143
  • qwertly
    Tudom sokan most anyáznak de azt mondom ezért egyre kevesebb a játék pc mert sokan warezzolnak.Végül is lehet sokszor demóval nyomni én pl:1éve Battlefield 2142 nyomom amit tényleg nem lehet normálisan feltörni és ha nem lesz 11000ft akkor meg is fogom venni.Mert nekem megéri.Amúgy kipróbáltam a bioshockot de nem tecik.
  • zola2000
    Miért, a playstation3mas játékokat még mindíg nem lehet warezolni. Eddig arra vártam hogy lehessen, de nem érdekel, ha év végéig nem lesz feltörve a ps3, veszek egy flashelt x360at. Ez most megérte a sonynak?
  • Tinman #21
    Különbség van az eredeti lemezemről készített biztonsági másolat és a letöltött crack, ÉS a letöltött/feltört játék között. Ez gondolom crystal clear.
  • Tinman #20
    Mivan nincs 8k-d? Menj el dolgozni
  • avman
    én is pont vmi ilyesmit fogalmazgattam, megspékelve az anyád csuklik-e már kérdéssel... :)
  • Mentoloshurkaka
    Vigyázz az átkozódásokkal, könnyen visszafelé sülhet el.
  • vejnemojnen
    ha jól tudom akkor Oblivion
  • Tinman #16
    Kit érdekel? Akinek olyan gépe van, hogy élvezhetően elmegy rajta a ME és nincs netje, az menjen vissza a barlangba rajzolgtani.
    Modemje csak van? Nyílt internet... leírások alapján ez az egész folyamat generál vagy 500kb forgalmat.
    Nem kell kifogásokat keresni a wrz verzió mellett, aki játszani akar vele és letölti, annak a felfordulást kívánom, mind hosszú, mind pedig rövid távon.
  • Fec papa
    bennem is felmerül a kérdés hogy ha valakinél nincs net akkor az hogy fog játszani? :S
  • partizan182
    Egyet mondj kérlek.
  • sly007
    Ha egy központi szerveren megy a játék akkor szívás van.
  • wednes
    Sőt, néha a warezos sokkal jobb az erededetinél emiatt.
    Olvastam olyat aki megvette eredetibe, de szívott vele, aztán letöltötte.
    (mondjuk az már 1 teljesen legális megoldás asszem :))
  • wednes
    Pontosan.
    Ismerünk azért pár sikeres játékot, aminek semmiféle védelme sincs mégis a polcokról fogyott szép rendesen. Ja, hogy az nem üzlet a védelemgyártó cégeknek?
  • opeca
    Emlékszem, amikor az Ubisoft kiadta a PC-re a Splinter Cell 4-et, olyan védelmet tettek fle, hogy már mánsap tele volt az ubisoft-fórum azokkal a szerencsétlen userekkel, akik ugyan legálisan megvették a játékot, mégsem tudtak vele játszani.

Ezek az "igazán zseniális" megoldások, tényleg csak arra jók, hogy ugyanannyit szívjon vele az ember legalba, mintha warezolgatna.
  • k9duli
    Ilyen kijelentések miatt felcsigázzák a hackereket, és kihívásnak veszik.
    Eredmény, hamarabb feltörik :)
    De azért pár napig örülhetnek hogy megalkodták a feltőrhetetlent...
  • Indigo
    "Csak azok fognak vele szívni akik nem kalózkodnak."

Ez pontosan így van. Hány és hány "feltörhetetlen" védelmet láttunk már, amelyek persze előbb vagy utóbb (a többség előbb) összerogyott a hackerek keze alatt... Ez az egész másolásvédelmesdi egy kibaszott nagy vicc, csak valahogy mégsem tudok nevetni rajta. Fölösleges dollármilliókat ölni bármilyen másolásvédelembe, szvsz az árát úgysem fogja visszahozni, viszont legalább a becsületes játékosok drágábban jutnak hozzá a szoftverhez...
  • myk0312
    És akinek nincsen netje???Az mitcsinál?
  • Mentoloshurkaka
    Ezzel csak megint azt szopatják meg alaposan aki eredetiben megvette a játékot.
  • bertino
    bioshockot is végül feltörték.
    mondjuk az elég kemény dió volt a crackereknek.
  • G18XM8
    Olyan nincs, hogy feltörhetetlen.
  • wednes
    Ez a védelem semmit nem ér a warezzal szemben!
    Ugyanis ha felcrackelik akkor ki is iktatták az egészet, többet nem zavarja a köröket.
    Ez csak arra jó, hogy olyanokat tud ellenőrizni, akik megvették az EREDETI játékot!
    HA van valami gyengesége a rendszernek akkor csak náluk fog kiütközni. Winreinstall, aztán mikor újrateszd hoppá már használt CD-kucs, ellopják a kulcsot , gebasz a 10 napos aktiválásokba vmi miatt..stb
    Csak azok fognak vele szívni akik nem kalózkodnak.
  • ntom
    valóban nehéz lesz az

if (onlineRegisztralt)
    start();

-ot átírni egy

if (!onlineRegisztralt)
    start();

-ra. Ugyanúgy a 10 napot áthekkelni 65535 napra.
    Ok tudom, h nem ilyen egyszerű :) De ahhoz, hogy feltörhetetlen legyen, egyetlen dolgot lehet tenni: olyan sz-r játékot összehozni, amivel senki nem akar majd játszani. Így fel sem töri majd senki.
    Vélhetőleg itt ez nem áll majd fenn.
  • opeca
    Ki lesz játszva. Ezt így most, látatlanban elmondom. Olyan, hogy feltörhetetlen, olyan nincs. Max. lesz egy 15 lépéses warez lista.