133
-
#13 direkt ilyen talajra tették le, hogy le tudjon fúrni a földbe ( van valami 2 méteres fúrókarja is neki)
Meg elvileg ez olyan terület ahol a téli évszakban jég van, csak most épp vissza van húzódva a sarkkör fele. -
worship the sun #12 kösz, nyilván nem gondoltam, hogy toronyiránt halad, de azért ez nem kis távolság... :) -
BobaFett #11 Nem !
Az egy dolog hogy most a mars jóval közelebb van, de mivel hatalmas eliptikus pályán ment, ezért valóban megtett ekkora utat. -
Ford Prefect #10 Hát én kicsit többre számítottam ennél a murvás-salakos pál utcai grundra hajazó flaszternél :( -
L3zl13 #9 LOL. :D
De akkor elég lett volna elhitetni a kutatókkal, hogy fellőtték a szondát, és valójában az egész lehetett volna egy szimuláció... -
L3zl13 #8 Szerintem nincs is olyan kifejezés, hogy "Földet ért".
Mint ahogy nincs Holdat ért, vagy Marsot ért sem... -
floatr #7 Ez egy pszichikai teszt volt, ami lassan beérő, kockázatos, és qvadrága beruházás sikerességének/sikertelenségének következményeit méri a kutatók körében -
JL666 #6 Most akkor van élet a marson vagy nincs?! szal lehet pakolni vagy mi van?! -
worship the sun #5 675 millió kilométert? az nem sok egy kicsit? -
Cat #4 földet ért = elérte a talajt
Földet ért = leszállt a bolygónkra
Persze aki az internetes szlenghez szokott már meg sem ért ilyen finomságokat. -
L3zl13 #3 Ennek az expediciónak mi a célja? -
emile zola #2 A Föld, mint bolygó nagy betűvel írandó, mint ahogy a többi bolygó is, de mindegy:D
-
brueni #1 "a Phoenix 7 óra 53 perckor épségben földet ért"
vagy marsot? most akkor hol is van?