Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg próbálj meg egy alt+tabot, hátha jo lesz
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Töltsük le az internetet!
én már megnéztem, sztem nagyon fun a cucc szerintem. csak a szerver kivág valamiért. 😞
Más:
Imént fejeztem be egy harcot a Wars-ban és azt kell mondjam, hogy életemben elõször lõtt le egy pina (egy vagina nevû játékossal volt dolgom) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak én nem menõzök vele éjjel nappal 😊
azért nem mindegy hogy p4 vagy tuningolt core 2 duoval nyomul valaki,úgyhogy ne szóljál be.<#mf2>#mf2> majd ha jobb géped lesz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
csak nehogy olyan soká legyen az a valamikor hogy már a kutyát is alig érdekelje. sajnos hipp-hopp egy délután ki lehet nyomni a gamit, így hamar túl vannak rajta az emberek, aztán agyõ. valaki abba is hagyja mert problémás 1-2 dologban és ha végig is küzdi magát, lehet az marad meg benne hogy fúú, na ezt el nem indítom még 1x amíg nincs valami javítás ehhez. na meg szerintem nem is minimum negyed évet kellene ülni rajta HA tervbe van véve. persze vannak akik még csak most tudják kipróbálni még csak a sima crysis-t is a gépigénybõl fakadóan.
mycrysison is kérdezgetik ezt, és csak azt tudják mondani egyfolytában hogy nincs infójuk róla.
ha megnézzük pl a red alert 3-at, cod5-t meg a fc2-t akkor láthatjuk hogy azokhoz már kijött egy patch, bár ezeknél a multiba nyúl bele leginkább. de már van, pedig késõbb jelentek meg. én Maximum még a sandbox megjelenésével tudok elképzelni egy javítást.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Asszem valami nem okés a vinyómmal :S
Kösz a segítséget
mondjuk kiegészitõkhõz nem tudom mennyire szokás egyáltalán. de legalább ezt megcsinálhatnák normálisan már ha a sima crysis-al leálltak...
Csak a Crysis Warshoz van 1.1 és 1.2 alszámait nemtudom!
Next PC upgrade: 2022
melyik a legújabb patch a játékhoz?
nekem 1.1.1.6....(nemtom tovább) verzióm van.
kössz
üdv
ádám
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha valaki segíteni,megköszönném!
Sikeresen megakadtam,a jég gyenge pontját nem találom
az alagúthoz!
Idövel biztos meglenne,csak már felhúztam magam.
danke
nagy különbséget nemlátok, visont a részletes látótáv kitolása miatt valoszinüleg kevesebb fpst megy mint a gyári beállításokkal, és az "r_texturesstreaming 0" cvarnak köszönhetõen picivel több ramot is eszik.( ez azt csinálja hogy betölti a távoli élesebb hegy textúráit, és nem mosódott paca lesz)
ha vistád van fenn, ahogy az aláírásodban is látom, akkor valószinüleg az lesz a baj, vagy beledobsz még 2g ramot a gépedbe, bár enmvagyok biztos hogy az segitene. viszont XP alatt nemkéne rosszabbul futnia
Crysis Warhead Uber Quality
se a textúrák nemlettek élesebbek, se a modellek nem lettek jobbak
igazából teljesen mindegy micsináltak vele.. lényeg hogy jobb lett. ez a valaha kiadott legszebb játék az biztos..
az alap crysis-ban XP-n a legjobb grafika amit "hivatalosan" be lehet állítani az a HIGH. Warhead-ban viszont ezt a (marketingdirectx10)trükköt kiszedték, így ott a legszebb grafika is beállítható mindenféle konfig buzerálás nélkül.
crysis maximum (neeem, nem game) grafika az Very High (nemhivatalos konfigbeállítások készültek Ultra High néven)
Warheadben (magyarul) a maximum grafika az a Csúcs nevet viseli.
remélem érthetõ voltam 😊
Hmm, ki is próbáltam, 1920x1200-ban 16xQ AA-nál mindent Uber Quality-re rakva jobban visszaesett az FPS, mint a gyári Csúcson, de mintha tényleg szebb is lenne, bár nehéz megállapítani, egyszerre kéne látni a kettõt.
De egy biztos, ez a legszebb és legjobb hangzású játék, amivel eddig játszottam.<#eljen>#eljen>
link
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
valaki please help!!
Vettem egy új gépet. A régi enyhén szólva szar volt,de a Warhead jól ment rajta mediumon. Most Minden Highon van 6x AA,és gyönyörûen repked 35-40 FPS-el! <#finom>#finom><#vigyor3>#vigyor3>Zárt helyeket 50 FPS-t is tud produkálni. 😊 (Konfigom az aláírásomban)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
GTX 280 videokarim van.
Köszi szépen elõreis.
megvettem a játékot!
XP alatt telepítettem magyar nyelven, de nem tudom, hogy Ultra High beállításokkal fut e. Magyar nyelven ezek vannak a részletesség állításnál: átlagos, normál, játékos, csúcs. Na most szerintem ez a Csúcs opció még nem az Ultra High, ugye? Csak mert az elõzõ Crysisban is 4 opció volt, az utolsó a Very High volt.
Kérlek segitsetek!
Üdv
Ádám
Alaplapi chipset driver, uj bios, uj novemberi dx9, uj hangkartya driver, sound hardveres gyorsitast vedd vissza magasrol kisebbre, nezd meg melegszik-e valamelyik hardver / ventillatorok jol mukodnek-e, jatek reinstall, winfos reaintall...stb. <#hawaii>#hawaii>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D