durva murva. nem kicsit lassan jön :D -
#4210 Patch is now live -
#4209 fene :/ -
#4208 majd csak 20-kor. 2 órát csúsznak. akkor végül is jól írtam először a napszaktól eltekintve :D de azért elképzelhető hogy előbb is... -
#4207 akkormá minnyá jön eh :D -
#4206 eh, akarom mondani 18-kor, nem 8-kor. -
#4205 8:00 CET on the 30th January
na akkor majd ha hó végén felteszem újra. kíváncsi leszek a részletes listára. -
#4204 Patch coming soon -
#4203 Barátságosabb DRM -
#4202 1. vista
2. nem az összes textura van kicserélve. (fém felületek, meg hasonlok)
3. vista
XP-n tökéletesen müködik -
#4201 Na nekem csak el kurta a Crysist ez a textúra patch.
1. Rettentő lassú lett tőle a game.
2. Nem vettem észre hogy bármi is szebb lenne
3. Textúrák fél év múlva talán meg is jelennek benne! -
#4200 Nem feltetlen...attol fugg.
XPn nem lesz gyorsabb, Vistan valoszinu jobb lesz, szereti es igenyli a tomenytelen ramot. -
#4199 Jobb lesz 4GB-l mint 2GB-al. Jól van na húzós délutánoson vagyok túl.
-
#4198 szerintem olvasd ujra, amit írtál -
#4197 Sokkal gyorsabb lesz a game 4GB-al mind 4GB-al.PH-n is volt egy ram teszt ott nagyon látszott.
-
#4196 Nálam így fest a textúra packkal, de ha menteni akarok crymod.dll hibát észlelttel kidob. Szóval szép-szép de nem stabil.
-
Neoncsoves #4195 ok, tenksz:) -
#4194 több fps-t nemfog menni, max annyit fogsz észrevenni hogy kevesebbszer, rövidebb ideig tölt itt ott a játék -
#4193 Nem. Max. ha eddig mondjuk 1 gb-od volt csak. -
Neoncsoves #4192 a játék gyorsulni fog szerintetek? -
Neoncsoves #4191 na szerdán hozzák a GEIL ULTRA 2x2Gb 1066MHz DDR2-t... 22ezerért :| helyi boltból hoznak... no mind1 az a 2 ezer forint nem számít -
#4190 nézd meg dx9-be
kiváncsi vagyok hogy ugyis olyan szarul megy-e :S -
#4189 dx10-be ment! -
#4188 vista... :S
dx10-be vagy 9be futtatod?
crysis.exe -dx9 -
#4187 Megnéztem ugyanolyan félelmetesen fosul megy :( -
#4186 :ASD:AS:DA:SD:S: :D:D:D
azdurva :D
és anélkül hogy megy? -
#4185 LOL előbb néztem Dark Sector végett driveren belül 16xAF és 16xQ AA volt bent azért volt játszhatatlan. -
#4184 játszhatatlan??? nekem 2giga rambol evett meg 1.6 körül és még játszhato volt.
közbe monitoroztam a video memoriát is, és abbol megevett 650mega körül
jamost látom.. vista.. nincs több kérdésem XD