143
-
qwertly #23 Tudom sokan most anyáznak de azt mondom ezért egyre kevesebb a játék pc mert sokan warezzolnak.Végül is lehet sokszor demóval nyomni én pl:1éve Battlefield 2142 nyomom amit tényleg nem lehet normálisan feltörni és ha nem lesz 11000ft akkor meg is fogom venni.Mert nekem megéri.Amúgy kipróbáltam a bioshockot de nem tecik. -
#22 Miért, a playstation3mas játékokat még mindíg nem lehet warezolni. Eddig arra vártam hogy lehessen, de nem érdekel, ha év végéig nem lesz feltörve a ps3, veszek egy flashelt x360at. Ez most megérte a sonynak? -
#21 Különbség van az eredeti lemezemről készített biztonsági másolat és a letöltött crack, ÉS a letöltött/feltört játék között. Ez gondolom crystal clear. -
#20 Mivan nincs 8k-d? Menj el dolgozni -
avman #19 én is pont vmi ilyesmit fogalmazgattam, megspékelve az anyád csuklik-e már kérdéssel... :) -
Mentoloshurkaka #18 Vigyázz az átkozódásokkal, könnyen visszafelé sülhet el. -
vejnemojnen #17 ha jól tudom akkor Oblivion -
#16 Kit érdekel? Akinek olyan gépe van, hogy élvezhetően elmegy rajta a ME és nincs netje, az menjen vissza a barlangba rajzolgtani.
Modemje csak van? Nyílt internet... leírások alapján ez az egész folyamat generál vagy 500kb forgalmat.
Nem kell kifogásokat keresni a wrz verzió mellett, aki játszani akar vele és letölti, annak a felfordulást kívánom, mind hosszú, mind pedig rövid távon. -
#15 bennem is felmerül a kérdés hogy ha valakinél nincs net akkor az hogy fog játszani? :S -
partizan182 #14 Egyet mondj kérlek. -
#13 Ha egy központi szerveren megy a játék akkor szívás van. -
wednes #12 Sőt, néha a warezos sokkal jobb az erededetinél emiatt.
Olvastam olyat aki megvette eredetibe, de szívott vele, aztán letöltötte.
(mondjuk az már 1 teljesen legális megoldás asszem :)) -
wednes #11 Pontosan.
Ismerünk azért pár sikeres játékot, aminek semmiféle védelme sincs mégis a polcokról fogyott szép rendesen. Ja, hogy az nem üzlet a védelemgyártó cégeknek? -
opeca #10 Emlékszem, amikor az Ubisoft kiadta a PC-re a Splinter Cell 4-et, olyan védelmet tettek fle, hogy már mánsap tele volt az ubisoft-fórum azokkal a szerencsétlen userekkel, akik ugyan legálisan megvették a játékot, mégsem tudtak vele játszani.
Ezek az "igazán zseniális" megoldások, tényleg csak arra jók, hogy ugyanannyit szívjon vele az ember legalba, mintha warezolgatna. -
#9 Ilyen kijelentések miatt felcsigázzák a hackereket, és kihívásnak veszik.
Eredmény, hamarabb feltörik :)
De azért pár napig örülhetnek hogy megalkodták a feltőrhetetlent... -
Indigo #8 "Csak azok fognak vele szívni akik nem kalózkodnak."
Ez pontosan így van. Hány és hány "feltörhetetlen" védelmet láttunk már, amelyek persze előbb vagy utóbb (a többség előbb) összerogyott a hackerek keze alatt... Ez az egész másolásvédelmesdi egy kibaszott nagy vicc, csak valahogy mégsem tudok nevetni rajta. Fölösleges dollármilliókat ölni bármilyen másolásvédelembe, szvsz az árát úgysem fogja visszahozni, viszont legalább a becsületes játékosok drágábban jutnak hozzá a szoftverhez... -
myk0312 #7 És akinek nincsen netje???Az mitcsinál? -
Mentoloshurkaka #6 Ezzel csak megint azt szopatják meg alaposan aki eredetiben megvette a játékot. -
#5 bioshockot is végül feltörték.
mondjuk az elég kemény dió volt a crackereknek. -
G18XM8 #4 Olyan nincs, hogy feltörhetetlen. -
wednes #3 Ez a védelem semmit nem ér a warezzal szemben!
Ugyanis ha felcrackelik akkor ki is iktatták az egészet, többet nem zavarja a köröket.
Ez csak arra jó, hogy olyanokat tud ellenőrizni, akik megvették az EREDETI játékot!
HA van valami gyengesége a rendszernek akkor csak náluk fog kiütközni. Winreinstall, aztán mikor újrateszd hoppá már használt CD-kucs, ellopják a kulcsot , gebasz a 10 napos aktiválásokba vmi miatt..stb
Csak azok fognak vele szívni akik nem kalózkodnak. -
ntom #2 valóban nehéz lesz az
if (onlineRegisztralt)
start();
-ot átírni egy
if (!onlineRegisztralt)
start();
-ra. Ugyanúgy a 10 napot áthekkelni 65535 napra.
Ok tudom, h nem ilyen egyszerű :) De ahhoz, hogy feltörhetetlen legyen, egyetlen dolgot lehet tenni: olyan sz-r játékot összehozni, amivel senki nem akar majd játszani. Így fel sem töri majd senki.
Vélhetőleg itt ez nem áll majd fenn. -
opeca #1 Ki lesz játszva. Ezt így most, látatlanban elmondom. Olyan, hogy feltörhetetlen, olyan nincs. Max. lesz egy 15 lépéses warez lista.